loading...
دانلود پروژه و پایان نامه
جشنواره تابستان طلایی فایل ناب با جوایز ویژه

مسابقه فایل ناب با جوایز ویژه

 

جشنواره تابستان طلایی فایل ناب با جوایز ویژه
فایل بفروشید ، درآمد کسب کنید و جایزه بگیرید


در تابستان 95 با پنجمین جشنواره فایل ناب همراه با کاربران عزیز هستیم. در این دوره کاربرانی که بطور متوسط فقط یک بازاریابی در روز داشته باشند هم جایزه ویژه دریافت خواهند کرد ؛ همچنین کاربرانی بطور متوسط 2 محصول در روز ثبت کرده باشند هم از جوایز ویژه فایل ناب برخوردار خواهند شد.
هدف ما در این دوره افزایش کیفیت فعالیت کاربران خواهد بود و تلاش ما این است که تمام کاربرانی که در این مسابقه شرکت می کنند و فعالیت مفیدی دارند از جوایز سایت بهره مند شوند. با توجه به زمان 93 روزه تابستان ، فرصت خوبی برای کسب امتیازهای بالا خواهید داشت.
تمامی کاربران (فروشنده و بازایاب) می توانند با ثبت محصول و یا فروش محصولات موجود ، امتیاز خود را بالا برده و علاوه بر اینکه درآمد خود را افزایش خواهند داد ، می توانند شانس برنده شدن خود را نیز افزایش داده و از جوایزی که برای نفرات برتر در نظر گرفته شده استفاده نمایند.
در این دوره برای نفرات اول تا پانزدهم جوایز نقدی در نظر گرفته شده است و همچنین تمام کاربران می توانند با کمی تلاش ، از جوایز نفیس تری نیز برخوردار شوند. توجه داشته باشید که هیچ محدودیتی در تعداد نفرات برنده در بخش جوایز ویژه نیست.


- ثبت نام در مسابقه و دریافت جایزه -

 

جوایز:
1- نفر اول: 100,000 تومان
2- نفر دوم: 80,000 تومان
3- نفر سوم: 60,000 تومان
4- نفر چهارم: 40,000 تومان
5- نفر پنجم: 20,000 تومان
6-15- نفرات ششم تا پانزدهم: هر نفر 10,000 تومان

جوایز ویژه برای بازاریابهای برتر:
بیشتر از 100 بازاریابی: 10,000 تومان
بیشتر از 250 بازاریابی: 50,000 تومان
بیشتر از 500 بازاریابی: 100,000 تومان
بیشتر از 1000 بازاریابی: 200,000 تومان

جوایز ویژه برای فروشندگان برتر:
آپلود بیشتر از 200 فایل: 10,000 تومان
آپلود بیشتر از 800 فایل: 50,000 تومان
آپلود بیشتر از 1500 فایل: 100,000 تومان
آپلود بیشتر از 3000 فایل: 200,000 تومان


- ثبت نام در مسابقه و دریافت جایزه -


محمد غفوری تبار بازدید : 247 شنبه 23 مرداد 1395 نظرات (0)

ساخت دیوار حائل در سرزمینهای اشغالی فلسطین

ساخت دیوار حائل در سرزمینهای اشغالی فلسطین دسته: فقه و حقوق اسلامی
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 67 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 51

اسرائیل در 14 آوریل 2002م تصمیم گرفت شبکه‌ای از دیوار و موانعی موسوم به «دیوار حائل» را در کرانه باختری رود اردن ایجاد کند با توجه به آثار و تبعات انسانی، اجتماعی و اقتصادی آن برای مردم فلسطین، مجمع عمومی سازمان ملل در دسامبر 2003م از «دیوان بین‌المللی دادگستری» تقاضا كرد كه در باره آثار و پیامدهای ساخت دیوار حائل در سرزمینهای اشغالی فلسطین نظر مش

قیمت فایل فقط 7,500 تومان

خرید

ساخت دیوار حائل در سرزمینهای اشغالی فلسطین

 

چکیده

اسرائیل در 14 آوریل 2002م. تصمیم گرفت شبکه‌ای از دیوار و موانعی موسوم به «دیوار حائل» را در کرانه باختری رود اردن ایجاد کند. با توجه به آثار و تبعات انسانی، اجتماعی و اقتصادی آن برای مردم فلسطین، مجمع عمومی سازمان ملل در دسامبر 2003م. از «دیوان بین‌المللی دادگستری» تقاضا كرد كه در باره آثار و پیامدهای ساخت دیوار حائل در سرزمینهای اشغالی فلسطین نظر مشورتی خود را ارائه كند. رأی مشورتی دیوان در 9 ژوئیه 2004م. صادر شد. این مقاله در صدد است كه بر اساس رأی مشورتی دیوان، ساخت دیوار حائل را از دیدگاه منشور ملل متحد، قطعنامه‌های سازمان ملل، حقوق بین‌الملل بشردوستانه و حقوق بین‌الملل بشر ارزیابی كند و سپس آثار و پیامدهای حقوقی مترتب بر نقض حقوق بین‌‌الملل ناشی از ساخت دیوار حائل را که دیوان برای اسرائیل، دولتهای ثالث و سازمان ملل متحد اعلام می‌‌کند، تبیین كند.

مقدمه

یک. تاریخچه و مشخصات دیوار حائل

از سال 1996م. اسرائیل طرحهایی را برای جلوگیری از نفوذ مبارزان فلسطینی از ناحیه کرانه باختری رود اردن بررسی می‌‌کرد. در پی افزایش عملیات استشهادی مبارزان فلسطینی، شورای وزیران اسرائیل در 14 آوریل 2002م. تصمیم گرفت شبکه‌ای‌ از دیوار و موانعی را در کرانه باختری رود اردن ایجاد كند که از آن به «دیوار حائل» تعبیر ‌می‌شود. اسرائیل در توجیه تصمیم خود مبنی بر ساخت دیوار حائل ادعا ‌می‌‌کند که این دیوار یک اقدام امنیتی است و نه یک مرز سیاسی (تصمیم 2077 شورای وزیران اسرائیل، 23 ژوئن 2002م. به نقل از گزارش دبیر کل، ص4). اول اکتبر 2003م. شورای وزیران اسرائیل در تصمیم 883 خود حدود کامل دیوار حائل را تصویب كرد. بر اساس مدارک وزارت دفاع اسرائیل حدود پیش‌بینی‌شده دیوار یک خط ممتدی به مسافت 720 کیلومتر به موازات کرانه باختری رود اردن خواهد بود. بر اساس مدارکی که وزارت دفاع اسرائیل منتشر کرده است، دیوار حائل از بخشهای زیر تشکیل شده است: یک محوطه مجهز به دستگاههای هشداردهنده الکترونیکی برای کنترل کامل ورود و خروج از آن؛ یک گودالی به عمق چهار متر؛ جاده بازرسی آسفالته دوبانده؛ جاده ردیابی به موازات محوطه دستگاههای هشداردهنده؛ شش ردیف سیم خاردار روی هم چیده‌شده که محیط تأسیسات را در بر ‌می‌‌گیرد. این شبکه از موانع مختلف به طور متوسط 50-70 متر عرض دارد که در بعضی مناطق به 100 متر ‌می‌‌رسد (گزارش دبیر کل، بند9).

بر اساس گزارش دبیر کل سازمان ملل در باره دیوار حائل، سیستمهای متعدد نظارت به موازات محوطه نصب شده است که ظاهراً عبارت‌اند از دوربین و آیینه‌های متعدد؛ دیوارهای بتونی به طول 5/8 کیلومتر عمدتاً در مجاورت اردوگاههای فلسطینیان، به طور مثال در نزدیکی شهر طولکرم و بعضی قسمتهای بیت‌المقدس پیش‌بینی یا ساخته شده است. در بعضی از قسمتها، دیوار حائل حدود 5/7 کیلومتر از خط سبز[1] فاصله ‌می‌‌گیرد تا شهرکهای یهودی‌نشین را در بر بگیرد؛ در حالی که اردوگاههای فلسطینیان را به محاصره در ‌می‌‌آورد. نقشه ترسیمی دیوار حائل قریب 230,000 یهودی شهرک‌نشین را که 178,000 نفر آنها در بیت‌المقدس شرقی زندگی ‌می‌‌کنند، در بر ‌می‌‌گیرد (گزارش دبیر کل، ص5). بر اساس نقشه رسمی دیوار، حدود 975 کیلومتر مربع (6/16 درصد از مساحت کرانه باختری) در بین دیوار حائل و خط سبز قرار خواهد گرفت (گزارش دبیر کل، ص4).

دو. تبعات ساخت دیوار حائل برای مردم فلسطین

مصادره زمینهای فلسطینیان برای احداث دیوار: زمینهایی که برای ساخت دیوار حائل تصاحب شده است، در کرانه باختری رود اردن به موجب بخشنامه‌های نظامی و یا در منطقه بیت‌المقدس توسط وزارت دفاع مصادره شده است. در اسرائیل این بخشنامه‌ها از روزی که امضاء می‌‌شوند و حتی اگر به مالکان اموال مصادره‌شده شخصاً ابلاغ نشده باشند، معتبر تلقی می‌‌شوند. مالکان یک یا دو هفته از زمان امضاء فرصت دارند كه در برابر کارگروه صلاحیت‌دار اعتراض كنند و نیز می‌‌توانند از دیوان عالی اسرائیل تقاضای تجدیدنظر نمایند. بیش از 400 شکواییه به دادگاه بدوی و 15 تقاضای تجدید‌نظر به دیوان عالی از سوی خانواده‌ها یا تمامی روستاها ارائه شده است (گزارش دبیر کل، بندهای 17-18).

ایجاد مناطق محصور: مناطق محصور به مناطق مابین دیوار حائل و خط سبز گفته می‌‌شود. تقریباً 237,000 فلسطینی در این مناطق زندگی می‌‌کنند. اگر دیوار حائل به صورتی که پیش‌بینی شده است، ساخته شود، 160,000 فلسطینی دیگر در مناطق محصور، یعنی مناطقی که در آن اردوگاهها کاملاً به محاصره در می‌آیند، زندگی خواهند کرد. اسرائیل برای تردد به این «مناطق محصور» مجوز یا کارت شناسایی را الزامی كرده است. از این پس ساکنان مناطق محصور برای اقامت در آنجا باید مجوز کسب کنند و کارت شناسایی داشته باشند و افراد غیرساکن بدون مجوز حق ورود به آنجا را ندارند. حتی اشخاصی که مجوز یا کارت شناسایی داشته باشند، برای ورود و خروج به این مناطق باید طبق زمان‌بندی خاصی که اکنون سه بار و هر بار 15 دقیقه است، مراجعه کنند. طبیعی است اگر افراد نتوانند در محل کار خود به موقع حضور پیدا کنند، ناگزیر به مهاجرت از این مناطق خواهند شد.

آثار انسانی، اجتماعی و اقتصادی ساخت دیوار: به محاصره در آوردن فلسطینیان از هر طرف و ایجاد شبکه‌ای‌ از پستهای کنترل و موانع متعدد آزادی تردد آنها را به شدت کاهش می‌‌دهد و لطمات شدید اقتصادی- اجتماعی به دنبال دارد. طبق گزارش اداره مرکزی آمار فلسطین دیوار حائل تا کنون 30 روستا را از خدمات بهداشتی، 22 روستا را از مؤسسات آموزشی، 8 روستا را از منابع اولیه آب و 3 روستا را از شبکه برق محروم كرده است (گزارش دبیر کل، بند23). بر اساس گزارش مخبر ویژه کمیسیون حقوق بشر در مورد وضعیت حقوق بشر در سرزمینهای اشغالی «شهر قلقلیا با چهل هزار نفر جمعیت، کاملاً به وسیله دیوار به محاصره در آمده است و ساکنان آن نمی‌توانند به شهر وارد یا خارج شوند مگر از یک پست کنترل نظامی که فقط از ساعت 7 صبح تا 7 شب باز است».[2]

سه. رأی مشورتی دیوان بین‌‌المللی دادگستری

دبیر کل سازمان ملل در تاریخ 10 دسامبر 2003م. تصمیم مجمع عمومی مبنی بر تقاضای صدور فوری رأی مشورتی از دیوان بین‌‌المللی دادگستری به موجب ماده 65 اساس‌نامه، دیوان را که در دهمین نشست فوق‌العاده مجمع اتخاذ شده بود (A/RES/ES-10/14 (2003))، به دیوان اعلام كرد. سؤالی که از دیوان شد، به قرار زیر بود:

 

«بر اساس آنچه که در گزارش دبیر کل بیان شده است و با توجه به قواعد و اصول حقوق بین‌‌الملل، به ویژه کنوانسیون چهارم ژنو 1949م. و قطعنامه‌های شورای امنیت و مجمع عمومی در این زمینه، آثار و پیامدهای حقوقی ساخت دیواری که اسرائیل، قدرت اشغالگر، در سرزمینهای اشغالی فلسطین، از جمله در داخل و پیرامون بیت‌المقدس شرقی در حال احداث آن است، چیست؟»

دیوان ابتدائاً به ایرادات صلاحیتی که اسرائیل مطرح كرده بود، پاسخ داد و به اتفاق آرای قضات، صلاحیت خود را برای پاسخ به تقاضای صدور رأی مشورتی احراز و رأی مشورتی خود را در 9 ژوئیه 2004م. صادر كرد. مجمع عمومی سازمان ملل نیز در 20 ژوئیه 2004م. رأی مشورتی دیوان را تصویب کرد (A/RES/ES-10/15). متن رأی مشورتی دیوان، به غیر از مواردی که مربوط به صلاحیت آن و پذیرفتنی بودن تقاضاست، به قرار زیر است:

«الف. ساخت دیواری که اسرائیل، قدرت اشغالگر، در حال احداث آن در سرزمینهای اشغالی فلسطین از جمله در داخل و اطراف بیت‌المقدس شرقی است و ترتیبات (حقوقی و اداری) مربوط به آن بر خلاف حقوق بین‌‌الملل است؛

ب. اسرائیل موظف است به موارد نقض حقوق بین‌‌الملل خاتمه دهد؛ بی‌درنگ عملیات احداث دیواری را که در حال ساخت آن در سرزمینهای اشغالی فلسطین، از جمله در داخل و اطراف بیت‌المقدس شرقی، است، متوقف كند، بی‌درنگ سازه‌های مربوط را در این سرزمین تخریب کند و بلافاصله تمام قوانین و مقررات مربوط به آن را لغو و یا به حالت تعلیق درآورد؛

 

ج. اسرائیل موظف است تمامی خسارات واردشده ناشی از ساخت دیوار در سرزمینهای اشغالی فلسطین، از جمله در داخل و اطراف بیت‌المقدس شرقی را جبران كند؛

د. تمامی کشورها موظف‌اند وضعیت غیرقانونی ناشی از ساخت دیوار را به رسمیت نشناخته و برای حفظ وضعیت ایجادشده در اثر ساخت دیوار هیچ کمک و مساعدتی نکنند؛ به علاوه تمام کشورهای عضو کنوانسیون چهارم ژنو در خصوص حمایت از غیرنظامیان در زمان جنگ، مصوب 12 اوت 1949م. متعهدند ضمن احترام به منشور ملل متحد و حقوق بین‌‌الملل، اسرائیل را به رعایت حقوق بین‌‌الملل بشردوستانه مندرج در این کنوانسیون وادار كنند؛

و. سازمان ملل متحد و به ویژه مجمع عمومی و شورای امنیت باید با توجه به رأی مشورتی حاضر، بررسی كنند که به منظور پایان دادن به وضعیت غیرقانونی ناشی از ساخت دیوار و ترتیبات (حقوقی و اداری) مربوط به آن، چه اقدامات تازه‌ای‌ باید اتخاذ شود.»

1. ساخت دیوار حائل از دیدگاه حقوق بین‌‌الملل

دیوان بین‌‌المللی دادگستری ساخت دیوار حائل در سرزمینهای اشغالی فلسطین را از سه منظر ارزیابی می‌كند:

1-1. ساخت دیوار حائل از منظر اصول منشور ملل متحد و قطعنامه‌های سازمان ملل

1-1-1. ساخت دیوار حائل و حق تعیین سرنوشت مردم فلسطین

پس از پایان جنگ اول جهانی برای اداره سرزمینهای جداشده از امپراطوری عثمانی تدبیری اندیشیده شد که به نظام نمایندگی (mandate system) معروف شد. ماده 22 میثاق جامعه ملل اصول کلی آن را بیان كرده است.[3] در بند 4 ماده 22 میثاق در مورد سرزمینهای مزبور نظام نمایندگی نوع «الف» پیش‌بینی شده بود که طبق آن ساکنان این سرزمینها به درجه‌ای از ترقی و پیشرفت نایل آمده بودند که می‌‌توان آنها را به طور موقت به عنوان یک «ملت مستقل» به رسمیت شناخت؛[4] بنابراین، دولت نماینده یا مستشار صرفاً حق مشاوره و راهنمایی در مورد اداره این سرزمینها داشت تا زمانی که ساکنان آنها توانایی اداره آن را به طور مستقل کسب کنند.[5]

دیوان به منظور تأیید و تأکید بر حق تعیین سرنوشت مردم سرزمینهای غیرخودمختار به رویه قضایی خود استناد می‌‌کند (رأی مشورتی دیوان، بند88). دیوان در رأی مشورتی خود در سال 1971م. راجع به حضور افریقای جنوبی در نامیبیا اظهار كرد که تحولات به وجودآمده در «حقوق بین‌‌الملل در باره سرزمینهای غیرخودمختار، آن گونه که منشور بدان صحه گذاشته است، خودمختاری و حق تعیین سرنوشت را به یک اصل قابل اجرا در همه این سرزمینها تبدیل کرده است». دیوان در همان رأی اضافه كرد که به موجب این تحولات تردیدی نیست که هدف نهایی از «وظیفه مقدس (تمدن)» که در بند 1 ماده 22 میثاق جامعه ملل آمده است، «خودمختاری مردمان ذینفع» بوده است» (CIJ. Rec. 1971, pp. 31-32, par. 52-53). دیوان این اصل را به دفعات زیاد در رویه قضایی خود از جمله در قضیه صحرای غربی مورد استناد قرار داده است. دیوان حتی تصریح می‌‌کند که امروزه حق تعیین سرنوشت یک اصل لازم‌الرعایه برای همه دولتهاست (erga omnes) (رأی مشورتی دیوان، بند 88).

از سوی دیگر، دیوان برای از بین بردن هر گونه تردیدی در باره حق تعیین سرنوشت مردم فلسطین به مذاکرات فیمابین اسرائیل و فلسطین استناد می‌‌کند. دیوان خاطر نشان می‌‌كند که در مورد وجود «ملت فلسطین» دیگر جای بحث و مناقشه نیست و اسراییل خود در سپتامبر 1993م. در مکاتبه با یاسر عرفات، رئیس فقید ساف، وجود این ملت را به رسمیت شناخته است. در موافقت‌نامه‌های بعدی در باره کرانه باختری و نوار غزه نیز به دفعات متعدد ملت فلسطین و «حقوق مشروع» آن ذکر شده است و از جمله این حقوق، حق تعیین سرنوشت است (رأی مشورتی دیوان، بند 118). دیوان معتقد است که ساخت دیوار موجب تغییر در ترکیب جمعیتی سرزمینهای اشغالی شده و باعث کوچ اجباری فلسطینیان خواهد شد و این امر حق تعیین سرنوشت ملت فلسطین را نقض می‌‌کند و بر خلاف تعهدات بین‌‌المللی، اسرائیل به عنوان یک قدرت اشغالگر است (رأی مشورتی دیوان، بند 122).

1-1-2. ساخت دیوار حائل و ممنوعیت تصرف اراضی با تهدید یا توسل به زور

ممنوعیت تصرف سرزمین و اشغال نظامی یک اصل مسلم و انکارناپذیر حقوق بین‌‌الملل است که نتیجه اصل عدم توسل به زور مقرر در منشور ملل متحد است. این اصل بنیادین در «اعلامیه اصول حقوق بین‌‌الملل حاکم بر روابط دوستانه و همکاری میان کشورها» (1970م.) و نیز در قطعنامه تعریف تجاوز (1974م.)[6] تأکید شده است.

دیوان به رأی خود در قضیه فعالیتهای نظامی و شبه‌نظامی در نیکاراگوئه و علیه آن اشاره كرده و اعلام می‌‌كند که اصل عدم توسل به زور به یک قاعده حقوق بین‌‌الملل عرفی تبدیل شده است و غیرقانونی بودن تصرف اراضی با تهدید یا استفاده از زور نیز از چنین موقعیتی برخوردار است (رأی مشورتی دیوان، بند 87). دیوان همچنین به قطعنامه‌های سازمان ملل در محکومیت اشغال و اکتساب سرزمین با توسل به زور اشاره می‌‌کند. پس از جنگ شش‌روزه اعراب و اسرائیل، شورای امنیت در 22 نوامبر 1967م. به اتفاق آرا قطعنامه 242 را تصویب و از اسرائیل درخواست كرد كه «نیروهای نظامی خود را از سرزمینهایی که در درگیریهای اخیر اشغال كرده است، خارج سازد». شورای امنیت به دفعات زیاد در باره اقدامات متعدد غیرقانونی اسرائیل برای تغییر وضعیت شهر بیت‌المقدس واکنش نشان داد و اصل غیرقابل قبول بودن اکتساب سرزمین از طریق اشغال نظامی را یادآوری كرده است (برای مثال قطعنامه 298، 25 سپتامبر 1971م.).

البته اسرائیل ادعا كرده است که دیوار حائل یک دیوار موقتی و امنیتی است و این کشور قصد انضمام بخشی از سرزمینهای اشغالی را ندارد. با این وجود، دیوار حائل به تعبیری دقیق‌تر، دیوار الحاق بخشی از سرزمینهای اشغالی است که عملاً مناطقی را به اسرائیل ضمیمه می‌‌کند. دیوان در نظر مشورتی خود نگرانیهای خود را از دائمی شدن آن چنین اظهار می‌‌كند: ساخت این دیوار یک وضعیت بالفعلی را ایجاد کرده و فلسطینیان را در مقابل عمل انجام‌شده‌ای‌ قرار خواهد داد؛ بنابراین، ساخت دیوار حق حاکمیت مردم فلسطین را بر بخشی از اراضی خود نقض می‌‌کند (رأی مشورتی دیوان، بند 121). دیوان با اشاره به محکومیت اقدامات اسرائیل توسط شورای امنیت نتیجه می‌‌گیرد که شهرکهای یهودی‌نشین بر خلاف اصول و قواعد حقوق بین‌‌الملل ایجاد شده‌اند (رأی مشورتی دیوان، بند120) و ساخت دیوار یک «عمل انجام‌شده برگشت‌ناپذیری» را ایجاد کرده و حالت دائمی به خود خواهد گرفت.

1-2. ساخت دیوار حائل و حقوق بین‌‌الملل بشردوستانه

حقوق بین‌‌الملل بشردوستانه شامل مجموعه قواعد و مقرراتی است که به هنگام مخاصمات مسلحانه بین‌‌المللی و نیز در دوران اشغال نظامی قابلیت اجرایی پیدا می‌‌کنند. قبل از بررسی ساخت دیوار حائل از دیدگاه حقوق بشردوستانه، باید دید اصولاً سرزمین فلسطین، سرزمین اشغالی و اسرائیل قدرت اشغالگر محسوب می‌‌شود؟

1-2-1. قابل اجرا بودن حقوق بین‌‌الملل بشردوستانه در سرزمین اشغالی فلسطین

1-2-1-1. قابل اجرا بودن کنوانسیون چهارم لاهه 1907م.

اسرائیل عضو کنوانسیون چهارم لاهه 1907م. نیست اما مقررات این کنوانسیون به قواعد عرفی تبدیل شده‌اند. همه دولتها از جمله اسرائیل نسبت به تعهدات مندرج در آن ملتزم هستند. دیوان در رد ادعای اسرائیل مبنی بر اشغالی نبودن سرزمین فلسطین به ماده 42 این کنوانسیون استناد می‌‌كند. این ماده مقرر می‌كند:

«یک سرزمین هنگامی که تحت اشغال و حاکمیت ارتش دشمن قرار بگیرد، سرزمین اشغالی محسوب می‌‌گردد...».

سرزمینهای واقع مابین خط سبز و مرز شرقی سابق فلسطین، در سال 1967م. به اشغال اسرائیل درآمد؛ بنابراین، طبق حقوق بین‌‌الملل عرفی این سرزمینها اشغالی محسوب می‌‌شود و حوادثی که از آن زمان در فلسطین به وقوع پیوسته است، این وضعیت را به هیچ وجه تغییر نداده‌اند (رأی مشورتی دیوان، بند78).

قیمت فایل فقط 7,500 تومان

خرید

برچسب ها : ساخت دیوار حائل در سرزمینهای اشغالی فلسطین , ساخت دیوار حائل , سرزمینهای اشغالی فلسطین , ساخت دیوار حائل در سرزمینهای اشغالی فلسطین , پروژه , پژوهش , مقاله , جزوه , تحقیق , دانلود پروژه , دانلود پژوهش , دانلود مقاله , دانلود جزوه , دانلود تحقیق


Google
About 37,400 results (0.45 seconds)
Search Results
ساخت دیوار حائل در سرزمینهای اشغالی فلسطین(1) - راسخون
rasekhoon.net/.../ساخت%20دیوار%20حائل%20در%20س...
Translate this page
از «دیوان بین‌المللی دادگستری» تقاضا كرد كه در باره آثار و پیامدهای ساخت دیوار حائل در سرزمینهای اشغالی فلسطین نظر مشورتی خود را ارائه كند. رأی مشورتی دیوان در 9 ...
آثار حقوقی ساخت دیوار حایل در سرزمین های اشغالی فلسطین
www.hawzah.net/fa/Article/View/89104
Translate this page
مدتی است ساخت دیوار حایل در سرزمین های اشغالی فلسطین به وسیله ی رژیم صهیونیستی به رویداد قابل توجه جهان اسلام و عرب و محور بحث حقوقدانان، صاحب نظران و ...
Images for ‫ساخت دیوار حائل در سرزمینهای اشغالی فلسطین‬‎Report images
Image result for ‫ساخت دیوار حائل در سرزمینهای اشغالی فلسطین‬‎
Image result for ‫ساخت دیوار حائل در سرزمینهای اشغالی فلسطین‬‎
Image result for ‫ساخت دیوار حائل در سرزمینهای اشغالی فلسطین‬‎
Image result for ‫ساخت دیوار حائل در سرزمینهای اشغالی فلسطین‬‎
Image result for ‫ساخت دیوار حائل در سرزمینهای اشغالی فلسطین‬‎
More images for ساخت دیوار حائل در سرزمینهای اشغالی فلسطین
آثار حقوقی ساخت دیوار حایل در سرزمینهای اشغالی فلسطین نسخه متنی
library.tebyan.net/fa/Viewer/Text/85452/1
Translate this page
آثار حقوقي ساخت ديوار حايل در سرزمين هاي اشغالي فلسطين دکتر ناصر قربان نيا (1) مقدمه: مدتي است ساخت ديوار حايل در سرزمين هاي اشغالي فلسطين به وسيله ي رژيم ...
مشروعیت ساخت دیوار حائل در سرزمین‌های اشغالی فلسطین توسط اسرائیل ...
basirat.ir/.../مشروعیت-ساخت-دیوار-حائل-در-سرزمین‌های...
Translate this page
سیدحسین سادات‌میدانی / دانشجوی دوره دکتری حقوق بین‌الملل دانشگاه تهران – مقدمه: نشست فوق‌العاده مجمع عمومی ملل متحد(1)، طی قطعنامه‌ای در تاریخ 8 دسامبر 2003 (17 ...
ساخت دیوار حائل در سرزمینهای اشغالی فلسطین از دیدگاه حقوق بین الملل ...
www.noormags.ir/.../ساخت-دیوار-حائل-در-سرزمینهای-اشغالی-فلسطین-از-د...
توکل حبیب زاده ; مجله: دین و ارتباطات ; زمستان 1384 - شماره 28 ;
نظر مشورتی دیوان بین‌المللی دادگستری در قضیه آثار حقوقی ساخت دیوار ...
www.tisri.org/default-655.aspx
Translate this page
دیوار حائل از شمالی‌ترین نقطه در کرانه باختری شروع شده و تا شمال بیت‌المقدس امتداد دارد. این دیوار در ... ۲ـ آثار حقوقی ساخت دیوار در سرزمین‌های اشغالی فلسطین 56
ساخت دیوار حائل در سرزمینهای اشغالی فلسطین
mastanehupline.ir/product-60881-ساخت-ديوار-حائل-در...
Translate this page
ساخت دیوار حائل در سرزمینهای اشغالی فلسطین. چکیده. اسرائیل در 14 آوریل 2002م. تصمیم گرفت شبکه‌ای از دیوار و موانعی موسوم به «دیوار حائل» را در کرانه باختری ...
ساخت دیوار حائل در سرزمینهای اشغالی فلسطین(2) – تبیان فرهنگی
fa.tebyan-sm.ir › گوناگون › مناسبت ها
Translate this page
Jun 30, 2016 - قبل از بررسی ساخت دیوار حائل از دیدگاه حقوق بشردوستانه، باید دید اصولاً سرزمین فلسطین، سرزمین اشغالی و اسرائیل قدرت اشغالگر محسوب می‌‌شود ...
دیوار حائل و بی‌تفاوتی سازمان ملل | نشریه زمانه
www.zamane.info/.../دیوار-حائل-و-بی‌تفاوتی-سازمان-...
Translate this page
در پی افزایش خشونتها در مناطق اشغالی فلسطین، دولت اسرائیل که دچار ... حقوقی اقدام اسرائیل در احداث دیوار حائل در سرزمینهای اشغالی فلسطین بررسی می‌شود. ... یکی از بحرانهای مهمی که گریبانگیر فلسطین شده، ساخت دیوار حائل از سوی اسرائیل است.
احداث دیوار حائل در سرزمین‌های اشغالی فلسطین: بازتاب‌های جهانی و ... - ir.csr.
www.csr.ir/departments.aspx?abtid=01&depid...
Translate this page
احداث دیوار حائل در سرزمین‌های اشغالی فلسطین: بازتاب‌های جهانی و تأثیرات منفی آن ... به طور کلی جناح راست و ملی‌گرای اسرائیل شدیداً مخالف ساختن این دیوار بود، زیرا ...
فلسطین دیوار حائل وحقوق بین الملل - انتشارات خرسندی
www.khorsandypub.com/.../فلسطین-دیوار-حائل-وحق...
Translate this page
از جمله این موارد به طرح ساخت دیوار حائل در داخل سرزمین اشغالی فلسطین می توان اشاره نمود که از سال 2001 به تدریج احداث آن را آغاز نمود و مبنای توجیه اقدام خویش را ...
تاثیر نظر مشورتی دیوان بین المللی در قضیه دیوار حائل بر حقوق بشر ...
hasanilaw.blogfa.com/post/400
Translate this page
Oct 22, 1973 - ناصر قربان نیا(1384) در پژوهشی تحت عنوان "آثار حقوقی ساخت دیوار حائل در سرزمین های اشغالی فلسطین " به تبیین موضوعی مساله و عدم مشروعیت ...
مقاله تحلیل حقوقی رای مشورتی دیوان دادگستری بین المللی در مورد ساخت ...
bankmaghale.ir/مقاله-تحلیل-حقوقی-رای-مشورتی-دیو...
Translate this page
مقاله تحلیل حقوقی رای مشورتی دیوان دادگستری بین المللی در مورد ساخت دیوار حائل در سرزمین های اشغالی فلسطین مربوطه به صورت فایل ورد word و قابل ویرایش می ...
نشریه حقوق بین الملل پاسارگاد 2 - ساخت ديوار حائل در نظر مشورتي ديوان ...
international-law-ii.blogfa.com/post-13.aspx
Translate this page
متن سؤال که در قطع‌نامة 8 دسامبر 2003 مجمع عمومي در مجمع عمومي فوق العاده مطرح شد اين بود که: آثار حقوقي ناشي از ساخت ديوار در سرزمين فلسطين اشغالي توسط دولت ...
پیامدهای حقوقی ساخت دیوار حائل در سرزمین اشغالی فلسطین
yaserziaee.blogfa.com/post-151.aspx
Translate this page
پیامدهای حقوقی ساخت دیوار در سرزمین اشغالی فلسطین. سید یاسر ضیایی. 22/1/1389. مقدمه. نویسنده‌ای دیوار حائل را تحقق وعده قرآن در آیه 14 سوره حشر می‌داند که در آن ...
ساخت دیوار حائل در سرزمین های اشغالی فلسطین | موبوفایل
mobofile.ir/?p=38560
Translate this page
Jul 2, 2016 - مقاله با عنوان ساخت دیوار حائل در سرزمین های اشغالی فلسطین در فرمت ورد در 51 صفحه و شامل مطالب زیر می باشد: چکیده مقدمه يک. تاریخچه و مشخصات ...
ساخت دیوار حائل در سرزمینهای اشغالی فلسطین از دیدگاه ... - خانه وکالت وندا
vandalawfirm.com/.../544-ساخت-دیوار-حائل-در-سرزمی...
Translate this page
از « دیوان بین المللی دادگستری » تقاضا کرد که در باره آثار و پیامدهای ساخت دیوار حائل در سرزمینهای اشغالی فلسطین نظر مشورتی خود را ارائه کند . رای مشورتی ...
نظریه مشورتی دیوان بین المللی دادگستری در قضیه ساخت دیوار در ...
internationallaw.blogfa.com/post-401.aspx
Translate this page
در خصوص آثار حقوقی ساخت دیوارحائل در سرزمینهای اشغالی" ... ایراد حقوقی این دولتها این بود که مساله فلسطین در دستور کار شورای امنیت است و بر اساس ماده 12 منشور ...
تحقیق ساخت دیوار حائل در سرزمینهای اشغالی فلسطین(1) » دانلود تحقیق ...
mihandocs.com/22516-تحقیق-ساخت-دیوار-حائل-در-...
Translate this page
از «دیوان بین‌المللی دادگستری» تقاضا كرد كه در باره آثار و پیامدهای ساخت دیوار حائل در سرزمینهای اشغالی فلسطین نظر مشورتی خود را ارائه كند. رأی مشورتی دیوان در 9 ...
ساخت دیوار حائل در سرزمین های اشغالی فلسطین - کمپ ایران
campiran.ir/project-11064-ساخت-دیوار-حائل-در-سرزمی... - Translate this page
Apr 3, 2016 - سه دقیقه بیشتر وقت شما رو نمیگیره. تعداد سوالات مسابقه 12 سوال می باشد، که شرکت کنندگان عزیز در مسابقه کمپ ایران باید حداقل به 6 سوال جواب ...
تصاویری از ساخت دیوار حائل اسراییل در مرز لبنان
www.rohama.org › غیر فعال › سياسي ( مسائل روز)
Translate this page
به گزارش رحماء به نقل از خبرگزاری فلسطینی معأ، رژیم صهیونیستی صبح روز گذشته ساخت دیوار حائل در مرزهای سرزمینهای اشغالی با لبنان را در منطقه المطله آغاز کرده ...
معرفی کتاب: «فلسطین، دیوار حائل و حقوق بین الملل» - کافه حقوق
www.cafehoghough.com/.../معرفی-کامل-کتاب-فلس...
Translate this page
Aug 12, 2014 - معرفی کتاب: «فلسطین، دیوار حائل و حقوق بین الملل» ... مشورتی خود در خصوص مشروعیت ساخت دیوار حائل در سرزمین اشغالی فلسطین را صادر نمود.
ساخت دیوار حائل در سرزمین های اشغالی فلسطین - فایل فوریفایل فوری
filefori.ir/ساخت-دیوار-حائل-در-سرزمین-های-اشغالی-فل/
Translate this page
مقاله با عنوان ساخت دیوار حائل در سرزمین های اشغالی فلسطین در فرمت ورد در ۵۱ صفحه و شامل مطالب زیر می باشد: چکیدهمقدمهيک. تاریخچه و مشخصات دیوار حائل دو.
PressTV-ساخت دیوار حائل اسرائیل در مرز لبنان
www.presstv.ir/.../04/.../Israel-Wall-Lebanon
Translate this pagePress TV
Apr 22, 2016 - اسرائیل به دنبال ساخت دیوار حائل در مرز لبنان است ... روزنامه عکاظ عربستان در گزارشی اعلام کرد ارتش اسرائیل ساخت یک دیوار مرتفع در مرزهای شمالی سرزمین‌های اشغالی با لبنان را در دستور ... تظاهرات فلسطینیان علیه دیوار حائل.
دوازدهمین سالروز صدور حکم دادگاه لاهه علیه دیوار حائل - خبرگزاری قدس ...
www.qodsna.com/NewsPage.aspx?newsid=64711
Translate this page
... در ادامه ساخت دیوار حائل و اشغالگری سرزمینهای فلسطینی به شدت انتقاد کرد. ... المللی را در دست داشتن ساخت دیوار غیرقانونی و اشغال سرزمینهای فلسطینی متهم و ...
ساخت دیوار حائل در سرزمینهای اشغالی فلسطین - قیمت 10,000 تومان
https://selz.ir/.../2496522-ساخت-دیوار-حائل-در-سرزمین...
Translate this page
ساخت دیوار حائل در سرزمینهای اشغالی فلسطین محدوده قیمت از 10000 تومان از فروشگاه مرکز مقالات و نشریات دانشجویی ایران.
عملکرد سازمان ملل در روند احداث دیوار حائل | مجمع جهانی صلح اسلامی
www.iwpeace.com/articles/9071
Translate this page
Nov 20, 2013 - ساخت دیوار حائل، عملا برپایی دولت یكپارچه در كرانه باختری و نوار غزه را ناممكن می‌سازد و به ... ○آثار حقوقی ساخت دیوار در سرزمین اشغالی فلسطین
مقاله >>دیوار حائل<< - شهدای آینده
www.shohadayeayande.com › ... › تاریخی
Translate this page
2 posts - ‎1 author
ساخت دیوار حائل در سرزمینهای اشغالی فلسطین نويسنده: دکتر توکل حبیب زاده / استادیار.
523- پروژه آماده بررسی و مطالعه ساخت دیوار حائل در سرزمینهای اشغالی ...
kousar.xyz/?p=8683
Translate this page
Jun 19, 2016 - از «دیوان بین‌المللی دادگستری» تقاضا كرد كه در باره آثار و پیامدهای ساخت دیوار حائل در سرزمینهای اشغالی فلسطین نظر مشورتی خود را ارائه كند.
سیاست روز - اشغال شمال قدس با تكميل ديوار حائل نهايي شد
siasatrooz.ir/vdcdjs05.yt0ss6a22y.html
Translate this page
زمینهایی که برای ساخت دیوار حائل تصاحب شده است، در کرانه باختری رود اردن به ... دادگاه بين‌المللي كه دستور تخريب هر آنچه كه در داخل سرزمين‌هاي فلسطيني ساخته شده، ...
Fars News Agency : جنگ حقوقی فلسطین علیه رژیم صهیونیستی ...
www.farsnews.com/printable.php?...
Translate this pageFars News Agency
Mar 10, 2015 - برای‌ نمونه تنها در ساخت دیوار حائل در اراضی اشغالی، مواردی از نقض مواد 53، 33، 47 ... از نظر دادگاه، تشکیلات خودگردان مستقر در سرزمین‌های فلسطینی ...
دیوار حائل سرزمین اشغالی: دیوار نژاد پرستی - Aviny.com
www.aviny.com/article/maghale/87/08/sahion.aspx
Translate this page
هدف از ساخت دیوار برلین تقسیم یک ملت در حاکمیت دو دولت بود، اما دیوار حائل رژیم ... خودسرانه بى شمارى منجر گردد، از آن جمله باید به اخراج فلسطینیان از سرزمین شان ...
دیوار حایل - دانشنامه فلسطین- صفاتاج
palpedia.maarefefelestin.com/index.php/دیوار_حایل
Translate this page
یکی از عمده ترین و شاید مهم ترین اختلافی که در رابطه با این دیوار حائل در بین .... هزینه ساخت در خارج سرزمینهای اشغالی در سال 67 ، 25000 دلار و در داخل سرزمینهای ...
درخواست فلسطین برای پیشگیری از ساخت دیوار حائل از سوی ...
persian.china.com/news/international/.../571712.html
Translate this page
Feb 11, 2016 - درخواست فلسطین برای پیشگیری از ساخت دیوار حائل از سوی اسرائیل ... هدف از ساخت دیوار حائل در سرزمین اشغالی فلسطین این است که اشغال کردن ...
مقاله رشته حقوق با موضوع ساخت دیوار حائل در سرزمینهای اشغالی فلسطین
f1020.ir/.../مقاله-رشته-حقوق-با-موضوع-ساخت-دیوار-حا...
Translate this page
Jul 11, 2016 - فرمت فايل : word(قابل ويرايش)تعداد صفحات:38 چکیده: اسرائیل در 14 آوریل 2002م. تصمیم گرفت شبکه‌ای از دیوار و موانعی موسوم به «دیوار حائل» ...
ضد صهیونیسم - •ديوار حايل كجاي سرزمين فلسطين و به چه منظوري بنا شده ...
against-zionism.blogfa.com/post-55.aspx
Translate this page
ضد صهیونیسم - •ديوار حايل كجاي سرزمين فلسطين و به چه منظوري بنا شده است؟ ... ديواري عظيم و ضخيم در منطقه كرانه باختري رود اردن(سرزمين‌هاي اشغالي سال 1967م 1346ه. ... ساخته شده است و قسمتي در حال ساخت و قسمتهايي هم پيشنهاد شده است كه بنا شود.
ساخت دیوار حائل در مرز اردن و فلسطین اشغالی/ صدور مجوز ساخت واحدهای ...
www.mehrnews.com/.../ساخت-دیوا... - Translate this pageMehr News Agency
Nov 4, 2013 - کابینه رژیم صهیونیستی پیش از ورود وزیر امور خارجه آمریکا به سرزمینهای اشغالی، از صدور مجوز ساخت واحدهای مسکونی جدید در سرزمین های فلسطینی ...
دانلود فایل تحقیق رشته حقوق /ساخت دیوار حائل در سرزمینهای اشغالی ...
fileee.ir/دانلود-فایل-تحقیق-رشته-حقوق-ساخت-دیوار/
Translate this page
از سال ۱۹۹۶م. اسرائیل طرحهایی را برای جلوگیری از نفوذ مبارزان فلسطینی از ناحیه کرانه باختری رود اردن بررسی مي‌‌کرد. در پی افزایش عملیات استشهادی مبارزان ...
پایان نامه تحلیل حقوقی رای مشورتی دادگستری در مورد ساخت دیوار حائل در ...
payword.test.com/prod-245288-پایان+نامه+تحلیل+ح...
Translate this page
بررسی تفصیلی مسائل حقوق بین المللی. عنوان پروژه : تحلیل حقوقی رای مشورتی دیوان دادگستری بین المللی. در مورد ساخت دیوار حائل در سرزمین های اشغالی فلسطین.
تحقيق تحلیل حقوقی رای مشورتی دیوان دادگستری بین المللی در مورد ...
frealmeea.saharstore.ir/page-34547.html
Translate this page
مشروعيت ساخت ديوار حائل در سرزمين هاي اشغالي فلسطين از ديدگاه . ... صلاحيت ... تبعات حقوقی ساخت دیوار حائل در سرزمین های اشغالی (نظر مشورتی دیوان بین المللی
مقاله رشته حقوق با موضوع ساخت دیوار حائل در سرزمینهای اشغالی فلسطین
file-yab.ir/مقاله-رشته-حقوق-با-موضوع-ساخت-دیوار-حا-2/
Translate this page
از «دیوان بین‌المللی دادگستری» تقاضا کرد که در باره آثار و پیامدهای ساخت دیوار حائل در سرزمینهای اشغالی فلسطین نظر مشورتی خود را ارائه کند. رأی مشورتی دیوان در ...
تصویر بازی پوکمان گو هم فریاد فلسطینیان را شنید - طاها پخش
www.tahapakhsh.ir/.../بازی-پوکمان-گو-فریاد-فلسط...
Translate this page
Jul 24, 2016 - گفتنی است؛ دیوار حائل در کرانه غربی دیواری است که رژیم صهیونیستی در سال ... بین الملل و نقض کنوانسیون بین المللی در مورد چگونگی رفتار با نقاط اشغالی است. ... 85 درصد از دیوار حائل در سرزمین های فلسطینی ساخته شده است.
بازی پوکمان گو هم فریاد فلسطینیان را شنید+عکس - صفحه ی اصلی
www.hodhodnews.ir/.../بازی-پوکمان-گو-هم-فریاد-فل...
Translate this page
Jul 24, 2016 - رژیم صهیونیستی مدعی‌ است این دیوار به دلایل امنیتی ساخته شده و هدف از ساخت آن ... و نقض کنوانسیون بین المللی در مورد چگونگی رفتار با مناطق اشغالی است. ... 85 درصد از دیوار حائل در سرزمین های فلسطینی ساخته شده است.
تصمیم رژیم صهیونیستی برای ساخت «دیوار الکترونیکی» - رسانه ی ...
afkarnews.rasanetv.ir/page-630129.html
Translate this page
آثار حقوقی ساخت دیوار حایل در سرزمینهای اشغالی فلسطین نسخه متنیآثار حقوقي ساخت ديوار حايل در سرزمين هاي اشغالي فلسطين دکتر ناصر قربان نيا در سال 1995 ...
اسرائیل دولت بدون مرز و فلسطین دولت بدون سرزمین - صفحه نخست
www.khabaronline.ir/detail/307875/.../nematzadeh - Translate this page
Aug 13, 2013 - بنابراین تشکیل دولت فلسطین در سرزمین های اشغالی سال ۱۹۶۷ به ... فلسطین به لحاظ سیاسی، امنیتی، و اقتصادی، اقدام به ساخت دیوار حائل و ...
رژیم صهیونیستی،غزه را با دیوار زیرزمینی محاصره می کند - ایران
www.ion.ir/News/121568.html
Translate this page
Aug 5, 2016 - ایران آنلاین / اما بعد از ساخت دیوار حائل در کرانه باختری ونصب سیم خاردارهای ... های فلسطینی ها، ایده ساخت دیوارزیرزمینی عاقلانه تراز قبل به نظر رسید. ... ساخت دیوار زیرزمینی 60 کیلومتری در مرزهای نوار غزه با سرزمین های اشغالی ...
فلسطین و حقوق بین الملل معاصر - chrpd.ir
www.lcff.ir › انتشارات
Translate this page
کتاب فلسطین و حقوق بین الملل معاصر عنوان کتابی از مجموعه کتاب های کرسی ... -تاملی بر برخی ابعاد حقوقی ساخت دیوار حائل در سرزمینهای اشغالی-دکتر ناصر ...
دانلود مقاله تحلیل حقوقی رای مشورتی دیوان دادگستری بین المللی در مورد ...
mag-iran.com/دانلود-مقاله-تحلیل-حقوقی-رای-مشورت...
Translate this page
احداث دیوار حایل و دیوان لاهه. ۱- ساخت دیوار حائل اندیشه ایجاد دیوار حایل در سرزمین اشغالی فلسطین به وسیله رژیم صهیونیستی تاکنون مراحل مختلفی را طی کرده است.
چکیده مقاله فلسطین از دیدگاه حقوق بین الملل - حقوق بین الملل اسلامی
islamright.blogfa.com/post/2
Translate this page
در يك قرن گذشته همزمان با تلاش صهيونيست ها براي اشغال فلسطين، آنها ادعا كردند ..... ساخت دیوار حایل در سرزمین های اشغالی فلسطین به وسیله ی رژیم صهیونیستی به ...
Searches related to ساخت دیوار حائل در سرزمینهای اشغالی فلسطین

دیوار حائل اسرائیل

دیوار حائل چیست

انواع دیوار حائل

دیوار حائل بتنی

دیوار حائل در ساختمان

طراحی دیوار حائل

دیوار حائل چیست در ساختمان

تعریف دیوار حائل
    1   
2
   
3
   
4
   
5
   
6
   
7
   
8
   
9
   
10
   
Next
Unknown - Use precise location
 - Learn more  
Help Send feedback Privacy Terms

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
ساختمان سازها ، نیازمندی های صنعت ساختمان


ساختمان سازها ، نیازمندی های صنعت ساختمان

www.SakhtemanSazha.com


سایت ساختمان سازها (www.SakhtemanSazha.com) یک سایت تخصصی در بخش ساختمان و صنایع وابسته آن می باشد که تمامی متخصصان، فروشندگان ، مجریان و فعالان این بخش می توانند تبلیغات خود را بصورت آنلاین به نمایش بگذارند و تنها برای آگهی های ویژه هزینه پرداخت نمایند.

فعالان بخش ساختمان می توانند محصولات ، خدمات  ، اطلاعات تماس و تصاویر محصولات خود  را در سایت ساختمان سازها بصورت آگهی تبلیغاتی ثبت کنند و محل فروشگاه یا دفتر خود را روی نقشه بصورت آنلاین مشخص کنند تا مخاطبین با درک بهتری از خدمات و محصولات ایشان آشنا شوند.

همچنین بازدیدکنندگان سایت ساختمان سازها ، افراد و شرکتهایی هستند که به دنبال کالا و خدمات و فروشندگان و مجریان مرتبط با صنعت ساختمان هستند که در این سایت می توانند به راحتی شرکت مورد نظر خود را پیدا کنند.

موضوعات اصلی سایت ساختمان سازها شامل دکوراسیون ، مصالح ساختمانی ، املاک ، ماشین آلات ، خدمات ساختمانی , خدمات تزییناتی ، خدمات تاسیساتی ، لوازم و تجهیزات ، بازار کار ، آموزش ، شرکتها و امور مهندسی ، محوطه سازی و سایر نیازمندیهای مرتبط با ساختمان می باشد و هر کدام از این موضوعات بخشهای مختلفی از فعالیتهای مرتبط با ساختمان را در بر می گیرد.


سایت ساختمان سازها محل مناسبی برای ثبت آگهی های تخصصی صنعت ساختمان می باشد. با ثبت آگهی های خود در بخش نیازمندی های ساختمان سازها ، تبلیغات خود را در سراسر کشور در معرض دید بازدیدکنندگان تخصصی قرار خواهید داد و مشتریان بالقوه بیشتری را جذب خواهید نمود. ثبت آگهی و تبلیغ در سایت ساختمان سازها رایگان است و فقط آگهی های ویژه شامل هزینه خواهد بود.



-ثبت آگهی در ساختمان سازها-

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 6896
  • کل نظرات : 32
  • افراد آنلاین : 7
  • تعداد اعضا : 19
  • آی پی امروز : 20
  • آی پی دیروز : 150
  • بازدید امروز : 179
  • باردید دیروز : 966
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 4
  • بازدید هفته : 179
  • بازدید ماه : 13,109
  • بازدید سال : 105,939
  • بازدید کلی : 2,614,486