loading...
دانلود پروژه و پایان نامه
جشنواره تابستان طلایی فایل ناب با جوایز ویژه

مسابقه فایل ناب با جوایز ویژه

 

جشنواره تابستان طلایی فایل ناب با جوایز ویژه
فایل بفروشید ، درآمد کسب کنید و جایزه بگیرید


در تابستان 95 با پنجمین جشنواره فایل ناب همراه با کاربران عزیز هستیم. در این دوره کاربرانی که بطور متوسط فقط یک بازاریابی در روز داشته باشند هم جایزه ویژه دریافت خواهند کرد ؛ همچنین کاربرانی بطور متوسط 2 محصول در روز ثبت کرده باشند هم از جوایز ویژه فایل ناب برخوردار خواهند شد.
هدف ما در این دوره افزایش کیفیت فعالیت کاربران خواهد بود و تلاش ما این است که تمام کاربرانی که در این مسابقه شرکت می کنند و فعالیت مفیدی دارند از جوایز سایت بهره مند شوند. با توجه به زمان 93 روزه تابستان ، فرصت خوبی برای کسب امتیازهای بالا خواهید داشت.
تمامی کاربران (فروشنده و بازایاب) می توانند با ثبت محصول و یا فروش محصولات موجود ، امتیاز خود را بالا برده و علاوه بر اینکه درآمد خود را افزایش خواهند داد ، می توانند شانس برنده شدن خود را نیز افزایش داده و از جوایزی که برای نفرات برتر در نظر گرفته شده استفاده نمایند.
در این دوره برای نفرات اول تا پانزدهم جوایز نقدی در نظر گرفته شده است و همچنین تمام کاربران می توانند با کمی تلاش ، از جوایز نفیس تری نیز برخوردار شوند. توجه داشته باشید که هیچ محدودیتی در تعداد نفرات برنده در بخش جوایز ویژه نیست.


- ثبت نام در مسابقه و دریافت جایزه -

 

جوایز:
1- نفر اول: 100,000 تومان
2- نفر دوم: 80,000 تومان
3- نفر سوم: 60,000 تومان
4- نفر چهارم: 40,000 تومان
5- نفر پنجم: 20,000 تومان
6-15- نفرات ششم تا پانزدهم: هر نفر 10,000 تومان

جوایز ویژه برای بازاریابهای برتر:
بیشتر از 100 بازاریابی: 10,000 تومان
بیشتر از 250 بازاریابی: 50,000 تومان
بیشتر از 500 بازاریابی: 100,000 تومان
بیشتر از 1000 بازاریابی: 200,000 تومان

جوایز ویژه برای فروشندگان برتر:
آپلود بیشتر از 200 فایل: 10,000 تومان
آپلود بیشتر از 800 فایل: 50,000 تومان
آپلود بیشتر از 1500 فایل: 100,000 تومان
آپلود بیشتر از 3000 فایل: 200,000 تومان


- ثبت نام در مسابقه و دریافت جایزه -


محمد غفوری تبار بازدید : 209 دوشنبه 03 خرداد 1395 نظرات (0)

مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و طراحی بهینه آن

مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و طراحی بهینه آن دسته: مکانیک
بازدید: 8 بار
فرمت فایل: docx
حجم فایل: 30070 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 148

میزان انرژی خورشیدی دریافتی در ایران به طور متوسط حدود 18 مگا جول بر متر مربع در روز، یا حدود 1016 مگا جول در سال در سطح کشور تخمین زده می شود این مقدار انرژی بیش از 4000 برابر کل انرژی مصرفی در کشور می باشد با این مقدار انرژی دریافتی و داشتن زمین های مناسب برای استفاده از آفتاب و تکنولوژی نسبتاً ساده کاربردهای مختلف انرژی خورشیدی، می توان کلیه نی

قیمت فایل فقط 9,900 تومان

خرید

مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و طراحی بهینه آن

 

میزان انرژی خورشیدی دریافتی در ایران به طور متوسط حدود 18 مگا جول بر متر مربع در روز، یا حدود 1016 مگا جول در سال در سطح کشور تخمین زده می شود. این مقدار انرژی بیش از 4000 برابر کل انرژی مصرفی در کشور می باشد. با این مقدار انرژی دریافتی و داشتن زمین های مناسب برای استفاده از آفتاب و تکنولوژی نسبتاً ساده کاربردهای مختلف انرژی خورشیدی، می توان کلیه نیازهای انرژی کشور را با استفاده از انرژی خورشیدی تأمین کرد.

استفاده های انرژی خورشیدی که در ایران کاربرد دارند به شرح زیر مورد بررسی قرار گرفته اند:

الف . دستگاههایی که به طور مستقیم از نور خورشید استفاده می کنند :

1-   تولید آب گرم مصرفی

2-   گرمایش طبیعی ساختمانها

3-   گرمایش غیر طبیعی ساختمانها

4-   سرمایش ساختمانها

5-   پخت غذا

6-   خشک کردن میوه، سبزی و ماهی

7-   نمک زدائی آب دریا

8-   تولید انرژی الکتریکی به طریق تبدیل مستقیم

9-   تولید انرژی الکتریکی از طریق تبدیل حرارتی (تبدیل غیر مستقیم)

ب. دستگاههائی که به طور غیر مستقیم از انرژی خورشید استفاده می نمایند :

1- سرمایش طبیعی ساختمانها و ذخیره سازی سرمای زمستان

2- تولید گاز متان با استفاده از فضولات حیوانی و کشاورزی

3- استفاده از انرژی باد

شرح مختصری از نحوه کار هریک از سیستم های فوق الذکر ارائه و هزینه ساخت و تولید و قیمت انرژی تولید شده هریک از آنها تعیین شده اند. مقایسه قیمت انرژی تولید شده در دستگاههای انرژی خورشیدی فوق الذکر با قیمت انرژی که از طریق سوختهای فسیلی متداول در کشور تولید می شود نشان می دهد که استفاده از انرژی خورشیدی اقتصادی نیست. علت اصلی اقتصادی نبودن استفاده از انرژی خورشیدی این است که مواد نفتی و برق در تمام نقاط کشور تقریباً به طور رایگان در اختیار مصرف کنندگان قرار دارند.

دلایل توجیهی برای استفاده از انرژی خورشیدی در کشور :

اقتصادی بودن نباید تنها دلیل استفاده از انرژی خورشیدی باشد. لازم است انرژی خورشیدی به دلیل زیر مورد توجه قرار گرفته و سرمایه گذاری های لازم برای کاربرد وسیع آن اعمال گردد:

1-  اسراف در مواد غذایی، منابع طبیعی و هرچیزی توسط دین مبین اسلام نهی شده است. سوزاندن نفت، این نعمت بسیار ذیقیمت و محدود الهی، برای تولید آب گرم مصرفی (در دمای حدود 45 درجه سانتیگراد) ، تولید هوا و یا آب گرم برای گرمایش ساختمانها ( در دمای 50 تا 90 درجه سانتیگراد) و پختن غذا (در دماهای حدود 100 درجه سانتیگراد) اسرافی بس واضح است. سوزاندن سوختهای فسیلی برای کاربردهای فوق الذکر همان قدر اسراف و تبذیر (و در نتیجه ارتکاب گناه) است که سوزاندن گندم جهت تأمین همین نیازها می باشد. نفت، این نعمت خدادادی را می توان برای تولید دارو، مواد پلاستیکی و کودهای شیمیایی و غیره به کار گرفت.

2-   استفاده از منابع نفتی در کشور باعث آلودگی هوا و آب و زمین شده است. وجود این آلودگی ها، به خصوص آلودگی هوا در شهرهای بزرگ مانند تهران سبب بیماریهای متعدد، مرگهای زودرس و به طور کلی پائین آمدن کارائی افراد شده است. لازم است که به خاطر حفظ سلامتی مردم آلودگی محیط زیست دقیقاً کنترل و مصرف این سوختهای فسیلی تقلیل یابد. انرژی خورشیدی یک منبع لایزال انرژی است که کمترین آلودگی ها را در محیط زیست به وجود می آورد.

3-  سوزاندن سوختهای فسیلی و ایجاد دی اکسید کربن در سطح جهانی باعث بالا رفتن دمای اتمسفر زمین شده است. بالا رفتن دمای اتمسفر زمین وآب دریاها (که به طور یکنواخت نبوده و در قطبها بیشتر از استوا است) باعث آب شدن یخهای قطبی و بالا آمدن سطح آب اقیانوسها شده و ادامه این عمل فاجعه ای به مراتب اسفناک تر از کلیه طوفانها، سیلها و زمین لرزه ها را در برخواهد داشت. در مقایسه با کشورهای صنعتی که مصرف سوختهای فسیلی آنها بسیار زیاد است، ایران نقش زیادی در بالا بردن دی اکسید کربن در سطح جهانی و گرم شدن اتمسفر زمین ندارد. ولی توجه به این موضوع (که کشورهای صنعتی جهان تازه به فکر افتاده و در این مورد ابراز نگرانی می کنند) میتوان برای جمهوری اسلامی ایران وجهه ای بسیار عالی در محافل علمی و سیاسی جهان به وجود آورد.

4-  تکنولوژی کاربردهای انرژی خورشیدی بسیار پیچیده نبوده که نیاز به استفاده از متخصصین خارجی داشته باشیم. در بسیاری از کاربردهای تکنولوژی لازم هم اکنون در کشور موجود است. در چند کاربرد (مانند ساختن فتوسل ها) می توان با همت مختصری تکنولوژی مربوطه را توسعه داد.

5-  در حال حاضر جمهوری اسلامی ایران رهبری سیاسی بعضی از کشورهای جهان سوم را به عهده دارد. شایسته است این جمهوری رهبری علمی و فنی این جوامع را نیز عهده دار شود. با توجه به نقشی که انرژی در توسعه کشورها بازی می کند و اینکه اکثر کشورهای جهان سوم نیز از میزان انرژی خورشیدی قابل توجهی برخوردار هستند، جمهوری اسلامی ایران می تواند با سرمایه گذاری وسیع در توسعه علوم و تکنولوژی انرژی خورشیدی در کشور عملاً صادر کننده این تکنولوژی به جهان سوم باشد و نقش رهبری علمی و فنی خود را در جهان سوم بازی نماید.

6-  دولت ایران در دهه های گذشته وارد کننده تکنولوژی برای حل مسائل خود بوده است. تقریباً تمامی تسهیلات زندگی امروز (نظیر برق و کلیه وسایل الکتریکی، تلفن، راه و ترابری، اتومبیل ، کامپیوتر و غیره) با وارد کردن تکنولوژی حاصل شده است. با محدود بودن منابع نفتی و تمام شدن این منبع طبیعی بسیار پر ارزش، ما می توانیم صبر کنیم تا کشورهای صنعتی مسائل انرژی خود را حل کرده و مانند گذشته تکنولوژی مربوطه را وارد کنیم یا اینکه چند سالی جلوتر از دیگران قدم برداشته و به فکر توسعه منبع انرژی خورشیدی بوده و به جای وارد کننده بودن صادر کننده تکنولوژی انرژی خورشیدی باشیم.

موضوع سرمایه گذاری وسیع در علوم و تکنولوژی انرژی خورشیدی در ایران بیش از اقتصادی بودن آن یک تصمیم سیاسی است. در جشنهای هزار و چهارصدمین سال هجری شمسی جمهوری اسلامی ایران خود را کجا می بیند؟ شعار خود اتکائی میدهد ولی عملاً کلیه نیازهایش را با وارد کردن تکنولوژی تأمین میکند، یا اینکه لااقل در تکنولوژی انرژی خوداتکا شده و به جهان سوم در انتقال آن کمک می نماید؟ با اتخاذ سیاستهای مناسب و برنامه ریزی های دقیق، جمهوری اسلامی ایران می تواند سال 1400 هجری شمسی را با سرافرازی در جهان جشن بگیرد.

 

فهرست مطالب:

فصل 1 : طرح دیدگاه و اهداف پروژه .................................................................... 1

مقدمه......................................................................................................................... 2

اهداف کلی پروژه ..................................................................................................... 9

کارایی...................................................................................................................... 10

فصل 2 : بررسی آبگرمکن های خورشیدی........................................................... 12

معیارهای طراحی آبگرمکن خورشیدی.................................................................... 13

سیستم Recirculation (pluse)............................................................................ 18

سیستم Drainout (Drain down ) ....................................................... 19

سیستم Drainback With Air Compressor.................................................... 20

سیستم Drainback with liquid level control................................................ 22

سیستم Thermosyphon with electrically  protected collecrtor............. 23

سیستم Drainout Thermosyphon................................................................... 25

سیستم Breadbox (batch).................................................................................. 26

سیستم Coil in Ttank , Warp Around , Tank in Tank............................ 28

سیستم External Heat Exchanger................................................................... 30

سیستم Darinback with load- side heat exchanger................................... 32

سیستم Drainback with Collector – Side Heat Exchanger..................... 34

سیستم Two – phase – Thermosyphon........................................................ 35

سیستم One Phase Thermosyphon................................................................ 36

نتایج و بررسی سیستم های خورشیدی متناسب با ایران ...................................... 38

فصل سوم : گرد آورنده های تخت خورشیدی..................................................... 46

صفحه پوشش.......................................................................................................... 50

فاصله هوایی............................................................................................................ 52

صفحات جاذب......................................................................................................... 53

طرحهای گوناگون صفحه جاذب و مجاری انتقال سیال.......................................... 54

سیال عامل .............................................................................................................. 60

عایقکاری.................................................................................................................. 61

قاب گرد آورنده ...................................................................................................... 63

رشته های سری و موازی....................................................................................... 64

فصل چهارم : اصول حاکم بر گرد آورنده های خورشیدی................................... 67

انتقال گرما به سیال................................................................................................. 68

جریان متلاطم و بدست آوردن ضریب انتقال گرما................................................. 69

جریان گذرا و بدست آوردن ضریب انتقال گرما..................................................... 70

جریان آرام و بدست آوردن ضریب انتقال گرما..................................................... 73

بیلان انرژی برای یک گردآورنده تخت خورشیدی نمونه....................................... 74

متوسط ماهانه انرژی خورشیدی جذب شده ......................................................... 76

اثرات وضعیت سطح جذب بر روی مقدار انرژی دریافتی ..................................... 80

توزیع دما در گردآورنده های تخت خورشیدی...................................................... 84

ضریب انتقال گرمای کل یک گردآورنده.................................................................. 85

چگونگی تغییر ضریب اتلاف فوقانی بر اثر تغییر فاصله.......................................... 88

توزیع دما بین لوله و ضریب بازدهی گردآورنده ................................................... 91

توزیع دما در جهت جریان....................................................................................... 99

ضریب اخذ گرما و ضریب جریان گرد آورنده ..................................................... 100

میانگین دمای سیال و صفحه.................................................................................. 103

طرحهای دیگر گردآورنده ..................................................................................... 104

فصل پنجم : طراحی یک نمونه گرد آورنده تخت ................................................ 107

منطقه طراحی.......................................................................................................... 109

مقدار آبگرم مصرفی............................................................................................... 109

درجه حرارت آبگرم مصرفی.................................................................................. 110

درجه حرارت آب ورودی به گرد آورنده ............................................................. 110

تعداد گرد آورنده ها و چگونگی نصب آنها به هم.................................................. 110

زوایای حرکت خورشید.......................................................................................... 111

جهت تابش خورشید............................................................................................... 119

نسبت بین تابش مستقیم بر روی یک صفحه شیبدار واقعی .................................. 119

زاویه شیب گرد آورنده ها .................................................................................... 123

محاسبه مقدار متوسط ماهانه تابش روزانه رسیده به سطح گرد آورنده ............ 123

بدست آوردن طول روز ........................................................................................ 126

شکل گرد آورنده ................................................................................................... 127

جنس صفحه جاذب................................................................................................. 127

مشخصات رنگ....................................................................................................... 127

قطر و تعداد لوله ها در هر گرد آورنده ................................................................ 128

بدست آوردن دبی حجمی و جرمی......................................................................... 128

بدست آوردن عدد رینولدز در لوله ها................................................................... 129

بدست آوردن ضریب انتقال گرما........................................................................... 129

نوع پوشش.............................................................................................................. 130

جنس قاب................................................................................................................ 130

نوع و ضخامت عایق............................................................................................... 130

دمای محیط............................................................................................................. 131

بدست آوردن انرژی مورد نیاز ............................................................................. 131

بدست آوردن ضریب اتلاف فوقانی........................................................................ 132

بدست آوردن اتلاف تحتانی.................................................................................... 132

بدست آوردن ضریب اتلاف کلی ............................................................................ 133

بدست آوردن سطح گرد آورنده ............................................................................ 133

فاصله بین لوله ها................................................................................................... 134

بدست آوردن بازدهی پره....................................................................................... 134

بدست آوردن بازدهی گرد آورنده ........................................................................ 134

بدست آوردن ضریب انتقال گرمای گرد آورنده ................................................... 134

محاسبه دمای خروجی سیال.................................................................................. 135

بدست آوردن بازدهی گرد آورنده ........................................................................ 135

مشخصات دستگاه طراحی شده ............................................................................ 136

منابع و مراجع ........................................................................................................ 138

ضمائم

قیمت فایل فقط 9,900 تومان

خرید

برچسب ها : مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و طراحی بهینه آن , آب گرم کن های خورشیدی , مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و طراحی بهینه آن , انرژی خورشیدی , مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی , مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران

 

 

 

 

دانلود پژوهش , دانلود مقاله , دانلود تحقیق , دانلود پروژه

 

فروشگاه برترین فایل ها

 

صفحه اصلی پروژه ناب

مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و طراحی بهینه آن

مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و طراحی بهینه آن دسته: مکانیک
بازدید: 8 بار
فرمت فایل: docx
حجم فایل: 30070 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 148

میزان انرژی خورشیدی دریافتی در ایران به طور متوسط حدود 18 مگا جول بر متر مربع در روز، یا حدود 1016 مگا جول در سال در سطح کشور تخمین زده می شود این مقدار انرژی بیش از 4000 برابر کل انرژی مصرفی در کشور می باشد با این مقدار انرژی دریافتی و داشتن زمین های مناسب برای استفاده از آفتاب و تکنولوژی نسبتاً ساده کاربردهای مختلف انرژی خورشیدی، می توان کلیه نی

قیمت فایل فقط 9,900 تومان

خرید

مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و طراحی بهینه آن

 

میزان انرژی خورشیدی دریافتی در ایران به طور متوسط حدود 18 مگا جول بر متر مربع در روز، یا حدود 1016 مگا جول در سال در سطح کشور تخمین زده می شود. این مقدار انرژی بیش از 4000 برابر کل انرژی مصرفی در کشور می باشد. با این مقدار انرژی دریافتی و داشتن زمین های مناسب برای استفاده از آفتاب و تکنولوژی نسبتاً ساده کاربردهای مختلف انرژی خورشیدی، می توان کلیه نیازهای انرژی کشور را با استفاده از انرژی خورشیدی تأمین کرد.

استفاده های انرژی خورشیدی که در ایران کاربرد دارند به شرح زیر مورد بررسی قرار گرفته اند:

الف . دستگاههایی که به طور مستقیم از نور خورشید استفاده می کنند :

1-   تولید آب گرم مصرفی

2-   گرمایش طبیعی ساختمانها

3-   گرمایش غیر طبیعی ساختمانها

4-   سرمایش ساختمانها

5-   پخت غذا

6-   خشک کردن میوه، سبزی و ماهی

7-   نمک زدائی آب دریا

8-   تولید انرژی الکتریکی به طریق تبدیل مستقیم

9-   تولید انرژی الکتریکی از طریق تبدیل حرارتی (تبدیل غیر مستقیم)

ب. دستگاههائی که به طور غیر مستقیم از انرژی خورشید استفاده می نمایند :

1- سرمایش طبیعی ساختمانها و ذخیره سازی سرمای زمستان

2- تولید گاز متان با استفاده از فضولات حیوانی و کشاورزی

3- استفاده از انرژی باد

شرح مختصری از نحوه کار هریک از سیستم های فوق الذکر ارائه و هزینه ساخت و تولید و قیمت انرژی تولید شده هریک از آنها تعیین شده اند. مقایسه قیمت انرژی تولید شده در دستگاههای انرژی خورشیدی فوق الذکر با قیمت انرژی که از طریق سوختهای فسیلی متداول در کشور تولید می شود نشان می دهد که استفاده از انرژی خورشیدی اقتصادی نیست. علت اصلی اقتصادی نبودن استفاده از انرژی خورشیدی این است که مواد نفتی و برق در تمام نقاط کشور تقریباً به طور رایگان در اختیار مصرف کنندگان قرار دارند.

دلایل توجیهی برای استفاده از انرژی خورشیدی در کشور :

اقتصادی بودن نباید تنها دلیل استفاده از انرژی خورشیدی باشد. لازم است انرژی خورشیدی به دلیل زیر مورد توجه قرار گرفته و سرمایه گذاری های لازم برای کاربرد وسیع آن اعمال گردد:

1-  اسراف در مواد غذایی، منابع طبیعی و هرچیزی توسط دین مبین اسلام نهی شده است. سوزاندن نفت، این نعمت بسیار ذیقیمت و محدود الهی، برای تولید آب گرم مصرفی (در دمای حدود 45 درجه سانتیگراد) ، تولید هوا و یا آب گرم برای گرمایش ساختمانها ( در دمای 50 تا 90 درجه سانتیگراد) و پختن غذا (در دماهای حدود 100 درجه سانتیگراد) اسرافی بس واضح است. سوزاندن سوختهای فسیلی برای کاربردهای فوق الذکر همان قدر اسراف و تبذیر (و در نتیجه ارتکاب گناه) است که سوزاندن گندم جهت تأمین همین نیازها می باشد. نفت، این نعمت خدادادی را می توان برای تولید دارو، مواد پلاستیکی و کودهای شیمیایی و غیره به کار گرفت.

2-   استفاده از منابع نفتی در کشور باعث آلودگی هوا و آب و زمین شده است. وجود این آلودگی ها، به خصوص آلودگی هوا در شهرهای بزرگ مانند تهران سبب بیماریهای متعدد، مرگهای زودرس و به طور کلی پائین آمدن کارائی افراد شده است. لازم است که به خاطر حفظ سلامتی مردم آلودگی محیط زیست دقیقاً کنترل و مصرف این سوختهای فسیلی تقلیل یابد. انرژی خورشیدی یک منبع لایزال انرژی است که کمترین آلودگی ها را در محیط زیست به وجود می آورد.

3-  سوزاندن سوختهای فسیلی و ایجاد دی اکسید کربن در سطح جهانی باعث بالا رفتن دمای اتمسفر زمین شده است. بالا رفتن دمای اتمسفر زمین وآب دریاها (که به طور یکنواخت نبوده و در قطبها بیشتر از استوا است) باعث آب شدن یخهای قطبی و بالا آمدن سطح آب اقیانوسها شده و ادامه این عمل فاجعه ای به مراتب اسفناک تر از کلیه طوفانها، سیلها و زمین لرزه ها را در برخواهد داشت. در مقایسه با کشورهای صنعتی که مصرف سوختهای فسیلی آنها بسیار زیاد است، ایران نقش زیادی در بالا بردن دی اکسید کربن در سطح جهانی و گرم شدن اتمسفر زمین ندارد. ولی توجه به این موضوع (که کشورهای صنعتی جهان تازه به فکر افتاده و در این مورد ابراز نگرانی می کنند) میتوان برای جمهوری اسلامی ایران وجهه ای بسیار عالی در محافل علمی و سیاسی جهان به وجود آورد.

4-  تکنولوژی کاربردهای انرژی خورشیدی بسیار پیچیده نبوده که نیاز به استفاده از متخصصین خارجی داشته باشیم. در بسیاری از کاربردهای تکنولوژی لازم هم اکنون در کشور موجود است. در چند کاربرد (مانند ساختن فتوسل ها) می توان با همت مختصری تکنولوژی مربوطه را توسعه داد.

5-  در حال حاضر جمهوری اسلامی ایران رهبری سیاسی بعضی از کشورهای جهان سوم را به عهده دارد. شایسته است این جمهوری رهبری علمی و فنی این جوامع را نیز عهده دار شود. با توجه به نقشی که انرژی در توسعه کشورها بازی می کند و اینکه اکثر کشورهای جهان سوم نیز از میزان انرژی خورشیدی قابل توجهی برخوردار هستند، جمهوری اسلامی ایران می تواند با سرمایه گذاری وسیع در توسعه علوم و تکنولوژی انرژی خورشیدی در کشور عملاً صادر کننده این تکنولوژی به جهان سوم باشد و نقش رهبری علمی و فنی خود را در جهان سوم بازی نماید.

6-  دولت ایران در دهه های گذشته وارد کننده تکنولوژی برای حل مسائل خود بوده است. تقریباً تمامی تسهیلات زندگی امروز (نظیر برق و کلیه وسایل الکتریکی، تلفن، راه و ترابری، اتومبیل ، کامپیوتر و غیره) با وارد کردن تکنولوژی حاصل شده است. با محدود بودن منابع نفتی و تمام شدن این منبع طبیعی بسیار پر ارزش، ما می توانیم صبر کنیم تا کشورهای صنعتی مسائل انرژی خود را حل کرده و مانند گذشته تکنولوژی مربوطه را وارد کنیم یا اینکه چند سالی جلوتر از دیگران قدم برداشته و به فکر توسعه منبع انرژی خورشیدی بوده و به جای وارد کننده بودن صادر کننده تکنولوژی انرژی خورشیدی باشیم.

موضوع سرمایه گذاری وسیع در علوم و تکنولوژی انرژی خورشیدی در ایران بیش از اقتصادی بودن آن یک تصمیم سیاسی است. در جشنهای هزار و چهارصدمین سال هجری شمسی جمهوری اسلامی ایران خود را کجا می بیند؟ شعار خود اتکائی میدهد ولی عملاً کلیه نیازهایش را با وارد کردن تکنولوژی تأمین میکند، یا اینکه لااقل در تکنولوژی انرژی خوداتکا شده و به جهان سوم در انتقال آن کمک می نماید؟ با اتخاذ سیاستهای مناسب و برنامه ریزی های دقیق، جمهوری اسلامی ایران می تواند سال 1400 هجری شمسی را با سرافرازی در جهان جشن بگیرد.

 

فهرست مطالب:

فصل 1 : طرح دیدگاه و اهداف پروژه .................................................................... 1

مقدمه......................................................................................................................... 2

اهداف کلی پروژه ..................................................................................................... 9

کارایی...................................................................................................................... 10

فصل 2 : بررسی آبگرمکن های خورشیدی........................................................... 12

معیارهای طراحی آبگرمکن خورشیدی.................................................................... 13

سیستم Recirculation (pluse)............................................................................ 18

سیستم Drainout (Drain down ) ....................................................... 19

سیستم Drainback With Air Compressor.................................................... 20

سیستم Drainback with liquid level control................................................ 22

سیستم Thermosyphon with electrically  protected collecrtor............. 23

سیستم Drainout Thermosyphon................................................................... 25

سیستم Breadbox (batch).................................................................................. 26

سیستم Coil in Ttank , Warp Around , Tank in Tank............................ 28

سیستم External Heat Exchanger................................................................... 30

سیستم Darinback with load- side heat exchanger................................... 32

سیستم Drainback with Collector – Side Heat Exchanger..................... 34

سیستم Two – phase – Thermosyphon........................................................ 35

سیستم One Phase Thermosyphon................................................................ 36

نتایج و بررسی سیستم های خورشیدی متناسب با ایران ...................................... 38

فصل سوم : گرد آورنده های تخت خورشیدی..................................................... 46

صفحه پوشش.......................................................................................................... 50

فاصله هوایی............................................................................................................ 52

صفحات جاذب......................................................................................................... 53

طرحهای گوناگون صفحه جاذب و مجاری انتقال سیال.......................................... 54

سیال عامل .............................................................................................................. 60

عایقکاری.................................................................................................................. 61

قاب گرد آورنده ...................................................................................................... 63

رشته های سری و موازی....................................................................................... 64

فصل چهارم : اصول حاکم بر گرد آورنده های خورشیدی................................... 67

انتقال گرما به سیال................................................................................................. 68

جریان متلاطم و بدست آوردن ضریب انتقال گرما................................................. 69

جریان گذرا و بدست آوردن ضریب انتقال گرما..................................................... 70

جریان آرام و بدست آوردن ضریب انتقال گرما..................................................... 73

بیلان انرژی برای یک گردآورنده تخت خورشیدی نمونه....................................... 74

متوسط ماهانه انرژی خورشیدی جذب شده ......................................................... 76

اثرات وضعیت سطح جذب بر روی مقدار انرژی دریافتی ..................................... 80

توزیع دما در گردآورنده های تخت خورشیدی...................................................... 84

ضریب انتقال گرمای کل یک گردآورنده.................................................................. 85

چگونگی تغییر ضریب اتلاف فوقانی بر اثر تغییر فاصله.......................................... 88

توزیع دما بین لوله و ضریب بازدهی گردآورنده ................................................... 91

توزیع دما در جهت جریان....................................................................................... 99

ضریب اخذ گرما و ضریب جریان گرد آورنده ..................................................... 100

میانگین دمای سیال و صفحه.................................................................................. 103

طرحهای دیگر گردآورنده ..................................................................................... 104

فصل پنجم : طراحی یک نمونه گرد آورنده تخت ................................................ 107

منطقه طراحی.......................................................................................................... 109

مقدار آبگرم مصرفی............................................................................................... 109

درجه حرارت آبگرم مصرفی.................................................................................. 110

درجه حرارت آب ورودی به گرد آورنده ............................................................. 110

تعداد گرد آورنده ها و چگونگی نصب آنها به هم.................................................. 110

زوایای حرکت خورشید.......................................................................................... 111

جهت تابش خورشید............................................................................................... 119

نسبت بین تابش مستقیم بر روی یک صفحه شیبدار واقعی .................................. 119

زاویه شیب گرد آورنده ها .................................................................................... 123

محاسبه مقدار متوسط ماهانه تابش روزانه رسیده به سطح گرد آورنده ............ 123

بدست آوردن طول روز ........................................................................................ 126

شکل گرد آورنده ................................................................................................... 127

جنس صفحه جاذب................................................................................................. 127

مشخصات رنگ....................................................................................................... 127

قطر و تعداد لوله ها در هر گرد آورنده ................................................................ 128

بدست آوردن دبی حجمی و جرمی......................................................................... 128

بدست آوردن عدد رینولدز در لوله ها................................................................... 129

بدست آوردن ضریب انتقال گرما........................................................................... 129

نوع پوشش.............................................................................................................. 130

جنس قاب................................................................................................................ 130

نوع و ضخامت عایق............................................................................................... 130

دمای محیط............................................................................................................. 131

بدست آوردن انرژی مورد نیاز ............................................................................. 131

بدست آوردن ضریب اتلاف فوقانی........................................................................ 132

بدست آوردن اتلاف تحتانی.................................................................................... 132

بدست آوردن ضریب اتلاف کلی ............................................................................ 133

بدست آوردن سطح گرد آورنده ............................................................................ 133

فاصله بین لوله ها................................................................................................... 134

بدست آوردن بازدهی پره....................................................................................... 134

بدست آوردن بازدهی گرد آورنده ........................................................................ 134

بدست آوردن ضریب انتقال گرمای گرد آورنده ................................................... 134

محاسبه دمای خروجی سیال.................................................................................. 135

بدست آوردن بازدهی گرد آورنده ........................................................................ 135

مشخصات دستگاه طراحی شده ............................................................................ 136

منابع و مراجع ........................................................................................................ 138

ضمائم

قیمت فایل فقط 9,900 تومان

خرید

برچسب ها : مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و طراحی بهینه آن , آب گرم کن های خورشیدی , مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و طراحی بهینه آن , انرژی خورشیدی , مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی , مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران

 

 

 

 

دانلود پژوهش , دانلود مقاله , دانلود تحقیق , دانلود پروژه

 

فروشگاه برترین فایل ها

 

صفحه اصلی پروژه ناب

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


proje
Google
تقریباً ۳۳۹٬۰۰۰ نتیجه (۰٫۹۱ ثانیه)

آیا منظور شما این بود؟: مطالعه انواع آبگرمکن های خورشیدی موجود در ایران و طراحی بهینه آن
اگر امکان دارد آن را به فارسی ایمیل کنید
دانلود پروژه مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و ...
article.university › پروژه › فیزیک ،مکانیک و تاسیسات
مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و طراحی بهینه آن فهرست مطالب * فصل ۱ طرح دیدگاه و اهداف پروژه * مقدمه * اهداف کلی پروژه * کارایی * فصل ۲ بررسی ...
پایان نامه مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و ...
mihandocs.com/3662-پایان-نامه-مطالعه-انواع-آب-گرم-کن-های-خورشیدی-موجود-در-ایران-...
در این پایان نامه ایتدا به شرح کلی و نحوه کار دستگاههائی که به طور مستقیم و غیر مستقیم از انرژی خورشید استفاده میکنند پرداخته شده است، سپس مقایسه ای بین ...
پایان نامه: مطالعه و طراحی آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران ...
www.prozheh.blogsky.com/1390/02/19/post-23/
پایان نامه: مطالعه و طراحی آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران - فروشگاه پایان نامه ... متناسب با ایران، قطعات و اجزاء تشکیل دهنده آبگرمکن خورشیدی، انواع جریان ها و ... طراحی دقیق و بهینه یک آبگرمکن خورشیدی است در این پایان نامه بیان شده است.
مطالعه انواع آب گرم کن های خورشيدی موجود در ايران و طراحی ...
mechanic7.ir/.../36-پایان+نامه+مکانیک+مطالعه+انواع+آب+گرم+کن+های+خورشيدی+موجو...
فصل 1 : طرح دیدگاه و اهداف پروژه; مقدمه; اهداف کلی پروژه; کارایی; فصل 2 : بررسی آبگرمکن های خورشیدی; معیارهای طراحی آبگرمکن خورشیدی; سیستم Recirculation ...
پایان نامه مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و ...
www.payanname.net › فنی و مهندسی › رشته برق و مهندسی پزشکی
۶ بهمن ۱۳۹۳ ه‍.ش. - محتوای این بخش : پایان نامه مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و طراحی بهینه آن 147 صفحه دانلود متن کامل پایان نامه با فرمت ورد ...
پایان نامه مکانیک - مطالعه انواع آب گرم کن های خورشيدی موجود ...
www.bargozideha.com/.../tsd3bjrz-پایان-نامه-مکانیک-مطالعه-انواع-آب-گرم-کن-های-خور...
نام محصول : پایان نامه مکانیک - مطالعه انواع آب گرم کن های خورشيدی موجود در ايران و طراحی بهينه آن. فصل 1 : طرح دیدگاه و اهداف پروژه; مقدمه; اهداف کلی پروژه; کارایی; فصل ...
پایان نامه بررسی و مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود ...
neginwb.ir/2016/04/پایان-نامه-بررسی-و-مطالعه-انواع-آب-گرم-ک/
۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ ه‍.ش. - نگین وب - پایان نامه بررسی و مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و طراحی بهینه آنها - دانلود پروژه و مقاله.
پایان نامه بررسی و مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود ...
sarirdl.ir/download/پایان-نامه-بررسی-و-مطالعه-انواع-آب-گرم-ک.html
۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ ه‍.ش. - برای مشاهده توضیحات کامل محصول دانلودی|| پایان نامه بررسی و مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و طراحی بهینه آنها || روی دکمه ادامه مطلب ...
آی الکسا | مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و ...
tazetarinha-rzb.i-alexa.ir/page-75482.html
مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و طراحی بهینه آن. میزان انرژی خورشیدی دریافتی در ایران به طور متوسط حدود 18 مگا جول بر متر مربع در روز، یا حدود ...
دانلود رایگان پایان نامه مطالعه انواع آبگرمکن های خورشیدی ...
teledl.bloogle.ir/page-13918.html
۶ بهمن ۱۳۹۳ ه‍.ش. - پایان نامه مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و طراحی بهینه آن ...دانلود متن کامل پایان نامه با فرمت ورد ... معیارهای طراحی آبگرمکن ...
پایان نامه بررسی و مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود ...
shoghbran.yarblog.ir/post/1982
۱ روز پیش - به صفحه دانلود فایل(پایان نامه بررسی و مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و طراحی بهینه آنها)خوش آمدید برای دانلود به ادامه مطلب بروید.
مطالعه انواع آبگرم کن های موجود در ایران و طراحی بهینه آن ها - ...
perozheh.ir/index.php?route=product/product&product_id=89
در این پایان نامه ایتدا به شرح کلی و نحوه کار دستگاههائی که به طور مستقیم و غیر مستقیم از انرژی خورشید استفاده میکنند پرداخته شده است، سپس مقایسه ای بین ...
پایان نامه بررسی و مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود ...
filecity.sainad.ir/post523513.html
پایان نامه بررسی و مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و طراحی بهینه آنها. بیننده گرامی سلام، به وب ما خوش آمدید دوست گرامی برای مشاهده توضیحات کامل ...
پایان نامه: مطالعه و طراحی آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران
www.findwebsite.ir/sjcrmdjycnrnmctdqnxadnfvctdmndrctdzt.html
دانلود پروژه بررسی آب گرم کن های خورشیدی و طراحی بهینه آن11 نوامبر 2015 ... طراحی و ... پایان نامه مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و طراحی ...پایان ...
پایان نامه بررسی و مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود ...
tekanebeta.ruzfa.ir/post/2170
اینک شما با جستجوی ((پایان نامه بررسی و مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و طراحی بهینه آنها)) وارد صفحه فروش فایل دانلودی -پایان نامه بررسی و ...
پایان نامه بررسی و مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود ...
downloadvector.ir/پایان-نامه-بررسی-و-مطالعه-انواع-آب-گرم-ک/
۲۲ فروردین ۱۳۹۵ ه‍.ش. - اینک شما با جستجوی ((پایان نامه بررسی و مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و طراحی بهینه آنها)) وارد صفحه فروش فایل دانلودی -پایان ...
دانلود رایگان پایان نامه مطالعه انواع آبگرمکن های خورشیدی ...
topo3t.ir/دانلود-رایگان-پایان-نامه-مطالعه-انواع/
۳ فروردین ۱۳۹۵ ه‍.ش. - ۶ بهمن ۱۳۹۳ ه‍.ش. – پایان نامه مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و طراحی بهینه آن …دانلود متن کامل پایان نامه با فرمت ورد … معیارهای ...
پایان نامه بررسی و مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود ...
shekufesibc.lineblog.ir/post/563
۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ ه‍.ش. - محقق گرامی،شما با جستجوی پایان نامه بررسی و مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و طراحی بهینه آنها وارد این صفحه شده اید محصول ...
پایان نامه مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و ...
vikikala.test.com/prod-309098-پایان+نامه+مطالعه+انواع+آب+گرم+کن+های+خورشیدی+م...
پایان نامه مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و طراحی بهینه آن 147 ص.
پروژه های انجام شده و در دست انجام | سازمان انرژیهای نو ایران (سانا)
www.suna.org.ir/fa/sun/projects-پروژه-های-انجام-شده-و-در-دست-انجام
انرژی حرارتی پرتو های خورشید توسط لوله های گیرنده جذب شده و به سیال انتقال حرارت که روغن میباشد منتقل میشود . سیال تا 265 درجه سانتیگراد گرم میشود و سپس روغن داغ وارد مبدلهای حرارتی شده و پس از عبوراز .... بهبود ارتقاء تکنولوژیهای موجود از طریق بهینه سازی و طراحی اجزاء ... 14-مطالعه انواع فن اوریهای آب شیرین کن خورشیدی
مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و طراحی ...
https://selz.ir/.../5677178-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%87-...
مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و طراحی بهینه آن با فرمت ورد 140 صفحه محدوده قیمت از 9000 تومان از فروشگاه بهترین سایت خرید پروژه, تحقیق, ...
پایان نامه بررسی و مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود ...
sarina.ruzblog.com/post2033.php
لحظات خوشی را برای شما آرزومندیم اینک شما با جستجوی ((پایان نامه بررسی و مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و طراحی بهینه آنها)) وارد صفحه فروش ...
مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و طراحی ...
www.bestofday.ir/reader/text/201605092330073999
۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ ه‍.ش. - مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و طراحی بهینه آن دسته: مکانیک بازدید: 3 بار فرمت فایل: docx حجم فایل: 30070 کیلوبایت تعداد ...
دانلود پایان نامه مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ...
uporoje.ir/دانلود-پایان-نامه-مطالعه-انواع-آب-گرم-ک/
دانلود پایان نامه مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و طراحی بهینه آن، مهندسی مکانیک. دسته : پایان نامه مکانیک. دانلود پایان نامه مطالعه انواع آب گرم کن های ...
طراحی آبگرمکن خورشیدی - سایت پروژه های آماده ولی غلامی
www.09375883058.ir/tag/طراحی-آبگرمکن-خورشیدی/
پایان نامه مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و طراحی بهینه آن. دسته بندی: دسته‌بندی نشده. مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و طراحی ...
دانلود پایان نامه مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی و طراحی ...
mshz.filekar.ir/دانلود-پایان-نامه-مطالعه-انواع-آب-گرم-کن-های-خورشیدی-و-طراحی-آبگرم...
دانلود پایان نامه مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی و طراحی آبگرمکن بهینه ... فايل (پایان نامه مطالعه طراحی ساخت و بهینه سازی آبگرمکن های خورشیدی موجود در ایران)
انرژی خورشیدی - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
https://fa.wikipedia.org/wiki/انرژی_خورشیدی
۸.۱ الف – آبگرمکن‌های خورشیدی و حمام خورشیدی; ۸.۲ ب – گرمایش و سرمایش ساختمان و تهویه ... در بسیاری از قسمتهای ایران انرژی تابشی خورشید بسیار بالاتر از این .... حرارتی خورشیدی نامیده می‌شود این تأسیسات بر اساس انواع متمرکز کننده‌های موجود و بر ... کلیه مطالعات اولیه و پتانسیل سنجی و طراحی نیروگاه به انجام رسیده و یک نمونه ...
پایان نامه بررسی و مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود ...
partoeteknolgy.hamrahblog.com/post/3680
۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ ه‍.ش. - با سلام،محصول دانلودی +{{پایان نامه بررسی و مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و طراحی بهینه آنها}}+آماده ارائه به جویندگان عزیز میباشد ...
پایان نامه بررسی و مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود ...
sigmafi.blogseir.ir/post1491.php
پایان نامه بررسی و مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و طراحی بهینه آنها - دانلود مقالات و پروژه های کاربردی.
پایان نامه مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و ...
efsell.ir/181221/پایان-نامه-مطالعه-انواع-آب-گرم-کن-های-خ-2/
۲۵ فروردین ۱۳۹۵ ه‍.ش. - برچسب زده شده با :آب آن انواع ایران بهینه پایان نامه مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و طراحی بهینه آنپایان خورشیدی در طراحی کن گرم ...
مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و طراحی ...
filepark.ir/72408-مطالعه-انواع-آب-گرم-کن-های-خورشیدی-موجو
مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و طراحی بهینه آن- با فرمت ورد – 140 ... پاورپوینت ساختار اجتماعی سازمان مربوط به درس تئوری های مدیریت پیشرفته ...
پایان نامه مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و ...
file.chessrostami.ir/tag/پایان-نامه-مطالعه-انواع-آب-گرم-کن-های-خو/
پایان نامه مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و طراحی بهینه آن 147 ص. 12 ساعت پیش دسته‌بندی نشده 0. پایان نامه مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی ...
دانلود پایان نامه در مورد انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ...
birdownload.epage.ir/.../module.news_Lang.fa_Page._Action.NewsBodyView_TypeI...
۲۳ آبان ۱۳۹۴ ه‍.ش. - پایان نامه مطالعه انواع آبگرمکن های خورشیدی موجود در ایران و طراحی بهینه آن ... استفاده های انرژی خورشیدی که در ایران کاربرد دارند به شرح زیر مورد ...
پایان نامه مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و ...
webpal.ir/9255/پایان-نامه-مطالعه-انواع-آب-گرم-کن-های-خو.html
پایان نامه مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و طراحی بهینه آن. ۱۳۹ صفحه با فرمت ورد و قابلیت ویرایش. پروژه کارشناسی ناپیوسته مکانیک سیالات.
پایان نامه مطالعه انواع اب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و ...
campiran.ir/project-75673-پایان-نامه-مطالعه-انواع-اب-گرم-کن-ها/
۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ ه‍.ش. - پایان نامه مطالعه انواع اب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و طراحی بهینه ان.
مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و طراحی ...
www.0ll0.ir › فایل
۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ ه‍.ش. - مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و طراحی بهینه آن- با فرمت ورد – 140 صفحه. 12 دقیقه ago Leave a comment 1 Views ...
پایان نامه مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و ...
3t7.ir › فنی و مهندسی
۱۰ بهمن ۱۳۹۴ ه‍.ش. - دانلود پایان نامه مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و طراحی بهینه آ ن فهرست مطالب عنوان صفحه فصل 1 : طرح دیدگاه و اهداف پروژه …
پایان نامه مکانیک مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ...
peransia.com/.../پایان-نامه-مکانیک-مطالعه-انواع-آب-گرم-کن-های-خورشیدی-موجود-در-ایر...
نام محصول : پايان نامه مکانيک - مطالعه انواع آب گرم کن هاي خورشيدي موجود در ايران و طراحي بهينه آن فصل 1 : طرح دیدگاه و اهداف پروژه مقدمه اهداف کلی پروژه کارایی
دانلود رایگان پایان نامه مطالعه انواع آبگرمکن های خورشیدی ...
vip35.ir/.../دانلود+رایگان+پایان+نامه+مطالعه+انواع+آبگرمکن+های+خورشیدی+موجود+در...
پايان نامه مطالعه انواع آب گرم کن هاي خورشيدي موجود در ايران و طراحي بهينه آن ...دانلود متن کامل پايان نامه با فرمت ورد ... معیارهاي طراحي آبگرمکن خورشيدي…
پایان نامه مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران :: ...
iranaparat.ir/post/پایان-نامه-مطالعه-انواع-آب-گرم-کن-های-خورشیدی-موجود-در-ایران.html
پایان نامه مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و طراحی بهینه آن 147 ص word فهرست مطالب عنوان صفحه فصل 1 : طرح دیدگاه و اهداف پروژه .............. 1 مقدمه.
پایان نامه مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و ...
8ll8.ir/پایان-نامه-مطالعه-انواع-آب-گرم-کن-های-خ-3/
پایان نامه مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و طراحی بهینه آن 147 ص. – فایل بصورت WORD میباشد. پایان نامه مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود ...
پایان نامه مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و ...
good-file.ir/پایان-نامه-مطالعه-انواع-آب-گرم-کن-های-خ-2/
۱۹ مهر ۱۳۹۴ ه‍.ش. - پایان نامه مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و طراحی بهینه آن 147 ص. دسته‌بندی نشده ارسال دیدگاه 3 بازدید. پایان نامه مطالعه انواع آب ...
پایان نامه مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و ...
mediacloob.ir/80389-پایان-نامه-مطالعه-انواع-آب-گرم-کن-های-خ/
۲۳ آبان ۱۳۹۴ ه‍.ش. - پایان نامه مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و طراحی بهینه آن 147 ص. پایان نامه مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و ...
پایان نامه مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و ...
fileoo.ir › دانلود فایل
۱۸ مهر ۱۳۹۴ ه‍.ش. - اختصاصی از فای لوو : “پایان نامه مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و طراحی بهینه آن ۱۴۷ ص ” دانلود با لینک مستقیم . برای دانلود به ...
پایان نامه مکانیک - مطالعه انواع آب گرم کن های خورشيدی موجود ...
weblog24.com/.../پایان-نامه-مکانیک-مطالعه-انواع-آب-گرم-کن-های-خورشيدی-موجود-در-ايرا...
نتایج جستجوی عبارت ' پایان نامه مکانیک مطالعه انواع آب گرم کن های خورشيدی موجود در ايران و طراحی بهينه آن ' از بین کلیه اطلاعات و وبلاگهای ثبت شده در سایت در زیر ...
[PDF]1391 ﻣﺎه اردﻳﺒﻬﺸﺖ ر ﺷﺪه د ﻫﺎي اﻧﺠﺎم ﮔﺰارش ﻣﺎﻫﻴﺎﻧﻪ ﻓﻌﺎﻟﻴﺖ - دانشگاه ...
www.scu.ac.ir/_khgcro/Documents/KHGCRO%20MR-01_20120929_112131.pdf
۸ مهر ۱۳۹۱ ه‍.ش. - ﻫﺎي ﮔﺮﻣﺎﻳﺸﻲ از ﺟﻤﻠﻪ آﺑﮕﺮم. ﻛﻦ. ﻫﺎي ﺧﻮرﺷﻴﺪي را دارا. ﻣﻲ. ﺑﺎﺷﺪ . ﺟﻬﺖ ﻃﺮاﺣﻲ ﺑﻬﻴﻨﻪ اﻳﻦ ﺳﻴﺴﺘﻢ ..... ﺧﻼ ﻣﻌﻤﻮﻻ از اﻧﻮاع دﻳﮕﺮ ﮔﺮاﻧﺘﺮ ﻫﺴﺘﻨﺪ وﻟﻲ ﻛﺎراﻳﻲ ﺑﻬﺘﺮي ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﻛﻠﻜﺘﻮرﻫﺎي ﺗﺨﺖ. ﺷﻴﺸﻪ. اي. ﻟﻌﺎب ... اﻳﺮان. داراي ﻗﻴﻤﺘﻲ ﻣﺘﻔﺎوت ﺑﺎﺷﺪ . ﺟﺪول. -2. : 1. ﻫﺰﻳﻨﻪ. ﻫﺎي ﻋﻤﻮﻣﻲ ﺳﻴﺴﺘﻢ. ﻫﺎي آﺑﮕﺮﻣﻜﻦ ﺧﻮرﺷﻴﺪي ﻣﻮﺟﻮد در ﻧﺮم. اﻓﺰار. ﻫﺰﻳﻨﻪ ... اﻛﻨﻮن ﭘﺲ از ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﻛﺎﻣﻞ راﺟﻊ ﺑﻪ ﻣﺸﺨﺼﺎت ﻛﻠﻜﺘﻮرﻫﺎي ﻣﻮﺟﻮد در ﻧﺮم. اﻓﺰار.
پایان نامه بررسی و مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود ...
projectdl.ofmas.ir/product-83342-پايان-نامه-بررسي-و-مطالعه-انواع-آب-گرم-کن-هاي-خو...
پایان نامه بررسی و مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و طراحی بهینه آنها در 143 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc. ضمائم. فصل اول : طرح دیدگاه و اهداف ...
پایان نامه بررسی و مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود ...
ofoghnegah.noblog.ir/post/340
۱۸ بهمن ۱۳۹۴ ه‍.ش. - با سلام،محصول دانلودی ++پایان نامه بررسی و مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و طراحی بهینه آنها++آماده ارائه به جویندگان عزیز میباشد ...
پایان نامه مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و ...
master-file.ir/blog/2015/09/30/پایان-نامه-مطالعه-انواع-آب-گرم-کن-های-خو/
۸ مهر ۱۳۹۴ ه‍.ش. - مقدمه : میزان انرژی خورشیدی دریافتی در ایران به طور متوسط حدود 18 مگا جول بر متر مربع در روز، یا حدود 1016 مگا جول در سال در سطح کشور تخمین زده ...
مطالعه انواع آب گرم کن های خورشیدی موجود در ایران و طراحی ...
www.nbpars.ir/فیزیک،-مکانیک،-تاسیسات-و-صنایع/پایان-نامه.../id/.../556.aspx
۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ه‍.ش. - فصل 1 طرح دیدگاه و اهداف پروژه , مقدمه , اهداف کلی پروژه , کارایی , فصل 2 بررسی آبگرمکن های خورشیدی , معیارهای طراحی آبگرمکن خورشیدی , سیستم ...

    1   
2
   
3
   
4
   
5
   
6
   
7
   
8
   
9
   
10
   
صفحهٔ بعدی
ناشناس - استفاده از موقعیت مکانی دقیق
 - بیشتر بدانید  
راهنما ارسال بازخورد حریم خصوصی شرایط

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
ساختمان سازها ، نیازمندی های صنعت ساختمان


ساختمان سازها ، نیازمندی های صنعت ساختمان

www.SakhtemanSazha.com


سایت ساختمان سازها (www.SakhtemanSazha.com) یک سایت تخصصی در بخش ساختمان و صنایع وابسته آن می باشد که تمامی متخصصان، فروشندگان ، مجریان و فعالان این بخش می توانند تبلیغات خود را بصورت آنلاین به نمایش بگذارند و تنها برای آگهی های ویژه هزینه پرداخت نمایند.

فعالان بخش ساختمان می توانند محصولات ، خدمات  ، اطلاعات تماس و تصاویر محصولات خود  را در سایت ساختمان سازها بصورت آگهی تبلیغاتی ثبت کنند و محل فروشگاه یا دفتر خود را روی نقشه بصورت آنلاین مشخص کنند تا مخاطبین با درک بهتری از خدمات و محصولات ایشان آشنا شوند.

همچنین بازدیدکنندگان سایت ساختمان سازها ، افراد و شرکتهایی هستند که به دنبال کالا و خدمات و فروشندگان و مجریان مرتبط با صنعت ساختمان هستند که در این سایت می توانند به راحتی شرکت مورد نظر خود را پیدا کنند.

موضوعات اصلی سایت ساختمان سازها شامل دکوراسیون ، مصالح ساختمانی ، املاک ، ماشین آلات ، خدمات ساختمانی , خدمات تزییناتی ، خدمات تاسیساتی ، لوازم و تجهیزات ، بازار کار ، آموزش ، شرکتها و امور مهندسی ، محوطه سازی و سایر نیازمندیهای مرتبط با ساختمان می باشد و هر کدام از این موضوعات بخشهای مختلفی از فعالیتهای مرتبط با ساختمان را در بر می گیرد.


سایت ساختمان سازها محل مناسبی برای ثبت آگهی های تخصصی صنعت ساختمان می باشد. با ثبت آگهی های خود در بخش نیازمندی های ساختمان سازها ، تبلیغات خود را در سراسر کشور در معرض دید بازدیدکنندگان تخصصی قرار خواهید داد و مشتریان بالقوه بیشتری را جذب خواهید نمود. ثبت آگهی و تبلیغ در سایت ساختمان سازها رایگان است و فقط آگهی های ویژه شامل هزینه خواهد بود.



-ثبت آگهی در ساختمان سازها-

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 6896
  • کل نظرات : 32
  • افراد آنلاین : 5
  • تعداد اعضا : 19
  • آی پی امروز : 28
  • آی پی دیروز : 150
  • بازدید امروز : 387
  • باردید دیروز : 966
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 4
  • بازدید هفته : 387
  • بازدید ماه : 13,317
  • بازدید سال : 106,147
  • بازدید کلی : 2,614,694