loading...
دانلود پروژه و پایان نامه
جشنواره تابستان طلایی فایل ناب با جوایز ویژه

مسابقه فایل ناب با جوایز ویژه

 

جشنواره تابستان طلایی فایل ناب با جوایز ویژه
فایل بفروشید ، درآمد کسب کنید و جایزه بگیرید


در تابستان 95 با پنجمین جشنواره فایل ناب همراه با کاربران عزیز هستیم. در این دوره کاربرانی که بطور متوسط فقط یک بازاریابی در روز داشته باشند هم جایزه ویژه دریافت خواهند کرد ؛ همچنین کاربرانی بطور متوسط 2 محصول در روز ثبت کرده باشند هم از جوایز ویژه فایل ناب برخوردار خواهند شد.
هدف ما در این دوره افزایش کیفیت فعالیت کاربران خواهد بود و تلاش ما این است که تمام کاربرانی که در این مسابقه شرکت می کنند و فعالیت مفیدی دارند از جوایز سایت بهره مند شوند. با توجه به زمان 93 روزه تابستان ، فرصت خوبی برای کسب امتیازهای بالا خواهید داشت.
تمامی کاربران (فروشنده و بازایاب) می توانند با ثبت محصول و یا فروش محصولات موجود ، امتیاز خود را بالا برده و علاوه بر اینکه درآمد خود را افزایش خواهند داد ، می توانند شانس برنده شدن خود را نیز افزایش داده و از جوایزی که برای نفرات برتر در نظر گرفته شده استفاده نمایند.
در این دوره برای نفرات اول تا پانزدهم جوایز نقدی در نظر گرفته شده است و همچنین تمام کاربران می توانند با کمی تلاش ، از جوایز نفیس تری نیز برخوردار شوند. توجه داشته باشید که هیچ محدودیتی در تعداد نفرات برنده در بخش جوایز ویژه نیست.


- ثبت نام در مسابقه و دریافت جایزه -

 

جوایز:
1- نفر اول: 100,000 تومان
2- نفر دوم: 80,000 تومان
3- نفر سوم: 60,000 تومان
4- نفر چهارم: 40,000 تومان
5- نفر پنجم: 20,000 تومان
6-15- نفرات ششم تا پانزدهم: هر نفر 10,000 تومان

جوایز ویژه برای بازاریابهای برتر:
بیشتر از 100 بازاریابی: 10,000 تومان
بیشتر از 250 بازاریابی: 50,000 تومان
بیشتر از 500 بازاریابی: 100,000 تومان
بیشتر از 1000 بازاریابی: 200,000 تومان

جوایز ویژه برای فروشندگان برتر:
آپلود بیشتر از 200 فایل: 10,000 تومان
آپلود بیشتر از 800 فایل: 50,000 تومان
آپلود بیشتر از 1500 فایل: 100,000 تومان
آپلود بیشتر از 3000 فایل: 200,000 تومان


- ثبت نام در مسابقه و دریافت جایزه -


محمد غفوری تبار بازدید : 487 سه شنبه 22 تیر 1395 نظرات (0)

ناشنوایی و كم شنوایی

ناشنوایی و كم شنوایی دسته: پزشکی
بازدید: 4 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 46 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 86

شنوایی را معمولا با دسی بل (DB) كه نوعی سنجش نسبی شدت صوت است اندازه گیری وگزارش می كنند دی سی بل صفر نمایانگر شنوایی بهینه است وجود نقص تا 26 دسی بل طبیعی استاز 26تا70 دی سی بل كم شنوا واز 71دی سی بل به بالا ناشنوا تلقی می شود

قیمت فایل فقط 13,000 تومان

خرید

ناشنوایی و كم شنوایی

 

كودكان ناشنوا وكم شنوا گرومتجانسی را تشكیل نمی دهند.

اولین دلیل آن است كه آنها كودكانی هستند كه تمام ویژگیهای انفرادی كودكان دیگر رادارا می باشند. ثانیا نقصی كه دارند نیز جنبه فردی دارد.انها همگی از نوع اختلال شنوایی رنج می برند. اما درجه شدت این اختلال وسنی كه اختلال در آن رخ داده است، نوع اختلال وعلت آن همگی هر كودك را منحصر به فرد می سازند.این تفاوتها همراه باعواملی دیگر معلمان ویژه را با مشكلات تازه ای روبه رو می سازند.

نكته ای كه در این جا یادآوری آن از اهمیت برخوردار است این است كه نقص شنوایی بر توانایی هوشی تاثیری ندارد. اما بدون درمانهای اولیه، این نقص می تواند بر رشد هوشی ونحوه ارتباط كودك با خانواده ودیگران تاثیر بگذارد.

 

تعاریف

عوامل متعددی درتعریفی كه ما از نقص شنوایی به عمل می آوریم دخالت دارند. این عوامل عبارتنداز: شدت نقص شنوایی، سنی كه نقص در آن رخ می دهد و نوع نقص.

 

شدت نقص شنوایی

شنوایی را معمولا با دسی بل (DB) كه نوعی سنجش نسبی شدت صوت است اندازه گیری وگزارش می كنند. دی سی بل صفر نمایانگر شنوایی بهینه است. وجود نقص تا 26 دسی بل طبیعی است.از 26تا70 دی سی بل كم شنوا واز 71دی سی بل به بالا ناشنوا تلقی می شود.

فری سینا (1974 Frisina) در تعریفی از نقص شنوایی، ابعاد فیزیكی وآموزشی آن را چنین توصیف كرده است:

شخص ناشنوا كسی است كه قدرت شنوائیش در حدی ناقص است كه فهم گفتار او از طریق گوش به تنهایی و یا به وسیله وسایل كمك شنوایی و یابدون آن را بامشكل مواجه می سازد. شخص كم شنوا كسی است كه قدرت شنوائیش در حدی ناقص است كه فهم گفتار را ازطریق گوش به تنهایی و یا از طریق وسایل كمك شنوایی ویا بدون آن ها با مشكل مواجه ساخته اما از آن جلوگیری به عمل نمی آورد.

در جدول 7-1 شایعترین سطحهای موجود در نقص شنوایی نشان داده شده است. سه طبقه اول در حد كم شنوایی و دو طبقه آخر در حد ناشنوایی قراردارند. هر چه درجه نقص شنوایی بیشتر باشد نیاز به دریافت خدمات ویژه افزونتر می گردد.

برای اندازه گیری قدرت شنوایی باید دو بعد را در صدا مورد سنجش قرار دهیم:یكی فركانس ودیگری شدت صوت. فركانس عبارت است از تعداد ارتعاشاتی (ویا سیكلها) كه در هر ثانیه در برابر یك موج صوتی می گیرد. هر چه فركانس قویتر باشد میزان زیروبمی صوت بالاتر است. فرد ممكن است در شنیدن صداهایی كه دارای فركانسهای ویژه ای می باشند دچار اشكال شود.اما در صداهای دیگر چنین مشكلاتی نداشته باشد.شدت عبارت است از بلندی نسبی

 

جدول 7-1

شدت نقص شنوایی وتاثیرات اموزشی آنها

میزان نقص

شدت صوت برای درك

تاثیرات آموزشی

كم شنوایی خفیف

27-40 دسی بل

ممكن است در شنیدن صداها دور با اشكال مواجه باشند ممكن است به جای مناسبی در كلاس ویا گفتار درمانی نیازمند باشند

كم شنوایی متوسط

55-41 دی سی بل

گفتار مكالمه ای را درك می كنند.ممكن است نتواند از بحثهای كلاسی استفاده كنند ممكن است به وسایل كمك شنوایی ویا گفتار درمانی نیازمند باشند

كم شنوایی متوسط و شدید

70-56 دی سی بل

ممكن است به وسایل كمك شنوایی، آموزشی شنیداری،وآموزشهای شدید گفتاری و زبانی نیاز داشته باشند

ناشنوایی شدید

98-71دی سی بل

فقط میتوانند صداهای بلند را از نزدیك بشنوند. گاهی آنها را ناشنوا تلقی می كنند. به اموزشهای ویژه وزیاد، وسایل كمك شنوایی، وآموزشهای شدید گفتار وزبان احتیاج دارند.

ناشنوایی عمیق

91 دی سی بل به بالا

ممكن است بتوانند صداها وارتعاشات بلند را درك كنند، برای پردازش اطلاعات به جای حس شنوایی برحس بینایی متكی می باشند.این افراد ناشنوا تلقی می شوند.

یك صدا ما می توانیم سطح شنوایی یك فرد را از طریق تعیین میزان شدتی كه در آن فرد صدایی را می شنود تخمین بزنیم. برای انجام این كار از دستگاهی به نام ادودیومتر استفاده می كنیم.اودیومتر وسیله ای است كه میتواند صداهایی را با فركانس وشدت از پیش تعیین شده به وجودآورد.

هنگامی كه فرد صدایی را ازطریق ماشین می شنود باید پاسخ دهد.(مثلا دستش را بلند كند وسرش را تكان دهد)نقص موجود در هر گوش را جداگانه محاسبه می كنند.

سطح شنوایی فرد در جدولی به نام اودیوگرام كه میزان نقص را به د سی بل در فركانسهای نسبی نشان می دهد ثبت می شود.

 

ارتباط نقص شنوایی وسن

عامل دوم سنی است كه نقص شنوایی در آن رخ می دهد.ناشنوایی پیش  از تكلم به ان نقص شنیداری اتلاق می شودكه پیش از رشد گفتار وزبان اتفاق می افتد.

ناشنوایی پس از تكلم نقصی است كه پیش از رشد گفتار و زبان رخ می دهد.ناشنوایی پیش از تكلم اغلب به مشكلات اموزشی جدی تری منجر می شود. ناشنوایی كه بعد از دوره شروع رشد زبان وگفتار به وقوع می پیوندد به اندازه ناشنوایی كه پیش از این دوره اتفاق می افتد جلو افتهای درسی را در مدرسه سد نمی كند.

 

انواع نقایص شنوایی

عامل سوم نوع نقص شنوایی می باشد. گوش مكانیسم پیچیده ای دارد ( به شكل 7-1 نگاه كنید) به صورت پیچیده ای عمل می كند. هر چند كه نقایص احتمالی زیادی در كار مكانیسم و عملكرد گوش میتواند وجود داشته باشد اما ما می توانیم انها را به دو طبقه اساسی تقسیم بندی كنیم:نقایص انتقالی ونقایص حسی-عصبی.

نقص شنوایی انتقالی از شدت صدایی كه به گوش میانی می رسد ویا محلی كه عصب شنوایی از آن جا شروع می شود می كاهد. امواج صوتی باید از طریقكانال شنوایی به طرف پره گوش یعنی جایی كه در ان جا ارتعاشات به وسیله سه استخوان درگوش میانی( یعنی استخوانهای ركابی،چكشی و سندانی، جمع آوری وسپس به گوش داخلی منتقل می شود عبور كند.جریان ارتعاشات می تواند در هر نقطه در طول این مسیر متوقف شود.مثلا جرم گوش ویا باید مشكلی می تواند كانال خارجی گوش را سدكند. پرده گوش می تواند پاره ویا سوراخ شود و حركت استخوانها در گوش میانی امكان دارد با مانع مواجه گردد. هر نقصی كه بتواند جریان ارتعاشات را مانع شود و یا از رسیدن آنها به عصب شنوایی جلوگیری كند نقایصی در انتقال صوت به وجود خواهد آورد. نقایص انتقالی بندرت قادرند نقایصی بیش از 60 تا 70 دی سی بل را در شنوایی باعث شوند. چنین نقایصی را میتوان از طریق دستگاههای تقویت كننده صدا به صورتی موثر كاهش داد.

نقایص شنوایی حس –عصبی به علت نقایص موجود در گوش داخلی ویا عصب شنوایی رخ می دهند. كار عصب شنوایی این است كه محركات را به مغز برساند. نقایص شنوایی حسی – عصبی می توانند كامل یا جزئی باشند علاوه بر این تاثیر آنها بر برخی فركانسها ( بخصوص فركانسهای بالا)بیش از دیگران است.

از طریق تستهای اودیومتری می توان تشخیص دادكه آیا نقص شنوایی جنبه انتقالی ویا جنبه حسی عصبی دارد. یك دریافت كننده انتقالی استخوانی توانایی جمع آوری صوت را از طریق انتقال استخوانی در مقابل انتقال هوایی بوسیله سد ساختن كانالهای حسی،عصبی اندازه گیری می كند. در حالی كه دریافت كننده انتقال هوایی ، كارایی عملكرد راههای حسی – عصبی را مورد سنجش قرار می دهد.

 

شكل 7-2 اودیوگرام كودكی كه مبتلا به نقص شنوایی انتقالی است نشان داده شده است. از طریق اودیومتر كودك توانست صداها را از طریق هوا در سطح 40 دی سی بل در همه فركانسها با گوش دارای شنوایی بهتر(یعنی گوش چپ) بشنود.با استفاده از دریافت كننده انتقال استخوانی كودك در حدی طبیعی پاسخ داده است.توجه داشته باشید كه نقص شنوایی در همه فركانسها یكنواخت می باشد.

در شكل 7-3 ما الگوی بسیار متفاوتی را كه مربوط است به اودیوگرام یك كودك مبلا به نقص شنوایی حس – عصبی مشاهده می كنیم. این كودك در فركانسهای  بالا (بیش از 1000 سیكل) نقص عمیق و درفركانسهای پایین نقصی شدید رااز خود نشان می دهد. دریافت كننده انتقال استخوانی در این مورد به علت این كه نقص در عصب شنوایی است از خود نشان می دهد. دریافت كننده انتقال استخوانی در این مورد به علت این كه نقص در عصب شنوایی است ونه در ساختار گوش میانی كه كار رساندن ارتعاشات صوتی را به عهده دارد دریافت بهتری را ارائه نداده است.

علل نقایص شنوایی

ترای باس(1985 ,Try bus) پنج علت اصلی برای نقص شنوایی كودكان امریكایی در حال حاضر ارائه داده است:

v   ابتدای مادر به بیماری روبلا

v   وراثت

v   ناراحتیهای زمان بارداری وتولد

v   مننژیت

v   بیماریها،عفونتها وآسیبهای دوران كودكی

این عوامل 6/50 درصد علل همه موارد را توجیه می كند (شكل 7-4) شرایط دیگر مسئول 9/6 درصد نقایص می باشند. علی رغم در اختیار داشتن ابزار تشخیص پیشرفته ما هنوز نمی توانیم علت 5/42 درصد بقیه موارد را تعیین كنیم.

 

ابتلای مادر به بیماری روبلا

تاثیرات سوء بیماری روبلا(یا سرخجه آلمانی) بر روی جنین بخصوص در سه ماهه اول حاملگی می تواند چشمگیر باشد. هاردی(1968) گزارشی در مورد 199 كودك كه مادرانشان درهنگام بارداری در جریان شیوع این بیماری در سال 1964 حامل ویروس روبلا بوده اند ارائه داده است. از این كودكان 50درصد به نقص شنوایی 20 درصد به نقایص بینایی و 35 درصد به نقایص قلبی مبتلا بوده اندك.(برخی از كودكان د رگروه اخیر با مسائل بینایی ویا شنوایی ویا هر دو نیز مواجه بوده اند).

مركز ملی بیماریهای مسری گزارش داده است كه بیماری همه گیر روبلا باعث ناشنوایی 8000 كودك شده است. نوردرن(1978 Northern) و دیگران تخمین زده اند كه بیماری همه گیر روبلا در فاصله سالهای 1958تا 1964 بر 10000 تا 20000 كودك تاثیرات سوئی داشته است.

از سال 1964 بیماری روبلا به صورتی اپیدمیك رخ نداده است. كودكانی كه در اپیدمی سال 1964 متولد شده اند، اینك دوره دبیرستانی خود را كامل كرده اند. بنابراین درصد دانش آموزان مبتلا به نقایص شنوایی كه بر اثر روبلا به این نقص مبتلا شده اند امروزه كاهش یافته است.

 

وراثت

شرایط ژنتیكی زیاد ومتفاوتی میتوانند به ناشنوایی منجر شوند. انتقال این حالت را به عواملی نظیر ژنهای بارز، ژنهای مستتر وژنهای وابسته به جنسیت نسبت داده اند  علی رغم این كه در مورد نقش مهم وراثت توافق كلی وجود دارد، اما تعیین دقیق درصد كودكانی كه ناشنوائیشان به علت وراثت است مشكل می باشد. در نمونه 55000 نفری دانش آموزانی كه در شكل 7-4 نشان داده شده است فقط 5/11 درصد موارد از نقص شنوایی به وراثت نشان داده شده است. دربرآوردهای دیگر بین 30 تا 60درصد مبتلایان را به ارث نسبت داده اند.

 

ناراحتیهای دوران بارداری وتولد

روبلا تنها ویروسی نیست كه علت تاثیر گذاشتن بر جنین به ناشنوایی منجر ی شود. تب خال ساده، اگر به دستگاه تناسلی سرایت كند، یك بیماری آمیزشی است. تبخال ساده گاه می توانند به ناشنوایی جنین منجر شده واگر ویروس در حالتی فعال باشد هنگام عبور كودك از كانال زایمانی به او منتقل میشود. این ویروس در بین جمعیت جوان به حداپیدمیك رسیده است. تخمین زده شده است كه بین 20تا25 درصد جمعیت به تبخال تناسلی آلوده می باشد.

ما همچنین كشف كرده ایم كه میزان وقوع ناشنوایی در نوزادان زودرس، از حد متوسط بالاتر است. وزن این نوزادان د رهنگام تولد از 5 پاوند كمتر است. زودرسی معمولا علت بروز مشكل نیست بلكه علامت آن است. علت واقعی- مانند روبلای مادر-ممكن است عاملی برای تولد زودرس باشد.علت واقعی دیگر، كمبود اكسیژن وآسیب وارده بر مغز است كه ممكن است در جریان تولد زودرس نقش داشته باشد.

ناسازگاری RH علت دیگری برای ناشنوایی نوازادان تلقی میشود. موقعی كه مادری RH منفی دارای كودكی با RH مثبت باشد در بدن او (مادر) نوعی پادزهر به وجودمی آید كه می تواند وارد بدن جنین شده وسلولهای RH مثبت او را ازمیان ببرد. چنین وضعیتی می تواند كشنده باشد.كودكانی هم كه زنده می مانند ممكن است به اختلالهای متعدد و از جمله ناشنوایی مبتلا گردند. اگر ناسازگاری RH در خلال تولد تشخیص داده شود می توان آن را در مان نمود.

بیماریهای كودكی

بیمارهای متعددی در دوران كودكی وجود دارند كه می توان آنها را به نقص شنوایی مرتبط دانست. شایعترین این بیماریها، التهاب (Otitis Media) ویا عفونت د رگوش میانی است. اگر این بیماری جنبه مزمن پیدا كند و بدرستی درمان نشود نقصی در شنوایی ممكن است رخ دهد.بیماری التهاب گوش میانی (Otitis Media) بندرت به ناشنوایی شدید ویا عمیق منجر می شود اما می توان آن را تهدیدی برای شنوایی كودكانی دانست كه به درمان پزشكی مناسب دسترسی ندارند.

با وجود شیوع كمتر از عفونت گوش میانی ،بیماری مننژیت نیز در بروز تعداد زیادی از ناشنوائیهای شدید وعمیق نقش دارد. مننژیت عبارت است از تورم غشاهای (Menings) مغز .وقوع ناشنوائیهایی كه بعلت بیماری ممنژیت رخ می دهند اگر چه در طی قرن گذشته به میزان زیاد كمتر شده است اما همچنان عامل 5تا10 درصد همه موارد ناشنوایی شناخته شده است. به عقیده رایز (1973 Ries)  بیماری ممنژیت علت 9/4 درصد ناشنوانئیهای دوران كودكی می باشد. ترای باس (1985 ,Trybus) 3/7 درصد و ورنون (1968,Vemon) 1/8 درصد موارد را به بیماری ممنژیت مربوط دانسته اند. علی رغم این كه میزان شیوع بیماری ممنژیت درمقایسه با گذشته كمتر شده است. اما آنهایی كه به این بیماری مبتلا می شوند علاوه بر ناشنوایی به سایر نقایص نورولوژیك شدید نیز دچار می گردند.

 

میزان شیوع

تعداد كودكان مبتلا به نقایص شنوایی زیادنیست. تنها در هر 1000 نفر یك كودك ناشنوا و 3تا4 كودك كم شنوا وجود دارد

حدود 25 درصد دانش آموزان ناشنوا در مدارس پناهگاهی به سر می برند. و تقریبا 50درصد به صورت تمام وقت دربرنامه های آموزشهای ویژه در مدارس عمومی آموزش می بینند. 25درصد بقیه دركلاسهای عادی جایگزین می شوندكه گاه از طرف یك متخصص زبان علامتی نیز به آنها كمك می شود.

این كودكان به مناطق جغرافیایی  و گروههای اجتماعی –اقتصادی متفاوت تعلق دارند. در حدود 4 درصد موارد یكی از والدین فرد و در 4 درصد دیگر والدین هر دو ناشنوا می باشند اما وقوع ناشنوایی در بین آنها در مقایسه با جمعیت معمولی به میزان زیاد بالاتر است.

 

نیمرخهای رشد

در شكل 7-5 نیمرخهای رشد سه كودك به نامهای سالی،جان وبیل نشان داده شده است. تمام این كودكان10 ساله هستند. اگر چه نیمرخ انها از نظر با یكدیگر تشابه دارد اما تفاوتهای انفرادی در بین آنها به تناسب شدت نقص شنوایی وسن شروع ناشنوایی زیادترمی شود. سالی كم شنوا است جان دچار ناشنوایی بعد از یادگیری زیان است و بیل مبتلا به ناشنوایی بیش از یادگیری زبان می باشد.

نیمرخ بالایی در شكل متعلق به سالی است كه نقص شنوایی متوسط و در حدود 45 دی سی بل است.همانند جان وبیل، قد،وزن وهماهنگی حركتی سالی در حدمتوسط است.او همچنین با سن خود از نظر توانایی عقلی وپختگی اجتماعی طبیعی است. رشد گفتار سالی اندكی عقب مانده است. او در تلفظ وتولید كلمات با اشكال مو اجه است وبه گفتار درمانی نیازدارد. این مشكل زبانی بر مهارتهای خواندن سالی تاثیر بدی گذارده است اما رشد او در حساب وهجی كردن درسطح كلاس می باشد.

موقعی كه سالی قرار بود برای نخستین بار از سمعك استفاده كند برنامه اموزش ویژه بیشتر بر نحوه چگونگی استفاده از ان مبتنی بود.در حال حاضریك نفر اسیب شناس گفتار وزبان سیار هفته ای یك بار به اوگفتار درمانی آموزش شنوایی ونیزدرسهایی در مكالمه وخواندن ارائه می دهد.

علی رغم این كه رشد وپیشرفتهای تحصیلی سالی در حد همسالانش می باشد اما او به توجهات مخصوصی از جانب معلم كلاس نیز نیاز دارد.

سمعكهایی كه از ان استفاده می كند باعث شده است كه او خود را با دوستانش متفاوت احساس می كند و این می تواند در دوره نوجوانی به مشكلات منجر شود. علاوه بر این وضع شنوائیش در موقع تغییر هوا وسرماخوردگی بدتر می شود. معلمانی كه از این وضع آگاهی ندارند ممكن است فكر كنند كه اوعمدا به درس توجهی نمی كند  د رحالی كه اوواقعا نمی تواند صدای معلمان را بشنود.

نیمرخ میانی در شكل 7-5 الگوی رشد جان را كه دچار نقص شنوایی شدید است نشان می دهد.اوبا شنوایی طبیعی متولد شد اما در سن 4 سالگی از هر دو گوش كم شنوایی جدی پیدا كرد. او را درطبقه ناشنوایان بعد از یادگیری زبان قرار داده اند. با وجود آن كه جان از نظر توانایی جسمانی، هوش، وبلوغ اجتماعی تقریبادر حد طبیعی است اما گفتار وزبان او در صورتی طبیعی رشد نكرده است.درتست اودیومتری حتی با استفاده از سمعك او نقص شنویی معادل 75 دی سی بل را از خود نشان داد.

خوشبختانه جان توانست قبل از بروزنقص شنوایی زبان را به صورتی یاد بگیرد و از نظر پیشرفت زبان توانایی زیادی را كسب كند.این به معنای آن است كه او قادر است از طریق كانال شنوایی و با استفاده از سمعك طلبی را یاد بگیرد. با وجود این نمرات خواندن وسایردروس او در سطح كلاس دوم است. نقص شنوایی جان در پیشرفت تحصیلی او به میزان زیاد تاثیر بدی داشته است اما به كمك وسایل شنوایی و گفتار درمانی و سایر خدمات آموزشهای ویژه همچنان به پیش می رود.

جان به میزان زیاد بر مهارتهای گفتار وخواندن متكی است به این علت وبه منظور استفاده هر چه بهتراز وسایل كمك شنوایی در جلو كلاس وروبه روی معلم می نشیند. جان برای پرورش مهارتهای اجتماعی ودوست یابی خود به كمك های بیشتری نیاز دارد.

نیمرخ پایین در شكل مربوط به كودكی است كه دچار نقص شنوایی عمیق است

بیل ناشنوا به دنیا آمده است هرگزنتوانسته است كلامی را بشنود. وسایل كمك شنوایی اگر چه می تواند او را از صداهای محیط اگاه سازند اما نمی توانند در یادگیری گفتار وزبان انگلیسی به او كمك نمایند به علت شدت نقص شنوایی بیل- كه بیش از 90 دی سی بل است در یك كلاس جامع آموزش می بیند اگر قرار باشد كه او را در یك كلاس عادی جایگزین سازند به خدمات وكمكهای زیادی از طرف معلم نیاز خواهد داشت.

فهم گفتار بیل مشكل  است رشد او در یادگیری زبان انگلیسی از الگوهای كودكان شنوا پیروی نكرده است.در دروسی مانند خواندن وسایر موضوعات درسی بیل در حدود چهارسال از هم سنهای خودعقبتر است.

ارتباط بیل با خانواده وهم سنهایش ونیز منابع اطلاعاتی وتجارب اجتماعیش محدود است.

در موقعیتهای اجتماعی به صورتی از خود واكنش نشان می دهد كه در حدكودكان خردسالتر است.اگر قرار باشد اودر كلاس عادی جایگزین سازند برای دوست یابی به كمك نیاز خواهد داشت.

 

ویژگیها

رشد شناختی

مهمترین چیزی كه باید درباره كودكان مبتلا به نقایص شنوایی به خاطر داشته باشیم طبیعی بودن آنهاست آنها عیبی و یا انحرافی ندارند تنها نمی توانند بشنوند. بهتر است به جای این كه ناشنوایی را یك بیماری تلقی كنیم ان را امری جامعه شناسانه تلقی كنیم و جای این كه بر ناتواناییهای ناشنوایان تكیه كنیم بهتر است بر تواناییهایشان تاكید ورزیم.

در سالهای اخیر اغلب معلمان در طرح ریزی برنامه های آموزشی برای این دانش اموزان به عوض تكیه داشتن بر نقص آنها بر شایستگیهایشان تمركز داشته اند.

درباره روابط موجود بین زبان وفكر دونظریه متفاوت وجود دارد در نظریه اول این اعتقاد وجود دارد كه تواناییهای ما در كاربرد زبان سطح رشد شناختی ما را مشخص می سازد.

در نظریه دوم معتقدند كه شناخت یا توانایی تشكل افكاروكسب اطلاعات توانایی اساسی تری است وشناخت بنیادی را برای زبان فراهم میسازد.(پیاژه ،1970) در طولسالهای زیاد چنین تصور می شد كه كودكان ناشنوا مسائل ومشكلاتی بنیادی درزمینه فراگیری مهارتهای زبانی دارا می باشند به این جهت پژوهشگران ناشنوایان را مورد مطالعه قرار دادند چنین نظریه هایی را ثابت كنند. به هر حال آنچه این پژوهشگران كشف كرده اند این است كه كودكان ناشنوا لزوما نقصی در زبان ویا شناخت ندارند. علی رغم این كه این دانش اموزان در زمینه فراگیری استعمال وخواندن زبان انگلیسی بامشكلاتی مواجه می باشند اما آنها اغلب در تولید وفهم زبان علامتی امریكایی خیلی مهارت دارند.زبان است واقعی كه استانداردهای زبان شناسی عمومی زبانهای گفتاری را دارا می باشد.

مطالعات تجربی وجود ارتباط بین شناخت كودكان ناشنوا وتاثیراتی كه زبان براین شناخت داشته است را روشن ساخته اند.ریتن هاوس (1981 Ritten house) كشف كرده است كه كودكان ناشنوا در مواقعی كه زبان حالتی مشخص وروشن دارد قادرند كارهای شناختی را خیلی بهتر انجام دهند.در تحقیقی دیگردانشمندی به نام (ایران نژاد، 1981) ودیگران كشف كرده اند كه نوجوانان ناشنوایی كه قادر به درك زبان مجازی نبودند پس از آن كه آموزشهای ویژه وبازخوردهایی دریافت كردند توانستنداین زبان را درك كنند. در پژوهش سوم ایران نژاد ودیگران دریافتند كه توانایی فهم زبان مجازی ورمزی به میزان زیاد به توانایی حل مسائل شناختی وابسته است. این یافته ها پیشنهاد می كنند كه كودكان ناشنوا توانایی طبیعی دارند وافت تحصیلی انهادر واقع از اشكالاتی است كه در خواندن ونوشتن زبان انگلیسی دارند نه از هوش آنها.

قیمت فایل فقط 13,000 تومان

خرید

برچسب ها : ناشنوایی و كم شنوایی , ناشنوایی , كم شنوایی , پروژه , پژوهش , مقاله , تحقیق , جزوه , دانلود پروژه , دانلود پژوهش , دانلود مقاله , دانلود تحقیق , دانلود جزوه


Google
About 207,000 results (0.53 seconds)
Search Results
ناشنوایی و کم شنوایی درکودکان و راه های پیشگیری از آن
vista.ir/.../ناشنوایی-و-کم-شنوایی-درکودکان-و-راه-های-...
Translate this page
سه علت مهم كم شنوایی كودكان شامل موارد زیر است: ۱) اوتیت میانی (عفونت های گوش) ۲) علل مادرزادی ، ۳) علل اكتسابی. ○ اوتیت میانی اوتیت میانی التهاب در گوش میانی ...
ناشنوایی کودکان درمان می‌شود؛ سریع اقدام کنید - باشگاه خبرنگاران
www.yjc.ir › اجتماعی › باشگاه شبانه
Translate this page
خوب است بدانید که ریشه بیشتر موارد ناشنوایی و کم‌شنوایی در کودکان، ژنتیکی و ... اگر کاهش شنوایی در کودکی بموقع تشخیص داده شود، درمان آن با درصد موفقیت ... که کم خطر‌ترین آنها سرماخوردگی است، موجب ابتلای کودک به اختلال شنوایی می‌شود.
ناشنوایی - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
https://fa.wikipedia.org/.../ناشنوایی
Translate this pagePersian Wikipedia
از دست دادن کامل شنوائی را ناشنوایی و یا کری، و کم شدن آن را کم‌شنوایی گویند. اختلال می‌تواند ابتلاء نسبت به تمام نوت‌های صدا باشد یا محدود به صداهای معینی است.
‎۱ ناشنوایی · ‎۲ صداهای داخلی گوش بدون وجود ... · ‎۳ اختلالات ناشنوایی
ناشنوایی و کم شنوایی در نوزاد | کودک آنلاین
www.koodakonline.com/.../ea256c1e1bf143089425a...
Translate this page
ناشنوایی و کم شنوایی در نوزاد کم شنوایی، شایع ترین نقص در زمان تولد می باشد و از آنجا که نقصی پنهان است، تشخیص زود هنگام آن با دشواری های بسیار زیادی رو به ...
علل کم شنوایی، ناشنوایی و راه‌های پیشگیری از آن - بیماری - مراقبت ...
www.salamatnews.com › مراقبت › بیماری
Translate this page
Jan 28, 2016 - با این حال توجه به نکات ساده‌ای گاه می‌تواند از بسیاری از معلولیت‌های شنوایی جلوگیری کند. به گزارش سلامت نیوز به از ایسنا، کم شنوایی و ناشنوایی ...
علل کم‌شنوایی یا ناشنوایی در نوزادان - تبیان
www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=206517
Translate this page
Apr 22, 2012 - علایم ناشنوایی در نوزادان این گونه خود را بروز می دهد که نوزاد قادر به شنیدن و عکس ... بیماری هایی که سبب ناشنوایی و یا کم شنوایی در نوزاد می شوند.
روزنه اميد براي ناشنوايي کودکان
www.entekhab.ir/.../روزنه-اميد-براي-ناشنواي...
Translate this pageEntekhab
كاشت حلزون شنوايي در كودكان زير 2 سال، ناشنوايي را صددرصد درمان مي كند ... متخصصان شنوايي سنجي مي گويند: كم شنوايي هاي ضعيف از طريق سمعك يا جراحي هاي ...
Images for ‫ناشنوایی و كم شنوایی‬‎Report images
Image result for ‫ناشنوایی و كم شنوایی‬‎
Image result for ‫ناشنوایی و كم شنوایی‬‎
Image result for ‫ناشنوایی و كم شنوایی‬‎
Image result for ‫ناشنوایی و كم شنوایی‬‎
More images for ناشنوایی و كم شنوایی
مطمئنيد که نوزاد شما ناشنوا نيست؟ - بیتوته
www.beytoote.com/baby/chick/deaf-baby.html
Translate this page
کم‌شنوايي نوزاداختلالات شنوايي در نوزادان ناشنوا اختلالات شنوايي, غربالگري اختلالات شنوايي, کم‌شنوايي, کم‌شنوايي در کودکان,غربالگری شنوايي,کم شنوایی ...
پيشگيري از كم شنوايي و ناشنوايي در كودكان - پارسی طب
fa.parsiteb.com › دسته بندی مقالات › بارداری تا بلوغ
Translate this page
لذا بدون شنیدن، گفتار به وجود نخواهد آمد و به همین علت ، کودکان و افراد ناشنوا قادر به تکلم نیستند.اما نکته قابل تأمل این است که چطور می توانیم از ایجاد کم شنوایی و ...
تفاوت کم شنوایی با ناشنوایی - لینک به سایت اصلی الو دکتر
www.alodoctor.ir/.../تفاوت-کم-شنوایی-با-ناشنوایی
Translate this page
Mar 9, 2016 - ناشنوا کسی است که به سبب فقدان یا نقص شنوایی نتواند از طریق گفتار با دیگر افراد جامعه ارتباط برقرار کند (کسی که شنوایی او برای گذراندن ...
درمان کم شنوایی و ناشنوایی کودکان | مجله پزشکی دکتر سلام
www.hidoctor.ir/.../درمان-کم-شنوایی-و-ناشنوایی-کود...
Translate this page
کم شنوایی در سنین کم سه دلیل عمده دارد. اوتیت میانی ، علل مادرزادی ، علل اکتسابی . در این مقاله به توضیح مفسل این سه موضوع می پردازیم و پیشنهاد میکنیم پدر و ...
میگنا - علل کم شنوایی، ناشنوایی و راه‌های پیشگیری از آن
www.migna.ir/vdciv5ap.t1aw32bcct.html
Translate this page
Jan 29, 2016 - کم شنوایی و ناشنوایی بر اساس علت ایجاد آنها به دو دسته مادرزادی و اکتسابی تقسیم می‌شوند که در نوع مادرزادی، کم شنوایی و ناشنوایی به علت عوامل ...
ناشنوایی و کم شنوایی - بیان ژن پارس
www.bayangene.com/Hearing%20Impairment.php
Translate this page
ناشنوایی و یا کم شنوایی در بسیاری از موارد به صورت توارثی در خانواده ها وجود دارد و در برخی موارد ژن عامل بیماری مشخص بوده و قابلیت پیشبینی، پیشگیری و یا ...
اختلال شنوايي
www.pajoohe.com/fa/index.php?Page=definition...
Translate this page
عنوان : اختلال شنوايي نویسنده : سمانه محمدي قراسويي كلمات كليدي : كم شنوايي، ناشنوايي ادراكي، ناشنوايي انتقالي، ناگويايي، كري رواني، فركانس، شدت صوت، كودكان ...
تشخیص زودهنگام، کلید درمان ناشنوایی - جام جم آنلاین
jamejamonline.ir/.../تشخیص-زودهنگام،-کلید-درمان-نا...
Translate this page
Aug 17, 2013 - هیچ پدر و مادری دوست ندارد که فرزندش با نقص یا اختلال شنوایی به دنیا بیاید ... به بیان دیگر کلید درمان مناسب ناشنوایی، تشخیص زودهنگام آن است.
ناشنوایی و کم شنوایی درکودکان و راه های پیشگیری از آن - آفتاب
www.aftabir.com › مقالات › بهداشت و درمان › بیماریها
Translate this page
Jan 3, 2007 - ناشنوایی و اختلال در شنوایی عبارت است از کاهش توانایی یا ناتوانی کامل در شنیدن . ناشنوایی می تواند به علت مشکل در استخوان های کوچک موجود در ...
کم شنوایی – انتقالی، حسی-عصبی، آمیخته و کم شنوایی عصبی | MED-EL
www.medel.com/ir/hearing-loss/
Translate this pageMedical Electronics
انواع کم شنوایی که در فیلم و متن شرح داده شده عبارتند از انتقالی، حسی-عصبی، آمیخته و کم شنوایی عصبی. ... کم شنوایی حسی-عصبی ملایم تا عمیق را می توان به کمک ابزار یا ایمپلنت های گوش میانی درمان کرد. ایمپلنت های حلزون ... فرزندم ناشنوا است
ناشنوایی - کم شنوایی - انجمن معلولین اسپیشال
forum.special.ir › ... › انجمن معلوليت ها
Translate this page
انجمن : ناشنوایی - کم شنوایی, امکانات ... مهم: معرفی بچه های کم شنوا و ناشنوا ( Multi-page thread 1 2 3 ... صفحه آخر) ... Lightbulb. علائم کم شنوایی حسی عصبی چیست؟
عوامل کم شنوايي و ناشنوايي کودکان - سایت خبری تحلیلی تابناك|اخبار ...
www.tabnak.ir › اجتماعی › داخلی
Translate this page
Sep 29, 2011 - ناشنوايي يا کم شنوايي از اختلالات شنوايي است که باعث کاهش توانايي يا ناتواني کامل در شنيدن مي شود، اغلب ناشنوايي به ۳ گروه دسته بندي مي شود ...
استراتژی پیشگیری از ناشنوایی - همه چیز درمورد کم شنوایی Every thing ...
drmovallali.mihanblog.com/post/91
Translate this page
از میان 20 میلیون افراد كم شنوای شناسایی شده در ایالات متحده تنها 550 هزار نفر ناشنوا محسوب می شوند. معیار ناشنوایی در چنین بررسی هایی معمولا" اینست كه فرد با ...
کشف درمان ناشنوایی یا کم شنوایی · جدید 95 -گهر
gahar.ir/کشف-درمان-ناشنوایی-یا-کم-شنوایی/
Translate this page
درمان ناشنوایی,درمان کم شنوایی,داروی ناشونایی,داروی کم شنوایی,کشف درمان ناشنوایی,کشف درمان کم شنوایی,ویتامین درمان ناشنوایی,ویتامین درمان کم شنوایی.
کم شنوایی و ناشنوایی - جراحی بینی | دکتر شیرازی | جراح بینی | جراحی ...
dr-shirazi.com/کم-شنوایی-و-ناشنوایی/
Translate this page
کم شدن شنوایی میتواند یک یا دوطرفه ، خفیف تا کامل ، فرکانس ‌های پائین یا بالا ، مادرزادی یا پس از تولد باشد. کاربردی ‌ترین تقسیم بندی ، گروه بندی ان به دو نوع ...
درمان کم شنوایی - خرید انواع سمعک
samak-e-gholhak.ir/tag/درمان-کم-شنوایی/
Translate this page
در این مقاله از سایت سمعک قلهک اطلاعاتی برای مادران عزیز قرار داده ایم که شامل دلایلی است که می تواند موجب ناشنوا شدن کودکان خردسال شود . توجه به حس شنوایی کودک و ...
کم شنوایی، علایم، علل، پیشگیری و روشهای درمان
www.nasimclinic.com › کاهش شنوایی
Translate this page
Jan 18, 2015 - کم شنوایی که به آن عبارتهایی نظیر کاهش شنوایی، افت شنوایی، سنگین شدن گوش، کری، ناشنوایی و … نیز گفته می شود، می تواند هر فردی را در هر ...
مرڪز ارزیابی , درمان و توان بخشی شنوایی - تفاوت کم شنوایی و ناشنوایی
hearingcenter.blogfa.com/post/33
Translate this page
تفاوت کم شنوایی و ناشنوایی : شنوایی نرمال (Normal Hearing): آستانه شنوایی تا 15db طبیعی تلقی می شود. کم شنوایی (Hearing Loss) یا آسیب شنوایی مشکل در ...
62 درصد ناشنوایی و کم شنوایی ها ناشی از ازدواج فامیلی است
tasalamati.com/e/aRKd/
Translate this page
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: حدود ۴۲ دستگاه سنجش شنوایی در اختیار مراکز زنان و مامایی دانشگاه‌های کشور قرار می‌گیرد که برای پیشگیری و خدمت ویژه به ...
بار مالی و اقتصادی ناشنوایی و کم شنوایی | دکتر سعید ملایری - شنوایی ...
www.samakonline.ir/index.php?ToDo...AID...
Translate this page
بار مالی و اقتصادی ناشنوایی و کم شنوایی. تولد سالانه تا 5000 نوزاد کم شنوا در کشور. در گذشته دو سوم جمعیت مبتلا، به کشورهای در حال توسعه تعلق داشت. این عدد در ...
پایان نامه بررسی ناشنوایی و كم شنوایی - رنگین کمان
rngincaman.aslblog.ir/post/1807
Translate this page
Jun 17, 2016 - ... نامه بررسی ناشنوایی و كم شنوایی || روی دکمه ادامه مطلب کلیک فرمایید پایان نامه ناشنوایی و كم شنوایی در 90 صفحه با فرمت doc قابل ویرایش like.
شنوايي شناسي (اديولوژي) ولنجک
www.audiologyclinic.blogfa.com/
Translate this page
Jan 23, 2014 - اولین قدم در درمان کم شنوایی تعیین نوع و میزان کاهش شنوایی است. ..... O کودکان کمشنوا و ناشنوا تا 8 – 9 ماهگی مانند کودکان شنوای هنجار از خود صدا ...
ناشنوایی، کم شنوایی و ورزش - დ تندرستی با ورزش დ - BLOGFA
tandooroost.blogfa.com/post/21
Translate this page
ناشنوایی، کم شنوایی و ورزش. 1.انتقالی : صدا نمی تواند از گوش بیرونی یا میانی به گوش داخلی انتقال یابد. درمان : جراحی یا دارویی. علل به وجود آمدن : آسیب ، بیماری و ...
کاشت حلزون گوش برای تمامی ناشنوایان امکان پذیر نیست
kaums.ac.ir/Default.aspx?PageID=460&NewsID...
Translate this page
کارشناس شنوایی شناسی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: انجام عمل جراحی کاشت حلزون گوش برای تمامی ناشنوایان و کم شنوایان امکان پذیر نیست. به گزارش وب دا، ...
بهره‌گیری از سلول‌های بنیادی برای درمان ناشنوایی - همشهری
www.hamshahrionline.ir/details/91690
Translate this page
Oct 1, 2009 - زمانی که سلول‌های مویی آسیب ببینند فرد دچار کم شنوایی یا ناشنوایی می‌شود؛ البته گاهی ممکن است پس از رفع علت، این سلول‌ها مجدداً بازسازی شده و به ...
گفتار درمانی - افزايش ازدواج هاي فاميلي و کاهش شنوايي کودکان
goftardarmany.blogfa.com/post-88.aspx
Translate this page
آيا آمار دقيقي در زمينه ي علل کم شنوايي يا ناشنوايي در کشور داريم؟ در مورد کودکان آمار کمي متفاوت است، به دليل اينکه مشکل کم شنوايي يا ناشنوايي در کودکان به ...
درمان اختلالات شنوایی با سلول های بنیادی امکان پذیر است > پایگاه اطلاع ...
www.bonyannews.ir/.../درمان-اختلالات-شنوایی-با-سل...
Translate this page
Aug 24, 2013 - زمانی که سلول‌های مویی آسیب ببینند فرد دچار کم شنوایی یا ناشنوایی می‌شود؛ البته گاهی ممکن است پس از رفع علت، این سلول‌ها دوباره بازسازی شده و ...
شنوایی شناسی ایران - تاثير بيماري ها بر ايجاد ناشنوايي
iranaudiology.blogfa.com/post-10.aspx
Translate this page
بنابراين به عنوان يكي از علت هاي كم شنوايي يا ناشنوايي كودكان در رابطه با مقطع جنيني مي تواند مطرح باشد. در بين داروهايي كه سيستم شنوايي را مورد آسيب قرار مي ...
تست ناشنوایی یا کم شنوایی نوزادان - فراناز
www.faranaz.com/deafness-or-hearing-test-babies.html
Translate this page
از بدو تولد تا شش ماهگی بهترین زمان برای تشخیص ناشنوایی یا کم شنوایی در نوزادان است که باید مورد توجه والدین قرار گیرد. مهم ترین دلایل کم شنوایی در کودکان
دفتر فرهنگ معلولین | ‌‌‌راهـهای‌ پیش‌گیری از ناشنوایی و کم شنوایی
www.handicapcenter.com/.../‌‌‌راهـهای‌-پیش‌گیری-از-ناش...
Translate this page
May 13, 2015 - ‌‌‌راهـهای‌ پیش‌گیری از ناشنوایی و کم شنوایی. بهروز حیدر پناه/ آموزگار کودکان استثنایی لرستان منبع: تعلیم و تربیت استثنائی، آبان و آذر ۱۳۸۳، ...
سنجش شنوایی نوزاد،کم شنوایی،ناشنوا - بیوطب | بیوطب
bioteb.ir/.../سنجش-شنوایی-نوزاد،کم-شنوایی،ناشنوا.h...
Translate this page
Jun 5, 2015 - کم شنوایی در زمره شایع ترین اختلالات مادرزادی است که بدون علائم ظاهری بروز می کند. از بدو تولد تا شش ماهگی بهترین زمان برای تشخیص ناشنوایی ...
علل و راه درمان کری ( ناشنوایی ) - مجله پزشکی آسان طب
asanteb.com/17695/علل-و-راه-درمان-کری-ناشنوایی.html
Translate this page
Oct 8, 2015 - از سن 40 سالگی میزان مردان مبتلا به ناشنوایی یا کم شنوایی بیشتر از زنان است.به گزارش آسان طب،در افراد بالای 80 سال، میزان زنان مبتلا به ...
پایان نامه بررسی ناشنوایی و كم شنوایی | دانلود پروجکت
thesisdl.ir/.../پایان-نامه-بررسی-ناشنوایی-و-كم-شنوای...
Translate this page
May 28, 2016 - با سلام،محصول دانلودی +{{پایان نامه بررسی ناشنوایی و كم شنوایی}}+آماده ارائه به جویندگان عزیز میباشد.با کلیک روی دکمه ادامه مطلب به صفحه ...
سندرم های عامل ناشنوایی و کم شنوایی در اطفال | عصرعلم
www.asreelm.com/syndroms/
Translate this page
Dec 31, 2009 - در این مبحث به بررسی سندرم هایی که بر شنوایی اطفال تاثیر گذارند می پردازیم . تا کنون بیماریهای سندرمیک زیادی شناخته شده اند که کم شنوایی ...
ناشنوایی و کم شنوایی درکودکان و راه های پیشگیری از آن - ساعت24
www.saat24.com/.../ناشنوایی-و-کم-شنوایی-درکودکان... - Translate this page
Feb 9, 2016 - سه علت مهم كم شنوایی كودكان شامل موارد زیر است: ۱) اوتیت میانی (عفونت های گوش) ۲) علل مادرزادی ، ۳) علل اكتسابی. ○ اوتیت میانی اوتیت میانی ...
سایت جامع رادیولوژی ایران - عوامل موثر در کم شنوایی و ناشنوایی کودکان
www.prin.ir/radiology.../1415-effective-factors-in.htm...
Translate this page
نوزادی که بدنیا میاید از طریق حواس پنجگانه خود با دنیا ارتباط برقرار کرده و دائما در حال یادگیری است و در این میان حس شنوائی از اهمیت ویژه ای برخوردار است به ...
علت کاهش شنوایی اطفال - نمناک
namnak.com/2249-علت-کاهش-شنوایی-اطفال.html
Translate this page
Rating: 5 - ‎13 reviews
کاهش شنوایی و دلایل کاهش شنوایی در کودکان و راه های درمان کاهش شنوایی در ... کاری تیروئید باعث تغییراتی در عضو کرتی حلزون گوش و در نهایت ناشنوایی می شود.
اپلیکیشن شنوایی «یو ساوند» زندگی ناشنوایان و کم شنوایان - آپارات
www.aparat.com/.../اپلیکیشن_شنوایی_%26laquo%...
Translate this page
Jul 14, 2015 - The Special Man:::::. ادامه:را راحت تر می کند اپلیکیشن شنوایی «یو ساوند» زندگی ناشنوایان و کم شنوایان تکنولوژی,ناشنوایان,CH14 , .:::
از کم شنوایی نوزادن تا رکوردداری سیستان و بلوچستان در ناشنوایی
dana.ir/News/588052.html
Translate this page
Dec 20, 2015 - شبکه اطلاع رسانی راه دانا-از کم شنوایی نوزادن تا رکوردداری سیستان و بلوچستان در ناشنوایی : عضو هیئت علمی گروه شنوایی شناسی دانشگاه علوم ...
مقالات علمی-بهره گیری از سلول های بنیادی برای درمان ناشنوایی در کشور
www.isrhngo.org/bahregiri-az-selol-bonyadi-%20mag...
Translate this page
زمانيكه سلولهاي مويي آسيب ببينند فرد دچار كم شنوايي يا ناشنوايي مي شود. البته گاهي ممكن است پس از رفع علت، اين سلولها مجدداً بازسازي شده و به فعاليت خود ادامه دهند ...
ناشنوایی کودکان درمان می‌شود - شفا آنلاین
shafaonline.ir/fa/news/.../ناشنوایی-کودکان-درمان-می‌ش...
Translate this page
خوب است بدانید که ریشه بیشتر موارد ناشنوایی و کم شنوایی در کودکان، ژنتیکی و مادرزادی است که یا ناشی از ژن های نهفته و آشکاری است که از پدر یا مادر به جنین ...
سمعک، خرید سمعک، قیمت سمعک، تست شنوایی
cushion.ir/about-hearing/
Translate this page
کم شنوايی بر اساس اختلال يا آسيب در هر يک از سه قسمت گوش ايجاد می شود. .... اهمیت تشخیص زودرس ناشنوایی و کم شنوایی کودکان به لحاظ درمانی و بازتوانی به موقع و ...
Searches related to ناشنوایی و كم شنوایی

علل ناشنوایی

درمان ناشنوایی مادرزادی

درمان ناشنوایی عصبی

انواع ناشنوایی

ناشنوایی چیست

تعریف ناشنوایی

ناشنوایی ارثی

ناشنوایی در نوزادان
    1   
2
   
3
   
4
   
5
   
6
   
7
   
8
   
9
   
10
   
Next
Unknown - Use precise location
 - Learn more  
Help Send feedback Privacy Terms

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
ساختمان سازها ، نیازمندی های صنعت ساختمان


ساختمان سازها ، نیازمندی های صنعت ساختمان

www.SakhtemanSazha.com


سایت ساختمان سازها (www.SakhtemanSazha.com) یک سایت تخصصی در بخش ساختمان و صنایع وابسته آن می باشد که تمامی متخصصان، فروشندگان ، مجریان و فعالان این بخش می توانند تبلیغات خود را بصورت آنلاین به نمایش بگذارند و تنها برای آگهی های ویژه هزینه پرداخت نمایند.

فعالان بخش ساختمان می توانند محصولات ، خدمات  ، اطلاعات تماس و تصاویر محصولات خود  را در سایت ساختمان سازها بصورت آگهی تبلیغاتی ثبت کنند و محل فروشگاه یا دفتر خود را روی نقشه بصورت آنلاین مشخص کنند تا مخاطبین با درک بهتری از خدمات و محصولات ایشان آشنا شوند.

همچنین بازدیدکنندگان سایت ساختمان سازها ، افراد و شرکتهایی هستند که به دنبال کالا و خدمات و فروشندگان و مجریان مرتبط با صنعت ساختمان هستند که در این سایت می توانند به راحتی شرکت مورد نظر خود را پیدا کنند.

موضوعات اصلی سایت ساختمان سازها شامل دکوراسیون ، مصالح ساختمانی ، املاک ، ماشین آلات ، خدمات ساختمانی , خدمات تزییناتی ، خدمات تاسیساتی ، لوازم و تجهیزات ، بازار کار ، آموزش ، شرکتها و امور مهندسی ، محوطه سازی و سایر نیازمندیهای مرتبط با ساختمان می باشد و هر کدام از این موضوعات بخشهای مختلفی از فعالیتهای مرتبط با ساختمان را در بر می گیرد.


سایت ساختمان سازها محل مناسبی برای ثبت آگهی های تخصصی صنعت ساختمان می باشد. با ثبت آگهی های خود در بخش نیازمندی های ساختمان سازها ، تبلیغات خود را در سراسر کشور در معرض دید بازدیدکنندگان تخصصی قرار خواهید داد و مشتریان بالقوه بیشتری را جذب خواهید نمود. ثبت آگهی و تبلیغ در سایت ساختمان سازها رایگان است و فقط آگهی های ویژه شامل هزینه خواهد بود.



-ثبت آگهی در ساختمان سازها-

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 6896
  • کل نظرات : 32
  • افراد آنلاین : 21
  • تعداد اعضا : 19
  • آی پی امروز : 347
  • آی پی دیروز : 147
  • بازدید امروز : 1,384
  • باردید دیروز : 626
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 3
  • بازدید هفته : 1,384
  • بازدید ماه : 1,384
  • بازدید سال : 135,547
  • بازدید کلی : 2,644,094