loading...
دانلود پروژه و پایان نامه
جشنواره تابستان طلایی فایل ناب با جوایز ویژه

مسابقه فایل ناب با جوایز ویژه

 

جشنواره تابستان طلایی فایل ناب با جوایز ویژه
فایل بفروشید ، درآمد کسب کنید و جایزه بگیرید


در تابستان 95 با پنجمین جشنواره فایل ناب همراه با کاربران عزیز هستیم. در این دوره کاربرانی که بطور متوسط فقط یک بازاریابی در روز داشته باشند هم جایزه ویژه دریافت خواهند کرد ؛ همچنین کاربرانی بطور متوسط 2 محصول در روز ثبت کرده باشند هم از جوایز ویژه فایل ناب برخوردار خواهند شد.
هدف ما در این دوره افزایش کیفیت فعالیت کاربران خواهد بود و تلاش ما این است که تمام کاربرانی که در این مسابقه شرکت می کنند و فعالیت مفیدی دارند از جوایز سایت بهره مند شوند. با توجه به زمان 93 روزه تابستان ، فرصت خوبی برای کسب امتیازهای بالا خواهید داشت.
تمامی کاربران (فروشنده و بازایاب) می توانند با ثبت محصول و یا فروش محصولات موجود ، امتیاز خود را بالا برده و علاوه بر اینکه درآمد خود را افزایش خواهند داد ، می توانند شانس برنده شدن خود را نیز افزایش داده و از جوایزی که برای نفرات برتر در نظر گرفته شده استفاده نمایند.
در این دوره برای نفرات اول تا پانزدهم جوایز نقدی در نظر گرفته شده است و همچنین تمام کاربران می توانند با کمی تلاش ، از جوایز نفیس تری نیز برخوردار شوند. توجه داشته باشید که هیچ محدودیتی در تعداد نفرات برنده در بخش جوایز ویژه نیست.


- ثبت نام در مسابقه و دریافت جایزه -

 

جوایز:
1- نفر اول: 100,000 تومان
2- نفر دوم: 80,000 تومان
3- نفر سوم: 60,000 تومان
4- نفر چهارم: 40,000 تومان
5- نفر پنجم: 20,000 تومان
6-15- نفرات ششم تا پانزدهم: هر نفر 10,000 تومان

جوایز ویژه برای بازاریابهای برتر:
بیشتر از 100 بازاریابی: 10,000 تومان
بیشتر از 250 بازاریابی: 50,000 تومان
بیشتر از 500 بازاریابی: 100,000 تومان
بیشتر از 1000 بازاریابی: 200,000 تومان

جوایز ویژه برای فروشندگان برتر:
آپلود بیشتر از 200 فایل: 10,000 تومان
آپلود بیشتر از 800 فایل: 50,000 تومان
آپلود بیشتر از 1500 فایل: 100,000 تومان
آپلود بیشتر از 3000 فایل: 200,000 تومان


- ثبت نام در مسابقه و دریافت جایزه -


محمد غفوری تبار بازدید : 285 سه شنبه 26 مرداد 1395 نظرات (0)

روابط موجر و مستأجر

روابط موجر و مستأجر دسته: فقه و حقوق اسلامی
بازدید: 3 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 102 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 107

عصر ما عصر دقت و محاسبه است عصری كه در آن تصمیم گرفته نمی شود مگر بر اساس تحقیق كامل داستان روابط موجر و مستأجر، قصه ای تقریبا قدیمی است از دیر زمان موجران در پی آن بوده اند كه با تخلیه ملكشان آن را به قیمت بیشتر اجاره دهند و مستأجران نیز همیشه می خواسته اند كه اجاره بهای كمتری بپردازند و در جای خود باقی بمانند

قیمت فایل فقط 11,000 تومان

خرید

روابط موجر و مستأجر

 

مقدمه:

عصر ما عصر دقت و محاسبه است عصری كه در آن تصمیم گرفته نمی شود مگر بر اساس تحقیق كامل. داستان روابط موجر و مستأجر، قصه ای تقریبا قدیمی است. از دیر زمان موجران در پی آن بوده اند كه با تخلیه ملكشان آن را به قیمت بیشتر اجاره دهند و مستأجران نیز همیشه می خواسته اند كه اجاره بهای كمتری بپردازند و در جای خود باقی بمانند.

ماجرای اجاره محلهای كسب و كار پیچیدگی دو چندان داشته است. چیزی به اسم سر قفلی و پدیده ای به نام «حق كسب و پیشه و تجارت» در رابطه موجر و مستأجر محل كسب وجود داشته(و دارد) كه عمق اختلافات این دو را بیشتر می كرده (ومی‌كند).

اصل در عقد اجاره این است كه مستأجر با پایان یافتن مدت اجاره محل را تخلیه كند و به موجر تحویل دهد. اما تا آنجا كه می دانیم هرگز قضیه به این سادگی نبوده است. همیشه دولتها ناچار بوده اند در میان این دو نقش«تعدیل كننده» و داور را بازی كنند. اینكه چرا چنین شده، می تواند موضوع یك بررسی اقتصادی- اجتماعی جدی باشد. شاید ساختار طبقات اجتماعی در كشور ما و نحوه تقسیم ثروت همواره تقاضای مسكن و محل كار استیجاری را نسبت به عرضه آن ایجاب می كرده و شاید لا اقل در شهرهای بزرگ و متوسط بیشتر مردم در شرایطی از جهت مالی قرار نداشته اند كه مالك محل سكونت یا كسب خود باشند. به هر حال سیاستگذاری های دولتها در این زمینه از سیاست تحدید حقوق مالكین شروع شده و به تدریج به آزاد سازی روابط و تبعیت از اقتصاد بازار آزاد گرایش یافته است. توصیه اكثر حقوقدانان به مردم این است كه پیش از برقراری رابطه استیجاری- به ویژه در محلهای كسب و كار حتما با وكیل خود مشورت كنند، خواه موجر باشند و خواه مستأجر چون چه بسا ضرر احتمالی غیرقابل جبران باشد و در این جا قابل ذكر است كه وجدان تنها محكمه ای است كه احتیاج به قاضی و دادگاه ندارد.

 

1-تعریف اجاره

اجر به معنی مزد، ثواب و پاداش كه در مقابل عمل نیك به انسان می رسد، اجیر كسی است كه در مقابل مزد كار می كند. استیجار بابت استفعای و به معنای مزد گرفتن است و در لغت اجاره به معنای كرایه دادن، در اختیار گذاشتن، پناه دادن، امان دادن و رهانیدن آمده است و اجاره بها مالی است كه مستأجر به موجر می دهد و اصطلاحا عقدی است برای واگذاری منافع در مقابل عوض معین.

 

اجاره یعنی چه؟

ماده 466 قانون مدنی می گوید:

» اجاره عقدی است كه به موجب آن مستأجر مالك منافع عین مستأجره می شود. اجاره دهنده را موجر و اجاره كننده را مستأجر و مورد اجاره را عین مستأجره گویند.«

در حقوق مدنی نیز چنین تعریف شده كه اجاره عبارت است از تملك منفعت بعوض معلوم. اجاره مانند بیع از عقد (تملكی معرض می باشند با این فرق كه مورد بیع عین ممكن است و مورد اجاره منفعت. ممكن است گفته شود اجاره در حیقیقت تسلیط مستأجر است بر عین برای انتفاع از آن بعوض معلوم. تملكی بودن عقد اجاره در صورتیست كه مورد آن، منفعت عین خارجی باشد، زیرا در این صورت است كه به وسیله عقد، منفعت بملكیت مستأجر انتقال می یابد و الا هرگاه مورد اجاره، منفعت كلی باشد.

اجاره مانند بیع یكی از عقود معینه است و علاوه بر شرایط اساسی برای صحت معامله كه قانون در ماده »190« بیان نموده دارای شرایط مختصه است كه با اجتماع آنها عقد اجاره محقق می شود.

عقد عبارت است از اینكه یك یا چند نفر در مقابل یك یا چند نفر دیگر تعهد بر امری نمایند و مورد قبول آنها باشد. (ماده 238 ق.م) (منفعت) عبارت از فایده و حاصل هر چیز پس منفعت خانه(زمین و بنای روی آن) آن است كه در آن سكونت و زندگی كنند.

اجاره عقد است و طبق ماده (191) ق.م عقد محقق می شود توجیه انشاء بشرط مقرون بودن به چیزیكه دلالت بر قصد كند و آن چیز نوعا لفظ است. عقد مزبور بوسیله ایجاب از طرف موجر و قبول از طرف مستأجر محقق می شود. ممكن است اجاره به وسیله داد وستد نیز محقق شود كه آنرا اجاره معاطاتی گویند.

قانون مدنی پس از تعریف عقد در سه مبحث با عناوین » اجاره اشیاء، اجاره حیوانات و اجاره اشخاص مقرراتی را تدوین كرده به همین جهت نیز در ماده 467 ق.م آمده :» مورد اجاره ممكن است اشیاء، حیوان یا انسان باشد«

در كتاب شریف شرح دوعه عقد اجاره را چنین تعریف نموده كه:» الاجاره، هی العقد علی تملك المنفعه المعلومه بعوض معلوم« یعنی اجاره عبارت است از عقدی كه متعلقش، تملك منفعت معلوم در مقابل عوض معلوم باشد.

در كلام فقهاء مشابه تعریف فوق آمده كه :» الاجاره عقد علی المنافع بعوض« یعنی اجاره در شرع مقدس عبارت است از تملك منفعت خاص به عوض معلوم و ماهیت آن نقل منافع است با بقاء اصل مال.

عقد اجاره اشیاء عبارت است از عقدی كه به موجب آن مؤجر ملتزم می شود لنتفاع مستأجر را نسبت به مورد اجاره برای مدت معین با اجاره بهای معین فراهم نماید.

اجاره مانند بیع از عقود تملكی معوض است با این فرق كه موضوع عقد بیع عین مال است ولی موضوع عقد اجاره، مافع مال استبه همبن جهت برخی از شارعین قانون مدنی مبادرت به تعریف عقد اجاره نموده اند مانند » اجاره عقدی است كه به موجب آن احد طرفین منافع عین مستأجره را در مقابل عوض معلوم و برای مدت معینی به

طرف دیگر تملیك می كند.

 

2- خصوصیات ویژگیهای عقد اجاره:

1 معاوضی بودن عقد اجاره

اجاره عقدی است معوض، زیرا موجر در قبال انتفاع و استفاده مستأجر از مورد اجاره عوض معینی را دریافت می كند و در تعریف اجاره نیز گفتیم تملیك در برابر عوض معین برای مدت مشخصی است، عوض كه اجاره بها نامیده می شود در حقیقت، از عناصر اصلی عقد اجاره است. وجه تمایز عقد اجاره با عقد عاریه در این مطلب است هر چند هر دو تملیك منفعت است، ولی اجاره تملیك منفعت است با عوض، عاریه، تملیك منفعت بدون عوض است. یعنی در واقع، اصل در اجاره معوض بودن است و اصل در عاریه، بر غیر معوض و تبرعی بودن است، البته در عقد عاریه نیز می تواند شرط عوض نمود، همچنین وجه تمایز عقد اجاره با عقد هبه منافع نیز در همین ویژگی است. به هر حال، عدم تعیین اجاره یا تراضی مبنی بر اینكه در عقد اجاره، اجاره بها نباشد یا بدون عوض بوده باشد موجب بطلان عقد اجاره است. البته لازم نیست اجاره بها حتما مقداری وجه یا پول باشد، ممكن است منفعت مال یا وجود حق و یا دین بوده باشد. معهذا، عوضی را كه طرفین در باره اجاره اشیاء نسبت به آن توافق و تراضی می نمایند در اصطلاح اجرت المسمی یا اجاره بها گویند و در خصوص اجاره اشخاص به آن اجرت اطلاق می شود، در واقع اجرت المسمی رشد قراردادی دارد لیكن اگر شخص بدون اذن و انعقاد قرارداد از ملك دیگری استفاده نماید یا منافع آنرا از بین ببرد می بایست اجرت المثل، یعنی اجاره امثال و نظایر آنرا پرداخت كند. كه بعنوان بدل استنفاء یا تقویت منافع خواهد بود.

2-تملیكی بودن عقد اجاره:

اجاره تملیك منفعت است، یعنی مستأجر به محض انعقاد صحیح عقد اجاره مالك منافع عین مستأجره در مدت اجاره می گردد. تفاوت بین حق انتفاع در همین معناست كه در حق انتفاع، صاحب حق انتفاع، مالك موضوع حق انتفاع نمی گردد و اثر حق انتفاع انتزاع و جدا كردن منفعت از عین نیست و صاحب حق انتفاع فقط حق بهره برداری و استفاده ار منافع آنرا داراست، حال آنكه مستأجر در عقد اجاره مالك منافع مورد اجاره می گردد و به محض انعقاد عقد اجاره، منافع از ملكیت مالك عین خارج و به ملكیت مستأجر در می آید و در حقیقت در این دو حالت مالك پیدا می كند: یكی مالك عین و دیگری، مالك منافع.

3-رضائی بودن عقد اجاره:

عقود را به دو دسته كلی رضائی و عینی تقسیم می كنند. عقود عینی، آن دسته از عقودی است كه به صرف ایجاب و قبول واقع نمی شود بلكه احتیاج به امر دیگری دارد، به عبارت دیگر برای انعقاد و صحت آن محتاج به شكل مخصوص یا شرط خاصی است. عقودی را كه علاوه بر ایجاب و قبول نیازمند به قبض نیز می باشد ، را عقد عینی گویند و عقود رضایی آن دسته از عقودی است كه به صرف ایجاب و قبول محقق می گردد و قبض و اقباض و تسلیم و تسلم از شرایط صحت آن نیست بلكه از الزامات و تعهدات ناشی از عقد است. اصل در فقه امامیه و حقوق مدنی بر رضائی بودن عقود است و عینی بودن بر خلاف اصل است، به همین جهت قانونگذار عقود عینی را بر شمرده كه عبارتند از رهن، هبه، بیع صرف، حبس اعم از عمری و رقبتی و سكنی و بنا بر نظر غیر مشهور، وقف از عقود عینی محسوب است و سایر عقود از جمله عقود رضائی اند به همین جهت در ماده 47 ق.م آمده است:» در حبس اعم از عمری و غیره قبض شرط است یا در ماده 798 ق.م آمده است:» هبه واقع نمی شود مگر با قبول و قبض كسی كه به وی هبه شده است یا در ماده 772 ق. م در خصوص رهن مقرر داشته:» مال مرهون باید به قبض مرتهن یا به تصرف كسی كه بین طرفین معین می گردد، داده شود ولی استمرار قبض شرط صحت معامله نیست.

بنابراین، با التفات بر اینكه شكل یا شرط خاصی را جهت اجاره از قبیل قبض و اقباض را شرط صحت عقد اجاره ندانسته، لذا عقد جزء عقود رضایی محسوب و به صرف ایجاب و قبول محقق می گردد و تسلیم مورد اجاره به مستأجر و پرداخت اجاره بها از تعهدات حاصل و ناشی از عقود اجاره محسوب است نه از شرایط تحقق و صحت آن.

 

4-لازم بودن عقد اجاره:

عقد اجاره همانند عقد بیع جزء عقود لازم است، یعنی هیچ یك از طرفین عقد حق بر هم زدن و مسخ آنرا ندارد مگر در موارد معینه، از عقد اجاره به فوت یا جنون یكی از طرفین عقد منفسخ نمی گردد در مدت اجاره هیچ یك از مؤجر و مستأجر نمی‌تواند آنرا یك جانبه بر هم بزند یا مسخ كند، البته در اقاله یا تفاسخ، یعنی بر هم زدن عقد با توافق و تراضی یكدیگر نیست.

 

5-موقتی بودن عقد اجاره:

منظور از موقتی بودن عقد اجاره این است كه تملك منافع محدود به مدت معین است به همبن مناسبت در ماده 468 ق.م آمده است كه » در اجاره اشیاء به مدت اجاره باید معین شود و الا اجاره باطل است«

تعیین مدت اجاره از این جهت اهمیت دارد كه هرگاه منفعت مال بطور دائم به دیگری واگذار شود دیگر مالكیت عین مصداق و ظهور خارجی پیدا نمی كند. بلكه دیگر اینكه تعیین مدت اجاره همیشه به وسیله طول مدت زمان نیست ممكن است به واسطه تعیین مسافت یا مقصد و هدفی بوده باشد.

البته در مواقعی قانونگذار حتی پس از انقضاء اجاره، استمرار و ادامه رابطه استیجاری را پیش بینی كرده است: یكی در خصوص اعمال عسر و حرج و دیگر در خصوص اماكن تجاری و محل كسب است كه حتی پس از انقضاء مدت اجاره تخلیه این اماكن تابع شرایط و تشریفات خاص مانند اینكه اگر مالك بخواهد تخلیه كند باید نیاز شخصی خود را ثابت كند یا در مواردی با اثبات تخلفات مستأجر امكان تخلیه است مانند انتقال مورد اجاره به غیر یا تغییر شغل یا عدم پرداخت اجور و یا تعدی و تفریط كه بطور عمده، این مقررات مبتنی بر احكام ثانویه است.

 

6-ایجابی بودن تعهد حاصل از عقد اجاره:

عقود از حیث ماهیت ممكن ایجابی و یا سلبی و یا اینكه گاه ایجابی و گاه سلبی باشند. مقصود از عقود ایجابی، عقود هستند كه تأثیر آنها بر حسب انشاء ایجاد تعهد متقابل یا ایجاد التزام متقابل نماید خواه مبادله هم در آن باشد مانند بیع و اجاره خواه نباشد مانند نكاح كه زوجین در مقابل هم فقط تعهداتی دارند. به عبارت دیگر از عقد اجاره از جانب موجر تعهد ایجابی حاصل می شوند نه سلبی.

 

7-تدریجی بودن عقد اجاره:

عقد تدریجی در مقابل عقد غیر تدریجی یا عقد فوری استعمال می شود. عقد فوری عقدی كه نتیجه آن بلافاصله پس از ایجاب و قبول حاصل می گردد و تعهد طرفین به اجزاء زمان بستگی ندارد. مانند عقد بیع كه مالكیت بایع نسبت به ثمن و مالكیت مشتری نسبت به مبیع بی درنگ از انعقاد عقد تحقق می یابد ولی در عقد اجاره چنین نیست و تعهدات ناشی از آن به اجزاء زمان بستگی دارد به همین جهت عقد اجاره را عقد مستمر گویند.

 

8-شخصی بودن تعهد حاصل از عقد اجاره:

عقد اجاره بر خلاف عقد بیع ایجاد التزام و تعهد شخصی بین مؤجر و مستأجر ایجاد می كند كه متعلق آن منافع عین معینی است بر خلاف بیع كه حق عینی ایجاد می كند یا به عبارت دیگر، حق حاصل از عقد اجاره تا انقضای مدت پا بر جاست ولی حق حاصل از بیع بلافاصله پس از تحقق تمام می شود كه منظور از شخصی بودن در مقابل عینی بودن است یا به عبارت دیگر بیان آخری حق دینی در مقابل حق عینی است زیرا تملیك حاصل از عقد اجاره ظهور خارجی تملك حاصل از عقد بیع ندارد به همین جهت عقد اجاره را عقد تعاهدی گویند.

 

3-طرفین عقد اجاره:

اجاره عقدی است معوض و دارای دو طرف و دو مورد می باشد كه عوضین هستند: 1-طرفین عقد-طبق ماده 466 ق.م در اجاره اشیاء و حیوان، اجاره دهنده را موجر و اجاره كننده را مستأجر گویند و در اجاره اشخاص كسی كه منافع خود را اجاره می دهد اجیر و كسیكه اجاره می كند اجاره اشیاء و حیوان، مستءجر می نامند.

طرفین عقد باید دارای اهلیت برای مفامله یعنی بالغ ، عاقل یا رشید باشند، زیرا اهلیت طبق ماده 190ق.م شرط اساسی برای صحت هر معامله است طبق ماده 212 ق.م » معامله با اشخاصی كه بالغ یا عاقل نیستند بواسطه عدم اهلیت باطل است« و محجور نمی تواند در اموال خود تصرفاتی بنماید همچنینكه نمی تواند تعهد كند و عقد اجاره موجب انتقال منفعت و یا تعهد است. سفیه( غیر رشید) اگر چه طبق ماده (1214) معاملات و تصرفات او در اموال خود نافذ نمی باشد ولی می تواند اجیر خاص شود، زیرا انسان از اموال او بشمار نمی رود و مخصوصا هر گاه كارگر عادی و معمولی نباشد.

مفلس ورشكسته می تواند مستأجر واقع شود همچانكه می تواند قرض بنماید زیرا مال الاجاره را او بعهده می گیرد و موجر برای مطالبه آن در ردیف غرماء واقع نمی‌شود تا افلاس و ورشكستگی مانع باشد و چنانكه در مورد غیر رشید گذشت مفلس و ورشكسته می تواند اجیر شود زیرا منفعت انسان از اموال او نمی باشد و متعلق حق طلبكاران قرار نگرفته است.

 

در انعقاد اجاره بوسیله نماینده موجر

همچنانكه عقد اجاره بوسیله شخص موجر یا مستأجر منعقد می گردد ممكن است

به وسیله نماینده او واقع شود-نماینده خواه قانونی باشد مانند ولی یا قیم و خواه قراردادی مانند وكیل در حدود اختیاراتی كه دارد می تواند ملكی را با اجاره واگذار نماید و چنانكه از حدود اختیارات خود تجاوز كند اجاره صحیح نخواهد بود، زیرا نمایندگی آنان در حدود اختیاراتی است كه از طرف موكل به آنان داده شده است ماده 499 ق.م می گوید: » هرگاه متولی با ملاحظه صرفه وقف مال موقوفه را اجاره دهد       او اجاره باطل نمی شود.«

و در صورتیكه متولی صرفه و صلاح موقوفه را از حیث مدت و مقدار مال الاجاره و شرایط دیگر رعایت ننماید عقد اجاره باطل خواهد بود و هر یك از موقوف علیهم یا ناظر و متولی كه اجاره داده است می تواند با اثبات این امر از دادگاه اعلام بطلان اجاره را بخواهد و  همچنین است در وكالت هرگاه وكیل در اجاره دادن مال موكل از حدود احتیارات خود تجاوز نماید چنانكه كمتر از اجرت المثل اجاره دهد موكل و وارث او می تواند با اثبات این امر از دادگاه درخواست بطلان اجاره را بنماید. همین جهت است كه ولی و قیم هرگاه ملك مولی علیه را اجاره دهد اجاره مزبور تا زمان رشد مولی علیه صحیح می باشد و پس از آن و منوط به اجازه اوست اگر چه ولی و قیم رعایت مولی علیه را نیز نموده باشد زیرا اختیارات قانونی ولی و قیم فقط تا زمان رشد مولی علیه ادامه دارد، مورد مزبور را نمی تواند با متولی قیاس نموده زیرا در مورد ولایت و قیومیت مقام نمایندگی قانونی در اثر رشد زایل می گردد بخلاف مقام تولیت كه تابع وجود موقوفه است و متولی در اثر فوت تغییر می نماید و تولیت متولی بعدی ادامه تولیت متولی قبلی است همچنانكه ممكن است قیم در مدت محجوریت تغییر كند.

 

2-عوضین یا دو مورد عقد

عقد اجاره مانند بیع، معوض و دارای دو مورد است كه یكی مورد اجاره و دیگری عوض منافع می باشد:

اول-مورد اجاره-مورد اجاره كه موضوع عقد قرار می گیرد بر دو قسم است. الف)منفعت-چنانكه كسی خانه خود را برای شش ماه به دیگری اجاره می دهد و یا اتومبیل سواری برای مسافرت كرایه نماید و چون منفعت در وجود تابع عین می‌باشد، مالی كه منفعت آن مورد اجاره قرار می گیرد عین مستأجره می گویند.

منفعت عبارت است از وضعیتی كه در عین مال نهفته است و می تواند به این اعتبار، مورد عقد و انتقال قرار گیرد. منافع تدریجی الحصول می باشد و آنات آن، گاه پیدایش یافته و بلافاصله معدوم می گردد چنانكه پیدایش آنات بعد مترتب بر نیستی آنات قبل است و اثری از خود باقی نمی گذارد مانند سكونت خانه، سواری اسب و گاه دیگر آنات متراكم شده مجسم می گردد و در خارج بصورت عین ظاهر می شود مانند میوه درخت در اجاره باغ و یا صورت بنا در اجاره اجیر و كارگر.

ب-عمل-چنانچه كسی ساختمان خانه خود را طبق نقشه تریسمی به دیگری مقاطعه دهد خواه مباشرت اجیر را عقد یا شرط كند و یا مطلق گذارد در مورد مزبور اجاره عقدی است عهدی و اجیر تعهد می نماید كه عمل معین رل برای مستأجر انجام دهد.

 

4-انواع اجاره:

اجاره در قانون مدنی ایران به اعتبار موضوع به سه دسته تقسیم شده است:

الف.اشیاء   ب.اشخاص   ج.حیوانات

در عمل اجاره اشخاص و حیوانات از شمول قواعد اجاره خارج شده است، مع ذلك گاه ممكن است قراردادی مخلوطی از اجاره اشیاء و اشخاص واقع شود، به نحوی كه تشحیص قواعد حاكم بر آن مشكل می گردد مانند استفاده از امتیاز تلفن و برق و گاز و غیره امروزه آنچه تحت عنوان اجاره مطرح می گردد اختصاص به اجاره اشیاء دارد كه خود دارای انواعی است:

الف- اجاره اماكن مسكونی

ب-اجاره اماكن تجاری

ج-اجاره اماكن اداری

د-اجاره اماكن سازمانی

ه-اجاره دكه های روزنامه فروشی ها و دكه های موجود در فروشگاههای بزرگ و ترمینال ها.

اجاره اشیاء از جهت موضوع و شیء مورد اجاره( عین مستأجره) نیز به اقسامی تقسیم می شود كه عبارتند از:

الف-اجاره غیر منقول

ب-اجاره منقول

ج-اجاره حقوق عینی

د-اجاره حقوق دینی

ه-اجاره حقوق معنوی

و-اجاره حقوقی كه حق ملكیت بر آن مشتمل می گردد.

5-وظایف طرفین قرارداد اجاره به شرط تملك:

هریك از طرفین عقد چه در حقوق ایران و چه در حقوق انگلیس دارای وظایفی هستند كه قانون بر عهده آنها گذاشته است تا این عقد به نحو صحت واقع شود و منظوری كه قانونگذار از ایجاد این قرارداد داشته است حاصل شود و همچنین حقوق طرفین قراداد و اشخاص ثالث به نحو مطلوبی تضمین شود، و الا طرفین با گذاشتن شروطی باعث جلوگیری از حصول این اهداف می شوند.

 

5-وظایف مالك در حقوق ایران

در حقوق ایران مالك(موجر) در برابر مستأجر دارای تعهداتی است كه باید آنها را انجام دهد تا عقد اجاره و به شرط تملیك به نحو صحیح انجام شده باشد و گرنه ممكن است به هیچ وجه نتوانیم به هدفی كه قانونگذار بوده است دست پیدا كنیم. 

قیمت فایل فقط 11,000 تومان

خرید

برچسب ها : روابط موجر و مستأجر , روابط , موجر , مستأجر , روابط موجر و مستأجر , پروژه , پژوهش , مقاله , جزوه , تحقیق , دانلود پروژه , دانلود پژوهش , دانلود مقاله , دانلود جزوه , دانلود تحقیق


Google
About 268,000 results (0.40 seconds)
Search Results
قانون روابط موجرو مستاجر
www.ghanoonbaz.com/anavin/ejareh/ejareh.htm
Translate this page
قانون روابط موجر و مستاجر ‌مصوب ۲/۵/۱۳۵۶ فصل - اول کلیات. ‌‌ماده ۱ - هر محلی که برای سکنی یا کسب یا پیشه یا تجارت یا به منظور دیگری اجاره داده شده یا بشود در ...
قانون روابط موجر و مستأجر مصوب 1376 - مشاهده جزئیات
icbar.ir/SubjectView/tabid/82/Code/168/Default.aspx
Translate this page
فصل اول روابط موجر و مستاجر ماده 1 از تاریخ لازم‌الاجرا شدن این قانون‌، اجاره کلیه اماکن‌اعم از مسکونی‌، تجاری‌، محل کسب و پیشه‌، اماکن آموزشی‌،خوابگاههای دانشجویی و ...
قانون روابط موجر و مستأجر مصوب 1356 - مشاهده جزئیات
icbar.ir/SubjectView/tabid/82/Code/166/Default.aspx
Translate this page
ماده 4 موجر یا مستاجر می‌تواند به استناد ترقی یا تنزل هزینه‌زندگی درخواست تجدیدنظر نسبت به میزان اجاره بها را بنماید،مشروط به اینکه مدت اجاره منقضی شده و از تاریخ ...
نکته های حقوقی برای موجر و مستاجر
www.legaldocs.ir/item/42-275
Translate this page
1- آنچه اكنون به عنوان مقررات قابل اجرا درباره روابط استيجاري اجرا مي شود، قانون روابط موجر و مستاجر مصوب سال 1376 است. براي اين كه قرارداد اجاره يا رابطه استيجاري ...
آیین‌نامه اجرایی قانون روابط موجر و مستأجر ۱۳۷۶ - ویکی‌نبشته
https://fa.wikisource.org/.../آیین‌نامه_اجرایی_قانون_روا...
Translate this page
Oct 7, 2015 - ۱- روابط استیجاری قبل از اجرای قانون‌. ۲- روابط ناشی از انتقال حقوق قانونی مستأجر سابق به مستأجر جدید با اجازه موجر در صورتی که قرارداد اجاره قبل ...
قانون روابط موجر و مستاجر - بانك قوانين كشور
www.ghavanin.ir/detail.asp?id=8284
Translate this page
قانون روابط موجر و مستاجر. فصل - اول كليات ماده 1 - هر محلي كه براي سكني يا كسب يا پيشه يا تجارت يا به منظور جلوگيري اجاره داده شده يا بشود در صورتي كه تصرف بر ...
قانون روابط موجر و مستاجر مصوب 1376
hbadvi.farsedu.ir/Portal/Show.aspx?Page=10679
Translate this page
قانون روابط موجر و مستاجر مصوب 1376. فصل اول – روابط موجر و مستاجر ماده 1- از تاریخ لازم الاجرا شدن این قانون، اجاره کلیه اماکن اعم از مسکونی ، تجاری، محل کسب و ...
[PDF]قانون روابط موجر و مستأجر
www.rahjooyanlaw.com/persian/10Mostajer.pdf
Translate this page
قانون روابط موجر و مستاجر مصوب. 6731. فصل اٍل. –. رٍابط. هَجر. ٍ. هستاجر. ماده. -1. از تاریخ الزـ االجرا شدف این قانوف، اجاره کلیو اماکن اعم از مسکونی ، جتاری، حمل کسب و ...
قوانین روابط موجر و مستاجر - وب سایت کارشناس رسمی دادگستری
masoudalizadeh.com/.../قوانین-روابط-موجر-و-مستاجر
Translate this page
قوانین روابط موجر و مستأجر قانون راجع به تعديل مال الاجاره ها 1317/10/01 :تاريخ تصويب ماده 1 - هر خانه و عمارت مسكوني و اطاق و انبار و دكان و مغازه و حمام و مستقل ديگر ...
موجر، مستاجر - مشاوره حقوقی با وکیل دادگستری تهران
www.shamslawyers.com/tenant-law
Translate this page
4-اجاره كتبی : طبق قانون روابط موجر و مستاجر 1376 ، باید قرارداد اجاره به صورت كتبی تنظیم شود و دو نفر شاهد هم زیر آن را امضا كنند و مضافا در دو نسخه تنظیم شود تا ...
مرکز پژوهشها - قانون روابط مالک و مستأجر
rc.majlis.ir › سـامانه قوانین › قوانین و مقررات
Translate this page
مسیر شما : سـامانه قوانین › قوانین و مقررات › قانون روابط مالک و مستأجر. جزئیات قانون ... ‌ماده سوم - موجر یا مستأجر منحصراً می‌توانند به استناد ترقی یا تنزل هزینه زندگی
مرکز پژوهشها - آیین نامه اجرایی روابط موجر و مستأجر
rc.majlis.ir › سـامانه قوانین › قوانین و مقررات
Translate this page
روابط موجر و مستأجر - مصوب 1376.5.26 - آیین نامه اجرایی قانون یاد شده را به شرح ... ‌ماده 1 - منظور از واژه قانون در این آیین نامه قانون روابط موجر و مستأجر - مصوب
مرکز پژوهشها - قانون روابط موجر و مستاجر
rc.majlis.ir › سـامانه قوانین › قوانین و مقررات
Translate this page
مسیر شما : سـامانه قوانین › قوانین و مقررات › قانون روابط موجر و مستاجر. جزئیات قانون ... مندرج در این قانون و شرایط‌مقرر بین موجر و مستاجر خواهد بود. ‌ماده 2- قراردادهای ...
وکالت آنلاین - شرح قانون روابط موجر و مستاجر سال 76
www.vekalatonline.ir/print.php?ToDo...AID=3292
Translate this page
قانون روابط موجر و مستأجر سال ،1376 در (13) ماده تنظیم یافته است. بدین ترتیب، شاید اصلح باشد که قانون مذکور، به لحاظ مختصر بودن مواد آن، ماده به ماده مورد بررسی ...
آئین نامه اجرائی قانون روابط موجر و مستاجر 1376 - بانک اطلاعات املاک ...
www.golestanamlak.ir › قوانین ملک
Translate this page
ماده 1-منظور از واژه قانون در این آیین نامه قانون روابط موجر و مستاجر مصوب 26/5/1376 می باشد. ماده 2-موارد زیر مشمول مقررات قانون نمی باشد: 1-روابط استیجاری قبل از ...
قانون روابط بین موجر و مستاجر - دادگستری کل استان آذربایجان شرقی
dadgostari-as.ir/LinkClick.aspx?fileticket=ErIEYCjEIHo%3D...mid...
نقدی تحليلی بر قانون روابط موجر و مستاجر مصوب 1376 – گروه وکلای یاسا
www.yasa.co/.../نقدی-تحليلی-بر-قانون-روابط-موجر-...
Translate this page
هدف قانون جدید روابط موجر و مستأجر یكسان كردن قانون حاكم بر اجاره و پرهیز از پراكندگی قواعد گو ناگونی است كه بر این رابطه حكومت دارد . در راستای همین هدف ، مادة یك ...
Shiraz Maskan . com , قانون روابط موجر و مستاجر - 76
www.shirazmaskan.com/am/publish/.../article_11.shtm...
Translate this page
مصوب ۲۶/۵/۱۳۷۶ لازم‌الاجرا از اول مهرماه ۱۳۷۶. فصل اول روابط موجر و مستأجر مادة ۱ از تاريخ لازم‌الاجرا شدن اين قانون‌، اجارة كلية اماكن‌اعم از مسكوني‌، تجاري‌، محل كسب و ...
سرقفلی اماکن تجاری بر مبنای قانون موجر و مستاجر سال 1376
www.yjc.ir › اجتماعی › حقوقی قضایی
Translate this page
سرقفلی اماکن تجاری بر مبنای قانون موجر و مستاجر سال 1376 ... اجاره به آن توجه كرد آن است که روابط موجر و مستاجر بر ‌اساس كدام قانون و تحت چه‌ ‌شرايطي تنظيم مي‌شود .
قوانین مالک و مستاجر - آژانس مسکن 2000
www.maskan2000.ir/Rules.aspx
Translate this page
فصل اول ، روابط موجر ومستأجر * ماده 1) از تاريخ لازم|الاجرا شدن اين قانون ، اجاره ي کليه ي اماکن اعم از مسکوني ،تجاري ، محل کسب و پيشه ، اماکن آموزشي ، خوابگاه هاي ...
[DOC]قانون روابط موجر و مستاجر
www.dres.ir/.../قانون%20روابط%20موجر%20و%20مس...
Translate this page
قانون روابط موجر و مستأجر. فصل اول - روابط موجر و مستأجر. ماده ۱از تاریخ لازم‌الاجرا شدن این قانون، اجاره ی کلیه ی اماکن اعم از مسکونی، تجاری، محل کسب و پیشه، اماکن ...
[PDF]١٣٧٦ ﻣﺼﻮﺏ ﻣﺴﺘﺎﺟﺮ ﻭ ﻣﻮﺟﺮ ﺭﻭﺍﺑﻂ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﻣﺴﺘﺎﺟﺮ ﻭ ﻣﻮﺟﺮ
mspcert.ir/uploads/gavanin/mostajer.pdf
Translate this page
ﺭﻭﺍﺑﻂ. ﻣﻮﺟﺮ. ﻭ. ﻣﺴﺘﺎﺟﺮ. ﻣﺎﺩﻩ. ١. -. ﺍﺯ. ﺗﺎﺭﯾﺦ. ﻻﺯﻡ. ﺍﻻﺟﺮﺍ. ﺷﺪﻥ. ﺍﯾﻦ. ﻗﺎﻧﻮﻥ،. ﺍﺟﺎﺭﻩ. ﮐﻠﻴﻪ. ﺍﻣﺎﮐﻦ. ﺍﻋﻢ. ﺍﺯ. ﻣﺴﮑﻮﻧﯽ. ،. ﺗﺠﺎﺭی،. ﻣﺤﻞ. ﮐﺴﺐ. ﻭ. ﭘﻴﺸﻪ،. ﺍﻣﺎﮐﻦ. ﺁﻣﻮﺯﺷﯽ،. ﺧﻮﺍﺑﮕﺎﻫﻬﺎی. ﺩﺍﻧﺸﺠﻮﯾﯽ. ﻭ. ﺳﺎﺧﺘﻤﺎﻧﻬﺎی. ﺩﻭﻟﺘﯽ.
نقدی تحلیلی بر قانون روابط موجر و مستاجر مصوب 1376 - وبلاگ هواداران ...
drkatouzian.blogfa.com/post-45.aspx
Translate this page
هدف قانون جديد روابط موجر و مستأجر يكسان كردن قانون حاكم بر اجاره و پرهيز از پراكندگي قواعد گوناگوني است كه بر اين رابطه حكومت دارد. در راستاي همين هدف، ماده يك قانون ...
‌قانون روابط موجر و مستاجر مصوب 1376,5,26 - سایت وکیل حقوقی
www.websitevakil.ir/.../162-law-of-landlord-and-tena...
Translate this page
Feb 8, 2013 - قانون روابط موجر و مستاجر مصوب 1376,5,26. ‌فصل اول - روابط موجر و مستاجر. ‌ماده 1- از تاريخ لازم‌الاجرا شدن اين قانون، اجاره كليه اماكن اعم از مسكوني، ...
راهکاری برای حل بلاتکلیفی رابطه موجر و مستاجر - باشگاه خبرنگاران جوان
www.yjc.ir/.../راهکاری-برای-حل-بلاتکلیفی-رابطه-مو...
Translate this page
Aug 3, 2014 - به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، یکی از مشکلاتی که در روابط موجر و مستاجر ممکن است به وجود بیاید، خودداری مالک از پس گرفتن کلید ملک ...
تخصصی حقوق و فقه - شرح قانون روابط موجر و مستاجر سال 76
hoghough85.blogfa.com/post-2620.aspx
Translate this page
قانون روابط موجر و مستأجر سال ،1376 در (13) ماده تنظیم یافته است. بدین ترتیب، شاید اصلح باشد كه قانون مذكور، به لحاظ مختصر بودن مواد آن، ماده به ماده مورد بررسی ...
[سایت حقوق] قانون روابط موجر و مستأجر
hoghoogh.online.fr/article.php3?id_article=88
Translate this page
فصل اول ، روابط موجر ومستأجر. ماده 1) از تاريخ لازم|الاجرا شدن اين قانون ، اجاره ی کليه ی اماکن اعم از مسکونی ،تجاری ، محل کسب و پيشه ، اماکن آموزشی ، خوابگاه های ...
گذری و تاملی بر قوانین و روابط موجر و مستاجر
vista.ir/.../گذری-و-تاملی-بر-قوانین-و-روابط-موجر-و-م...
Translate this page
قوانین حاکم بر روابط بین موجرو مستاجر در حال حاضر به شرح زیر قابل ذکر است: ۱) قانون روابط موجر و مستاجر مصوب دوم مرداد ۱۳۵۶ ۲) قانون روابط موجر و مستاجر مصوب ...
آئين نامه اجرايي قانون مالك و مستاجر - کمیسیون تخصصی مشاوران املاک ...
www.amlakkeshvar.com/Law.aspx?id=2
Translate this page
به پيوست آئين نامه اجرايي قانون روابط موجرومستاجر مصوب 19/2/1378 هيات محترم ... ماده 1- منظور از واژه " قانون " در اين آيين نامه " قانون روابط موجر و مستاجر - مصوب ...
دانلود ساده ساز قانون روابط موجر و مستاجر مصوب 1376.56 - یک قاضی
www.1ghazi.ir › جزوات حقوقی و کیفری
Translate this page
May 26, 2014 - ساده ساز قانون روابط موجر و مستاجر مصوب ۱۳۵۶ , ۱۳۷۶. کاری از : سعید شاکر. از ویژگی های این جزوه: قوانین موجر و مستاجر سال های ۵۶ و۷۶ به صورت ...
قانون و مقررات (law) - قانون روابط مالك و مستأجر مصوب 1339
amirlaw.blogfa.com/post-11.aspx
Translate this page
‌قانون روابط مالك و مستأجر ‌مصوب 10 خرداد ماه 1339 (‌كميسيون مشترك دادگستري مجلسين) ‌فصل اول - مستغلات مشمول قانون ‌ماده اول - دكانها - مغازه‌ها - خانه‌ها - آپارتمانها ...
فهرست شهرهاي مشمول اجراي قانون روابط‌ موجر و مستأجر مصوب سال 1356 در ...
www.samalaw.com/ghavanine-hoghooghi/ejare.../645
Translate this page
... 1356 در رابطه‌ با محل كسب و پيشه يا تجا فهرست شهرهای مشمول اجرای قانون روابط‌ موجر و مستاجر مصوب سال 1356 در رابطه‌ با محل کسب و پیشه یا تجارت موضوع ماده 31.
قوانین روابط مالک و مستاجر - همشهری
hamshahrionline.ir/details/24877
Translate this page
Jun 24, 2007 - لذا با توجه به تعدد قوانین حاکم بر روابط استیجاری لازم است تا به‌طور مختصر در این‌خصوص مورد بحث قرار گیرد. بنابراین نقد و بررسی اجاره و ...
پرتال جامع علوم انسانی - نقدی تحلیلی بر قانون روابط موجر و مستأجر
www.ensani.ir/fa/content/16044/default.aspx
Translate this page
چکیده: هر چند قانون مصوب 26/5/85 دربار? روابط موجر و مستأجر ناظر به اجاره های پیش از تصویب نیست' اجرای آن نسبت به آینده نیز- به دلیل برخورد و تعارض با اصول ...
قانون روابط موجر و مستاجر ۱۳۶۲ - علی عبدی وکیل پایه یک دادگستری
abdilawyer.com/...tenant...روابط-موجر-و-مستأجر.../۱۳...
Translate this page
قانون روابط موجر و مستأجر (مصوب۱۳/۲/۱۳۶۲) ‌فصل اول - کلیات ۱۳۶۲واصلاحات بعدی ‌قانون الحاق یک ماده به قانون روابط موجر و مستأجر ‌ماده واحده - از تاریخ تصویب این ...
قرارداد دات کام - 101- قانون روابط موجر و مستاجر مصوب 1339
amilad49.blogfa.com/post/80
Translate this page
قرارداد دات کام - 101- قانون روابط موجر و مستاجر مصوب 1339 - دانلود بیش از 600 نمونه قرارداد کاری و حرفه ای قابل ویرایش.
وبلاگ حقوقی نیما جهانشیری - ساده ساز قوانین روابط موجر و مستأجر ...
nimajahanshiri.blogfa.com/.../ساده-ساز-قوانین-روابط-...
Translate this page
قوانین روابط موجر و مستأجر سال های 76و56 به صورت نموداری مجموعه سوالات آزمون سالهای گذشته مقایسه اجمالی قوانین روابط موجر و مستأجر سال های 76و56 ارائه نکات مهم و ...
چند نکته حقوقی درباره روابط بین موجر و مستاجر
www.hediyehlawfirm.com/.../چند-نکته-حقوقی-درباره...
Translate this page
Feb 17, 2016 - آنچه اکنون به عنوان مقررات قابل اجرا درباره روابط استیجاری اجرا می شود، قانون روابط موجر و مستاجر مصوب سال 1376 است. برای این که قرارداد اجاره یا ...
تلاش کمیسیون قضایی مجلس برای اصلاح قانون روابط موجر و مستاجر
www.icana.ir/Fa/News/265427
Translate this page
Oct 31, 2014 - رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس از تلاش کمیسیون متبوعش برای اصلاح قانون روابط موجر و مستأجر خبر داد و گفت: با اصلاح این قانون پرونده‌ ...
وکالت و مشاوره حقوقی - قانون روابط موجر و مستأجر مصوب سال ۶۲
vekalatsara.blogfa.com/post-8.aspx
Translate this page
قانون روابط موجر و مستأجر ۶۲ مصوب ۱۳ ارديبهشت ۱۳۶۲ با اصلاحيه‌هاي بعدي‌ فصل اول كليات‌. ماده ۱ اماكني كه براي سكني با تراضي با موجر به‌عنوان اجاره‌يا صلح منافع ...
دانلود کتاب نقدی تحلیلی بر قانون روابط موجر و مستاجر - پارس بوک
www.parsbook.org/قانون-روابط-موجر-و-مستاجر
Translate this page
توضیحات : هدف قانون جدید روابط موجر و مستاجر یکسان کردن قانون حاکم بر اجاره و پرهیز از پراکندگی قواعد گوناگونی است که بر این رابطه حکومت دارد. کتابهای مشابه ...
قوانین روابط موجر و مستاجر - اتحادیه املاک
www.etehadiyeamlak.ir/pages/Landlordandtenantlaw
Translate this page
قانون روابط موجر و مستاجر. فصل اول - روابط موجر و مستاجر. ‌ماده 1- از تاريخ لازم‌الاجرا شدن اين قانون، اجاره كليه اماكن اعم از مسكوني، تجاري، محل كسب و پيشه، اماكن آموزشي، ...
حقوق - قانون روابط موجر و مستاجر و آیین نامه اجرایی قانون موجر و مستاجر ...
soheilmohammadi.blogfa.com/post-39.aspx
Translate this page
مصوب 26/5/1376. فصل اول روابط موجر و مستاجر ماده 1 از تاریخ لازم‌الاجرا شدن این قانون‌، اجاره کلیه اماکن‌اعم از مسکونی‌، تجاری‌، محل کسب و پیشه‌، اماکن ...
وکالت تخصصی دعاوی املاک - تشخیص قلمرو اجرایی قوانین روابط موجر
zeynali1825.blogfa.com/post/2
Translate this page
قانون روابط موجر و مستأجر سال 1376 در حالی تصویب شد که تا تصویب این قانون به استثنا روابط استیجاری مشمول ماده واحده الحاقی سال 1365 کلیه روابط استیجاری ...
قوانين روابط موجر و مستأجر - وب سایت قانون مدنی
www.madaniweb.ir/index.php?option=com...
Translate this page
قانون روابط موجر و مستاجر مصوب 1362. ماده 1 اماکنی که برای سکنی با تراضی با موجر به‌عنوان اجاره ‌یا صلح منافع و یا هر عنوان دیگری به ‌منظور اجاره به تصرف ‌متصرف ...
متن قانون روابط موجر و مستاجر مصوب سال 1376 - جستجوی وکیل | وکیل ...
www.dadgaran.com/article/817/index.htm
Translate this page
فصل اول _روابط موجر و مستاجر : مصوب ۲۶/۵/۱۳۷۶. ماده ۱ از تاریخ لازم‌الاجرا شدن این قانون‌، اجاره کلیه اماکن‌اعم از مسکونی‌، تجاری‌، محل کسب و پیشه‌، اماکن ...
قانون روابط موجر و مستاجر (مصوب ۵/۶/۱۳۷۶) (فصل اول – روابط موجر و ...
homeyar.ir/?p=3725
Translate this page
فصل اول – روابط موجر و مستاجر. ‌ماده ۱- از تاریخ لازم‌الاجرا شدن این قانون، اجاره کلیه اماکن اعم از مسکونی، تجاری، محل کسب و پیشه، اماکن آموزشی، خوابگاههای‌دانشجویی و ...
روابط موجر و مستاجر - ثبت فردا - ثبت شرکت
sabtefarda.com › ... › مشاوره حقوقی اجاره
Translate this page
روابط موجر و مستاجر. ماده ۱- از تاریخ لازم الاجرا شدن این قانون، اجاره کلیه اماکن اعم از مسکونی ، تجاری، محل کسب و پیشه، اماکن آموزشی، خوابگاههای دانشجویی و ...
قانون روابط موجر و مستأجر - وبلاگ حقوقی محمد حسنی
mohassani.persianblog.ir/.../قانون_روابط_موجر_و_مس...
Translate this page
چکیده: قوانین مربوط به تنظیم روابط موجر و مستأجر به علت شیوع اجاره، از مهمترین قوانین هر کشور محسوب می‌شوند. همچنین، بحث سرقفلی و حق کسب و پیشه و تجارت، از ...
ملكبان 24|اصول حاکم بر قانون روابط موجر و مستاجر سال 1356 چيست؟
melkban24.ir/.../اصول%20حاکم%20بر%20قانون%20ر...
Translate this page
موضوع مقاله : اصول حاکم بر قانون روابط موجر و مستاجر سال 1356 چيست؟ : شرح : «الف... ب قاعده ج.... د..... ه..... وـ به معني دستورالعمل شارع نسبت به افراد در حالات شك و ...
Searches related to روابط موجر و مستأجر <

قانون موجر و مستاجر تخلیه پیش از موعد

قانون روابط موجر و مستاجر 76

قانون تخلیه مستاجر

حقوق مستاجر

قوانین مالک و مستاجر فسخ قرارداد

قانون روابط موجر و مستاجر مصوب 56

حکم تخلیه مستاجر

قانون روابط موجر و مستاجر 1376
    1   
2
   
3
   
4
   
5
   
6
   
7
   
8
   
9
   
10
   
Next
Unknown - Use precise location
 - Learn more  
Help Send feedback Privacy Terms

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
ساختمان سازها ، نیازمندی های صنعت ساختمان


ساختمان سازها ، نیازمندی های صنعت ساختمان

www.SakhtemanSazha.com


سایت ساختمان سازها (www.SakhtemanSazha.com) یک سایت تخصصی در بخش ساختمان و صنایع وابسته آن می باشد که تمامی متخصصان، فروشندگان ، مجریان و فعالان این بخش می توانند تبلیغات خود را بصورت آنلاین به نمایش بگذارند و تنها برای آگهی های ویژه هزینه پرداخت نمایند.

فعالان بخش ساختمان می توانند محصولات ، خدمات  ، اطلاعات تماس و تصاویر محصولات خود  را در سایت ساختمان سازها بصورت آگهی تبلیغاتی ثبت کنند و محل فروشگاه یا دفتر خود را روی نقشه بصورت آنلاین مشخص کنند تا مخاطبین با درک بهتری از خدمات و محصولات ایشان آشنا شوند.

همچنین بازدیدکنندگان سایت ساختمان سازها ، افراد و شرکتهایی هستند که به دنبال کالا و خدمات و فروشندگان و مجریان مرتبط با صنعت ساختمان هستند که در این سایت می توانند به راحتی شرکت مورد نظر خود را پیدا کنند.

موضوعات اصلی سایت ساختمان سازها شامل دکوراسیون ، مصالح ساختمانی ، املاک ، ماشین آلات ، خدمات ساختمانی , خدمات تزییناتی ، خدمات تاسیساتی ، لوازم و تجهیزات ، بازار کار ، آموزش ، شرکتها و امور مهندسی ، محوطه سازی و سایر نیازمندیهای مرتبط با ساختمان می باشد و هر کدام از این موضوعات بخشهای مختلفی از فعالیتهای مرتبط با ساختمان را در بر می گیرد.


سایت ساختمان سازها محل مناسبی برای ثبت آگهی های تخصصی صنعت ساختمان می باشد. با ثبت آگهی های خود در بخش نیازمندی های ساختمان سازها ، تبلیغات خود را در سراسر کشور در معرض دید بازدیدکنندگان تخصصی قرار خواهید داد و مشتریان بالقوه بیشتری را جذب خواهید نمود. ثبت آگهی و تبلیغ در سایت ساختمان سازها رایگان است و فقط آگهی های ویژه شامل هزینه خواهد بود.



-ثبت آگهی در ساختمان سازها-

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 6896
  • کل نظرات : 32
  • افراد آنلاین : 191
  • تعداد اعضا : 19
  • آی پی امروز : 452
  • آی پی دیروز : 136
  • بازدید امروز : 3,569
  • باردید دیروز : 633
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 5,932
  • بازدید ماه : 5,932
  • بازدید سال : 140,095
  • بازدید کلی : 2,648,642