loading...
دانلود پروژه و پایان نامه
جشنواره تابستان طلایی فایل ناب با جوایز ویژه

مسابقه فایل ناب با جوایز ویژه

 

جشنواره تابستان طلایی فایل ناب با جوایز ویژه
فایل بفروشید ، درآمد کسب کنید و جایزه بگیرید


در تابستان 95 با پنجمین جشنواره فایل ناب همراه با کاربران عزیز هستیم. در این دوره کاربرانی که بطور متوسط فقط یک بازاریابی در روز داشته باشند هم جایزه ویژه دریافت خواهند کرد ؛ همچنین کاربرانی بطور متوسط 2 محصول در روز ثبت کرده باشند هم از جوایز ویژه فایل ناب برخوردار خواهند شد.
هدف ما در این دوره افزایش کیفیت فعالیت کاربران خواهد بود و تلاش ما این است که تمام کاربرانی که در این مسابقه شرکت می کنند و فعالیت مفیدی دارند از جوایز سایت بهره مند شوند. با توجه به زمان 93 روزه تابستان ، فرصت خوبی برای کسب امتیازهای بالا خواهید داشت.
تمامی کاربران (فروشنده و بازایاب) می توانند با ثبت محصول و یا فروش محصولات موجود ، امتیاز خود را بالا برده و علاوه بر اینکه درآمد خود را افزایش خواهند داد ، می توانند شانس برنده شدن خود را نیز افزایش داده و از جوایزی که برای نفرات برتر در نظر گرفته شده استفاده نمایند.
در این دوره برای نفرات اول تا پانزدهم جوایز نقدی در نظر گرفته شده است و همچنین تمام کاربران می توانند با کمی تلاش ، از جوایز نفیس تری نیز برخوردار شوند. توجه داشته باشید که هیچ محدودیتی در تعداد نفرات برنده در بخش جوایز ویژه نیست.


- ثبت نام در مسابقه و دریافت جایزه -

 

جوایز:
1- نفر اول: 100,000 تومان
2- نفر دوم: 80,000 تومان
3- نفر سوم: 60,000 تومان
4- نفر چهارم: 40,000 تومان
5- نفر پنجم: 20,000 تومان
6-15- نفرات ششم تا پانزدهم: هر نفر 10,000 تومان

جوایز ویژه برای بازاریابهای برتر:
بیشتر از 100 بازاریابی: 10,000 تومان
بیشتر از 250 بازاریابی: 50,000 تومان
بیشتر از 500 بازاریابی: 100,000 تومان
بیشتر از 1000 بازاریابی: 200,000 تومان

جوایز ویژه برای فروشندگان برتر:
آپلود بیشتر از 200 فایل: 10,000 تومان
آپلود بیشتر از 800 فایل: 50,000 تومان
آپلود بیشتر از 1500 فایل: 100,000 تومان
آپلود بیشتر از 3000 فایل: 200,000 تومان


- ثبت نام در مسابقه و دریافت جایزه -


محمد غفوری تبار بازدید : 192 دوشنبه 30 فروردین 1395 نظرات (0)

رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای مدیریت تعارض بین مدیران آموزشی واجرایی دانشكده های تربیت بدنی دانشگاه های كشور – ارائه ی الگو

رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای مدیریت تعارض بین مدیران آموزشی واجرایی دانشكده های تربیت بدنی   دانشگاه های كشور – ارائه ی الگودسته: علوم پایه
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: docx
حجم فایل: 526 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 300

دانشگاه به عنوان یك عامل اجرایی در آموزش و تربیت فرد وهدایت وی به سمت شهروندی موثر و مفید به حال جامعه ، دارای نقش موثر بوده و بدون تردید تامین كننده ی نیروی انسانی مورد نیاز جامعه درآ‌ینده خواهد بود به همین دلیل امروزه در جوامع مختلف دانشگاه ها از نظر كمی و كیفی رشد و گسترش یافته و تقاضا برای راهیابی روز به روز زیادتر می شود و تعداد كثیری دانشج

قیمت فایل فقط 9,900 تومان

خرید

رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای مدیریت تعارض بین مدیران آموزشی واجرایی دانشكده های تربیت بدنی   دانشگاه های كشور – ارائه ی الگو

مقدمه

دانشگاه به عنوان یك عامل اجرایی در آموزش و تربیت فرد وهدایت وی به سمت شهروندی موثر و مفید به حال جامعه ، دارای نقش موثر بوده و بدون تردید تامین كننده ی نیروی انسانی مورد نیاز جامعه درآ‌ینده خواهد بود . به همین دلیل امروزه در جوامع مختلف , دانشگاه ها از نظر كمی و كیفی رشد و گسترش یافته و تقاضا برای راهیابی روز به روز زیادتر می شود و تعداد كثیری دانشجو برای تحصیل و برخورداری از مزایای آن به این مراكز روی می آورند .

دانشگاه بعنوان یك نهاد تعلیم و تربیت از همه نهادهای اجتماعی پیچیده تر است . دانشگاه همانند سایر سازمان های رسـمی بایستی با وظایف ساخت ، اداره و جهت دادن به تركیب پیچیده ای از منابع انسانی درگیر گردد . بر خلاف اغلب سازمانهای رسمی تولید دانشگاه انسان است و این امر موجب پیدایش مسائل ویژه  در مدیریت دانشگاه می گردد .

از جمله مسائلی كه دانشـگاه به عـنوان یك سـازمان با آن روبرو اسـت مساله  تعارض[1] و عدم موافقت هاست. فعالیت های سازمانی مستلزم تعامل بین افراد وگروه های سازمان می باشد . در سازمان ها افراد مختلفی در رده های گوناگون مشغول انجام فعالیت ها و وظایف خود می باشند . لازمه انجام این فعالیت ها ارتباط دو جانبه یا چند جانبه افراد با همدیگر بوده كه می توانند زمینه ساز ایجاد تعارض باشند

بنابراین یكی از عمده ترین و در عین حال غیر قابل اجتناب ترین مسائل در سازمان ها تعارض بین افراد و گروه های موجود در آنها می باشد .دانشگاه نیز از این امر مستثنا نیست . « اصولا خمیر مایه مدیریت نظام های آموزشی با تعارض عجین است » (لی فام وهووئه2، 1974، ترجمه نائلی، 1370 ).

باید به خاطر داشت، این وجود تعارض نیست كه باعث اختلال و از هم پاشیدگی روابط در سازمان  می شود؛ بلكه مدیریت غیر اثر بخش تعارض ها است كه سبب نتایج نامطلوب می شود . تعارض در حد معقول یك جنبه طبیعی و مطلوب در هر رابطه ای است و اگر مدیریت تعارض به شكل سازنده صورت گیرد بسیار ارزشمند خواهد بود ( كتزلز 3 و همكاران ، ترجمه كریمی ، 1378 ).

بنابراین سازمان های ورزشی بخصوص دانشكده های تربیت بدنی برای اینكه بتوانند برنامه های اصولی تربیت بدنی را در جهت تأمین سلامت جسمانی و روانی دانشجویان ارائه دهند و زمینه های مساعدی را برای رشد و پرورش استعدادهای ورزشی دانشجویان ایجاد نمایند و از حداكثر توان جسمانی و روانی و فكری كاركنان خود بهره گیرند، باید اختلافات ، كشمكش ها و تعارضات را به گونه ای موثر و سودمند اداره كنند . از كسانی كه نقش مهمی در شـناسایی ، هدایت و حل تعارضـات در سـازمان ها دارند ، مدیران آن سـازمان ها می باشند . توانایی برخورد مدیران با تعارض و اداره آن در موفقیت و اثر بخشی كاركنان و سازمان های آنها اثر بسزایی دارد .

یكی از مهمترین عواملی كه تعیین كننده توانایی مدیر در حل موثر تعارض است، برخورداری او از هوش عاطفی[2]  است. برخلاف آنچه كه درگذشته تصـور می شد و هوش شناختی را تنها عامل موفقیت افراد می دانستند امروزه هوش عاطفی را از عوامل تعیین كننده موفقـیت افراد در كار و زندگی می دانند   (گلمن[3] ، 1995 ) .آنچه كه امروزه هوش عاطفی نامیده می شود، در اصل منبع اصلی انرژی ، قدرت ، آرزو و اشتیاق انسان است و درونی ترین ارزش ها و اهداف فرد را در زندگی فعال می سازد. با توسعه عاطفی فرد می آموزد كه احساسات خود و دیگران را تایید كند و برای آنها ارزش قائل شود و بطور مناسب به آنها پاسخ گوید و در می یابد كه عواطف در هر لحظه از روز اطلاعات حیاتی و سودمندی در اختیار او  می گذارند . این واكنش قلبی است كه نبوغ خلاق و شهود را شعله ور می سازد . فرد را با خود صادق می گرداند ، روابط اطمینان بخش برقرار می كند ، تصمیمات مهم را روشن می كند ، قطب نمای درونی برای زندگی و كار فراهم می آورد و شخص را به پیشآمدهای غیرمترقبه و راه حل های موفقیت آمیز رهنمون می سازد ( كوپر[4] ، 1980 ، به نقل از عزیزی ،1377 ) .

تحقیقات نشان می دهند كه حل تعارض در سازمان ها نیاز  به ایجاد یك محیط مسالمت آمیز ، كاهش تبعیض وبرقراری عــدالت ، یادگیری مشاركتی ، پیــشگیری از خــشونت و تفــكر انتقـادی دارد ( كاترین[5] ، 1995 ) . مدیرانی می توانند چنین محیط هایی را خلق كنند كه از هوش عاطفی بالایی برخوردار باشند .

مدیر با داشتن شعور عاطفی بالا می تواند نسبت به تعارض آگاهی بیشتری كسب نماید و بدین وسیله سریع تر و صحیح تر تعارض را شناسایی كند و با همدلی و اطمینان به هدایت سودمند آن بپردازد و از این طریق محیطی فراهم آورد كه كاركنان از سلامت روانی بیشتری در آن برخوردار شوند . چرا كه افراد با داشتن یك رابطه سالم ، احساس پذیرش ، درك حمایت ، ارزش ، اعتماد و اهمیت می كنند و این تامین كننده سلامت روانی و افزایش كارایی و سودمندی افراد است . در چنین فضایی است كه مدیریت تعارض به شكل سازنده آن امكان پذیر می شود .

همچنین از دیگر عوامل مؤثر در حل تعارضات در سازمان علاوه بر جلوگیری از دخالت ذهنیت در ارتباطات سازمانی و پذیرش نظرات دیگران و .... برخورداری مدیر از مهارت های ارتباطی می باشد (سلطانی، 1380).

یك مدیر چنانچه بتواند گوینده خوب و فرستنده خوب ، شنونده خوب و گیرنده خوب باشد ، مشاركت افراد درون و بیرون سازمان را از طریق جلب اعتماد فراگیر تامین خواهد كرد و این امر موفقیت او را در دستیابی به اهداف سازمان تضمین خواهد كرد .

دستیابی اهداف آموزش و پرورش در دانشگاه ها منوط به استفاده بهینه از منابع انسانی ، مالی و تجهیزاتی است . اما پویایی نظام آموزشی به عوامل مختلفی از جمله وجود روابط سالم و به دور از هرگونه تیرگی و همكاری و همدلی بین كاركنان دارد تا افراد بتوانند در محیطی پویا و سالم در جهت تحقق اهداف شخصی و سازمانی گام بردارند .

بنابراین مدیران باید این حقیقت را بپذیرند كه تعارض جزء انكار ناپذیر زندگی سازمانی است و مدیریت سازمان چاره ای جز پذیرش آن ندارد .آنها می بایست از تعارض برای افزایـش اثـر بـخشی سـازمان بهره جویند .برای مدیـریت تعارض در سـازمان ها تكنـیك های متـعددی وجـود دارد .همـكاری، مصـالحه، رقـابت، سازش و اجتـناب از روش هـای برخورد با تعـارض است كه در این تحـقیق از آنها در قالب سـه راهبـرد  راه حل گرا، عدم مقابله و كنترل نام برده شده است .

پژوهش حاضر سعی بر آن دارد كه نگاهی موشكافانه به مدیران تربیت بدنی و ورزش كه وظایف گوناگونی در محیط دانشگاهی بر عهده دارند ، داشته باشد . از طرفی باید متذكر شد كه بین مدیران آموزشی و اجرایی از نظر نوع كاری كه انجام می دهند ماهیتاً تفاوت هایی وجود دارد . زیرا بخش عمده كار مدیر آموزشی در ارتباط با مسائل آموزشی ، دانشجو و استادان كه صرفا ً مشغول به تحصیل و كار در یك رشته خاصی هستند می باشد . ولی مدیران اجرایی با تمام دانشجویان سر و كار دارند، كه هریك در رشته های خاصی مشغول به تحصیل می باشند .

پژوهش حاضر در نظر دارد كه میزان هوش عاطفی، مهارت های ارتباطی و راهبردهای مدیریت تعارض را در مدیران آموزشی و اجرایی دانشكده ها و گـروه های تربیـت بدنی دانشـگاه های دولتی و دانشگاه های آزاد اسلامی كشور مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار دهد. همچنین ارتباط هوش عاطفی ومهارت های ارتباطی را با راهبـردهای مدیریت تعـارض مورد بررسـی قرار داده و در نـهایت با توجـه به یافته های حاصل از این تحقیق و همچنین مطالعات انجام شده در این زمینه الگوی مناسبی ارائه دهد كه بتواند مدیران را در حل موفقیت آمیز تعارضات كمك نماید.



فهرست مطالب:

فصل اول

      مقدمه ..................................................................................................................................  1

زیربنای نظری تحقیق ......................................................................................................  4

تعارض و ماهیت آن .......................................................................................................  4

دیدگاه های متفاوت پیرامون تعارض سازمانی .................................................................  8

انواع تعارض .................................................................................................................  10

تعارض و اثرات اصلی آن ..............................................................................................  13

علل ایجاد تعارض در سازمان ها ....................................................................................  15

تعارض و تغییر ...............................................................................................................  18

تعاض و اثربخشی سازمان ..............................................................................................  19

راهبردهای پیشگیری و راهكارهای رفع تعارض ..............................................................  20

سبك ها و راهبردهای مدیریت تعارض ..........................................................................  22

تفرقه انداختن و حكومت كردن، سركوب كردن تعارض، حل سازنده تعارض،  رویكردهای حل تعارض، چانه زنی، میانجی گری و حكمیت ............................  22

خلاصه بحث تعارض ...................................................................................................  30

هوش عاطفی ...............................................................................................................  30

هوش عاطفی و ریشه های تاریخی آن ..........................................................................  31

پایه های بیولوژیكی عواطف و هوش عاطفی ...............................................................   35

دیدگاه های متفاوت پیرامون هوش عاطفی ....................................................................  37

مؤلفه های هوش عاطفی گلمن .....................................................................................  40

مؤلفه خودآگاهی، مؤلفه مدیریت، مؤلفه آگاهی اجتماعی، مؤلفه مهارت های اجتماعی، مؤلفه خودانگیزی ..............................................................................................  40

توجه معاصر به هوش عاطفی ............. ..........................................................................  46

تقسیم بندی افراد بر اساس IQ و EQ از دیدگاه جك بلوك ........................................  47

نقش وراثت و محیط در هوش عاطفی ...........................................................................  48

ویژگی های افراد با هوش عاطفی بالا و پائین ................................................................  49

هوش عاطفی در محل كار .............................................................................................  51

آموزش و یادگیری هوش عاطفی .................................................................................   55

خلاصه بحث هوش عاطفی ..........................................................................................  57

ارتباطات و چهارچوب مفهومی آن ..............................................................................  58

هدف و اهمیت ارتباطات .............................................................................................  61

فرایند و انواع ارتباطات................................................................................................  63

مهارت های ارتباطی مدیران .......................................................................................  66

تعریف مهارت های ارتباطی ........................................................................................  66

مهارت های ارتباطی و مؤلفه های آن ...........................................................................  66

مهارت كلامی، مهارت بازخورد و مهارت شنود مؤثر .......................................  66

خلاصه بحث ارتباطات .................................................................................................  71

الگو (مدل) ..................................................................................................................  71

نظریه های الگوسازی – انواع الگو ...................................................................  71

بیان مسأله ....................................................................................................................  76

اهمیت و ضرورت تحقیق .............................................................................................  78

اهداف تحقیق ..............................................................................................................  80

پیش فرض های تحقیق ................................................................................................  81

محدودیت های تحقیق .................................................................................................  81

تعریف واژه ها و اصطلاحات .......................................................................................  82

فصل دوم: پیشینه تحقیق

تعارض .......................................................................................................................  86

تحقیقات انجام شده در داخل كشور ...............................................................  90

تحقیقات انجام شده در خارج از كشور ..........................................................  90

هوش عاطفی

تحقیقات انجام شده در داخل كشور ...............................................................  95

تحقیقات انجام شده در خارج از كشور ...........................................................  98

ارتباطات (مهارت های ارتباطی)

تحقیقات انجام شده در داخل كشور ...............................................................  103

تحقیقات انجام شده در خارج ازكشور ...........................................................  106

نتیجه گیری از مرور ادبیات تحقیق ..............................................................................  108

فصل سوم: روش شناسی تحقیق

روش تحقیق ............................................................................................................ 111

جامعه آماری ...........................................................................................................  111

نمونه تحقیق ............................................................................................................  112

متغیرهای تحقیق ....................................................................................................... 112

ابزار های تحقیق ...................................................................................................... 113

نحوه امتیاز دهی و پایایی پرسشنامه های تحقیق ....................................................... 114

نحوه جمع آوری اطلاعات ....................................................................................... 117

روش های آماری .................................................................................................... 117

رعایت مسائل اخلاقی ............................................................................................. 118

    چكیده:
    بخش دوم آزمون فرضیه های تحقیق
    فرضیه 1:
    فرضیه 2:
    فرضیه 3:
    فرضیه 4:
    فرضیه 5:
    فرضیه 6:
    فرضیه 7:
    فرضیه 8:
    فرضیه 9:
    فرضیه 10:
    فرضیه 11:
    فرضیه 12:
    فرضیه 13:
    فرضیه 14:
    فرضیه 15:
    فرضیه 16:
    فرضیه 17:
    فرضیه 18:
    فرضیه 19:
    فرضیه 20:
    فرضیه 21:
    فرضیه 22:
    فرضیه 23:
    فرضیه 24:
    فرضیه 26:
    فرضیه 27:
    فرضیه 28:
    فرضیه 29:
    فرضیه 30:
    فرضیه 31:
    فرضیه 32:
    فرضیه 33:
    فرضیه 34:
    فرضیه 35:
    فرضیه 36:
    بحث، تحلیل و نتیجه گیری:
    فرضیه اول تحقیق
    فرضیه دوم تحقیق:
    فرضیه سوم تحقیق:
    فرضیه چهارم تحقیق:
    فرضیه پنجم تحقیق:
    فرضیه ششم تحقیق:
    فرضیه هفتم تحقیق:
    فرضیه هشتم تحقیق:
    فرضیه نهم تحقیق:
    فرضیه دهم تحقیق:
    فرضیه یازدهم تحقیق:
    فرضیه دوازدهم تحقیق
    فرضیه سیزدهم تحقیق:
    فرضیه چهاردهم تحقیق
    فرضیه پانزدهم تحقیق:
    فرضیه شانزدهم تحقیق:
    فرضیه هفدهم تحقیق:
    فرضیه هجدهم تحقیق:
    فرضیه نوزدهم تحقیق:
    فرضیه بیستم تحقیق:
    فرضیه بیست و یكم تحقیق:
    فرضیه بیست و دوم تحقیق:
    فرضیه بیست و سوم تحقیق:
    فرضیه بیست و چهارم تحقیق:
    فرضیه بیست و پنجم تحقیق:
    فرضیه بیست و ششم تحقیق:
    فرضیه بیست و هفتم تحقیق:
    فرضیه بیست و هشتم تحقیق:
    فرضیه بیست و نهم تحقیق:
    فرضیه سی ام تحقیق:
    فرضیه سی و یكم تحقیق:
    فرضیه سی و دوم تحقیق:
    فرضیه سی و سوم تحقیق:
    فرضیه سی و چهارم تحقیق:
    فرضیه سی و پنجم تحقیق:
    فرضیه سی و ششم تحقیق:
    مقدمه
    بخش اول
    جنسیت
    سن:
    سابقه خدمت:
    مرتبه علمی:
    میزان تحصیلات:
    نوع پست مدیریتی:
    جنسیت و نوع مدیریت:
     جنسیت و میزان تحصیلات:
    جنسیت و مرتبه علمی:
    مرتبه علمی و نوع مدیریت:
    مربی آموزشیار
    مربی
    استادیار
    دانشیار
    استاد
    مجموع
    میزان تحصیلات و نوع مدیریت:
    هوش عاطفی:
    مهارت های ارتباطی
    راهبرد كنترل:
    راهبرد عدم مقابله:
    راهبرد راه حل گرایی:
    فرضیه 22:
    فرضیه 24:
    فرضیه 25:
    فرضیه 26:
    فرضیه 27:
    منابع فارسی

·  منابع انگلیسی

قیمت فایل فقط 9,900 تومان

خرید

برچسب ها : رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای مدیریت تعارض بین مدیران آموزشی واجرایی دانشكده های تربیت بدنی دانشگاه های كشور – ارائه ی الگو , هوش عاطفی , مهارت های ارتباطی , پروژه , پایان نامه , پژوهش , تحقیق , مقاله , دانلود پروژه , دانلود پایان نامه , دانلود پژوهش , دانلود تحقیق , دانلود مقاله , مدیریت تعارض , مدیران , آموزشی , اجرایی , تربیت بدنی , دانشگاه های كشور – ارائه ی الگو

رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای مدیریت تعارض بین مدیران آموزشی واجرایی دانشكده های تربیت بدنی دانشگاه های كشور – ارائه ی الگو

رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای مدیریت تعارض بین مدیران آموزشی واجرایی دانشكده های تربیت بدنی   دانشگاه های كشور – ارائه ی الگودسته: علوم پایه
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: docx
حجم فایل: 526 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 300

دانشگاه به عنوان یك عامل اجرایی در آموزش و تربیت فرد وهدایت وی به سمت شهروندی موثر و مفید به حال جامعه ، دارای نقش موثر بوده و بدون تردید تامین كننده ی نیروی انسانی مورد نیاز جامعه درآ‌ینده خواهد بود به همین دلیل امروزه در جوامع مختلف دانشگاه ها از نظر كمی و كیفی رشد و گسترش یافته و تقاضا برای راهیابی روز به روز زیادتر می شود و تعداد كثیری دانشج

قیمت فایل فقط 9,900 تومان

خرید

رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای مدیریت تعارض بین مدیران آموزشی واجرایی دانشكده های تربیت بدنی   دانشگاه های كشور – ارائه ی الگو

مقدمه

دانشگاه به عنوان یك عامل اجرایی در آموزش و تربیت فرد وهدایت وی به سمت شهروندی موثر و مفید به حال جامعه ، دارای نقش موثر بوده و بدون تردید تامین كننده ی نیروی انسانی مورد نیاز جامعه درآ‌ینده خواهد بود . به همین دلیل امروزه در جوامع مختلف , دانشگاه ها از نظر كمی و كیفی رشد و گسترش یافته و تقاضا برای راهیابی روز به روز زیادتر می شود و تعداد كثیری دانشجو برای تحصیل و برخورداری از مزایای آن به این مراكز روی می آورند .

دانشگاه بعنوان یك نهاد تعلیم و تربیت از همه نهادهای اجتماعی پیچیده تر است . دانشگاه همانند سایر سازمان های رسـمی بایستی با وظایف ساخت ، اداره و جهت دادن به تركیب پیچیده ای از منابع انسانی درگیر گردد . بر خلاف اغلب سازمانهای رسمی تولید دانشگاه انسان است و این امر موجب پیدایش مسائل ویژه  در مدیریت دانشگاه می گردد .

از جمله مسائلی كه دانشـگاه به عـنوان یك سـازمان با آن روبرو اسـت مساله  تعارض[1] و عدم موافقت هاست. فعالیت های سازمانی مستلزم تعامل بین افراد وگروه های سازمان می باشد . در سازمان ها افراد مختلفی در رده های گوناگون مشغول انجام فعالیت ها و وظایف خود می باشند . لازمه انجام این فعالیت ها ارتباط دو جانبه یا چند جانبه افراد با همدیگر بوده كه می توانند زمینه ساز ایجاد تعارض باشند

بنابراین یكی از عمده ترین و در عین حال غیر قابل اجتناب ترین مسائل در سازمان ها تعارض بین افراد و گروه های موجود در آنها می باشد .دانشگاه نیز از این امر مستثنا نیست . « اصولا خمیر مایه مدیریت نظام های آموزشی با تعارض عجین است » (لی فام وهووئه2، 1974، ترجمه نائلی، 1370 ).

باید به خاطر داشت، این وجود تعارض نیست كه باعث اختلال و از هم پاشیدگی روابط در سازمان  می شود؛ بلكه مدیریت غیر اثر بخش تعارض ها است كه سبب نتایج نامطلوب می شود . تعارض در حد معقول یك جنبه طبیعی و مطلوب در هر رابطه ای است و اگر مدیریت تعارض به شكل سازنده صورت گیرد بسیار ارزشمند خواهد بود ( كتزلز 3 و همكاران ، ترجمه كریمی ، 1378 ).

بنابراین سازمان های ورزشی بخصوص دانشكده های تربیت بدنی برای اینكه بتوانند برنامه های اصولی تربیت بدنی را در جهت تأمین سلامت جسمانی و روانی دانشجویان ارائه دهند و زمینه های مساعدی را برای رشد و پرورش استعدادهای ورزشی دانشجویان ایجاد نمایند و از حداكثر توان جسمانی و روانی و فكری كاركنان خود بهره گیرند، باید اختلافات ، كشمكش ها و تعارضات را به گونه ای موثر و سودمند اداره كنند . از كسانی كه نقش مهمی در شـناسایی ، هدایت و حل تعارضـات در سـازمان ها دارند ، مدیران آن سـازمان ها می باشند . توانایی برخورد مدیران با تعارض و اداره آن در موفقیت و اثر بخشی كاركنان و سازمان های آنها اثر بسزایی دارد .

یكی از مهمترین عواملی كه تعیین كننده توانایی مدیر در حل موثر تعارض است، برخورداری او از هوش عاطفی[2]  است. برخلاف آنچه كه درگذشته تصـور می شد و هوش شناختی را تنها عامل موفقیت افراد می دانستند امروزه هوش عاطفی را از عوامل تعیین كننده موفقـیت افراد در كار و زندگی می دانند   (گلمن[3] ، 1995 ) .آنچه كه امروزه هوش عاطفی نامیده می شود، در اصل منبع اصلی انرژی ، قدرت ، آرزو و اشتیاق انسان است و درونی ترین ارزش ها و اهداف فرد را در زندگی فعال می سازد. با توسعه عاطفی فرد می آموزد كه احساسات خود و دیگران را تایید كند و برای آنها ارزش قائل شود و بطور مناسب به آنها پاسخ گوید و در می یابد كه عواطف در هر لحظه از روز اطلاعات حیاتی و سودمندی در اختیار او  می گذارند . این واكنش قلبی است كه نبوغ خلاق و شهود را شعله ور می سازد . فرد را با خود صادق می گرداند ، روابط اطمینان بخش برقرار می كند ، تصمیمات مهم را روشن می كند ، قطب نمای درونی برای زندگی و كار فراهم می آورد و شخص را به پیشآمدهای غیرمترقبه و راه حل های موفقیت آمیز رهنمون می سازد ( كوپر[4] ، 1980 ، به نقل از عزیزی ،1377 ) .

تحقیقات نشان می دهند كه حل تعارض در سازمان ها نیاز  به ایجاد یك محیط مسالمت آمیز ، كاهش تبعیض وبرقراری عــدالت ، یادگیری مشاركتی ، پیــشگیری از خــشونت و تفــكر انتقـادی دارد ( كاترین[5] ، 1995 ) . مدیرانی می توانند چنین محیط هایی را خلق كنند كه از هوش عاطفی بالایی برخوردار باشند .

مدیر با داشتن شعور عاطفی بالا می تواند نسبت به تعارض آگاهی بیشتری كسب نماید و بدین وسیله سریع تر و صحیح تر تعارض را شناسایی كند و با همدلی و اطمینان به هدایت سودمند آن بپردازد و از این طریق محیطی فراهم آورد كه كاركنان از سلامت روانی بیشتری در آن برخوردار شوند . چرا كه افراد با داشتن یك رابطه سالم ، احساس پذیرش ، درك حمایت ، ارزش ، اعتماد و اهمیت می كنند و این تامین كننده سلامت روانی و افزایش كارایی و سودمندی افراد است . در چنین فضایی است كه مدیریت تعارض به شكل سازنده آن امكان پذیر می شود .

همچنین از دیگر عوامل مؤثر در حل تعارضات در سازمان علاوه بر جلوگیری از دخالت ذهنیت در ارتباطات سازمانی و پذیرش نظرات دیگران و .... برخورداری مدیر از مهارت های ارتباطی می باشد (سلطانی، 1380).

یك مدیر چنانچه بتواند گوینده خوب و فرستنده خوب ، شنونده خوب و گیرنده خوب باشد ، مشاركت افراد درون و بیرون سازمان را از طریق جلب اعتماد فراگیر تامین خواهد كرد و این امر موفقیت او را در دستیابی به اهداف سازمان تضمین خواهد كرد .

دستیابی اهداف آموزش و پرورش در دانشگاه ها منوط به استفاده بهینه از منابع انسانی ، مالی و تجهیزاتی است . اما پویایی نظام آموزشی به عوامل مختلفی از جمله وجود روابط سالم و به دور از هرگونه تیرگی و همكاری و همدلی بین كاركنان دارد تا افراد بتوانند در محیطی پویا و سالم در جهت تحقق اهداف شخصی و سازمانی گام بردارند .

بنابراین مدیران باید این حقیقت را بپذیرند كه تعارض جزء انكار ناپذیر زندگی سازمانی است و مدیریت سازمان چاره ای جز پذیرش آن ندارد .آنها می بایست از تعارض برای افزایـش اثـر بـخشی سـازمان بهره جویند .برای مدیـریت تعارض در سـازمان ها تكنـیك های متـعددی وجـود دارد .همـكاری، مصـالحه، رقـابت، سازش و اجتـناب از روش هـای برخورد با تعـارض است كه در این تحـقیق از آنها در قالب سـه راهبـرد  راه حل گرا، عدم مقابله و كنترل نام برده شده است .

پژوهش حاضر سعی بر آن دارد كه نگاهی موشكافانه به مدیران تربیت بدنی و ورزش كه وظایف گوناگونی در محیط دانشگاهی بر عهده دارند ، داشته باشد . از طرفی باید متذكر شد كه بین مدیران آموزشی و اجرایی از نظر نوع كاری كه انجام می دهند ماهیتاً تفاوت هایی وجود دارد . زیرا بخش عمده كار مدیر آموزشی در ارتباط با مسائل آموزشی ، دانشجو و استادان كه صرفا ً مشغول به تحصیل و كار در یك رشته خاصی هستند می باشد . ولی مدیران اجرایی با تمام دانشجویان سر و كار دارند، كه هریك در رشته های خاصی مشغول به تحصیل می باشند .

پژوهش حاضر در نظر دارد كه میزان هوش عاطفی، مهارت های ارتباطی و راهبردهای مدیریت تعارض را در مدیران آموزشی و اجرایی دانشكده ها و گـروه های تربیـت بدنی دانشـگاه های دولتی و دانشگاه های آزاد اسلامی كشور مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار دهد. همچنین ارتباط هوش عاطفی ومهارت های ارتباطی را با راهبـردهای مدیریت تعـارض مورد بررسـی قرار داده و در نـهایت با توجـه به یافته های حاصل از این تحقیق و همچنین مطالعات انجام شده در این زمینه الگوی مناسبی ارائه دهد كه بتواند مدیران را در حل موفقیت آمیز تعارضات كمك نماید.



فهرست مطالب:

فصل اول

      مقدمه ..................................................................................................................................  1

زیربنای نظری تحقیق ......................................................................................................  4

تعارض و ماهیت آن .......................................................................................................  4

دیدگاه های متفاوت پیرامون تعارض سازمانی .................................................................  8

انواع تعارض .................................................................................................................  10

تعارض و اثرات اصلی آن ..............................................................................................  13

علل ایجاد تعارض در سازمان ها ....................................................................................  15

تعارض و تغییر ...............................................................................................................  18

تعاض و اثربخشی سازمان ..............................................................................................  19

راهبردهای پیشگیری و راهكارهای رفع تعارض ..............................................................  20

سبك ها و راهبردهای مدیریت تعارض ..........................................................................  22

تفرقه انداختن و حكومت كردن، سركوب كردن تعارض، حل سازنده تعارض،  رویكردهای حل تعارض، چانه زنی، میانجی گری و حكمیت ............................  22

خلاصه بحث تعارض ...................................................................................................  30

هوش عاطفی ...............................................................................................................  30

هوش عاطفی و ریشه های تاریخی آن ..........................................................................  31

پایه های بیولوژیكی عواطف و هوش عاطفی ...............................................................   35

دیدگاه های متفاوت پیرامون هوش عاطفی ....................................................................  37

مؤلفه های هوش عاطفی گلمن .....................................................................................  40

مؤلفه خودآگاهی، مؤلفه مدیریت، مؤلفه آگاهی اجتماعی، مؤلفه مهارت های اجتماعی، مؤلفه خودانگیزی ..............................................................................................  40

توجه معاصر به هوش عاطفی ............. ..........................................................................  46

تقسیم بندی افراد بر اساس IQ و EQ از دیدگاه جك بلوك ........................................  47

نقش وراثت و محیط در هوش عاطفی ...........................................................................  48

ویژگی های افراد با هوش عاطفی بالا و پائین ................................................................  49

هوش عاطفی در محل كار .............................................................................................  51

آموزش و یادگیری هوش عاطفی .................................................................................   55

خلاصه بحث هوش عاطفی ..........................................................................................  57

ارتباطات و چهارچوب مفهومی آن ..............................................................................  58

هدف و اهمیت ارتباطات .............................................................................................  61

فرایند و انواع ارتباطات................................................................................................  63

مهارت های ارتباطی مدیران .......................................................................................  66

تعریف مهارت های ارتباطی ........................................................................................  66

مهارت های ارتباطی و مؤلفه های آن ...........................................................................  66

مهارت كلامی، مهارت بازخورد و مهارت شنود مؤثر .......................................  66

خلاصه بحث ارتباطات .................................................................................................  71

الگو (مدل) ..................................................................................................................  71

نظریه های الگوسازی – انواع الگو ...................................................................  71

بیان مسأله ....................................................................................................................  76

اهمیت و ضرورت تحقیق .............................................................................................  78

اهداف تحقیق ..............................................................................................................  80

پیش فرض های تحقیق ................................................................................................  81

محدودیت های تحقیق .................................................................................................  81

تعریف واژه ها و اصطلاحات .......................................................................................  82

فصل دوم: پیشینه تحقیق

تعارض .......................................................................................................................  86

تحقیقات انجام شده در داخل كشور ...............................................................  90

تحقیقات انجام شده در خارج از كشور ..........................................................  90

هوش عاطفی

تحقیقات انجام شده در داخل كشور ...............................................................  95

تحقیقات انجام شده در خارج از كشور ...........................................................  98

ارتباطات (مهارت های ارتباطی)

تحقیقات انجام شده در داخل كشور ...............................................................  103

تحقیقات انجام شده در خارج ازكشور ...........................................................  106

نتیجه گیری از مرور ادبیات تحقیق ..............................................................................  108

فصل سوم: روش شناسی تحقیق

روش تحقیق ............................................................................................................ 111

جامعه آماری ...........................................................................................................  111

نمونه تحقیق ............................................................................................................  112

متغیرهای تحقیق ....................................................................................................... 112

ابزار های تحقیق ...................................................................................................... 113

نحوه امتیاز دهی و پایایی پرسشنامه های تحقیق ....................................................... 114

نحوه جمع آوری اطلاعات ....................................................................................... 117

روش های آماری .................................................................................................... 117

رعایت مسائل اخلاقی ............................................................................................. 118

    چكیده:
    بخش دوم آزمون فرضیه های تحقیق
    فرضیه 1:
    فرضیه 2:
    فرضیه 3:
    فرضیه 4:
    فرضیه 5:
    فرضیه 6:
    فرضیه 7:
    فرضیه 8:
    فرضیه 9:
    فرضیه 10:
    فرضیه 11:
    فرضیه 12:
    فرضیه 13:
    فرضیه 14:
    فرضیه 15:
    فرضیه 16:
    فرضیه 17:
    فرضیه 18:
    فرضیه 19:
    فرضیه 20:
    فرضیه 21:
    فرضیه 22:
    فرضیه 23:
    فرضیه 24:
    فرضیه 26:
    فرضیه 27:
    فرضیه 28:
    فرضیه 29:
    فرضیه 30:
    فرضیه 31:
    فرضیه 32:
    فرضیه 33:
    فرضیه 34:
    فرضیه 35:
    فرضیه 36:
    بحث، تحلیل و نتیجه گیری:
    فرضیه اول تحقیق
    فرضیه دوم تحقیق:
    فرضیه سوم تحقیق:
    فرضیه چهارم تحقیق:
    فرضیه پنجم تحقیق:
    فرضیه ششم تحقیق:
    فرضیه هفتم تحقیق:
    فرضیه هشتم تحقیق:
    فرضیه نهم تحقیق:
    فرضیه دهم تحقیق:
    فرضیه یازدهم تحقیق:
    فرضیه دوازدهم تحقیق
    فرضیه سیزدهم تحقیق:
    فرضیه چهاردهم تحقیق
    فرضیه پانزدهم تحقیق:
    فرضیه شانزدهم تحقیق:
    فرضیه هفدهم تحقیق:
    فرضیه هجدهم تحقیق:
    فرضیه نوزدهم تحقیق:
    فرضیه بیستم تحقیق:
    فرضیه بیست و یكم تحقیق:
    فرضیه بیست و دوم تحقیق:
    فرضیه بیست و سوم تحقیق:
    فرضیه بیست و چهارم تحقیق:
    فرضیه بیست و پنجم تحقیق:
    فرضیه بیست و ششم تحقیق:
    فرضیه بیست و هفتم تحقیق:
    فرضیه بیست و هشتم تحقیق:
    فرضیه بیست و نهم تحقیق:
    فرضیه سی ام تحقیق:
    فرضیه سی و یكم تحقیق:
    فرضیه سی و دوم تحقیق:
    فرضیه سی و سوم تحقیق:
    فرضیه سی و چهارم تحقیق:
    فرضیه سی و پنجم تحقیق:
    فرضیه سی و ششم تحقیق:
    مقدمه
    بخش اول
    جنسیت
    سن:
    سابقه خدمت:
    مرتبه علمی:
    میزان تحصیلات:
    نوع پست مدیریتی:
    جنسیت و نوع مدیریت:
     جنسیت و میزان تحصیلات:
    جنسیت و مرتبه علمی:
    مرتبه علمی و نوع مدیریت:
    مربی آموزشیار
    مربی
    استادیار
    دانشیار
    استاد
    مجموع
    میزان تحصیلات و نوع مدیریت:
    هوش عاطفی:
    مهارت های ارتباطی
    راهبرد كنترل:
    راهبرد عدم مقابله:
    راهبرد راه حل گرایی:
    فرضیه 22:
    فرضیه 24:
    فرضیه 25:
    فرضیه 26:
    فرضیه 27:
    منابع فارسی

·  منابع انگلیسی

قیمت فایل فقط 9,900 تومان

خرید

برچسب ها : رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای مدیریت تعارض بین مدیران آموزشی واجرایی دانشكده های تربیت بدنی دانشگاه های كشور – ارائه ی الگو , هوش عاطفی , مهارت های ارتباطی , پروژه , پایان نامه , پژوهش , تحقیق , مقاله , دانلود پروژه , دانلود پایان نامه , دانلود پژوهش , دانلود تحقیق , دانلود مقاله , مدیریت تعارض , مدیران , آموزشی , اجرایی , تربیت بدنی , دانشگاه های كشور – ارائه ی الگو

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


azam
Google
About 22,500 results (1.17 seconds)
Search Results
تحقیق رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای ...
bankmaghale.ir/تحقیق-رابطه-هوش-عاطفي-و-مهارت-هاي-...
Translate this page
تحقیق رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای مدیریت تعارض بین مدیران آموزشی و اجرایی دانشکده های تربیت بدنی مربوطه به صورت فایل ورد word و قابل ... مهارت های ارتباطی مدیران : ۱۱۲ الگو : ۱۲۲ الگو سازی ۱۲۳ الگو سازی برای فرد ۱۲۳
You've visited this page 2 times. Last visit: 4/15/16
رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای مدیریت ...
tazetarinha.rozblog.com/.../-رابطه-هوش-عاطفی-و-مهارت-...
Translate this page
رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای مدیریت تعارض بین مدیران آموزشی واجرایی دانشكده های تربیت بدنی دانشگاه های كشور – ارائه ی الگو. مقدمه دانشگاه به ...
پایان نامه رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای ...
test.com/.../پایان-نامه-رابطه-هوش-عاطفی-و-مهارت-های-ار...
Translate this page
پایان نامه دکترای تربیت بدنی گرایش مدیریت برنامه ریزی، خلاصه تحقيق: هدف ... آموزشي و اجرايي دانشكده ها و گروه هاي تربيت بدني دانشگاه هاي كشور- ارائه ي الگو بوده است. ... پایان نامه رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای مديريت تعارض بين ... هاي ارتباطي با راهبردهاي مديريت تعارض بين مديران آموزشي و اجرايي دانشكده ها و ...
پایان نامه دکترا رشته تربیت بدنی رابطه هوش عاطفي و مهارت ...
iranianpazhoohesh.sellfile.ir/prod-325880-پایان+نامه+...
Translate this page
... های ارتباطی با راهبردهای مدیریت تعارض بین مدیران آموزشی و اجرایی دانشکده ها. ... مديران آموزشي و اجرايي دانشكده هاي تربيت بدني دانشگاه هاي كشور و ارائه ي الگو با ...
تحقیق رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای ...
bankmaghaleh.ir/تحقيق-رابطه-هوش-عاطفي-و-مهارت-ها...
Translate this page
تحقیق رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای مدیریت. تعارض بین مدیران آموزشی واجرایی دانشکده های تربیت بدنی. تعداد صفحات : ۳۴۸. نوع فایل : ورد و ...
رابطه هوش عاطفي و مهارت هاي ارتباطي با راهبردهاي مديريت ...
www.dociran.com/تربیت_بدنی_و.../7364.aspx
Translate this page
Feb 27, 2011 - کلیه مقالات ظهر و یا شب همان روز ارسال خواهند شد با تشکر عالم زاده ... با راهبردهاي مديريت تعارض بين مديران آموزشي واجرايي دانشكده هاي تربيت بدني دانشگاه هاي كشور – ارائه ي الگو (رشته تربيت بدني – گرايش مديريت و برنامه ريزي) ...
تعیین رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای ...
koshafile.blogsky.com/.../آدرس%20لینک%20عکس
Translate this page
Mar 2, 2016 - ... مدیریت تعارض در بین مدیران آموزشی و اجرایی دانشگاه و ارائه ی الگوی ... بین مدیران آموزشی و اجرایی دانشکده های تربیت بدنی دانشگاه های کشور و ...
پایان نامه رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای ...
papersky.ir/.../پایان-نامه-رابطه-هوش-عاطفی-و-مهارت-های-...
Translate this page
هدف از انجام تحقیق تعیین رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای مدیریت تعارض بین مدیران آموزشی و اجرایی دانشکده ها و گروه های تربیت بدنی دانشگاه های ...
mo367-رابطه هوش عاطفي و مهارت هاي ارتباطي با راهبردهاي ...
parsproje.com/.../1797-mo367-رابطه-هوش-عاطفي-و-مها...
Translate this page
mo367-رابطه هوش عاطفي و مهارت هاي ارتباطي با راهبردهاي مديريت تعارض در بين .... تعارض را در مديران آموزشي و اجرايي دانشكده ها و گـروه هاي تربيـت بدني دانشـگاه هاي ...
رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای مدیریت ...
download.fileforooshi.ir/رابطه-هوش-عاطفی-و-مهارت-های...
Translate this page
رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای مدیریت تعارض بین مدیران آموزشی واجرایی دانشكده های تربیت بدنی دانشگاه های كشور – ارائه ی الگو. مقدمه. دانشگاه به ...
عنوان پایان نامه مدیریت ورزشی - sport management
sport1350.blogfa.com/post/5
Translate this page
نحوه گذران اوقات فراغت دانشجويان دانشگاههاي علوم پزشکي کشور با تاکيد بر ... رابطه هوش عاطفي و مهارت‌هاي ارتباطي با راهبردهاي مديريت تعارض بين مديران آموزشي و اجرايي دانشکده‌هاي تربيت بدني دانشگاه‌هاي ايران - ارائه‌ي الگو/ حسن فهيم دوين.
تربيت بدني - مديريت و برنامه‌ريزي - لیست پایان نامه علوم و ...
ltuasr.blogfa.com/post-42.aspx
Translate this page
تعيين الگوهاي رفتاري (A وB) مديران آموزشي و اجرايي تربيت بدني دانشگاهها و ارتباط آن ... نحوه گذران اوقات فراغت دانشجويان دانشگاههاي علوم پزشکي کشور با تاکيد بر ... رابطه هوش عاطفي و مهارت‌هاي ارتباطي با راهبردهاي مديريت تعارض بين مديران آموزشي و اجرايي دانشکده‌هاي تربيت بدني دانشگاه‌هاي ايران - ارائه‌ي الگو/ حسن فهيم دوين.
تعیین رابطه هوش عاطفی و مهارتهای ارتباطی2 | پايگاه دانلود ...
www.takbook.com/.../تعیین-رابطه-هوش-عاطفی-و-مهار...
Translate this page
فرایند و انواع ارتباطات: ۱ فرایند ارتباطات را می توان به طور ساده در الگویی که شامل سه جزء اصلی. ... برای مهارت های ارتباطی، تعاریف متعددی ارائه شده است: به اعتقاد هلریگل و ..... با راهبردهای مدیریت تعارض در بین مدیران آموزشی و اجرایی دانشکده های تربیت ... مدیریت آموزشی و اجرایی دانشکده ها و گروه های تربیت بدنی دانشگاه ها ی کشور ...
رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبرد های مدیریت تعارض
file7.ir/.../رابطه-هوش-عاطفی-و-مهارت-های-ارتباطی-با-راه...
Translate this page
موضوع : رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبرد های مدیریت تعارض ..... 2- اشكان، مريم (1382)، «بررسي رابطه بين بهره عاطفي و سبك مديريت تعارض در .... رابطه مهارت هاي ارتباطي مديران و تعهد سازماني دبيران مدارس متوسطه مشهد (پايان نامه ... آموزشي و اجرايي داشنكده ها و گروه هاي تربيت بدني دانشگاه هاي كشور- ارائه ي الگو بوده است.
رساله دکتری با موضوع رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با ...
https://selz.ir/.../5095244-رساله-دکتری-با-موضوع-راب...
Translate this page
... با راهبردهای مدیریت تعارض بین مدیران آموزشی واجرایی دانشكده های تربیت بدنی دانشگاه های كشور – ارائه ی الگو محدوده قیمت از 5000 تومان از فروشگاه مهسا شاپ. ... رساله دکتری با موضوع رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای مدیریت ...
پایان نامه تعیین رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی | مرجع ...
www.payanname.net › ... › روانشناسی و علوم تربیتی
Translate this page
Jun 16, 2015 - دانلود متن کامل این پایان نامه با فرمت ورد word. مقدمه. دانشگاه به عنوان یک عامل اجرایی در آموزش و تربیت فرد وهدایت وی به سمت ... بنابراین سازمان های ورزشی بخصوص دانشکده های تربیت بدنی برای اینکه ... پژوهش حاضر در نظر دارد که میزان هوش عاطفی، مهارت های ارتباطی و راهبردهای مدیریت تعارض را در مدیران آموزشی و ...
پایان نامه رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای ...
mhr.translatearticles.ir/.../پایان-نامه-رابطه-هوش-عاطفی-...
Translate this page
Jul 27, 2014 - پایان نامه دکترای تربیت بدنی گرایش مدیریت برنامه ریزی، خلاصه تحقیق: هدف از انجام ... با راهبردهای مدیریت تعارض بین مدیران آموزشی و اجرایی دانشکده ها و گروه های تربیت بدنی دانشگاه های کشور- ارائه الگو بوده است. ... پایان نامه هوش عاطفی، مهارت های ارتباطی و راهبردهای مدیریت تعارض را در مدیران آموزشی و اجرایی ...
تعیین رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی - 13628 - دانلود ...
eng.firearticle.ir/.../تعیین-رابطه-هوش-عاطفی-و-مهارت-ه...
Translate this page
Apr 27, 2015 - 10-تعیین رابطه بین مهارت های ارتباطی با راهبرد کنترل در مدیران ... 14- مقایسه هوش عاطفی، مهارت های ارتباطی و راهبردهای مدیریت تعارض در مدیران تحت بررسی. 15- ارائه ی الگوی مناسب بر اساس هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی برای ... و اجرایی دانشکده ها و گروه های تربیت بدنی دانشگاه های کشور- ارائه الگو بوده است.
بانك موضوعات پايان نامه رشته تربيت بدني- كليه گرايشها ...
www.iranresearches.ir/...بانك.../158-تربيت-بدني-ك...
Translate this page
... همگاني کشور; رابطه هوش عاطفي و مهارت‌هاي ارتباطي با راهبردهاي مديريت تعارض بين مديران آموزشي و اجرايي دانشکده‌هاي تربيت بدني دانشگاه‌هاي ايران - ارائه‌ي الگو ...
[PDF]ﻫﺎي ورزﺷﻲ ارﺗﺒﺎط ﺑﻴﻦ راﻫﺒﺮدﻫﺎي ﻣﺪﻳﺮﻳﺖ ﺗﻌﺎرض و ﻫﻮش ﻫﻴﺠ
www.ensani.ir/storage/.../20121212134522-9569-61....
Translate this page
by مظفری - ‎2012
ﻣﻮرﮔﺎن ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از دو ﭘﺮﺳﺸﻨﺎﻣﺔ اﺳﺘﺎﻧﺪارد راﻫﺒﺮدﻫﺎي ﻣﺪﻳﺮﻳﺖ ﺗﻌﺎرض راﺑﻴﻨﺰ. (. 1999. ) و ﭘﺮﺳﺸﻨﺎﻣﺔ ﻫﻮش ﻫﻴﺠﺎﻧﻲ. ﺑﺮادﺑﺮي، ﮔﺮﻳﻮز .... ﻫﺎي ارﺗﺒﺎﻃﻲ ﺑﺎ راﻫﺒﺮدﻫﺎي ﻣﺪﻳﺮﻳﺖ ﺗﻌﺎرض ﺑﻴﻦ ﻣﺪﻳﺮان آﻣﻮزﺷﻲ و اﺟﺮاﻳﻲ داﻧﺸﻜﺪه. ﻫﺎي ﺗﺮﺑﻴﺖ. ﺑﺪﻧﻲ داﻧﺸﮕﺎه. ﻫﺎي اﻳﺮان. » ، ﺑﻪ ﻧﺘﺎﻳﺞ زﻳﺮ دﺳﺖ ﻳﺎﻓﺖ. : ﺑﻴﻦ ﻫﻮش. ﻫﻴﺠﺎﻧ. ﻲ و ﻣﻬﺎرت. ﻫﺎي ارﺗﺒﺎﻃﻲ ﻣﺪﻳﺮان ﺑﺎ اﻧﺘﺨﺎب راﻫﺒﺮد ﻛﻨﺘﺮل و ﻋﺪم ﻣﻘﺎﺑﻠﻪ در ﻣﺪﻳﺮﻳﺖ ﺗﻌﺎرض. ارﺗﺒﺎط ﻣﻌﻨﺎداري ﻣﺸﺎﻫﺪه ﻧﺸﺪ، وﻟﻲ ﺑﻴﻦ ﻫﻮش ...
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی
www.iauctb.ac.ir/fa/thesis/
4, بررسي عناصر بصري در كميك استريپ, رشید کارگر, دانشکده هنر, ارتباط .... 40, بررسی رابطه بین آموزش های ضمن خدمت مجازی با بهبود عملکرد روسای شعب بانک تجارت ..... آزاد ارس و ارائه راهبردهای توسعه¬ی منطقه, سپیده لیوارجانی, دانشکده هنر, شهرسازى .... 235, بررسی رابطه بین بهره وری مدیران آموزشی با هوش هیجانی و مهارت های مدیریت ...
موضوعات پایان نامه ارشد تربیت بدنی مدیریت و برنامه ریزی
sharifyar.com/subject-management-planning/
Translate this page
در این بخش فهرست موضوعات پایان نامه های رشته تربیت بدنی گرایش مدیریت و برنامه ... همگاني کشور; رابطه هوش عاطفي و مهارت‌هاي ارتباطي با راهبردهاي مديريت تعارض بين مديران آموزشي و اجرايي دانشکده‌هاي تربيت بدني دانشگاه‌هاي ايران – ارائه‌ي الگو ...
[PDF]ﻣﺪارا و اﺟﺘﻨﺎب ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﺗﻌﺎرض ﻫﺎي ﺳﺒﮏ راﺑﻄﻪ ﺑﯿﻦ ﻫﻮش ﻋﺎﻃ
journals.umz.ac.ir/pdf_406_e786fac5fc93524582ca9...
Translate this page
by حدادی - ‎2011
03/. 90/. راﺑﻄﻪ ﺑﯿﻦ ﻫﻮش ﻋﺎﻃﻔﯽ و. ﺳﺒﮏ. ﻫﺎي. ﻣﺪارا و اﺟﺘﻨﺎب ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﺗﻌﺎرض. در دﺑﯿﺮان زن ﺗﺮﺑﯿﺖ ... ﻫﻮش. ﻋﺎﻃﻔﯽ. ﺷﺮﯾﻨﮓ. و. ﭘﺮﺳﺸﻨﺎﻣﻪ. راﻫﺒﺮدﻫﺎي. ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ. ﺗﻌﺎرض. رﺣﯿﻢ. اﻓﺰاﻟﻮر. اﺳﺘﻔﺎده .ﺷﺪ. داده. ﻫﺎ. ﺑﺎ. آﻣﺎر ... ارﺗﺒﺎط. ﺧﻮد. و. دﯾﮕﺮان. (. ﻣﺎﯾﺮ و. ﺳﺎﻟﻮوي،. 1997. ). ﻫﻮش. ﻋﺎﻃﻔ. ﯽ. دارا. ي. ﻣﺆﻟﻔﻪ. ﻫﺎي. ﻞﯾذ. اﺳﺖ. 1: ...... ﺗﻌﺎرض. ﺑﯿﻦ. ﻣﺪﯾﺮان. آﻣﻮزﺷﯽ. و. اﺟﺮاﯾﯽ. داﻧﺸﮑﺪه. ﻫﺎي. ﺗﺮﺑﯿﺖ. ﺑﺪﻧﯽ. داﻧﺸﮕﺎه. ﻫﺎي. اﯾﺮان،. اراﺋﻪ. اﻟﮕﻮ.
رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبرد های مدیریت تعارض
filesone.mihanblog.com/post/651
Translate this page
Jan 9, 2016 - رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبرد های مدیریت تعارض. ... صفحه نخست تماس با مدیر پست الکترونیک RSS ATOM ... آموزش و یادگیری هوش عاطفی 55 ... «بررسی رابطه بین هوش عاطفی و فرسودگی شغلی و سلامت روانی .... و اجرایی داشنكده ها و گروه های تربیت بدنی دانشگاه های كشور- ارائه ی الگو بوده است.
[PDF]ورزشي فيزيولوژي - تربيت بدني
iusnews.ir/images/upfiles/20160127/ورزش.pdf
Translate this page
Jan 27, 2016 - رابطه هوش عاطفي و مهارت. هاي ارتباطي با راهبردهاي مديريت تعارض بين. مديران آموزشي و. اجرايي دانشکده. هاي تربيت بدني دانشگاه. هاي ايران. -. ارائه. ي ...
رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای مدیریت ...
7paper.ir/رابطه-هوش-عاطفی-و-مهارت-های-ارتباطی-با-ر/
Translate this page
رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای مدیریت تعارض بین مدیران آموزشی ... تعارض بین مدیران آموزشی و اجرایی داشنکده ها و گروه های تربیت بدنی دانشگاه های ... منطبق با کلیدواژه: آموزشی ارتباطی بین تعارض دانشکده رابطه راهبردهای عاطفی ...
ادامه قسمت :تعیین رابطه هوش عاطفی و مهارتهای ارتباطی2 - مرکز ...
4223682.blogfa.com/post-1898.aspx
Translate this page
به اين ترتيب كليه مديران آموزشي و اجرايي كه در شروع اين تحقيق 122 نفر بودند، ... در بين مديران آموزشي و اجرايي دانشكده هاي تربيت بدني دانشگاه هاي كشور و ارائه ي ... 14- مقايسه هوش عاطفي، مهارت هاي ارتباطي و راهبردهاي مديريت تعارض در مديران تحت بررسي 15- ارائه ي الگوي مناسب بر اساس هوش عاطفي و مهارت هاي ارتباطي براي مواجهه با ...
[PDF]ﻫﻮﺵ ﻋﺎﻃﻔﻲ ﺑﺎ ﺭﺍﻫﺒﺮﺩﻫﺎﻱ ﻣﺪﻳﺮﻳﺖ ﺗﻌﺎﺭﺽ ﺑﻴﻦ ﻣﺪﻳﺮﺍﻥ - دانشگاه تهران
https://joh.ut.ac.ir/article_18677_3fb2fd3a3efcd90b83...
Translate this page
by دوین - ‎2007
ﻫﻮﺵ ﻋﺎﻃﻔﻲ ﺑﺎ ﺭﺍﻫﺒﺮﺩﻫﺎﻱ ﻣﺪﻳﺮﻳﺖ ﺗﻌﺎﺭﺽ ﺑﻴﻦ ﻣﺪﻳﺮﺍﻥ ﺁﻣﻮﺯﺷﻲ ﻭ ﺍﺟﺮﺍﻳﻲ ... ﻭ ﮔﺮﻭﻩ ﻫﺎﻱ ﺗﺮﺑﻴﺖ ﺑﺪﻧﻲ. ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﻫﺎﻱ. ﮐﺸﻮﺭ. ,. ﺗﻌﻴﻴﻦ ﺭﺍﺑﻄ. ﺔ. ﺑﻴﻦ. ﺁﻧﻬﺎ ﻭ. ﻣﻘﺎﻳﺴ. ﺔ. ﺍﻳﻦ ﻣﺘﻐﻴﺮﻫﺎ ﺩﺭ. ﺑﻴﻦ. ﺁﺯﻣﻮﺩﻧﯽ ﻫﺎ ﻭ. ﺍﺭﺍﺋ. ﺔ. ﺍﻟﮕﻮ. ﺑﻮﺩ . ﺍﻃﻼﻋﺎﺕ ﻻﺯﻡ ﺑﻪ ﻭﺳﻴﻠﺔ. ﭘﺮﺳﺸﻨﺎﻣﻪ ﻫﺎﯼ ﻫﻮﺵ ﻋﺎﻃﻔﯽ ﺷﺮﻳﻨﮓ. ,. ﭘﺮﺳﺸﻨﺎﻣﻪ. ﺭﺍﻫﺒﺮﺩﻫﺎﯼ ﻣﺪﻳﺮﻳﺖ ﺗﻌﺎﺭﺽ ﺭﺍﺑﻴﻨﺰ ... ﺩﺍﻧﺸﮑﺪﻩ ﻫﺎ ﻭ ﮔﺮﻭﻩ ﻫﺎﯼ ﺗﺮﺑﻴﺖ ﺑﺪﻧﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﺭﺍﺋﻪ ... ﺍﺭﺗﺒﺎﻁ ﺑﺎ ﻣﺮﺩﻡ ﻭ ﺳﺎﺯﮔﺎﺭﻱ ﻓﺮﺩ ﺑﺎ ﻣﺤﻴﻂ ﭘﻴﺮﺍﻣﻮﻥ ﺧﻮﻳﺶ ﭘﻴﻮﻧﺪ ﺩﺍﺭﺩ.
فریده هادوی - دانشگاه خوارزمی
cvs.khu.ac.ir/fa/hadavi.htm
Translate this page
*رابطه هوش عاطفي با راهبردهاي مديريت تعارض بين مديران آموزشي و اجرايي دانشکده هاي تربيت بدني دانشگاه هاي کشور و ارايه الگو. فهيم دوين، حسن و اميرتاش ،علي محمد و ...
تعیین رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی - 13628
kingdom.dl19.ir/.../تعیین-رابطه-هوش-عاطفی-و-مهارت-...
Translate this page
Jan 24, 2016 - 10-تعیین رابطه بین مهارت های ارتباطی با راهبرد کنترل در مدیران ... 14- مقایسه هوش عاطفی، مهارت های ارتباطی و راهبردهای مدیریت تعارض در مدیران تحت بررسی. 15- ارائه ی الگوی مناسب بر اساس هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی برای ... و اجرایی دانشکده ها و گروه های تربیت بدنی دانشگاه های کشور- ارائه الگو بوده است.
رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای مدیریت ...
cafepaper.ir/.../رابطه-هوش-عاطفی-و-مهارت-های-ارتباطی-...
Translate this page
Jan 29, 2016 - رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای مدیریت تعارض بین ... بین مدیران آموزشی و اجرایی داشنکده ها و گروه های تربیت بدنی دانشگاه های ...
فریبا کریمی - دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان
www.khuisf.ac.ir/prof/Masters/IntPages/?action...
Translate this page
شيوه هاي آشناسازي دانش آموزان دوره متوسطه فريدونشهر با حقوق شهروندي کشور ارائه : ... نام مجله : فصلنامه مديريت و رهبري آموزشي دانشگاه آزاد اسلامي واحد گرمسار نوع مجله ...
رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای مدیریت ...
stufile.ir/.../رابطه-هوش-عاطفی-و-مهارت-های-ارتباطی-با-...
Translate this page
رابطه هوش عاطفي و مهارت هاي ارتباطي با راهبردهاي مديريت تعارض بين مديران آموزشي واجرايي دانشكده هاي تربيت بدني. دانشگاه هاي كشور – ارائه ي الگو" است. پرداخت و ...
[DOC]CV 94- Dr Heydarinejad.doc - دانشگاه شهید چمران اهواز
scu.ac.ir/_Physic...
Translate this pageShahid Chamran University of Ahvaz
دانشیار تمام وقت از اسفند ماه 1389 (دانشکده تربيت بدنی و علوم ورزشی، دانشگاه شهيد چمران) ... دانشکده ها و گروه های آموزشی تربيت بدنی در دانشگاه های دولتی – ارائه الگوی .... ارتباط بین ویژگی های شخصیتی و راهبردهای مدیریت تعارض مدیران ادارههای ... رابطه دلبستگی شغلی دبیران تربیت بدنی با جو سازمانی مدارس متوسطه شهر اهواز: ...
رابطه هوش عاطفی با راهبردهای مدیریت تعارض بین مدیران ...
www.aftabir.com › ... › مدیریت و خدمات اداری
Translate this page
Dec 13, 2008 - رابطه هوش عاطفی با راهبردهای مدیریت تعارض بین مدیران آموزشی و اجرایی دانشکده های تربیت بدنی دانشگاه های کشور و ارایه الگو.
رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای مدیریت ...
payannamenik.blog.ir/.../رابطه-هوش-عاطفی-و-مهارت-های-... - Translate this page
پایان نامه رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای مدیریت تعارض بین مدیران ... آموزشی و اجرایی دانشکده ها و گروه های تربیت بدنی دانشگاه های کشور- ارائه ی ...
جستجو در پایان نامه های دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد
thesis.um.ac.ir/index-l-fac-علوم‌تربیتی%20و%20روا...
Translate this page
44 - امکان اجرای مدیریت عملکرد بر اساس مدل بالدریج در دانشگاه فردوسی مشهد - نویسنده: ... 48 - باورهای معرفت‌شناختی مدیران مدارس ابتدایی و متوسطه و رابطه آن با سبک رهبری ... 53 - بررسی اثر بخشی آموزش مهارت‌های اجتماعی بر هوش هیجانی، کیفیت زندگی و .... 140 - بررسی رابطه بین جو سازمانی و تعارض معلمان مدارس راهنمایی شهرستان ...
مركز تحقيق و مقالات - ليست پايان نامه هاي مديريت(بازرگاني ...
centerp.blogfa.com/post/4
Translate this page
رابطه هوش عاطفي و مهارت هاي ارتباطي با راهبردهاي مديريت تعارض بين مديران آموزشي واجرايي دانشكده هاي تربيت بدني دانشگاه هاي كشور – ارائه ي . روابط عمومي ... ارائه یک الگوی بهینه سرویس دهی به مشتریان بانک با استفاده از مدلهای صف. ارتباط بين ...
پرسشنامه رایگان - پرسشنامه رایگان
questionnaire1.com/
پرسشنامه رایگان هوش هیجانی مادران ... پرسشنامه رایگان ویژگی های مولفه تصمیم گیری در دانشگاه ... پرسشنامه رایگان بررسی سبک مدیران مدارس در برخورد با تعارض، از دیدگاه معلمان ..... پرسشنامه رایگان الگوی مدیریت استراتژیک آموزش عالی .... پرسشنامه رایگان رابطه ی مهارت های ارتباطی مدیران و تعهد سازمانی دبیران مدارس متوسطه ...
انجام پایان نامه تربیت بدنی - انجام پایان نامه کارشناسی ارشد ...
www.master-thesis.ir/Thesis/.../Physical-Education
Translate this page
رابطه هوش عاطفي و مهارت‌هاي ارتباطي با راهبردهاي مديريت تعارض بين مديران آموزشي و اجرايي دانشکده‌هاي تربيت بدني دانشگاه‌هاي ايران - ارائه‌ي الگو. نقش رسانه‌هاي گروهي ...
روش تحقیق تعیین رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با ...
www.unicloob.com › ... › روان شناسي و علوم تربيتي
Translate this page
روش تحقيق تعيين رابطه هوش عاطفي و مهارت هاي ارتباطي با راهبردهاي مديريت تعارض در بين مديران آموزشي و اجرايي دانشكده هاي تربيت بدني دانشگاههاي كشور و ارائه ي.
نمونه موضوع پایان نامه تربیت بدنی (1)
iranphe.ir/physical.../280-نمونه-موضوع-پایان-نامه-تر...
Translate this page
نحوه گذران اوقات فراغت دانشجويان دانشگاههاي علوم پزشکي کشور با تاکيد بر فعاليتهاي ورزشي و ... رابطه هوش عاطفي و مهارت‌هاي ارتباطي با راهبردهاي مديريت تعارض بين مديران آموزشي و اجرايي دانشکده‌هاي تربيت بدني دانشگاه‌هاي ايران - ارائه‌ي الگو.
آموزش در هزاره سوم - موضوعات پروپوزال و پایان نامه های رشته علوم ...
ebrahimibonab.blogfa.com/post/23
Translate this page
440) روش تحقیق تعیین رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای مدیریت تعارض در بین مدیران آموزشی و اجرایی دانشکده های تربیت بدنی دانشگاههای کشور و ...
پایان نامه تعیین رابطه هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با ... - 0ll0
www.0ll0.ir › فایل
Translate this page
Dec 11, 2015 - ... عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبردهای مدیریت تعارض در بین مدیران ..... را در مدیران آموزشی و اجرایی دانشکده ها و گـروه های تربیـت بدنی دانشـگاه های ...
مشاهده مجموعه مقالات ششمین همایش ملی دانشجویان تربیت بدنی و ...
www.callforpapers.ir › انتشارات علمی
Translate this page
رابطه بين ريسك فاكتور ها با آسيب هاي ورزشي در دانش آموزان پسر شركت كننده در رشته هاي ... ارتباط بين تعادل و قدرت حداكثر در حركات قدرتي با زنجيره حركتي بسته در شرايط .... و راهبردهاي مديريت تعارض مديران سازمان تربيت بدني و روساي فدراسيون هاي .... تآثير آموزش هوش هيجاني بر مهارت هاي رواني ورزشكاران ماهر و مبتدي رشته كاراته
پروفسور میرمحمد سید عباس زاده | رزومه اعضای هیات علمی ...
asatid.urmia.ac.ir/m.abbaszadeh
Translate this page
تدريس دروس زير در دوره های دکترای مدیریت آموزشی دانشگاه ارومیه : .... 9 معلمان و روش هاي كنترل كلاس، فصلنامه علمي پژوهشي دانشكده علوم تربيتي دانشگاه .... 35- برسی ارتباط بین ساختار سازمانی با میزان خلاقیت (مورد کاوی:دبیران دبیرستان ها) .... 65- بررسی رابطه بین مهارتهای خود مدیریتی و رفتار شهروندی سازمانی مدیران ومعلمان ...
پایان نامه بررسی ارتباط هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با ...
fileunivercity.parsiblog.com/.../مباني+نظري+مديريت+...
Translate this page
Feb 19, 2016 - پایان نامه رشته مدیریت با موضوع تعارض و عدم توافق در 280 صفحه ورد قابل ... دانلود پایان نامه بررسی ارتباط هوش عاطفی و مهارت های ارتباطی با راهبـردهای مدیریت تعـارض و ... فعالیت های سازمانی مستلزم تعامل بین افراد وگروه های سازمان می باشد . .... مدیران آموزشی و اجرایی دانشکده ها و گـروه های تربیـت بدنی دانشـگاه های ...
معاونت آموزشی و دانشجویی فرهنگی - دانشگاه آزاد اسلامی واحد ...
www.iaubc.ac.ir/.../معاونتآموزشیودانشجوییفرهنگی.a...
Translate this page
معاونت امور دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي يكي از مجموعه‌هايي است كه دانشجويان عزيز در طول تحصيل و پس از فراغت از تحصيل با آن در ارتباط مي‌باشند. ... و کارکنان اين بخش تلاش مي‌كنند تا با ارائه خدمت هر چه بهتر در زمينه‌هاي تربيت بدني ، مشاوره ، سرويس‌دهي ... انجام مطالعات و بررسیهای لازم جهت پیشنهاد توسعه برنامه های آموزشی دانشکده ها.
تعيين رابطه هوش عاطفي و مهارت هاي ارتباطي با راهبردهاي ...
www.loosi.ir/.../تعيين-رابطه-هوش-عاطفي-و-مهارت-هاي-ا... - Translate this page
Nov 18, 2013 - ... آموزشي و اجرايي دانشكده هاي تربيت بدني دانشگاههاي كشور و ارائه ي الگوي. ... با راهبردهای مدیریت تعارض در بین مدیران آموزشی و اجرایی دانشکده های ...
بــانکـــ جدیدترین مــوضوعات پایان نامــه برای تــمامی رشتــه هــا
www.bia2prozhe.ir/post/55
Translate this page
بررسي ارتباط شاخص هاي تنفسي و فيزيولوژيک قبل از جداسازي از دستگاه تهويه .... ورزش همگاني کشور; رابطه هوش عاطفي و مهارت‌هاي ارتباطي با راهبردهاي مديريت تعارض بين مديران آموزشي و اجرايي دانشکده‌هاي تربيت بدني دانشگاه‌هاي ايران - ارائه‌ي الگو ...

    1   
2
   
3
   
4
   
5
   
6
   
7
   
8
   
9
   
10
   
Next
Unknown - Use precise location
 - Learn more  
Help Send feedback Privacy Terms

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
ساختمان سازها ، نیازمندی های صنعت ساختمان


ساختمان سازها ، نیازمندی های صنعت ساختمان

www.SakhtemanSazha.com


سایت ساختمان سازها (www.SakhtemanSazha.com) یک سایت تخصصی در بخش ساختمان و صنایع وابسته آن می باشد که تمامی متخصصان، فروشندگان ، مجریان و فعالان این بخش می توانند تبلیغات خود را بصورت آنلاین به نمایش بگذارند و تنها برای آگهی های ویژه هزینه پرداخت نمایند.

فعالان بخش ساختمان می توانند محصولات ، خدمات  ، اطلاعات تماس و تصاویر محصولات خود  را در سایت ساختمان سازها بصورت آگهی تبلیغاتی ثبت کنند و محل فروشگاه یا دفتر خود را روی نقشه بصورت آنلاین مشخص کنند تا مخاطبین با درک بهتری از خدمات و محصولات ایشان آشنا شوند.

همچنین بازدیدکنندگان سایت ساختمان سازها ، افراد و شرکتهایی هستند که به دنبال کالا و خدمات و فروشندگان و مجریان مرتبط با صنعت ساختمان هستند که در این سایت می توانند به راحتی شرکت مورد نظر خود را پیدا کنند.

موضوعات اصلی سایت ساختمان سازها شامل دکوراسیون ، مصالح ساختمانی ، املاک ، ماشین آلات ، خدمات ساختمانی , خدمات تزییناتی ، خدمات تاسیساتی ، لوازم و تجهیزات ، بازار کار ، آموزش ، شرکتها و امور مهندسی ، محوطه سازی و سایر نیازمندیهای مرتبط با ساختمان می باشد و هر کدام از این موضوعات بخشهای مختلفی از فعالیتهای مرتبط با ساختمان را در بر می گیرد.


سایت ساختمان سازها محل مناسبی برای ثبت آگهی های تخصصی صنعت ساختمان می باشد. با ثبت آگهی های خود در بخش نیازمندی های ساختمان سازها ، تبلیغات خود را در سراسر کشور در معرض دید بازدیدکنندگان تخصصی قرار خواهید داد و مشتریان بالقوه بیشتری را جذب خواهید نمود. ثبت آگهی و تبلیغ در سایت ساختمان سازها رایگان است و فقط آگهی های ویژه شامل هزینه خواهد بود.



-ثبت آگهی در ساختمان سازها-

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 6896
  • کل نظرات : 32
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 19
  • آی پی امروز : 118
  • آی پی دیروز : 150
  • بازدید امروز : 1,770
  • باردید دیروز : 966
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 4
  • بازدید هفته : 1,770
  • بازدید ماه : 14,700
  • بازدید سال : 107,530
  • بازدید کلی : 2,616,077