loading...
دانلود پروژه و پایان نامه
جشنواره تابستان طلایی فایل ناب با جوایز ویژه

مسابقه فایل ناب با جوایز ویژه

 

جشنواره تابستان طلایی فایل ناب با جوایز ویژه
فایل بفروشید ، درآمد کسب کنید و جایزه بگیرید


در تابستان 95 با پنجمین جشنواره فایل ناب همراه با کاربران عزیز هستیم. در این دوره کاربرانی که بطور متوسط فقط یک بازاریابی در روز داشته باشند هم جایزه ویژه دریافت خواهند کرد ؛ همچنین کاربرانی بطور متوسط 2 محصول در روز ثبت کرده باشند هم از جوایز ویژه فایل ناب برخوردار خواهند شد.
هدف ما در این دوره افزایش کیفیت فعالیت کاربران خواهد بود و تلاش ما این است که تمام کاربرانی که در این مسابقه شرکت می کنند و فعالیت مفیدی دارند از جوایز سایت بهره مند شوند. با توجه به زمان 93 روزه تابستان ، فرصت خوبی برای کسب امتیازهای بالا خواهید داشت.
تمامی کاربران (فروشنده و بازایاب) می توانند با ثبت محصول و یا فروش محصولات موجود ، امتیاز خود را بالا برده و علاوه بر اینکه درآمد خود را افزایش خواهند داد ، می توانند شانس برنده شدن خود را نیز افزایش داده و از جوایزی که برای نفرات برتر در نظر گرفته شده استفاده نمایند.
در این دوره برای نفرات اول تا پانزدهم جوایز نقدی در نظر گرفته شده است و همچنین تمام کاربران می توانند با کمی تلاش ، از جوایز نفیس تری نیز برخوردار شوند. توجه داشته باشید که هیچ محدودیتی در تعداد نفرات برنده در بخش جوایز ویژه نیست.


- ثبت نام در مسابقه و دریافت جایزه -

 

جوایز:
1- نفر اول: 100,000 تومان
2- نفر دوم: 80,000 تومان
3- نفر سوم: 60,000 تومان
4- نفر چهارم: 40,000 تومان
5- نفر پنجم: 20,000 تومان
6-15- نفرات ششم تا پانزدهم: هر نفر 10,000 تومان

جوایز ویژه برای بازاریابهای برتر:
بیشتر از 100 بازاریابی: 10,000 تومان
بیشتر از 250 بازاریابی: 50,000 تومان
بیشتر از 500 بازاریابی: 100,000 تومان
بیشتر از 1000 بازاریابی: 200,000 تومان

جوایز ویژه برای فروشندگان برتر:
آپلود بیشتر از 200 فایل: 10,000 تومان
آپلود بیشتر از 800 فایل: 50,000 تومان
آپلود بیشتر از 1500 فایل: 100,000 تومان
آپلود بیشتر از 3000 فایل: 200,000 تومان


- ثبت نام در مسابقه و دریافت جایزه -


محمد غفوری تبار بازدید : 426 دوشنبه 25 مرداد 1395 نظرات (0)

انواع حقوق مدنی

انواع حقوق مدنی دسته: فقه و حقوق اسلامی
بازدید: 4 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 103 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 115

ق یعنی سلطه، اقتدار اختیار حق عبارتست از سلطه و اقتداری كه قانون هر كشور به افرادی می دهد و بوسیله آن می توانند بهتر و با قاعده و صحیح زندگی كنند

قیمت فایل فقط 11,500 تومان

خرید

انواع حقوق مدنی

 

حق : حق یعنی سلطه، اقتدار اختیار- حق عبارتست از سلطه و اقتداری كه قانون هر كشور به افرادی می دهد و بوسیله آن می توانند بهتر و با قاعده و صحیح زندگی كنند.

حق به دو نوع تقسیم می شود. 1- حق مالی 2- حق غیرمالی

حق مالی و حق غیرمالی سه تفاوت با هم دارند. 1- حق مالی قابل تقویم و ارزیابی به پول است. مثال من مالك این میز هستم. یعنی حق مالكیت بر این میز چند است. حق مالكیت یك حق مالی است و قابل تقویم به پول ولی حق غیرمالی قابل تقویم و ارزیابی به پول نیست مثل حق زوجیت، حق ابوت، بنوت، ولایت.

3- حق مالی اصولا قابل و نقل و انتقال است . ولی حق غیرمالی به هیچ وجه قابل نقل و انتقال نیست. بود از نقل و انتقال عرفاً مترادف می باشند ولی با هم تفاوت دارند. نقل عبارت است از انتقال ارادی مثلاً بوسیله عقد. ولی انتقال عبارت است از منتقل شدن قهری بر اثر ارث.

استثنائاً حق مالی قابل نقل و انتقال نیست. مثلا حق شفعه یك حق مالی است. ولی قابل نقل نیست شفیع كه صاحب حق شفعه است نمیتواند حق خود را به دیگران منتقل كند ولی قابل انتقال است و به وراث میرسد(م823)0

اصولا خیارات یك حق مالی هستند. خیارات در نكاح غیرمالی هستند. یك خیار هست كه قابل انتقال نیست و با مرگ صاحب آن از بین می رود. مانند خیارشرط برای ثالث با فوت ثالث به وراث منتقل نمی شود م 447- (خیار شرط قابل نقل نیست)

ولی حق غیرمالی به هیچ وجه نه قابل نقل به دیگران است و نه قابل انتقال و چسبیده به شخصیت.

3- حق مالی قابل اسقاط است یعنی صاحب حق فقط به اراده ی خودش می تواند حق خود را از بین ببرد. ولی حق غیرمالی قابل اسقاط نیست . مثال برای حق مالی، شخصی كه مالك میز است میز خود را دور می اندازد. حق غیرمالی از بین می رود ولی قابل اسقاط نیست. علت از بین رفتن می تواند اسقاط، بیع، صلح، هبه ویا .. .باشد.

حق مالی

حق مالی تقسیم می شود به 1- حق عینی2- حق دینی یا شخصی

حق عینی یعنی حق روی عین معین مانند مالكیت. حق دینی عبارتست از حق روی شخص. به حق دینی یا شخصی طلب می گویند طلب هر نوع حقی است كه شخص روی شخص دیگر دارد. مثال شخصی تعهد به كندن چاه می كند برای شخص دیگر. شخص دیگر طلبكار است طلب یعنی تعهد. هر كس در مقابل كسی تعهد كند اولی را متعهد ودومی  را طلبكار گویند. حق دینی مستقیم روی شخص و غیرمستقیم روی مال است.

حق عینی: قانون مدنی درماده 29 حقوق عینی را شمرده ولی ماده ناقص است زیرا فقط سه حق عینی شمرده در حالیكه حقوق عینی 6 تا است. (كه 5 تای اولی را حق عینی اصلی)و (حق وثیقه را حق عینی تبعی ) گویند.

از 5 تای اول – 1- حق عینی اصلی كامل و 4 تای دیگر حق عینی اصلی ناقص هستند.

1-  حق مالكیت : كامل زیر حق عینی است زیرا این حق به مالكش اجازه می دهد تمامی انتفاعات را از مال موضوع حق ببرد. (حق عینی اصلی)

موضوع حق: یعنی امری كه حق روی آن است. مانند میز در مورد حق مالكیت میز.

مفاد حق: یعنی آن حق به چه دردی می خورد و چه فایده ای است(دارد). مفاد حق مالكیت، تمام تصرفات در مال است و این مفاد را ماده 30 می گوید.

موضوع حق مالكیت دو چیز است یا عین است یا منفعت. بند یك م 29

حق انتفاع: حق انتفاع یعنی مالی كه هم عین آن و هم منافعش متعلق به شخصی است (مالك) ولی شخص دیگری (منتفع) حق دارد از منافع این مال استفاده كند. مانند اینكه شخصی به مسافرت می رود و حق سكونت از خانه اش را برای یكسال به دیگری واگذار كند.(م43)

حق ارتفاق: در واقع یك نوع حق انتفاع است یعنی در حق ارتفاق هم مانند حق انتفاع یكنفر از منافع مال دیگری استفاده می كند ولی رابطه این دو عموم و خصوص مطلق است. حق انتفاع عام است و حق ارتفاق خاص است. هر حق    ارتفاقی حق انتفاع است ولی هر حق انتفاعی حق ارتفاق نیست.

حق ارتفاق 2 خصوصیت دارد كه خاص بودنش را مشخص می كند 1- حق ارتفاق ویژه اموال غیرمنقول است ولی حق انتفاع ممكن است روی مال منقول باشد یا غیرمنقول 2- در حق ارتفاق صاحب حق خودش باید مالك یك مال غیر منقول باشد و حقش در مال غیرمنقول دیگری است. در حالیكه در حق انتفاع صاحب حق لازم نیست. مالك چیزی باشد. مثال حق ارتفاق: حق عبور رو حق منظر و حق المجری است.

مثال 1-  همسایه

مثال 2- شما حق دارید روزها از ملكی عبور كنید كه حق انتفاع است.

حق تحجیر:

اصطلاحات:

زمین موات 1- زمین دایر 2- زمین بایر

زمین موات یعنی زمین مرده، زمینی كه هیچ استفاده از آن نمی شود كرد و مالك هم ندارد. هر كس زمین موات را احیاء كند، آن زمین می شود دایر وآن شخص مالك آن زمین می شود. احیاء كردن تنهابه كشت و زرع نیست مثال زراعت، ساختمان، زمین بازی م 141- حال زمین دایر اگر دوباره موات شود می شود بایر یعنی زراعتش از بین برود و ساختمان خراب شود كه مالكیت مالك نیز از بین می رود.

زمین موات و بایر عین هم اند و تفاوتشان در سابقه شان می باشد كه زمین بایر سابقاً دایر بود.

هر كس زمین موات را احیا كند مالك آن می شود م 143.

تحجیر به معنی مقدمات احیاء است یعنی شخص می آید روی زمین موات كاری انجام د هد كه می خواند كه قصد احیاء دارد.( بقول قانون شروع در احیا)

مباح مالی است كه مالك ندارد(م27).

در اثرتحجیر،تحجیر كننده مالك زمین نمی شود. بلكه حقی روی زمین پیدا می كند به نام حق اولویت در احیاء، یعنی تحجیر كننده حق تقدم پیدا می كند نسبت به بقیه افراد جامعه برای احیا. اول او باید احیا كند كه اگر او نخواست بعداً دیگران. حق تحجیر یك حق عینی است. زیرا حق بر روی زمین است. موضوع حق زمین ومفاد حق اولویت در احیا است.

حق شفعه: هرگاه دو نفر در مال غیرمنقولی شریك باشند و یكی از شركاء تمام یا قسمتی از سهم خود را به شخص ثالثی بفروشد شریك دیگر حق شفعه دارد یعنی حق دارد پولی را كه ثالث به شریكش داد به ثالث بدهد و ملك را تملك كند. مثال: ملك مشاع بین حسن دو دانگ و حسین چهار دانگ مالك می باشند حسین چهاردانگ را به علی به 5،000،000 می فروشد در این حالت حسن 2 حق دارد 1 حق مالكیت بر سهم خودش و 2 حق شفعه روی 4 دانگ علی به موجب این حق می تواند 5،000،000 را به علی بدهد و مالك 4 دانگ دیگر شود و رضایت علی شرط نیست و این حق حقی عینی است چون روی زمین است.

موضوع حق شفعه مال غیر منقول متعلق به خریدار است (در مثال ما علی). مفاد حق شفعه تملك است حق شفعه الویت نیست الویت یعنی چند نفر یك حقی را دارند یكی از آنها الویت دارد بر دیگران.

حق شفعه فوری (م821 ) است و بعد از بیع به وجود می آید.

حق وثیقه: وثیقه یعنی تضمین و چیزی كه باعث اطمینان می شود. در حقوق مدنی، وثیقه یعنی مال یا شخصی كه طلب طلبكار را تضمین می كند. وثیقه بر دو نوع است : 1- وثیقه شخصی 2- وثیقه عینی(حق وثیقه، حق عینی تبعی)

وثیقه شخصی یعنی شخصی كه با طلبكار قرارداد می بندد و دین بدهكار را تضمین می كند وثیقه شخصی در حقوق ما دو عقد است 1- ضمان تضامنی(م723) 2- كفالت (م734) (وثیقه شخصی)

وثیقه عینی: دو جور است یا به سبب عقد حاصل می شود یا به سبب دستور مقام قضایی.  به اولی وثیقه قراردادی و به دومی وثیقه قضایی میگویند.

وثیقه قراردادی: یعنی مدیون با انعقاد قرارداد با طلبكار مالی از اموالش را بوثیقه طلبكار می دهد. به این قرارداد عقد رهن گویند، بنابراین وثیقه قراردادی همان عقد رهن است. طلبكار مالك مال نمی شود. حق استفاده از مال را هم ندارد، فقط باید مال را نگهدارد. مفاد حقش این است كه اگر بدهكار سروعده بدهی اش را نداد طلبكار با مراجعه مقامات قضایی تقاضای فروش مال را می كند و طلبش را بر می دارد.

چرا به این حق می گویم حق عینی تبعی: 1- حق طلبكار چون روی مال بدهكار است می شود حق عینی ولی این حق عینی تابع طلبش است اگر طلب نبود این حق هم نبود و هرگاه طلب از بین برود  حق هم از بین می رود در حالیكه سایر حقوق عینی تابع چیزی نیست و مستقل است و اصلی است و تبعی نیست.

2-  وثیقه قضایی یعنی مقامات قضایی مال بدهكار را توقیف می كنند و به وثیقه طلبكار می دهند. فرقش با قراردادی این است كه در وثیقه قضایی اراده مدیون لازم نیست. مانند قرار تامین خواسته.

 

 

تضامنی

 

شخصی

 

حق وثیقه

 

           
     
   
       
 
 

مال: كلمه مال دارای 2 معنی است یك معنی سنتی و محدود و یك معنی جدید و وسیع. مال به معنی مهمی فقط شامل اشیاء مادی است. ولی مال به معنای امروزی هم شامل اشیاء مادی است و هم شامل حقوق مالی.

تقسیم بندی اموال: اولین تقسیم بندی مال به منقول و غیرمنقول

مال غیرمنقول: ابتدا شامل دو نوع است اشیاء مادی غیرمنقول. حقوق مالی غیرمنقول

اشیاء مادی غیرمنقول به سه قسم است: غیرمنقول ذاتی، غیرمنقول تبعی یا بواسطه عمل انسان 2- غیرمنقول حكمی. غیرمنقول ذاتی: مال غیرمنقول ذاتی است كه فقط یك حالت داشته باشد آنهم حالت غیرمنقول است. اگر مالی دو  حالت داشته باشد هم حالت منقول و هم حالت غیرمنقول، غیرمنقول ذاتی

 نمی گویند. غیرمنقول ذاتی سه چیز است 1- زمین 2- بنا 3- درخت

غیرمنقول تبعی یا بواسطه عمل انسان: مشهور در بواسطه عمل انسان می گویند و دكتر كاتوزیان غیرمن غیرمنقول تبعی می گوید.

غیرمنقول تبعی مالی است كه به عكس غیرمنقول ذاتی 2 حالت دارد. یك حالت منقول و حالت اصلی آن است كه یك حالت غیرمنقول كه حالت تبعی آن است مانند آجر،مالی است كه به حالت دارد حالت اصلی آن منقول است وحالت دوم آن كه تبعی است غیرمنقول است وقتی در ساختمان بكار می رود. یعنی غیرمنقول قبلی به تبع غیرمنقول ذاتی است.

تبصره: مال پیشاپیش منقول. عبارتست از مال غیرمنقول تبعی كه در رابطه ای خاص حالت منقول آن در نظر است نه حالت غیرمنقول. توضیح آنكه مال غیرمنقول تبعی حالت كنونی اش غیرمنقول است زیرا تابع یك غیرمنقول ذاتی است اگر این مال كه هم اكنون غیرمنقول است در یك رابطه خاص بصورت منقول در نظر گرفته شود پیشاپیش منقول گویند.

مثال یك ساختمانی است كلنگی اگر شخصی بیاید آجرهای آن خانه را از مالك بخرد

مثال: باغداری هست كه میوه های درخت هایش را هنگامی كه روی درخت است و غیرمنقول است خریداری می كنند كه میوه ها حالت چیده شده اش مدنظر است كه می شود پیشاپیش منقول.

نكته مهم: مال پیشاپیش منقول تابع احكام اموال منقول است. مثال: وقتی میوه درخت خریداری شد میوه ها در این رابطه مال منقول است. بنابراین اگر اختلافی با باغدار پیش آید دادگاه اقامتگاه خوانده صالح است نه دادگاه  محل وجود باغ.

غیرمنقول حكمی: در ماده 17آمده. از م 12 تا ماده 16 راجع به غیرمنقول ذاتی و تبعی بحث كرد ماده 17 ناظر به غیرمنقول حكمی است. غیرمنقول حكمی عبارتست از آلات و ادوات زراعت یعنی اموال منقول كه قانونگذار آن آلات و ادوات را از دو حیث در حكم غیرمنقول دانسته یعنی فقط از این دو جهت احكام اموال غیرمنقول به آنها بار می شود 1- صلاحیت حاكم 2- توقیف اموال. اگر راجع به آنها اقامه دعوا شود تابع دادگاه محل وقوع آنها در مورد توقیف آنها تابع اموال غیرمنقول است. مشروط اینكه این آلات و ادوات از این دو جهت غیرمنقول باشند اینست كه 1- مالك آلات و ادوات با مالك زمین یكی باشند 2- مالك آلات و ادوات را اختصاص به كشاورزی داده باشد.

حقوق مالی غیرمنقول : م 18 قاعدتاً وقتی می گوئیم حقوق مالی غیرمنقول باید دو قسمت كنیم حقوق عینی غیرمنقول و حقوق دینی غیرمنقول ولی چنین نیست. زیرا ماده 20 با صراحتی كه دارد مانع ما می شود كه از حقوق دینی غیرمنقول بحث می كنیم. بنابراین فعلاً از حقوق دینی غیرمنقول بحث نمی كنیم.

حقوق عینی غیرمنقول در بحث از حقوق عینی غیرمنقول قاعدتا باید از حق مالكیت شروع كنیم ولی چنین نیست و از حق انتفاع شروع كنیم زیرا قانون هم چنین كه زیرا حق مالكیت چون كاملترین حق عینی است و متضمن تمام تصرفات از موضوع آن می شود در عرف این حق با موضوع اش یكی شده غلط نیست اگر بگوییم حق مالكیت غیرمنقول است یا منقول است ولی رایج نیست. ما از حق مالكیت غیرمنقول بحث نمی كنیم زیرا وقتی ما از اشیا مادی غیرمنقول بحث كردیم و گفتیم سه نوع است منظور میان اشیا مادی است یا مالكیت كه منظور مالكیت است.

پس ما در بحث از اشیا مالكیت غیرمنقول، حق مالكیت غیرمنقول را بحث كردیم بنابراین در ماده 18 لازم نیست كه دوباره مالكیت را بحث كنیم. پس از ماده 12 تا 17 منظور مالكیت بوده است.

برای تشخیص غیرمنقول بودن حقوق عینی باید به موضوع آن حقوق نگاه كنیم اگرموضوع حق عینی مال غیرمنقول باشد، حق نیز غیرمنقول خواهد بود.

فهرست حقوق عینی غیرمنقول:

1-   حق انتفاع در صورتی غیرمنقول است كه موضوع آن غیرمنقول باشد مثل حق انتفاع از خانه و باغ

2-   حق ارتفاق همیشه غیرمنقول است زیرا دیدیم موضوع آن همیشه غیرمنقول است.

3-   حق تهجیز همیشه غیرمنقول است زیرا موضوع آن از زمین است.

4-  حق شفعه همیشه غیرمنقول است زیرا موضوع آن همیشه غیرمنقول است مثل حق وثیقه بر خنه باغ و زمین

5-   حق وثیقه: در صورتی غیر منقول است كه موضوع آن غیر منقول باشد، مثل حق وثیقه بر باغ یا زمین.

نكته: دعاوی غیرمنقول : برای تشخیص غیرمنقول بودن دعوا باید به حق موضوع آن نگاه كرد اگر حقی كه موضوع دعوا است غیرمنقول باشد دعوا نیز غیرمنقول است بنابراین دعاوی كه تابع موضوع غیرمنقول است مثل خلع ید تابع دعاوی غیرمنقول است.

مال منقول: ابتداً دو نوع است: 1-اشیا مادی منقول 2- حقوق مالی منقول.       بر عكس مال غیرمنقول اشیا مادی منقول بحثی ندارد. اشیا مادی منقول در ماده 19 آمده. بحث اصلی ماده 20 است.

حقوق مالی منقول دوقسم است از حقوق عینی منقول 2- حقوق دینی منقول

حقوق عینی منقول: دو قسم است. حق انتفاع از مال منقول 2 حق وثیقه نسبت به مال منقول

حقوق دینی منقول: ماده20 دو  ایراد اساسی دارد، ماده گفته از جهت صلاحیت در حكم منقول اند بلكه باید می گفت كلیه دیون منقول اند (از همه جهات) هر مالی یا منقول است یا غیرمنقول، وقتی قانون در ماده 20 می گوید دیون از حیث صلاحیت منقول اند  مفهومش اینست كه ازسایر جهات از جهت توقیف غیرمنقولند و این عبارت غلط است.

3-  دومین ایراد بر روی كلمه كلیه است. كلیه دیون منقول نیستند. دیون اصولاً منقول هستند الا چهار مورد یعنی 4 دین وجود دارد كه غیرمنقول است. 1- تعهد به انتقال مال غیرمنقول یعنی مالك مال غیرمنقول متعهد می شود مالش را به كسی منتقل كند مثل قولنامه. چون این تعهد راجع است به مال غیرمنقول غیرمنقول نامیده می شود( دیون = تعهدات)

4-  2- تعهد به تسلیم مال غیرمنقول یعنی مال غیرمنقول شخصی در دست  شخص دیگری است شخص اخیر متعهد است مال را به مالكش تسلیم كند تفاوت عمده تعهد به انتقال مال غیرمنقول با تعهد به تسلیم مال غیرمنقول این است كه در تعهد به انتقال متعهد مالك است ولی درتعهد به تسلیم متعهدله مالك است و متعهد مالك نیست.

موارد تعهد به تسلیم عبارت است از الف- شخصی بوسیله عقود ناقل مالكیت به غیراز هبه خود را به دیگری منتقل می كند پس از انتقال متعهد به تسلیم است ب – شخصی امین است یعنی با مجوز قانونی مال دیگری در دستش است وقتی مالك مال را مطالبه كرد امین متعهد به  تسلیم است. مثلا مستاجر اجاره اش  تمام شده متعهد به تسلیم مال است چون مستاجر امین است.

ج- قاصب یعنی كسی كه بدون مجوز مال دیگری دردستش است متعهد به تسلیم مال به مالك است.

3- تعهد به جبران خسارات وارده بر مال غیرمنقول: هرگاه شخصی به مال غیرمنقول دیگری خسارت وارد كند متعهد به جبران است این تعهد غیرمنقول است.

4- تعهد به دادن اجرت المثل استفاده از مال غیرمنقول:

اجرت:

هر مالی بر حسب موارد دارای 3 قیمت است 1- قیمت عین و منافع آن 2- این قیمت رایج ترین قیمت هاست و بیشتر از عقد بیع مطرح می شود. مثال. ارزش خانه 10 میلیون است یعنی عین و منافع آن. 2- قیمت عین منهای مدتی منفعت: هرگاه عین مال فاقد مدتی منفعت باشد یك قیمتی دارد. مثال خانه ای 10n است و یكساله اجاره اش داده اند حال اگر فردا بخواهند بخرند 8 خواهد بود. 3- قیمت مدتی منفعت: كه به این می گویند اجرت.

اجرت عبارتست از قیمت مدتی منفعت. اجرت بر 2 نوع است. 1- اجرت المسی 2- اجرت المثل

اجرت المسی: یعنی قیمت مدتی منفعت كه در عقد تعیین می شود یعنی مالك مال و طرف در مورد آن توافق می كنند. اجرت المسمی همیشه ناشی از عقد است مثل اجاره (مال الاجاره) یعنی در عقد اجاره چون موجر و مستاجر در مورد قیمت منفعت توافق می كنند به این می گویند اجرت المسمی ولی اجرت المسمی موارد دیگری نیز دارد. همچون 1- در عقد معاوضه جائیكه دیگران مدتی از منفعت مالش را با مال دیگر معاوضه می كند كه مال دیگر اجرت المسمی می شود 2- در صلح معوض جائیكه یكنفر مدتی منفعتش را به دیگری صلح می كند در مقابل عوضی كه به آن عوض اجرت المسمی می گویند. یعنی در موارد فوق اجرت المسمی با مال الاجاره فرق دار. بنابراین رابطه اجرت المسمی با مال الاجاره عموم و خصوص مطلق است كه اجرت المسمی عام است. و مال الاجاره خاص

قوانین مهم جهت مطالعه: ق. م. م. و ق. م. ا و ق. م .م

اجرت المثل: عبارتست از قیمت مدتی منفعت كه در مورد میزان این قیمت توافقی صورت نگرفته اجرت المثل جایی است كه عقد نباشد.

اجرت المثل سه حالت دارد: حالت اول: بین دو طرف اصلا قراردادی نیست و یكطرف با اذن یا بدون اذن مالك از منافع آن استفاده می كند كه باید اجرت المثل بدهد. مثال 1- استیفا از مال غیر. طبق ماده 337 ق. م. هر كسی با اذن از مال دیگری استفاده كند باید اجرت المثل بدهد. نكته مهم: فكر نكنید درماده گفته اذن یعنی قرارداد، اذنی كه در این ماده است حالت ایقاع دارد نه قرارداد  و چون ماده گفته اجرت المثل 100% می فهمیم كه قرارداد نبوده است.

قیمت فایل فقط 11,500 تومان

خرید

برچسب ها : انواع حقوق مدنی , انواع حقوق , انواع حق , انواع حقوق مدنی , حق مالی , حق غیرمالی , پروژه , پژوهش , مقاله , جزوه , تحقیق , دانلود پروژه , دانلود پژوهش , دانلود مقاله , دانلود جزوه , دانلود تحقیق


Google
About 4,230,000 results (0.50 seconds)
Search Results
دانشجوی حقوق - جزوه ی حقوق مدنی (1) اشخاص و محجورین - میهن بلاگ
rights.mihanblog.com/post/12
Translate this page
Jan 30, 2011 - دانشجوی حقوق - جزوه ی حقوق مدنی (1) اشخاص و محجورین - - دانشجوی حقوق. ... در حالیكه شخص حقوقی برای اینكه بتواند از حقوق مدنی متمتع شود نیاز به شناسایی قانون دارد. در همین راستا در مورد شخص ..... انواع نظامات حقوقی. ذکر ایام هفته.
اطلاعات کتاب : حقوق مدنی: مقدمات و کلیات اموال و انواع آن - حقوق مادی و ...
vista.ir/.../حقوق-مدنی-مقدمات-و-کلیات-اموال-و-انواع-آن-ح...
Translate this page
حقوق مدنی: مقدمات و کلیات اموال و انواع آن - حقوق مادی و معنوی اشخاص نسبت به اموال ... قانون مدنی: با آخرین اصلاحیه‌ها و الحاقات همراه با قانون مسئولیت مدنی (ج 1 و 2 و 3) ...
اطلاعات کتاب : حقوق مدنی 1 و 2: اشخاص و اموال و مالکیت
vista.ir/book/.../حقوق-مدنی-1-و-2-اشخاص-و-اموال-و-مالک...
Translate this page
اطلاعات کتاب حقوق مدنی 1 و 2: اشخاص و اموال و مالکیت .... حقوق مدنی: مقدمات و کلیات اموال و انواع آن - حقوق مادی و معنوی اشخاص نسبت به اموال - اموال ... حقوق مدنی: مختصر ...
انواع حقوق مدني - توپ خونه - رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
toopkhoone95.rozblog.com/.../-انواع-حقوق-مدني.html
Translate this page
16 hours ago - انواع حقوق مدني 1 . حقوق مدنی - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزادحقوق مدنی مهم‌ترین شاخه حقوق…, انواع حقوق مدني,توپ خونه.
حقوق مدنی تألیف دکتر سید حسن امامی، جلد 1 - دکتر علی حاجی‌پور
www.hajipour.org/.../Hoqouq.com-hoqouq-e-madani-dr-Emami-j1.htm
احتیاج به طبع مجدد کتاب جلد اول حقوق مدنی نگارنده را بر آن داشت که تجدید ..... 1- در مسائل مربوطۀ بنکاح و طلاق، عادات و قواعد مسلمه متداولۀ در مذهبی که شوهر پیرو آن است. ..... رفع سوء تفاهم، به پیروی از قانون مدنی فرانسه میگوید: «انواع کشتیهای کوچک ...
علیرضا عابدی - تست های حقوق مدنی 1 تا 8
alirezaabedi2011.blogfa.com/post/168
Translate this page
علیرضا عابدی - تست های حقوق مدنی 1 تا 8 - حقوق و قانون - علیرضا عابدی. ... انواع زنا در اسلام · مجازات سقط جنين عمدي در حقوق ايران ... مدني(1). 1) حقوق شخصيت عبارتست از: (سراسري 82). الف) مجموع مقررات حاكم بر شخصيت حقوقي. ب) مجموع حقوقي كه ...
[PDF]ﻗﺎﻧﻮن ﻣﺪﻧﯽ
www.mut.ac.ir/legal/madani.pdf
١. ﻗﺎﻧﻮن ﻣﺪﻧﯽ. در اﻧﺘﺸﺎر و آﺛﺎر و اﺟﺮاي ﻗﻮاﻧﯿﻦ ﺑﻪ ﻃﻮر ﻋﻤﻮم. ﻣﺎده. 1. ﻣﺼﻮﺑﺎت ﻣﺠﻠﺲ ﺷﻮراي اﺳﻼﻣﯽ و .... اﻧﻮاع ﮐﺸﺘﯽ. ﻫﺎي ﮐﻮﭼﮏ و ﺑﺰرگ و ﻗﺎﯾﻖ. ﻫﺎ و آﺳﯿﺎﻫﺎ و ﺣﻤﺎم. ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ در روي رودﺧﺎﻧﻪ و. درﯾﺎﻫﺎ ﺳﺎﺧﺘﻪ ﻣﯽ.
[PDF]ﻣﻘﺪﻣﻪ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﻣﺪﻧﯽ ﺑﺎﺏ ﺍﻭﻝ : ﺩﺭ ﺑﻴﺎﻥ ﺍﻧﻮﺍﻉ ﺍﻣﻮﺍﻝ ﻓﺼﻞ - سازمان ثبت احوال کشور
https://www.sabteahval.ir/Upload/Modules/Contents/.../madani.pdf
ﻣﻘﺪﻣﻪ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﻣﺪﻧﯽ. ﻣﻘﺪﻣﻪ. ﺩﺭ ﺍﻧﺘﺸﺎﺭ ﻭ ﺁﺛﺎﺭ ﻭ ﺍﺟﺮﺍی ﻗﻮﺍﻧﻴﻦ ﺑﻄﻮﺭﻋﻤﻮﻡ. ﻣﺎﺩﻩ. 1. ﻣﺼﻮﺑﺎﺕ ﻣﺠﻠﺲ ﺷﻮﺭﺍی ﺍﺳﻼﻣﯽ ﻭﻧﺘﻴﺠﻪ ﻫﻤﻪ ﭘﺮﺳﯽ ﭘﺲ ﺍﺯﻃﯽ ﻣﺮﺍﺣﻞ ﻗﺎﻧﻮﻧﯽ ﺑﻪ ﺭﺋﻴﺲ ﺟﻤﻬﻮﺭ ﺍﺑﻼﻍ. ﻣﯽ ﺷﻮﺩ. ﺭﺋﻴﺲ ﺟﻤﻬﻮﺭ ﺑﺎﯾﺪ ﻇﺮﻑ ﻣﺪﺕ ﭘﻨﺞ ...
نمایندگی مدنی در حقوق ایران | کانون سردفتران و دفتریاران
www.notary.ir/node/405
Translate this page
نمایندگی مدنی در حقوق ایران. بازگشت به فهرست. نمایندگی مدنی در حقوق ایران. فرنگتاج منصوری1. چکیده. نهاد حقوقی نمایندگی، امروزه یکی از رایج‌ترین نهادهای حقوقی ...
جلسه سوم حقوق مدنی 2 - حقوق ثبتی
law1391.blogfa.com/post/20
Translate this page
حقوق ثبتی - جلسه سوم حقوق مدنی 2 - - حقوق ثبتی. ... انواع مال: 1-عین- منفعت. 2- مثلی- قیمی. 3- مصرف شدنی- مصرف نشدنی. 4-دارای مالک- بدون مالک. 5- منقول- غیر ...
گنگ خواب دیده - انواع جزوات رشته حقوق
kamkendex11.blogfa.com/post/108
Translate this page
گنگ خواب دیده - انواع جزوات رشته حقوق - ... حقوق بین الملل خصوصی(1) تابعیت دکتر سید محسن شیخ الاسلامی .... جزوه ی حقوق مدنی 1 دکتر صفایی و قاسم زاده
دانشجویان حقوق 89 - نمونه سوالات حقوق مدنی یک ----(استاد آقای عباسی)
hoghogh-ghaemshahr.blogfa.com/post-3.aspx
Translate this page
نمونه سوالات حقوق مدنی یک ----(استاد آقای عباسی). 1- شخص به لحاظ حقوقی به گفته می شود؟ گروهی از افراد هستن که منافع مشترکی دارن...مانند شرکت. 2- اهلیت در ...
وب سایت "علم حقوق" - دانلود رایگان انواع جزوه های حقوقی و کیفری مناسب ...
university-law.blogfa.com/post/53
Translate this page
جزوه حقوق مدني ۱ دكتر صفايي و دكتر قاسم زاده به انضمام یک جزوه دیگر. (دکتر صفایی و قاسم زاده). (دکتر درودیان) ... جزوه جزای اختصاصی 1 جناب آقای دکتر توجهی
جزوه مدنی 6 (استاد موسوی هاشمی ) - علم حقوق
hoghoogh-abadan.persianblog.ir/post/82/
Translate this page
May 21, 2009 - 1-طرفین معامله (که در مدنی 1 بررسی شد). 2-موضوع مورد ... قراردادها به دو دسته اند: عقود معین، عقود نامعین (ماده 10 قانون مدنی) ..... معیار تشخیص انواع ید:.
جزوه تجارت 1 - علم حقوق
hoghoogh-abadan.persianblog.ir/post/60/
Translate this page
Apr 23, 2009 - در این معنی حقوق را عینی یا خارجی می نامند مانند قانون مدنی، اصل آزادی، قاعده تصرف . .... طبق ماده 1 قانون تجارت « تاجر کسی است که شغل معمولی خود را معاملات ...... آب دادن فلزات و دباغی است و طبقه 23 انواع نخ و طبقه 24 انواع پارچه است.
ماده 10 قانون مدنی مبنای قانونی انواع قراردادهای خصوصی نسخه متنی
library.tebyan.net/fa/Viewer/Text/84176/1
Translate this page
ماده 10 قانون مدني مبناي قانوني انواع قراردادهاي خصوصي مقدمه ماده 10 قانون مدني ميگويد « قراردادهاي خصوصي نسبت به کساني که ان را منعقد نمودهاند در صورتي که مخالف ...
جلسه دوم حقوق مدنی 2 - حقوق ثبتی
law1391.blogfa.com/post/14
Translate this page
حقوق ثبتی - جلسه دوم حقوق مدنی 2 - - حقوق ثبتی. ... انواع حقوق مالی: ... حق مالکیت به دو قسم تقسیم می شود: 1- مالکیت بر روی عین 2- مالکیت بر روی منفعت.
حقوق - اموال حقوق مدنی 1
m-a-movahedi.blogfa.com/post-14.aspx
Translate this page
حقوق - اموال حقوق مدنی 1 - مسائلی در رابطه با حقوق خصوصی.
اهلیت و حجر در قانون مدنی ایران - حقوق در ایران
kanoonevokala.persianblog.ir/post/49/
Translate this page
Dec 26, 2011 - اهلیت‌ در قانون‌ مدنی‌ بر دو نوع‌ تقسیم‌ شده‌ است‌ 1ـ اهلیت‌ تمتع‌ 2ـ اهلیت‌ ... بنابراین‌ بحث‌ عدم‌ اهلیت‌ و انواع‌ آن‌ را در رابطه‌ با عدم‌ اهلیت‌ قانونی‌ ادامه‌ خواهیم‌ داد.
[PDF]عقد وکالت حمایت دولت از خانواده قانون اساسی چیست؟ انواع مسؤولیت مدنی
moj.gov.af/.../L_awarness15_sawr_...
Translate this pageMinistry of Justice
May 5, 2010 - پردازيم به انواع مسؤوليت مدني. غير قرار دادي كه آن هم به سه. نوع منقسم شده است: 1- مسؤوليت مدني ناشي از فعل. خود شخص. 2- مسؤوليت مدني ناشي اعمال.
حقــــوق ثبتـــــی - جزوه آیین دادرسی مدنی 1 (قسمت سوم)
hogogsabti.blogfa.com/post/12
Translate this page
حقــــوق ثبتـــــی - جزوه آیین دادرسی مدنی 1 (قسمت سوم) - جــزوات ؛ مقــالات ؛ ســوالات حقوقـــی. ... انواع نمایندگی: 1)نمایندگی قانونی به معنای اخص: در مواردی است که ...
آوای ماندگار - حقوق مدني 3
ahsanahmadi.blogfa.com/post/7/حقوق-مدني-3-
Translate this page
آوای ماندگار - حقوق مدني 3 - علمی وفرهنگی سیاسی. ... گفتار دوم انواع عقود :1 تقسیم عقد به اعتبار ارکان واوصاف: به باور جمهور فقها عقد به اعتبار ارکان واوصاف به دو ...
بررسی ماده 2 قانون آیین دادرسی مدنی - پرسش و پاسخ حقوقی
yasa63.blogfa.com/post/18
Translate this page
پرسش و پاسخ حقوقی - بررسی ماده 2 قانون آیین دادرسی مدنی - - پرسش و پاسخ حقوقی. ... 1: ذینفع بودن خواهان. 1: مفهوم نفع :نفع به معنی سود و منفعت است و خواهان باید از اقامه دعوا نفعی داشته باشد: اولا: میزان نفع به هر ... 2) انواع نمایندگی. 1: نمایندگی ...
دفتروکلا - آیین دادرسی مدنی( كاربردی برای دانشجویان رشته حقوق ) 1
daftarevokala.blogfa.com/post-31.aspx
Translate this page
دفتروکلا - آیین دادرسی مدنی( كاربردی برای دانشجویان رشته حقوق ) 1 - ارایه خدمات ... الف _ مفهوم صلاحیت و انواع آن : صلاحیت از نظر آئین دادرسی مدنی عبارت است از ...
انواع طلاق را بشناسیم - مهرخانه
mehrkhane.com › صفحه نخست › اجتماعی
Translate this page
Jun 16, 2014 - طلاق که در اصل اطلاق است(1) به معنای گشودن گره و رها کردن است. ... با شوهر است و آن يكى از حقوق مدنى است و طبق ماده «958» قانون مدنی «هر انسان ...
حقوق زنان در قانون مدنی - مجله اینترنتی قانون
www.iranprisons.ir › خانواده
Translate this page
Jan 3, 2014 - امتیازات حقوق زن در قانون مدنی عبارتند از: 1) حق زن در تعریف ... 1) استحقاق نیمی از مهریه قبل از عروسی در صورت وقوع طلاق . 2) حق زن در مهریه ازدواج موقت ... 8,623 views; از آزارهای جنسی زنان و انواع آن چه میدانید ؟ - 8,606 views; نمونه نامه ...
دانلود نمونه سوال درس حقوق مدنی 1 پیام نور - بیست فایل
www.20file.org/bcat/plp/1110
Translate this page
فروش انواع دستگاه ها و نوار های قند خون با قیمت استثنایی. خدمات مشاوره ... دانلود رايگان سوالات حقوق مدنی 1 با پاسخنامه , ... نمونه سوال حقوق مدنی 1 با پاسخ تستی , ...
[PDF]جزوه مدني 2 - خبرنامه دانشجویان ایران
iusnews.ir/images/upfiles/20160305/madani-2-viyelon.pdf
Mar 5, 2016 - 1. ﺑﺴﻤﻪ ﺗﻌﺎﻟﯽ. ﺟﺰوه ﻣﺪﻧﯽ. 2. اﻣﻮال و ﻣﺎﻟﮑﯿﺖ. دﮐﺘﺮ رﺿﺎ وﻟﻮﯾﻮن. Click here to buy ..... ﭘﺲ اﻧﻮاع ﺣﻘﻮق ﻋﯿﻨﯽ ﺑﻪ دو. دﺳﺘﻪ ﺗﻘﺴﯿﯿﻢ ﻣﯽ ﺷﻮد. 1: -. ﺣﻘﻮق ﻋﯿﻨﯽ اﺻﻠﯽ ﮐﻪ ﻋﺒﺎرﺗﻨﺪ از ﺣﻖ ﻣﺎﻟﮑﯿﺖ، ...
امید به فردای بهتر - حقوق مدنی (1)
mahdi80.blogfa.com/post/30
Translate this page
ماهيت حقوق مدني: 1- حقوق مدني حقوق موضوعه است كه در مقابل حقوق فطري و طبيعي مطرح است. 2- حقوق مدني ..... انواع موت شخص حقيقي: 1- موت حقيقي. وقت روح از بدن خارج ...
اجراي احكام مدني
www.pajoohe.com/fa/index.php?Page=definition...
Translate this page
[1]. اجرای حکم و دستور دادگاه‌ها و مراجع قضایی مهم‌ترین مرحله دادرسی است. ... انواع اجرای احکام مدنی ... (ماده 3 قانون اجرای احکام مدنی) در صورتی که قابل اجرا نبودن حکم ناشی از ابهام یا اجمال در خود حکم باشد، دادگاه صادر کننده حکم باید رفع ابهام یا اجمال را از حکم ...
حقوق، حق و اقسام حق - پایگاه اطلاع رسانی حوزه نت
www.hawzah.net/fa/Article/.../حقوق،-حق-و-اقسام-حق
Translate this page
1 . «حقوق » به معنای دست مزد و حق الزحمه: مثلا، گفته می شود: «حقوق کارمندان دولت » . ... «قانون مدنی ایران » ، که دارای 1335 ماده است، عمدتا از فقه شیعه اخذ شده و مباحث ...
آموزش و تمرین - حقوق مدنی جبرانی - جلسه پنجم - ادامه جزوه (1)
traininglaw.blogfa.com/post/59
Translate this page
آموزش و تمرین - حقوق مدنی جبرانی - جلسه پنجم - ادامه جزوه (1) - ... أ.2. انواع اشخاص حقوقي خصوصي 1. شرکت‌هاي تجاري 2. موسسات غير تجاري؛ شامل انجمن‌ها و اتحاديه‌هاي ...
دانلود مقالات حقوق
hoghooghmaghaleh.samenblog.com/
Translate this page
May 10, 2016 - دانلود مقالات حقوق - دانلود مقالات حقوقی که شامل بهترین مقاله ها و تحقیق ها و ... منظور از اشتباه در حكم غير جزائي مواردي است كه حكم مدني يا بازرگاني يا انواع ... كيفري مؤثر ميافتد 1 مثلاً هر گاه شخصي با زني كه در عده رجعيه است به خيال ...
حقوق اساسی 1 - دانشجوی کارشناسی حقوق
www.alimohammadhooghoogh.blogfa.com/.../حقوق-ا...
Translate this page
1 : حقوق اداری عمومی و حقوق خصوصی = حقوق اساسی (حقوق مدنی – حقوق تجارت). 2 : حقوق بین ... انواع قانون اساسی. 1 : قانون اساسی عرفی 2 :قانون اساسی موضوعه. 1 : قانون ...
انواع خیار ها - حقوق
low.parsiblog.com/Posts/65/انواع+خيار+ها/
Translate this page
در ماده 396 قانون مدنی آمده است : خیارات عبارتند از : 1- خیار مجلس 2- خیار حیوان 3- خیار شرط 4- خیار تاخیر ثمن 5- خیار رویت و تخلف وصف 6- خیار غبن 7- خیار عیب 8- ...
دانلود مجموعه جزوات رشته حقوق در تمامی گرایشها
nashreedalat.ir/jozvat-hoghooghe/
Translate this page
... 12776 نظرات: 2. دانلود رایگان جزوه های حقوق تجارت دکتر فخار ( تجارت 1 تا 4) ... جزوه تایپی حقوق مدنی 1 تا 8 دکتر شهبازی ... مناسب برای انواع آزمونهای حقوقی.
[سایت حقوق] آزمون های حقوقی
hoghoogh.online.fr/rubrique.php3?id_rubrique=98
Translate this page
اختبار تيرماه ۱۳۸۳ * آئين دادرسي مدني - تيرماه ۱۳۸۳ * حقوق مدني - تيرماه ۱۳۸۳ * حقوق تجارت - تيرماه ... 1)به طور كلي از نظر حقوقي شخص به چند دسته تقسيم مي‌شود؟
انواع قواعد حقوقی (مدنی - کیفری) - حقوق خصوصی
azadhassanzadeh.blogfa.com/post-20.aspx
Translate this page
May 31, 2012 - الف : قواعد مدنی 1-قاعده ائتمان متن : « الامين لا يضمن » يا « ليس علي الامين الااليمين » يعني: امين ضامن نيست . يا بر امين چيزي جز سوگند لازم ...
کتاب حقوق مدنی: مقدمات و کلیات اموال و انواع آن - حقوق مادی و معنوی اشخاص ...
https://www.gisoom.com/.../کتاب-حقوق-مدنی-مقدمات-و...
Translate this page
کتاب حقوق مدنی: مقدمات و کلیات اموال و انواع آن - حقوق مادی و معنوی اشخاص نسبت به اموال - اموال ... (جلد 1) اثر سیدجلال‌الدین مدنی بوده و چاپ 7 آن در سال 1391 توسط ...
law - حقوق مدنی 2 جلسه اول لغایت سوم
n-khodakarami.blogfa.com/post/77
Translate this page
Mar 11, 2013 - 1-اموال غیرمنقول(ماده12قانون مدنی)؛مثال:ساختمان. 2-اموال منقول(ماده19قانون ... انواع اموال:منقول،غیرمنقول،اموالی که مالک خاص ندارند. سوال:اموالی که مالک ...
بیش از 240 جزوه و مقاله در مورد مباحث حقوق مدنی - BlogyLaw
www.blogylaw.com › ... › جزوه اساتید حقوق
Translate this page
May 11, 2013 - 5 posts - ‎4 authors
مدنی 1 اشخاص و احوال شخصیه دکتر صفایی دانشگاه پیام نور ورامین .... ضمان معنای لغوی و حقوقی ضمان و تعریف و انواع ضمان احمد لطفی ----------
حقوق مدنی - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
https://fa.wikipedia.org/.../حقوق_مدن...
Translate this pagePersian Wikipedia
حقوق مدنی مهم‌ترین شاخه حقوق خصوصی است که به بررسی و تنظیم روابط افراد جامعه ... حقوق مدنی در انگلیسی سیویل لا (Civil law) و در فرانسه دغوا سیویل (Droit civil) ...
آرشیو مقالات و جزوات حقوق مدنی - موسسه قانون یار
www.ghanonyar.ir/.../آرشیو-مقالات-و-جزوات-حقوق-مدن...
Translate this page
موسسه قانون یار((مبتکر کتب صوتی حقوقی برای اولین بار در کشور)),موسسه ... مقاله ای در مورد انواع خیارات و جایگاه آنها در عقود و معاملات((مقصود طالبی))انتشارات حق گستر ..... نظرات (1). رضا مرندی. یکشنبه 10 خرداد 1394 ساعت 00:36. با سلام وخسته ...
وبسایت صوت حقوق - انواع روش تحقیق
bagherilaw.blogfa.com/tag/انواع-روش-تحقیق
Translate this page
وبسایت صوت حقوق - انواع روش تحقیق - فایل صوتی دروس حقوق - مقالات - جزوات ... فایل صوتی تشریحی و جزوه و سوالات دروس{ حقوق تجارت - حقوق مدنی - ایین دارسی کیفری - اصول فقه - ایین دادرسی مدنی - تدریس ... فایل صوتی ایین دادرسی کیفری 1.
آئین دادرسی مدنی 1
mirsafi313.blogfa.com/
Translate this page
آئین دادرسی مدنی 1 - جزوه درسی استاد گرامی آقای سید قاسم حسینی میرصفی. ... انواع دعوا. - انتقال دعوا. - زوال دعوا. ü بخش سوم : صلاحیت مراجع حقوقی: - اختلاف و طریق ...
حق گستر: پایگاه تخصصی نشر مقالات حقوقی
www.haghgostar.ir/
Translate this page
پایگاه تخصصی نشر مقالات حقوقی. ... انواع بيع قرارداد بیع را از جهت سود و زیان به چهار نوع تقسیم می‌کنند. 1. بيع مرابحه بیعی است ..... آیین دادرسی مدنی · حق گستر ...
740- پروژه آماده بررسی و مطالعه انواع حقوق مدنی - 128 صفحه فایل ورد ...
doc4u.blogsky.com/1395/05/03/post-2758/
Translate this page
Jul 24, 2016 - 740- پروژه آماده بررسی و مطالعه انواع حقوق مدنی - 128 صفحه فایل ورد word ... 1- حق مالی 2- حق غیرمالی حق مالی و حق غیرمالی سه تفاوت با هم دارند.
جزوه های صوتی حقوق
babafars.ir › صفحه اصلی › حقوق خوانان
Translate this page
Aug 18, 2014 - دانلود فایل صوتی حقوق مدنی 1- حقوق مالی اشخاص. از دوره مقدماتی کتاب سید حسین صفائی استاد دانشگاه تهران جلد. دانلود حجم800 کیلو بایت.
موسسه حقوقی فرهیختگان دادگر - جزوه حقوق مدنی 3 (قسمت نخست)
babakpaknia-lawyer.blogfa.com/post-28.aspx
Translate this page
7- حقوق مدنی اصول قراردادها و تعهدات(نظری و کاربردی) جناب استاد دکتر قاسم زاده. بخش نخست: مقدمات، تعریف تعهد، تعریف عقد و انواع عقد. 1)مقدمه و تعریف تعهد:.
انواع عقود اسلامی (مالیه عمومی) - ارغ التحصیلان دانشکده حقوق دانشگاه آزاد ...
studentrights.ir/.../انواع%20عقود%20اسلامی%20(مالیه...
Translate this page
انواع عقود اسلامی. عقود اسلامی شامل موارد ذیل میباشد . هریک را بطور مختصر توضیح دهید : 1-عقد مزارعه : مستفاد از ماده 518 قانون مدنی مزارعه عقدی است که بموجب آن احد از ...
Searches related to انواع حقوق مدنی 1

کتاب حقوق مدنی 1

دانلود جزوه حقوق مدنی 1 دکتر صفایی

جزوه حقوق مدنی 1 اشخاص و محجورین

حقوق مدنی 1 دکتر کاتوزیان

حقوق مدنی 2

دانلود کتاب حقوق مدنی 1 اشخاص و محجورین

جزوه حقوق مدنی یک اشخاص و محجورین دکترصفایی

جزوه حقوق مدنی 1 دکتر شهبازی
    1   
2
   
3
   
4
   
5
   
6
   
7
   
8
   
9
   
10
   
Next
Unknown - Use precise location
 - Learn more  
Help Send feedback Privacy Terms

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
ساختمان سازها ، نیازمندی های صنعت ساختمان


ساختمان سازها ، نیازمندی های صنعت ساختمان

www.SakhtemanSazha.com


سایت ساختمان سازها (www.SakhtemanSazha.com) یک سایت تخصصی در بخش ساختمان و صنایع وابسته آن می باشد که تمامی متخصصان، فروشندگان ، مجریان و فعالان این بخش می توانند تبلیغات خود را بصورت آنلاین به نمایش بگذارند و تنها برای آگهی های ویژه هزینه پرداخت نمایند.

فعالان بخش ساختمان می توانند محصولات ، خدمات  ، اطلاعات تماس و تصاویر محصولات خود  را در سایت ساختمان سازها بصورت آگهی تبلیغاتی ثبت کنند و محل فروشگاه یا دفتر خود را روی نقشه بصورت آنلاین مشخص کنند تا مخاطبین با درک بهتری از خدمات و محصولات ایشان آشنا شوند.

همچنین بازدیدکنندگان سایت ساختمان سازها ، افراد و شرکتهایی هستند که به دنبال کالا و خدمات و فروشندگان و مجریان مرتبط با صنعت ساختمان هستند که در این سایت می توانند به راحتی شرکت مورد نظر خود را پیدا کنند.

موضوعات اصلی سایت ساختمان سازها شامل دکوراسیون ، مصالح ساختمانی ، املاک ، ماشین آلات ، خدمات ساختمانی , خدمات تزییناتی ، خدمات تاسیساتی ، لوازم و تجهیزات ، بازار کار ، آموزش ، شرکتها و امور مهندسی ، محوطه سازی و سایر نیازمندیهای مرتبط با ساختمان می باشد و هر کدام از این موضوعات بخشهای مختلفی از فعالیتهای مرتبط با ساختمان را در بر می گیرد.


سایت ساختمان سازها محل مناسبی برای ثبت آگهی های تخصصی صنعت ساختمان می باشد. با ثبت آگهی های خود در بخش نیازمندی های ساختمان سازها ، تبلیغات خود را در سراسر کشور در معرض دید بازدیدکنندگان تخصصی قرار خواهید داد و مشتریان بالقوه بیشتری را جذب خواهید نمود. ثبت آگهی و تبلیغ در سایت ساختمان سازها رایگان است و فقط آگهی های ویژه شامل هزینه خواهد بود.



-ثبت آگهی در ساختمان سازها-

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 6896
  • کل نظرات : 32
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 19
  • آی پی امروز : 138
  • آی پی دیروز : 124
  • بازدید امروز : 610
  • باردید دیروز : 638
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 3
  • بازدید هفته : 5,834
  • بازدید ماه : 12,574
  • بازدید سال : 105,404
  • بازدید کلی : 2,613,951