loading...
دانلود پروژه و پایان نامه
جشنواره تابستان طلایی فایل ناب با جوایز ویژه

مسابقه فایل ناب با جوایز ویژه

 

جشنواره تابستان طلایی فایل ناب با جوایز ویژه
فایل بفروشید ، درآمد کسب کنید و جایزه بگیرید


در تابستان 95 با پنجمین جشنواره فایل ناب همراه با کاربران عزیز هستیم. در این دوره کاربرانی که بطور متوسط فقط یک بازاریابی در روز داشته باشند هم جایزه ویژه دریافت خواهند کرد ؛ همچنین کاربرانی بطور متوسط 2 محصول در روز ثبت کرده باشند هم از جوایز ویژه فایل ناب برخوردار خواهند شد.
هدف ما در این دوره افزایش کیفیت فعالیت کاربران خواهد بود و تلاش ما این است که تمام کاربرانی که در این مسابقه شرکت می کنند و فعالیت مفیدی دارند از جوایز سایت بهره مند شوند. با توجه به زمان 93 روزه تابستان ، فرصت خوبی برای کسب امتیازهای بالا خواهید داشت.
تمامی کاربران (فروشنده و بازایاب) می توانند با ثبت محصول و یا فروش محصولات موجود ، امتیاز خود را بالا برده و علاوه بر اینکه درآمد خود را افزایش خواهند داد ، می توانند شانس برنده شدن خود را نیز افزایش داده و از جوایزی که برای نفرات برتر در نظر گرفته شده استفاده نمایند.
در این دوره برای نفرات اول تا پانزدهم جوایز نقدی در نظر گرفته شده است و همچنین تمام کاربران می توانند با کمی تلاش ، از جوایز نفیس تری نیز برخوردار شوند. توجه داشته باشید که هیچ محدودیتی در تعداد نفرات برنده در بخش جوایز ویژه نیست.


- ثبت نام در مسابقه و دریافت جایزه -

 

جوایز:
1- نفر اول: 100,000 تومان
2- نفر دوم: 80,000 تومان
3- نفر سوم: 60,000 تومان
4- نفر چهارم: 40,000 تومان
5- نفر پنجم: 20,000 تومان
6-15- نفرات ششم تا پانزدهم: هر نفر 10,000 تومان

جوایز ویژه برای بازاریابهای برتر:
بیشتر از 100 بازاریابی: 10,000 تومان
بیشتر از 250 بازاریابی: 50,000 تومان
بیشتر از 500 بازاریابی: 100,000 تومان
بیشتر از 1000 بازاریابی: 200,000 تومان

جوایز ویژه برای فروشندگان برتر:
آپلود بیشتر از 200 فایل: 10,000 تومان
آپلود بیشتر از 800 فایل: 50,000 تومان
آپلود بیشتر از 1500 فایل: 100,000 تومان
آپلود بیشتر از 3000 فایل: 200,000 تومان


- ثبت نام در مسابقه و دریافت جایزه -


محمد غفوری تبار بازدید : 205 پنجشنبه 21 مرداد 1395 نظرات (0)

دیات

دیات دسته: فقه و حقوق اسلامی
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 84 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 68

دیات جمع دیه است به كسر دال و تخفیف یا ،لكن تشدید در آن از جمله غلط‌های دستوری می‌باشد و هاء در آن بدل از فاء الفعل آن می‌باشد كه واو است

قیمت فایل فقط 8,500 تومان

خرید

دیات

 

باب دیات:

دیات جمع دیه است به كسر دال و تخفیف یا ،لكن تشدید در آن از جمله غلط‌های دستوری می‌باشد و هاء در آن بدل از فاء الفعل آن می‌باشد كه واو است.

چرا كه ریشة آن ودیه است همچون كلمة وعده، بدلیل اینكه از ریشة ودی، كه همان پرداختن دیه می‌باشد، گرفته شده است.

گفته می‌شود: «ودیت القتیل ادیه دیه» دیة او را دارم. و گاهی اوقات اختا عقل نامیده می‌شود. بدین جهت كه از تن در دادن به خطر خونریزی و متعاقب آن پرداخت خوبنها، جلوگیری می‌كند.

در اینجا منظور از آن مالی است كه هنگام آسیب رساندن انسان حریا آزاده (در مقابل برده) و غیر آن، در موارد قتل عمد و غیره بر جانی واجب می‌گردد. خواه مقدار و اندازة آن مشخص و معین شده باشد یا نه.

و شاید اگر به مورد اول اختصاص یابد و تعلق مورد دوم بتوسط خون بها و اصطلاحا حكومت[1] (اندازه آن نامعلوم باشد)، در این صورت از باب تسمیه به مصدر می‌باشد.

و سبب مشروعیت آن قرآن كریم[2] و اجماع و سنت و سیره قطعی و ثابت شدة پیامبر (ص) و ائمه (ع) می‌باشد.

به هر حال مطالعه و بررسی این بابا به چهار وجه صورت می‌گیرد.

فصل اول: اقسام قتل و اندازة دیه‌ها

می‌گوییم قتل یا عمد است، همانگونه كه در ابتدای بابا قصاص ذكر آن گذشت، و یا شبه عمد است، مانند كسی كه برای تأدیب ضرب و شتم می‌شود و در نتیجه می‌میرد، و یا خطای محض است همچون كسی كه پرنده‌ای را هدف می‌گیرد و به یك ف رد اصابت می‌كند، یا اینكه قصد انجام آن را نداشته باشد، مانند كسی كه پایش سر می خودرو بر روی دیگری افتاده و وی را می‌كشد، یا اینكه ناگهان در خواب بد روی دیگری می‌افتد، در این مورد نیز خطای محض محسوب می گردد.

در این صورت ملاك قتل عمد این است كه شخص در هدفش از قتل و اجرای ان تعمد داشته باشد. به این معنی كه مقصود او فعل و قتل باشد. یا اینكه هدف او عملی باشد كه همانند آن غالبا منجر به قتل گردد، اگرچه قصدش كشتن نباشد. همچنانكه ذكر آن به همراه اضافه شدن قید دشمنی و عداوت در آن چه كه بر او، از ناحیة شخص مترقب می‌گردد، در باب قصاص گذشت، كه این امر شامل ضرورت عدم وجوب قصاص بوسیلة قانون مذكور برای قتل بر حق و مواردی كه در آن قصاص وجود ندارد، می‌باشد.

و معیار برای قتل شبه عمد این است كه در فعل آن تعمد داشته باشد، و آن ضرب و شتم به خاطر تأدیب و یا مزاح و امثال آن می‌باشد. اموری كه هدف در آنها قتل نبوده است.

و از آن جمله است معالجه طبیب كه در آن به صورت اتفاقی و تصادفی مرگ بر شخص مریض حادث می‌گردد. و نیز مورد ضرب و شتم قرار دادن بوسیلة اشیایی كه غالبا سبب مرگ نمی‌گردند به هدف دشمنی و عداوت، مرگ توسط آنها اتفاق می‌افتد، مطابق باب پیشین در مورد قصاص آنها و دربارة اشیایی كه به وسیلة آنها قصد قتل می شود عموما كشنده نیستند و سبب مرگ نمی شوند. هدف در اینجا بیان این نكته است كه منظور از قتل شبه عمد این است كه فاعل آن در انجام آن قصد و تعمد داشته باشد، اما در قصدش خطا نماید كه این قتل به معنی عدم قصد قتل از ناحیه وی می‌باشد.

اما ضابطه برای خطای محض كه در متون فقهی از آن با خطایی یاد می‌شود كه شبهه‌ای در آن وجود ندارد، این است كه شخص هم در فعل و هم در قصد خطا كند، همانند مثالی را كه شنیدی كه در آن شخص قصد هدف گرفتن انسان و نیز كشتن او را نداشته است، چه به وسیلة آلاتی كه غالبا كشنده باشند یا نه.

و تعمد كودك و مجنون یا دیوانه شرعا به آن تعلق می‌گیرد، همچنانكه قصد فعل و كشتن كسی را كه شخص گمان كند كه بدلیل كفر یا قصاص مستحق آن است به قتل شبه عمد تعلق می‌گیرد، كه در نتیجه خلاف آن ظن ثابت شود. یا كسی كه تصور كند صید مباحی است سپس یك شخص مورد هدف قرار گیرد، و شاید وانمود می‌كند در وارد اوردن صدمه به آنها كه او قصد فعل را كرده است اما در قصد قتل مخصوص خطا كرده است.

به هر حال مادر این مورد اختلاف نداریم كه اقسام قتل برسد نوع می‌باشد، هر یك دارای حكم مخصوص خود می‌باشد، بر خلاف مالك (موسس مذهب مالكی)، كه اقسام قتل را دو نوع قرار داده كه وی در این تقسیم‌بندی قتل شبه عمد را در ضمن قتل عمد گنجانده است. و براساس آن ارشاد و راهنمایی را ضروری می داند.

و اگر چه بعضی از متن‌های ما او را بر این گمان وا می‌دارد كه به خاطر تقیه كردن از او است كه این تقسیم‌بندی را به او می‌باوراند، اما اجماع و سنت و قرآن كریم نظر مخالف او را دا رند. و آن روره عدم صدق قتل مومن به صورت ارادی می‌باشد، همچنانكه براساس قرآن و سنت و اجماع مسلمین واضح و مشخص می‌باد.

و در ابتدای باب قصاص تعدادی از متون مشتمل بر تقسیم قتل ذكر شد و جمع بین همه آن روایت‌ها مستلزم اعتقاد به تقسیم‌بندی سه گانه‌ای است كه ذكر شده، بنابراین جهت فهم و درك عمیق‌تر، آن را مشاهده و در آن تأمل كن.

اما در مورد سخن گفتن از آسیب رساندن به اعضای بدن نیز وضع به همین منوال است، چرا كه در آنجا نیز انواع آن به این سه قسمت تقسیم بندی می‌شود، بدون هیچ اختلافی كه آن را ذكر كرده باشند و اختلافی در این زمینه نمی‌بینم بلكه بر آن اجماع نیز وجود دارد و یا می‌توان از طریق روایات نیز به آن رسید.

تمامی این مباحث دربارة انواع قتل است. و اما اندازه های دیه‌ها؛ مقدار دیة قتل عمد: 1. یكصد شتر مسن یا، 2. دویست گاو، 3. یا دویست حله كه هر كدام دو جامه از برد یمانی است، 4. یا هزار دینار یا 5. هزار گوسفند، یا 6. ده هزار درهم، می‌باشد، همچنانكه از برخی از اعتراف‌ها و ضرورت اجماع بر آن نیز این نكته قابل لمس است، همچنانكه از مخیر بودن قاتل در پرداخت هر كدام از آنها، این امر مشهود و واضح است. بلكه می توان از طریق روایاتی كه در خلال این مبحث انشاا... از آن سخن به میان خواهیم آورد، بر آن واقف شد.

اما پرداختن و سخن گفتن از هر كدام از امور ششگانه:

1- اما دربارة مورد اول، آنچه را كه در «المتن»: كه همان چیزی است كه در «القواعد»، دیده‌ام، این است كه مورد اول یكصد شتر مسن است، بلكه در «الغنیه» و «ظاهر المبسوط» و «السرائد» و «المفاتیح» و «كشف اللثام» نیز اجماع بر همان است مطابق آنچه كه از برخی از ایشان روایت شده است.

و منظور از شتر مسن، شتر بزرگ است همانگونه كه در القاموس آمده است. و از ازهدی و زمخشری روایت شده است كه «هرگاه شش ساله شد، بزرگ شده است؟، گفتند: «اولین مرحله مسن بودن این است كه 6 (شش) سال داشته باشد،‌و آن عبارت از این است كه دندان‌های پیشین آن رشد كرده و درآمده باشد، و طولانی‌ترین مرحله آن در شتر این است كه بذول باشد، (وارد نه (9) سال شده باشد)، و در گوسفند و گاف صلوغ باشد، و در المغرب[3] آمده است: «شتر ثنی آن است كه دندانهای پیشین آن بیرون آمده باشد، و آن شتری است كه سن 5 سال را به پایان رسانیده و وارد سن شش و در حواشی شهید (ره) آمده است كه «شتر مسن شتری است كه شش تا نه (9-6) سالل داشته باشد». و در روایت نبوی از فصل زكات كتاب المبسوط آمده است كه: «شتر مسن شتری است كه شش سال به بالا داشته باشد[4]، و از المهذب البارع و دیگران روایت است كه: ممسان جمع مسنه است و آن شتری است كه وارد 6 سال شده باشد و همچنین الثنیه هم نامیده می‌شود. اگر وارد هفت سال شد، الرباع و الدباعیه و اگر وارد هشت سال شد، السدیس با كسر دال و اگر وارد 9 سال شد، بازل[5] یعنی دندان نیش آن بیرون آمده است، و اگر وارد ده سال شد، بازل یك ساله سپس بازل دو ساله[6] نامیده می‌شود.» و روایات دیگر آنها كه بر آنچه كه ذكر نمودیم اتفاق دارند.

و اما آنچه كه عجیب است این است كه در روایت الحكم بن عتیبه[7] مشاهده می‌كنید.

به هر حال از الجامع روایت شده كه دیه آن یكصد عدد شتر نر و نجیب. گو اینكه آنچه را كه در روایت معاویه‌بن وهب[8] آمده است، توجه او را به سوی خود جلب كرده است كه می‌گوید: از اباعبدا... (ع) درباره دیة قتل عمد سوال كردم، ایشان فرمود: یكصد عدد از شتران نر و قوی، و اگر شتر نبو، به جای هر شتر بیست عدد گوسفند قوی و نجیب».

و مضمرا ابی بصیر[9] نیز همچون روایت قبلی می‌باشد (روایت او). و روایت الحكم بن عتیبه[10] از ابی جعفر علیه‌السلام اینگونه است: «به ایشان گفتم؟ سن این یكصد شتر چگونه می‌باشد؟ ایشان فرمودند: آنهایی كه یك سال از سن آنها گذشته باشد و همه آنها باید نر باشند».

و یا ظاهر روایت زیر الشحام[11] از ابی‌عبدا... (ع) چنین است:

«در مورد عبدی كه انسان آزاد و حر را از روی عمد می كشد، از ایان سوال كردم، ایشان فرمودند: یكصد شتر مسن، و اگر شتر نبود، به جای هر شتر بیست گوسفند نر قوی».

شتر اسم برای فحل است.

چیزی كه هست این است كه نه تنها بیشتر جاها برای تعمیم دادن است همچون ریاض، بلكه شخصی را یافت نكردم كه فحل بودن را شرط لازم بداند غیر از او، چرا كه مصنف اگر چه از آن به لفظ بعیر یاد كرده است، لكن چیزی كه هست این است كه این لفظ همچنان كه در كتاب الصحاح آمده است، در بین شترها بمنزله انسان از نوع مردم می‌باشد. به شتر بعیر گفته می شود همچنان كه بر شتر ماده هم بعیر اطلاق می شود.

و از اینجا است كه مقید بودن تعمیم روایات دیگر[12] بوسیلة آن بوجود آمده و شكل می‌گیرد. اگر چه در میان آنها روایت صحیح و موثق و غیر آن وجود داشته باشد. علی الخصوص بعد از مواردی كه از موافقت آن با عامه مسلمین، سخن به میان آمد، (و لذا از شیخ (ره) روایت شده است كه این امر من باب تقیه می‌باشد) و عمومیت آن بر آنچه كه براساس ترتیب گفته نمی‌شود، و وجود شرط آخر در عبد و در بر گرفتن عمومیت مورد قبل از آن را به این جهت كه باید یك سال از سن یكصد شتر كه بعیر یا شتر كه مسن باشد مشمول آن نمی‌شود، گذشته باشد، و غیر آن. اما با این حال احتیاط شایسته نیست كه ترك شود.

همچنانكه شایسته نیست به جهت خروج از اختلاف روایت شده از كتاب النهایه و المهذب و الجامع و غیر آن در بر شمردن لفظ مسن برای گاو، آن را ترك كنیم. اگر چه روایتی را پیدا نمی‌كنم كه آن را تایید كند بجز جواز آن جهت مقید ساختن تعمیم غیر آن كه شامل فحل می‌گردد. نقطه تلاقی و اتصال آن چه كه روایت شده است از اجماع الغنیه و ظاهر المبسوط و السرائد و التحریر و غیر آنها، بر می‌آید و به این دلیل آنچه را كه در اینجا فحوله را شرط شمرده باشد و نه ماده بودن و انوثت را پیدا نكردم. چرا كه تاء در لفظ بقره برای وحدت جنس است نه برای تأنیت همانند تمر و تمره چنانكه این امر واضح بوده و نیازی به توضیح ندارد.

3- دویست حله: اما مورد سوم یعنی دویست حله، در این زمینه اختلافی را پیدا نمی كنم كه از این حد فراتر رفته باشد و از این اندازه تجاوز كند. یا اینكه از برخی از اصحاب چیزی را بیابم كه آن را نفی نماید. بلكه در الغنیه و ظاهر المبسوط و السرائد و التحریر و غیر آنها در این مورد اجماع كلی وجود دارد. چیزی كه هست این است كه در روایت چیزی را پیدا نكردم كه بر آن دلالت كند بجز صحیح عبدالرحمان[13] كه می‌گوید: «از ابن ابی لیلی شنیدم كه می‌گوید: دیه در جاهلیت یكصد شتر بود. و رسول الله 0ص) آن را حفظ و تایید كرد. سپس ایشان بر مالكان گاو، دویست گاو، و بر مالكان گوسفند هزار گوسفند كه دندانهای پیشین آنها در آمده باشد یعنی شنیه باشند، و بر صاحبان طلا هزار دینار و برای صاحبان اسكناس ده هزار درهم و برای صاحبان[14] حله دویست حله، واجب كرد.

عجلی[15] می‌گوید از ابا عبدالله (ع) دربارة آنچه كه ابن ابی لیلی روایت كرده‌اند، سوال كردم، ایشان فرمودند: اما علی (ع) می‌گفتك دیه هزار دینار است و ارزش هر دینار ده درهم است و ده هزار درهم برای ساكنین شهرهای بزرگ و برای بادیه نشینان دیه یكصد شتر است و برای مردم حومة شهرها دویست بقره یا گاو یا هزار گوسفند.»

چیزی كه هست این است كه با وجود این كه احوال راوی آن كه ابن ابی لیلی می‌باشد، معلوم بوده و امام صادق (ع) هنگامی كه از ایشان در مورد حلل (حله) سوال می‌شود، از آن صحبتی به میان نمی‌آورد، براساس آنچه كه از الكافی و الفقیه و الاستبصار[16] روایت شده است، در حالی كه در سوال ایشان از امام (ع)، یكصد حله موجود می‌باشد، و از اینجا در المقفع[17] افتائ به آن روایت شده است،‌و اگر چه این مورد نادر می‌باشد، لكن كسی را نمی‌شناسیم كه در آن مورد با ایشان موافق باشد. مضاف بر اینكه استنادش هم ضعیف می‌باشد، بله در تهذیب[18] آمده است كه دویست حله روایت شده است و عمل به آن اشكالی ندارد بعد از اصلاح و جبران آن توسط آنچه كه معلوم بوده و برایت آشنا می‌باشد، اگر راوی كسی باشد كه آن را می‌شناسی و خالی بودن فرموده و روایت حضرت امام صادق (ع) از این مورد، دلالت بر موضوع و یا دروغین بودن آن روایت نمی‌كند.

و اما آنچه كه در صحیح جمیل بن دراج[19] آمده است به این شكل می‌باشد: «... در مورد دیه فرمودند: هزار دینار، یا ده هزار درهم، و از صاحبان حله، حله و از مالكان شتر، شتر و از گوسفند‌داران، گوسفند و از گاو داران، گاو گرفته می‌شود.»

در آن روایت تنها اشاره به ثبوت اصل و نوع حله شده است بدون اشاره به عدد آن. با انكه از برخی نسخه‌های التهذیب[20] «الخیل» به جای «الحلل» آمده است. و اگر نسخة الكافی[21] ارجحیت داشته باشد، به ویژه بعد از آنچه كه از نسخه دیگر التهذیب و موافق با آن آمده است، در این صورت حمل بر ارادة عدد دویست (200) می‌شود، به قرینة آنچه كه نسبت به آن آگاهی داری و می‌دانی و تناسب در ارزش آن برای غیر آن می‌باشد.

و گاهی اوقات صحیح ابن عتیبه[22] از امام باقر (ع) در حدیث اطلاع و آگاهی داشته است. از این طریق كه مثلا ملاك دیه در هر سرزمینی براساس آن چیزی است كه در آنجا غالبا یافت می‌شود، جایی كه می‌گوید: «می‌آورد: به ایشان گفتم: قبلا دیات از شتر و گاو و گوسفند گرفته می‌شد، فرمودند: این امر در میان بادیه نشینها قبل از پیدایش اسلام رایج بوده است. هنگامی كه اسلام آمد و اسكناس در بین مردم زیاد شد، امیرالمؤمنین (ع) آن را بین اسكناس تقسیم كرد، می‌گوید: به ایشان عرض كردم: نظر شما دربارة كسی كه امروزه ساكن بادیه و صحرا است، چیست؟ آیا هنگام اخذ دیه، دیه‌ای را باید از آن بگیرند كه معادل دیة كنونی است؟ چه دیه‌ای باید از آنان گرفته شود؟ شتر یا اسكناس؟ پس ایشان فرمود: شتر امروزی مثل اسكناس است، بلكه آن در دیه دادن بهتر از اسكناس است.». (حدیث)

 


[1] اصطلاح حكومت و كاربرد آن مقابل اصطلاح مقدر است.

[2] سورة نساء، آیه ی 92

[3] در اصل اینچنین است: ولكن فی و اما در: المغرب فی ترتیب المعرب» ، اینگونه آمده است: اثنی: دندان پیشین خود را بیرون آورد... پس بدان مراجعه كن

[4] المبسوط ج 1 ص 198

[5] بازغ (ن ل)

[6] مفتاح الكرامه ج 10 ص 353

[7] الوسائل الباب، 2، من بابا دیات النفس، الحدیث: 8

[8] مرجع سابق، حدیث: 2

[9] الوسائل، باب: 2، من ابواب دیات النفس، الحدیث: 3

[10] مرجع سابق، حدیث: 8

[11] مرجع سابق، حدیث: 5

[12] مرجع سابق، باب :1

[13] الوسائل، باب: 1، من ابواب دیات النفس، حدیث الاول

[14] در الفقیه نیز به همین شكل می‌باشد، اما در الكافی و التهذیب و الاستبصار و الوسائل، اینچنین است: «و علی اهل الیمن الحلل» «و بر مردم یمن حلال (حله) واجب است».

[15] البجلی (خ ل)

[16] الفقیه، ج 4، ص 107 و الكافی ج 7، ص 280 و الاستبصار ج 4، ص 259.

[17] المقفع، ص 182

[18] التهذیب، ج 10، ص 160

[19] الوسائل، الباب: 1، من ابواب دیات النفس الحدیث: 8

[20] التهذیب ج.10 ، ص 159، و در آن «الحلل» است. و ما یك نسخة خطی تصحیح شده از آن داریم كه در آن لفظ «الخیل» با عنوان (خ ل) آمده است.

[21] الكافی، ج 7، ص 281

[22] الوسائل، الباب: 2، مددابواب دیات النفس: الحدیث: 8

قیمت فایل فقط 8,500 تومان

خرید

برچسب ها : دیات , دیات , پروژه , پژوهش , مقاله , جزوه , تحقیق , دانلود پروژه , دانلود پژوهش , دانلود مقاله , دانلود جزوه , دانلود تحقیق


Google
About 481,000 results (0.48 seconds)
Search Results
دیات - ویکی فقه
www.wikifeqh.ir/دیات
Translate this page
دیات اموال ثابت بر ذمه انسان به سبب جنایت بر انسان آزاد می‌باشد. فقها در فقه بابی مستقل به همین نام منعقد کرده و به تفصیل درباره مسائل و احکام آن سخن گفته اند.
‎۱ - معنی دیات · ‎۲ - احکام دیات · ‎۳ - اسباب ضمان · ‎۳.۱ - مباشرت در جنایت
قانون مجازات اسلامی ایران/کتاب ۴ - دیات - ویکی‌نبشته
https://fa.wikisource.org/wiki/.../کتاب_۴_-_دیات
Translate this page
May 13, 2015 - کتاب ۳ - قصاص#فصل دوم - شرایط و کیفیت قصاص عضو, کتاب ۴ - دیات از [[پدیدآورنده:|]], کتاب ۴ - دیات#باب اول - تعریف دیه و موارد آن ...
‎۱ باب اول - تعریف دیه و موارد آن · ‎۲ باب دوم - مقدار دیه قتل نفس
دیات تصویری کاربردی - قانون
www.ghanoonbaz.com/anavin/kaifary/diat.../diat.htm
Translate this page
دیات .روی هر تصویر کلیک کنید و میزان دیه مربوطه را ببینید. کتاب چهارم - دیات بخش اول - مواد عمومی فصل اول - تعریف دیه و موارد آن ماده ۴۴۸- دیه مقدر، مال معینی است که ...
قانون ديات
www.alqaza.com/.../740-1389-06-02-20-42-40
Translate this page
Aug 25, 2010 - قانون ديات ... مبحث سوم ديات تعريف ماده 1- ديه مالي است كه بسبب جنايت بر نفس يا عضو به مجني عليه يا به ولي يا اولياء دم او داده ميشود. موارد ديه
احكام ديات - آیت‌الله بهجت
v0.bahjat.ir/index.php/.../37-2011-09-06-08-27-57.ht...
Translate this page
Sep 6, 2011 - احكام ديات. ماهيّت ديه. 1670. ماهيّت ديه چگونه مى باشد؟ آيا نوعى مجازات است يا نوعى دين مانند ساير ديون مالى به شمار مى رود؟ ج. عنوان مستقلّى است كه به ...
دیه - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
https://fa.wikipedia.org/wiki/دیه
Translate this pagePersian Wikipedia
دیه ، دیعه یا خون‌بها از قوانین اسلام است و بر اساس تعاریف فقهی، مال یا پولی است که به سبب کشتن انسان یا نقص عضو به کسی که صدمه دیده است یا به بازماندگان او ...
دیات - دانشنامه‌ی اسلامی
wiki.ahlolbait.com/دیات
Translate this page
Feb 6, 2016 - «ديات» جمع «ديه»، عبارت است از مقدار مالى كه واجب است در برابر جنايت پرداخت گردد، خواه مقدار آن معلوم باشد يا نباشد. گاهى جرايمى را كه مقدارش معين ...
جدول دیات | ستاد دیه
www.ipro.ir/fa/rules/diyat-جدول-دیات
Translate this page
بدهی 850 زندانی غیرعمد استان فارس 1300 میلیارد ریال است. پنج شنبه، ۲۱ مرداد ۱۳۹۵, ۰۷:۰۷. ستاد دیه. بازگشت. » بانک قوانین » جدول دیات. جدول دیات. جدول دیات ...
قانون مجازات اسلامي 92 - دیات
drabdolhay.com/ethic.aspx?id=26
Translate this page
Aug 31, 2013 - كتاب چهارم- ديات. بخش اول - مواد عمومي. فصل اول - تعريف ديه و موارد آن. ماده 448- ديه مقدر، مال معيني است كه در شرع مقدس به سبب جنايت غيرعمدي بر ...
مجموعه جدول هاي محاسبه ديات - کتاب های حقوقی - انتشارات جنگل
www.junglepub.org/law/book.aspx?i=230&c=38
Translate this page
قواعد ديات پيچيده است. آگاهي از محاسبات رياضي و شناخت آناتومي اندام و اشراف به اصطلاحات تخصصي لازم است. براي غلبه بر اين پيچيدگي ها چه مي توان کرد؟ بايد از ...
جدول تعیین دیات در سال 1394 - سایت تخصصی حقوق بابا فارس
babafars.ir › ... › جدول دیات › دیه بر حسب درصد و شتر
Translate this page
جدول کامل دیات را از لینک های زیر دانلود کنید چنانچه سوالی در خصوص دیه اعضاء - شکستگی- صدمات و غیره ..داشتیددر قسمت نظرات درج کنید در اولین فرصت پاسخ داده ...
دانستنیهای دیه - سایت تخصصی حقوق بابا فارس
babafars.ir/fa/danestanihaye-dieh.html
Translate this page
جدول کامل دیات را از لینک های زیر دانلود کنید چنانچه سوالی در خصوص دیه اعضاء - شکستگی- صدمات و غیره ..داشتیددر قسمت نظرات درج کنید در اولین فرصت پاسخ داده ...
دیات
www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=175728
Translate this page
میزان نرخ دیه، نرخ روز است! اگر به صورت كسى سیلى یا چیز دیگر بزنیم بطورى كه صورت او سرخ شود، باید یك مثقال و نیم شرعى طلا كه هر مثقالى هجده نخود است بدهیم، ...
نگرشی جدید بر قانون دیات - سیر تاریخی پیدایش نظام دیات
www.hawzah.net/.../-نگرشی-جدید-بر-قانون-دیات-سی...
Translate this page
چکیده: یکی از مباحث قابل بررسی در فقه اسلامی قانون حاکم بر دیات است. نگارنده در این مقاله، ابتدا نگرشی تاریخی به قانون دیات در جهان قبل از اسلام دارد و سپس به ...
احکام دیات-نحوه تقسیم ارث (مرجع تقلید آیةالله مکارم) - پورتال انهار
portal.anhar.ir/node/4992/?ref=rnd
Translate this page
سؤال 1206 شخصى در تصادف ديگرى را مصدوم مى كند و نجات جان مصدوم متوقف است بر ايجاد جراحاتى از ناحيه پزشك بر او، آيا اين جراحات مشمول قانون ديات مى گردد تا ...
دیات - پرتال امام خمینی
www.imam-khomeini.ir/fa/s12_45.../دیات/استفتائات
Translate this page
دیات. پرسش های برگزیده: نظر امام خمینی در مورد تفاوت دیه زن و مرد چیست؟ا · ماه حرام به چه ماه هایی گفته می ... سوالات پربیننده دیات. Rss · سقط جنین در چه مواردی جایز می ...
معنی دیات | لغت نامه دهخدا - واژه یاب
https://www.vajehyab.com/dehkhoda/دیات
Translate this page
دیات . (ع اِ) ج ِ دیه . خون بها، (منتهی الارب ). رجوع به دیة و خون بها و نیز رجوع به دزی (ج 1.
حدود . قصاص . دیات - قانون
hoghoghst.blogsky.com/1388/01/01/post-2/
Translate this page
حدود . قصاص . دیات - قانون - وبلاگی برای اشنایی با قوانین جاری کشور.
تداخل و تعدد دیات در قانون مجازات اسلامی | گروه وکلای دادستا
dadseta.co/.../تداخل-و-تعدد-دیات-در-قانون-مجازات-اسلام...
Translate this page
ماده 538- در تعدد جنایات، اصل بر تعدد دیات و عدم تداخل آنها است مگر مواردی که در این قانون خلاف آن مقرر شده است. ماده 539- هرگاه مجنیٌ علیه در اثر سرایت صدمه یا صدمات ...
بررسي اصل عدم تداخل ديات : به قلم آقای محمد علی لواف پور - کانون وکلای ...
khouzestanbar.ir/sama-portal/index.php?Quotes/...
Translate this page
يا ديه تمامي ضايعات جداگانه حساب مي شودوچندين ديه به مصدوم تعلق مي گيرد وبه اصطلاح فقهي به استناد اصل عدم تداخل ديات ان ديات تداخل نمي كنند.ماده اي كه درقانون ...
اتوماسیون و نرم افزار حقوقي حقوق يار محاسبات حقوقي و دارالوکاله كرم ...
www.yari-kh.com/page.php?42
Translate this page
نرم افزار محاسبه دیه اعضاء بدن :بر اساس سرفصلهای قانون مجازات اسلامی"علمی آموزشی ". در صورتیکه از فرم مربوط به محاسبه دیات، دکمه جنایت بر اعضاء " علمی آموزشی ...
[PDF]دیات تعدد بررسی فقهی و حقوقی « چکیده کلید واژه - حق گستر
haghgostar.ir/.../1007_0dd4175d508b37d871f7ebd97...
Translate this page
در تعدد جنایات، اصل بر تعدد دیات و عدم تداخل ان ها است مگر مواردی که در این. قانون خالف آن ... این تحقیق سعی دارد تا تعدد دیات را از منظر فقها و قانون مجازات اسالمی. 29.
حدود و قصاص و دیات - علامه مجلسی
majlesi.net/...و.../2877-حدود-و-قصاص-و-دیات
Translate this page
حدود و قصاص و دیات، ص: 3مشخصات کتاب:سرشناسه : مجلسی ، محمدباقربن محمدتقی ، 1111 - 1037ق . عنوان و نام پدیدآور : حقوق و قصاص و دیات / تالیف محمدباقر مجلسی ...
تحریرالوسیله امام خمینی (قدس سره) - مقادير ديات
tahrirolvasilah.blogfa.com/post/345
Translate this page
گفتار در مقادير ديات مساءله 1 - در قتل عمدى كه پرداخت ديه متعين باشد يا طرفين به پرداخت آن مصالحه كرده باشند چه شرعا هم متعين شده باشد و چه مجنى عليه شرعا ...
برگزاری همایش آموزشی دیات - خبرگزاری میزان
www.mizanonline.ir/fa/.../برگزاری-همایش-آموزشی-دیا...
Translate this page
Aug 2, 2016 - همایش آموزشی با عنوان دیات1 (قواعد عمومی) در محل تالار شهید بهشتی دادگستری چهارمحال و بختیاری برگزار شد.
حدود و قصاص و ديات - ۴ - مركز تعليمات اسلامي واشنگتن
ketaab.iec-md.org/.../hodood_qesaas_diyaat_majlesi_...
Translate this page
قسم دوّم: در بيان قصاص و ديات است،. و در آن دو مطلب است. مطلب اوّل در بيان احكام قصاص است،. و در آن چند فصل است: فصل اوّل: در بيان اقسام قتل است،. بدان كه آدمى را به ...
بررسی فقهی و حقوقی قاعده تداخل دیات - سیویلیکا
www.civilica.com/Printable-MAYBODLAW01_249=...
Translate this page
نسخه قابل چاپ خلاصه مقاله بررسی فقهی و حقوقی قاعده تداخل دیات - گواهی پذیرش مقاله در کنفرانس.
پورتال بیمه سینا:: افزایش دیات در سال 1391
https://www.sinainsurance.com/index.php?...
Translate this page
افزایش دیات در سال 1391. "بدینوسیله به اطلاع بیمه گذاران محترم این شرکت که دارای بیمه نامه شخص ثالث معتبر می باشند ، می رساند. با عنایت به مبلغ جدید دیه اعلام ...
استاد وجداني - ديات | سایت مرجع دانلود دروس صوتی حوزه علمیه قم
shiadars.ir/fa/فایل-صوتی...حوزه.../استاد-وجداني-ديات
Translate this page
پخش فایل صوتی, دانلود فایل صوتی, شماره جلد, شماره درس, شماره صفحه, شماره سطر, توضیحات. پخش فایل صوتی · 714-01.mp3, 2, 1, 392, 19, كتاب الديات جمع دية ...
Iran Human Rights Documentation Center - کتاب چهارم – دیات
www.iranhr...
Translate this pageIran Human Rights Documentation Center
ديات. باب اول - تعريف ديه و موارد آن. ماده 294 - ديه مالي است كه به سبب جنايت بر نفس يا عضو به مجني عليه يا به ولي يا اولياءدم او داده مي شود. ماده 295 - در موازد زير ديه ...
پرتال جامع علوم انسانی - دیات
www.ensani.ir/fa/64194/default.aspx
Translate this page
حوزه (های) تخصصی: تساوی درخلقت و حقوق • دیات ... حوزه (های) تخصصی: حقوق جزای اختصاصی • مباحث فقهی –کیفری • آراء وحدت رویه / نظریات مشورتی • دیات.
حدود و قصاص و دیات - کتابخانه دیجیتال (الکترونیکی) قائمیه
ghbook.ir/u1835942
Translate this page
حدود و قصاص و دیات، ص: 3مشخصات کتاب:سرشناسه : مجلسی ، محمدباقربن محمدتقی ، 1111 - 1037ق . عنوان و نام پدیدآور : حقوق و قصاص و دیات / تالیف محمدباقر مجلسی ...
برگزاری همایش آموزشی دیات - خبرگزاری میزان - شهرخبر
www.shahrekhabar.com/analysis/1470097740314885
Translate this page
Jul 31, 2016 - همایش آموزشی با عنوان دیات1 (قواعد عمومی) در محل تالار شهید بهشتی دادگستری چهارمحال و بختیاری برگزار شد. - خبرگزاری میزان.
حقوق کیفری وجرم شناسی - لایحه قانون مجازات اسلامی(دیات قسمت دوم)
pourghahramani.blogfa.com/post-100.aspx
Translate this page
لایحه قانون مجازات اسلامی(دیات قسمت دوم). دیه چشم. ماده 12-423 : کندن واز بین بردن دو چشم بینا دیه کامل و هر یک از آنها نصف دیه دارد. تمام‌ چشم‌هايي‌ كه‌ بينايي‌ دارند در این ...
حدود، دیات و کفارات - اداره پاسخگویی به سوالات دینی
ep.aqr.ir/portal/home/?news/685963/686377/...دیات...
Translate this page
حدود، دیات و کفارات.
آلبوم ها::نخستین همایش تخصصی کارشناسان دیات 93/11/01
old.iraninsurance.ir/photo_gallery/func/.../fid/771/
Translate this page
نخستین همایش تخصصی کارشناسان دیات 93/11/01. تعداد آیتمها : 24. نخستین همایش تخصصی کارشناسان دیات 93/11/01. نخستین همایش تخصصی کارشناسان دیات ...
ترجمه جواهر الکلام مبحث دیات (جلد سوم) - انتشارات خرسندی
www.khorsandypub.com/.../ترجمه-جواهر-الکلام-مبحث-...
Translate this page
ترجمه جواهر الکلام مبحث دیات (جلد سوم). به نام خدا. معرفی کتاب جواهر الکلام. کتاب جواهرالکلام تالیف استادفقها شیخ محمدحسن نجفی ( وفات 1266 ) شرح شرایع الاسلام ...
دیات و خسارت های ناشی از صدمات بدنی - مهمترین اخبار ایران و جهان
vista.ir/article/.../دیات-و-خسارت‏های-ناشی-از-صدمات-بدن...
Translate this page
و مقررات قصاص و دیات جایگزین مقررات پیشین شدند. پیش از آن که به بررسی موضوع دیات و خسارت های ناشی از صدمات بدنی بپردازیم لازم است که نگرشی اجمالی داشته ...
نگرشي بر مجازاتهاي حدود، قصاص و ديات - دکتر علي نيك پور . دکترای ...
alinikpor.blogfa.com/post/12
Translate this page
دکتر علي نيك پور . دکترای تخصصی حقوق - نگرشي بر مجازاتهاي حدود، قصاص و ديات - مدرس دانشگاه ٬مشاور٬محقق و نویسنده مسايل حقوقي.برگزیده به عنوان چهره ماندگار ...
ترم 2 کارشناسی حقوق دانشگاه علمی کاربردی - قانون مجازات اسلامی(دیات)
khoor-ls2.blogfa.com/post/.../قانون-مجازات-اسلامی(دیا...
Translate this page
تغییرات احکام دیه در قانون جدید مجازات اسلامی. یکی از تغییرات ایجاد شده در بخش دیات، مربوط به تعریف دیه و تقسیم بندی آن به مقدر و غیرمقدر می باشد. به موجب ...
پرداخت دیات پرونده های تصادف قبل از 15 اسفند سال جاری ضروری است
mehrezanjan.ir/.../پرداخت%20دیات%20پرونده%20های...
Translate this page
Mar 1, 2016 - به گزارش مهرزنجان، در اخطار دادستان به شرکت های بیمه مبنی بر ضرورت پرداخت دیات آمده است، همانگونه كه مطلعيد برابر مفاد مواد 4 و تبصره آن ، 5 ، 15 ...
دیات تصویری کاربردی - GEOCITIES.ws
www.geocities.ws/ghanoonbaz/anavin/.../diat.htm
Translate this page
کتاب چهارم - دیات باب اول - تعریف دیه و موارد آن ماده ۲۹۴ - دیه مالی است که به سبب جنایت بر نفس یا عضو به مجنی علیه یا به ولی یا اولیای دم او داده می‌شود. ماده ۲۹۵ - در ...
پرداخت دیات پرونده های تصادف قبل از 15 اسفند سال جاری ضروری است
www.dana.ir/News/665690.html
Translate this page
Mar 1, 2016 - به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مهرزنجان، در اخطار دادستان به شرکت های بیمه مبنی بر ضرورت پرداخت دیات آمده است، همانگونه که مطلعید ...
برگزاری دوره آموزشی دیات ویژه قضات دادگستری مازندران - هشدار نیوز
www.hoshdarnews.ir/.../برگزاری-دوره-آموزشی-دیات-و...
Translate this page
برگزاری دوره آموزشی دیات ویژه قضات دادگستری مازندران - به گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان به نقل-برگزاری-دوره-آموزشی-دیات-ویژه-قضات.
دائره المعارف اسلامی طهور - نمایش مطلب : رساله حدود و قصاص و دیات
tahoor.com/fa/Article/View/115571
Translate this page
مولف در این رساله خود به توضیح حقوق جزا (فقه)، حدود (فقه)، قصاص (فقه)، دیات (فقه) پرداخته است. معرفی اجمالی نویسنده: ملا محمد باقر فرزند علامه محمد تقی مجلسی ...
وکالت آن لاین - نتایج جستجو بر روی مقالات با برچسب دیات
www.vekalatonline.ir/articles-tags/5370/دیات/
Translate this page
پرتال اطلاع رساني وكالت آن لاين. دیات و خسارتهای ناشی از صدمات بدنی. در مقاله حاضر تلاش شده است که سیر تحول دیدگاه ها در زمینه خسارت هاى زائد بر دیه که یکى از ...
مرکز پژوهشها - تعیین قیمت سوقیه احشام موضوع احکام دیات برای سال 1381
rc.majlis.ir › سـامانه قوانین › قوانین و مقررات
Translate this page
خصوص قیمت سوقیه احشام‌، موضوع احکام دیات که بانظر افراد خبره برای سال 1381 تعیین گردیده است‌؛ به شرح ذیل اعلام می‌گردد. مقتضی است به‌کلیه واحدهای قضایی آن
مطالعه تطبیقی ماهیت «دیات» در اسلام و «خسارت‌های تنبیهی» در آمریکا
clr.modares.ac.ir/article_10684.html
Translate this page
by دیلمی - ‎2013
از این رو، با ورود نهاد دیات به حقوق ایران، پرسش از چگونگی طبقه‌بندی آن در گروه نهادهای ... تأیید قرار می‌دهد و به میزان اشتراک و افتراق دیات و خسارت‌های تنبیهی می‌پردازد.
قواعد فقه جزایی (حدود و تعزیزات، قصاص و دیات) - پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
rihu.ac.ir/n1793-e28969.html
Translate this page
پرینت ارسال به. free web stats. قواعد فقه جزایی (حدود و تعزیزات، قصاص و دیات). فهرست. نام منبع : قواعد فقه جزایی (حدود و تعزیزات، قصاص و دیات). پدید آورنده :.
Ghavanin.com : Iran Law Database Leading and powerfull iranian law ...
www.ghavanin.ir/PaperDetail.asp?id=392
Translate this page
در ماده 3 قانون ديات كه مطابق با فتواي حضرت امام دام ظله مي باشد ديه قتل نفس يكي از امور شش گانه ذيل است كه قاتل در انتخاب هر يك از آنها مخير است. 1 _ يكصد شتر سالم ...
Searches related to دیات <

کتاب دیات

قانون دیه تصادفات

قانون دیه اعضای بدن

مبلغ دیه کامل

جدول دیه

مهلت پرداخت دیه

دیه رحم زن

دیه سر
    1   
2
   
3
   
4
   
5
   
6
   
7
   
8
   
9
   
10
   
Next
Unknown - Use precise location
 - Learn more  
Help Send feedback Privacy Terms

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
ساختمان سازها ، نیازمندی های صنعت ساختمان


ساختمان سازها ، نیازمندی های صنعت ساختمان

www.SakhtemanSazha.com


سایت ساختمان سازها (www.SakhtemanSazha.com) یک سایت تخصصی در بخش ساختمان و صنایع وابسته آن می باشد که تمامی متخصصان، فروشندگان ، مجریان و فعالان این بخش می توانند تبلیغات خود را بصورت آنلاین به نمایش بگذارند و تنها برای آگهی های ویژه هزینه پرداخت نمایند.

فعالان بخش ساختمان می توانند محصولات ، خدمات  ، اطلاعات تماس و تصاویر محصولات خود  را در سایت ساختمان سازها بصورت آگهی تبلیغاتی ثبت کنند و محل فروشگاه یا دفتر خود را روی نقشه بصورت آنلاین مشخص کنند تا مخاطبین با درک بهتری از خدمات و محصولات ایشان آشنا شوند.

همچنین بازدیدکنندگان سایت ساختمان سازها ، افراد و شرکتهایی هستند که به دنبال کالا و خدمات و فروشندگان و مجریان مرتبط با صنعت ساختمان هستند که در این سایت می توانند به راحتی شرکت مورد نظر خود را پیدا کنند.

موضوعات اصلی سایت ساختمان سازها شامل دکوراسیون ، مصالح ساختمانی ، املاک ، ماشین آلات ، خدمات ساختمانی , خدمات تزییناتی ، خدمات تاسیساتی ، لوازم و تجهیزات ، بازار کار ، آموزش ، شرکتها و امور مهندسی ، محوطه سازی و سایر نیازمندیهای مرتبط با ساختمان می باشد و هر کدام از این موضوعات بخشهای مختلفی از فعالیتهای مرتبط با ساختمان را در بر می گیرد.


سایت ساختمان سازها محل مناسبی برای ثبت آگهی های تخصصی صنعت ساختمان می باشد. با ثبت آگهی های خود در بخش نیازمندی های ساختمان سازها ، تبلیغات خود را در سراسر کشور در معرض دید بازدیدکنندگان تخصصی قرار خواهید داد و مشتریان بالقوه بیشتری را جذب خواهید نمود. ثبت آگهی و تبلیغ در سایت ساختمان سازها رایگان است و فقط آگهی های ویژه شامل هزینه خواهد بود.



-ثبت آگهی در ساختمان سازها-

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 6896
  • کل نظرات : 32
  • افراد آنلاین : 181
  • تعداد اعضا : 19
  • آی پی امروز : 443
  • آی پی دیروز : 136
  • بازدید امروز : 1,927
  • باردید دیروز : 633
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 4,290
  • بازدید ماه : 4,290
  • بازدید سال : 138,453
  • بازدید کلی : 2,647,000