loading...
دانلود پروژه و پایان نامه
جشنواره تابستان طلایی فایل ناب با جوایز ویژه

مسابقه فایل ناب با جوایز ویژه

 

جشنواره تابستان طلایی فایل ناب با جوایز ویژه
فایل بفروشید ، درآمد کسب کنید و جایزه بگیرید


در تابستان 95 با پنجمین جشنواره فایل ناب همراه با کاربران عزیز هستیم. در این دوره کاربرانی که بطور متوسط فقط یک بازاریابی در روز داشته باشند هم جایزه ویژه دریافت خواهند کرد ؛ همچنین کاربرانی بطور متوسط 2 محصول در روز ثبت کرده باشند هم از جوایز ویژه فایل ناب برخوردار خواهند شد.
هدف ما در این دوره افزایش کیفیت فعالیت کاربران خواهد بود و تلاش ما این است که تمام کاربرانی که در این مسابقه شرکت می کنند و فعالیت مفیدی دارند از جوایز سایت بهره مند شوند. با توجه به زمان 93 روزه تابستان ، فرصت خوبی برای کسب امتیازهای بالا خواهید داشت.
تمامی کاربران (فروشنده و بازایاب) می توانند با ثبت محصول و یا فروش محصولات موجود ، امتیاز خود را بالا برده و علاوه بر اینکه درآمد خود را افزایش خواهند داد ، می توانند شانس برنده شدن خود را نیز افزایش داده و از جوایزی که برای نفرات برتر در نظر گرفته شده استفاده نمایند.
در این دوره برای نفرات اول تا پانزدهم جوایز نقدی در نظر گرفته شده است و همچنین تمام کاربران می توانند با کمی تلاش ، از جوایز نفیس تری نیز برخوردار شوند. توجه داشته باشید که هیچ محدودیتی در تعداد نفرات برنده در بخش جوایز ویژه نیست.


- ثبت نام در مسابقه و دریافت جایزه -

 

جوایز:
1- نفر اول: 100,000 تومان
2- نفر دوم: 80,000 تومان
3- نفر سوم: 60,000 تومان
4- نفر چهارم: 40,000 تومان
5- نفر پنجم: 20,000 تومان
6-15- نفرات ششم تا پانزدهم: هر نفر 10,000 تومان

جوایز ویژه برای بازاریابهای برتر:
بیشتر از 100 بازاریابی: 10,000 تومان
بیشتر از 250 بازاریابی: 50,000 تومان
بیشتر از 500 بازاریابی: 100,000 تومان
بیشتر از 1000 بازاریابی: 200,000 تومان

جوایز ویژه برای فروشندگان برتر:
آپلود بیشتر از 200 فایل: 10,000 تومان
آپلود بیشتر از 800 فایل: 50,000 تومان
آپلود بیشتر از 1500 فایل: 100,000 تومان
آپلود بیشتر از 3000 فایل: 200,000 تومان


- ثبت نام در مسابقه و دریافت جایزه -


محمد غفوری تبار بازدید : 138 دوشنبه 13 اردیبهشت 1395 نظرات (0)

نخستین دوره سلسله ها و پادشاهی كهن

نخستین دوره سلسله ها و پادشاهی كهن دسته: تاریخ
بازدید: 6 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 29 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 50

در نخستین دوره‌های رشد هنر مصری، علاقة شدیدی به تصویر یا چهره نمای مردگان پیدا شد باز به همین علت كه ماندگاری سبك و مصالح كار تا بدان پایه اهمیت داشت

قیمت فایل فقط 7,000 تومان

خرید

نخستین دوره سلسله ها و پادشاهی كهن


در نخستین دوره‌های رشد هنر مصری، علاقة شدیدی به تصویر یا چهره نمای مردگان پیدا شد. باز به همین علت كه ماندگاری سبك و مصالح كار تا بدان پایه اهمیت داشت. با آنكه برای ساختن تصویر با تندیس افراد غیر وابسته به طبقات اشراف یا خانوادة سلطنتی از مصالحی چون چوب، رس و مفرغ استفاده می شد، سنگ مادة اصلی این كار بشمار می رفت: سنگ آهك و ماسه سنگ از صخره های اطراف رود نیل، سنگ خارا از حوضة آبشارهای نیل علیا، و سنگ دیوریت از صحرای مصر استخراج و به محل حمل می شد.
پیكره ها شكلهای ارگانیك در درون ساختمان خشك و هندسی معبد بودند با تیرهای عمودی و افقی تخت‌شان، فضای گیرایی از ابهت شاهانه به آن می بخشیدند. خفرع بر اورنگی نشسته است كه بر قاعده اش نقش درهمبافته ای از دو گیاه پاپیروس و نیلوفر آبی مصری – نماد مصر متحد – حكاكی شده است. بالهای محافظ شاهین – نماد آفتاب – پشت سر او را پوشانده‌اند و این نشانه ای از پایگاه خدایی خفرع به عنوام پسر رع است. او دامن سادة مرسوم پادشاهی كهن را به تن كرده است و یك روسری كتانی بر سرش دارد كه پیشانی او را پوشانده و با چینهای ریز تا روی شانه اش رسیده است. چهرة پادشاه از فردیتی نیرومند برخوردار است و در همان حال آرامشی خونسردانه از آن ساطع است كه بازتابی از نیروی ابدی فرعون و مقام پادشاهی به طور اعم به شمار می رود. این تأثیر، كه از تمام پیكره های سلطنتی كا در بیننده برجا می ماند، با استفاده از تدبیرهای شكل آفرینی و اسلوبهایی تحقق یافته است كه امروزه نیز تحسین آدمی را برمی انگیزد. پیكرة خفرع، از فشردگی و یكپارچگی نیرومندی برخوردار است و چند نقطة برآمده و شكستگی نیز دارد؛ شكل، هدف را كه ماندن تاابدیت است بیان می كند. بدون خفرع به تخته سنگ پشتی اش چسبیده است، دستهایش نزدیك بالاتنه و رانهایش قرار گرفته اند، پاها تنگ هم هستند و با پرده های سنگی به اورنگ شاهی متصل شده اند.
حالت پیكره مانند تندیسهای بین النهرین، از روبرو، جدی، و قرنیه دار است. این الگوی قابل تكرار، بخشهای بدن را چنان در كنار هم قرار می دهد كه تماماً با نمای روبرو یا تماماً با نمای نیمرخ نشام داده می شوند. در این باره، اروین پانوفسكی چنین می نویسد:
... از دهها قطعة ناتمام می توان دریافت كه شكل نهایی، حتی در پیكر تراشی، همیشه تابع یك نقشة هندسی بنیادی است كه در آغاز كار بر سطوح قطعه سنگ كشیده می شده است. روشن است كه هنرمند، چهار طرح جداگانه بر سطوح عمودی سنگ می كشید... و سپس با تراشیدن بخشهای اضافی سنگ، پیكره را چنان مشخص می ساخت كه شكل آن در شبكه ای از سطوحی كه با زاویة قائمه به یكدیگر می رسیدند و چندین شیب پیوسته داشتند ظاهر می شد... طراحی عملی پیكرتراش... روش معمارانة این پیكرتراشان را، حتی با وضوحی بیشتر، می نمایاند: پیكرتراش چنانكه گویی می خواهد خانه ای بسازد، نقشه های ابوالهول با مجسمة غول پیكرش را از نمای جلو، و نمای جانبی تهیه می كرد... به طوری كه حتی امروز، با رعایت نقشة مزبور، می توان پیكرة مزبور را ساخت.

پادشاهی میانه:
در یك نقاشی به دست آمده از مقبرة خنوم حوتیپ (تصویر 82) خدمتكاران را می بینیم كه به غزالان افریقایی یا جانوران اهلی شده در مصر آن روز، هنرمند در اینجا كوششی جسورانه به خرج داده است تا شانه ها و پشت دو خدمتكار مزبور را كوتاهتر بنمایاند. اما چون در چارچوب خشك میثاقهای زمانش كار می كرده، فقط نماهای جانبی و روبرویی شان را با تركیبی غیرعادی به هم متصل كرده است. درنتیجه، صحنة نقاشی، كاملاً متقاعد كننده است ولی پیكره های دو خدمتكار، هماهنگی بصری لازم را ندارند.
در پیكره های پبیه سازی شدة متعلق به دورة پادشاهی میانه، ادراك نسبتاً ژرفتری از شخصیت و حالت روانی انسان به چشم می خورد. همچنان كه شبیه سازی مختصراً صدمه ددیه سر آمنمحت!!! سا سنوسرتّّّ (تصویر 83) گواه این مدعاست. این سر با وجود كوچكی اش – به بلندی 13 سانتیمتر – و با آنكه در كف دست آدم جا می گیرد، تأثیر یك شبیه سازی به اندازة طبیعی را بر بیننده می گذارد. این شبیه سازی، از سنگ اوبسیدین تراشیده، ساییده و صیقل داده شده است. كلاه یا روسری تجملی، قالب گیری قوی، و تأكید بر سطوح دقیقاً مشخص شده، حكایت از اصل مصری این سر دارند. لبهای برجسته، خطوط كنار بینی و چشمها، و ابروهای سایه دار، علایم فرمانروایی مصممی هستند كه در غم امور جهان نیز هست و سخت به فكر فرو رفته است. این چهره، به طرز عجیبی با چرهة رئالیستی و «عام» متعلق به دورة پادشهای كهن تفاوت دارد، و از لحاظ عیان سازی آثار نگرانی حاصل از اوضاع آشفتة زمانه در روح یك پادشاه بسیار شخصی و تقریباً صمیمانه است.

هیكسوها و پادشهای جدید:
این ساده نمایی بنیادی شكل، كه موجب حفظ ماهیت مكعب وار تخته سنگ در پیكره‌هیا كا می شود، در پیكره ای از سن موت (صدراعظم ملكه حتشپ سوت و مهندس معمار معبد وی در دیر البحری) با شاهدخت نفروا (تصویر 92) بهتر به چشم می خورد. در این طرح شگفت آور، كه ظاهراً در دوران پادشاهی رواج یافته بود، توجه اصلی به سر پیكره جلب می شود، بدنة آن به شكل تخته سنگی مكعب وار باقی می ماند و برای حكاكی كتیبه ها مورد استفاده قرار می گیرد. این پیكره ها با گوشه های ملایمی كه سطوح كتیبه ها را به یكدیگر پیوند می دهند، به نظر می رسد كه نمونة دیگری از شیفتگی مصریان به حجم محصور در سطوح تخت و آشكار باشد. شكل سنگ صیقل داده شده، زیبایی ساده ای مختص خود دارد.
پایداری فرمولهای برجسته نمایی یك چهره برروی سطح تخت را می توان در نقاشیهای دیواری مقبرة آمنمحب در طیوه كه به سلسلة هجدهم تعلق دارد مشاهده كرد (لوحة رنگی 6). شخص متوفی روی زورقش ایستاده است و با چوب پرت كردنیش پرنده ها را از روی مرداب پاپیروس دور می كند. در دست راستش پرنده یا را نگه داشته كه شكار كرده است؛ گربة صیادش كه روی ساقة یك پاپیروس در جلوی او نشسته است دو پرندة دیگر را با پنجولهایش گرفته و بال پرندة سوم را با دندان چسبیده است. دو همراه وی كه احتمالاً همسر و دخترش هستند و پیكره هایشان به تناسب مقامشان كوچكتر نمایانده شده است، خوشحالند كه چندین نیلوفر آبی چیده اند.
اتاقك مقبره، همچنان كه در مقبره هست باقی مانده از دوة پادشاهی جدید به نام مقبرة نحت در طیوه دیده می‌شود، شبیه اتاقكهای مقبره، در دوره پادشاهی كهن است؛ در نقاشی دیواری آن. روش نمایش، همچنان با جداسازی اكید مناطق عمل همراه است. ولی در برخی جزئیات، نوآوریهایی به چشم می خورد: گاهگاه، زنده نمایی تازه و ژرف نگری بیشتری در امور زندگی دیده می شود. در جزیی از یك نقاشی دیواری متعلق به مقبرة دیگری از پادشاهان جدید چهار زن به تماشای رقصیدن دو دختر زیرك و كوچك نشسته اند و خود نیز ظاهراً در نوازندگی آهنگ رقص شركت دارند. روی هم افتادن تصویرهای دختران كه به جهات متضاد می نگرند، و چرخشهایی نسبتاً پیچیدة این رقص، با دقت و درستی كاملی مشاهده و نمایانده شده است. از چهار زن مزبور، دوتای سمت چپ تصویر به شیوة سنتی شبیه سازی شده اند ولی دو تای دیگر چنان رو به ما نشان داده شده اند كه می توان آن را غیرعادی ترین و نادرترین تلاش برای نشان دادن نمای تمام رخ دانست. اینها ظاهراً به آهنگ رقص، دست می زنند؛ یكی از ایشان نی می نوازد، و در حالی كه جملگی پاها را روی هم انداخته و نشسته اند هنرمند بیشترین توجهش را به نمایش كف پای ایشان معطوف كرده است. این دوری از رسمیت، نع فقط می تواند به معنی رهایی از قواعد خشك شبیه سازی باشد بلكه حكایت از نوعی فاصله گیری با مضامین ثابتی دارد كه برای نقاشی مقبره ای مناسب پنداشته می شدند. در عین حال، در اینجا می توان بازتابی از شیوة زندگی پرتجملتر دورة پادشهانی جدید را مشاهده كرد، و این احتمال نیز وجود دارد كه از این زمان به بعد كا نه فقط به وسایل اولیة زندگی در آن دنیا بلكه به سرگرمیها و شادیهای رسمی نیز احتیاج پیدا كرده باشد.

هنر مینوسی:
در هنر مینوسی، كمتر به پیكره ای با نقش برجستة همه جانبی برمی خوریم، و آنچه وجود دارد، بسیار كوچك است؛ هیچ پیكرة عظیمی از خدایان، پادشاهان و هیولاها كه در مصر و بین النهرین دیدیم وجود ندارد – یا دست كم، یافته نشده است. این نبود پیكره های دشت اندام می تواند بازتابی از نبود یك دین انتظام یافته و رسمی باشد – هرچند این نیز جنبه ای تماماً نظری دارد زیرا ما اطلاعی از دین مینوسی نداریم. پیكره هیا كوچك «الهه ماری»، مانند پیكرة به دست آمده از كنوسوس (تصویر 114)، غالباً به قدری كوچكند كه فقط به عنوان طلسم و بت به كار می آیند. در اینها بخش اعظم میثاقهای خشك ازجمله حالت روبرو یا تمام نما كه در هنر مصر و بین النهرین دیده ایم به چشم می خورد ولی دستهای مارافشان ایشان از پیكرة اصلی رها شده اند و رو به جلو یا بالا نگه داشته شده اند. بدین ترتیب، خواسته اند حالتی از فعالیت را در اینها تجسم كنند و پیكره های مزبور نیز تا حدودی سرزنده تر از عموزاده های مصری یا خاور نزدیكی خویش هستند. كرتیها ظاهراً الهة مادری را می پرستیده اند كه در نقاط بسیاری مقدس پنداشته و به شكلهای گوناگون مجسم می شده است. امروزه با اطمینان نمی شود گفت كه این پیكرده های ریز مارافشان شبیه‌سازیهایی از الهة مزبورند یا نه، ولی از روی لباسشان – سینه بند روباز و دامن چین دار زنان مینوسی كه در بسیاری موارد دیگر دیده‌ایم – به عنوان پیكره های مینوسی شناخته شده اند. این پرداخت واقع نمایانه می تواند نمونة دیگری از ساختن خدایان در هیأت انسانی باشد.
اینكه تمدن مینوسی در چه اوضاع و احوالی به پایان راه خود رسید، هنوز شدیداً مورد بحث است. مطابق یك تئوری، كه ظاهراً هوادارانی نیز پیدا كرده است كاخهای مینوسی حدود سال 1450 پیش از میلاد به دنبال فورانهای سیل گونة مواد آتش فشانی در جزیرة ترا واقع در 120 كیلومتری شمال كرت، نابود شده اند. فاجعة زلزله، احتمالاً چنان كشتاری از مردم كرد كه میسنیها توانستند بی آنكه با مقاومت قابل توجهی روبرو شوند وارد جزیره شوند و در كنوسوس رحل اقامت افكنند. از كاخ تعمیر شده در كنوسوس چنین برمی آید كه میسنیها دست كم مدت پنجاه سال و شاید بیشتر بر این جزیره فرمان رانده اند. بخشهایی از این كاخ همچنان تا ویرانی نهایی اش در حدود 1200 پیش از میلاد در اشغال بوده است. منتها این بار دوریها در آن فرمان می رانده اند ولی بلافاصله پس از 1400 پیش از میلاد اهمیتش را به عنوان یك مركز فرهنگی از دست داد زیرا كانون تمدن اژه ای به سرزمین اصلی یونان انتقال یافته بود.

هنر میسنی:
فرهنگ طلایی میسن، شاهكارهای پرارزشی چون جامهای مشهور وافیو (تصویر 122) از خود به یادگار نهاد. این جامهای زیبا كه در یك مقبرة لانه زنبوری كشف شدند هنوز مایة مباحثه ای گرم میان كارشناسانی هستند كه معتقدند جامهای مزبور از كرت ریشه گرفته اند و كارشناسانی كه مصرانه می گویند این جامها علیرغم تشابه قطعی شان به سبك پیكره سازی مینوسی، همچنان میسنی اند. جامها یك جفتند، هر كدام از دو ورق طلا صاخته شده اند: یك ورق مخصوص چكش كاری برای برجسته نمایی بیرونی و دیگری برای ایجاد سطح هموار داخلی. ورقهای طلا به یكدیگر متصل و دسته ها به بدنة جامها پرچ شده بودند، و سپس برخی از جزئیات بر آن حكاكی شده بود. موضوع برجسته كاری جامها به نظر می رسد كه مینوسی باشد (مردها به شیوة مینوسی لباس پوشیده اند) و به مراسم گاوبازی مربوط می شود؛ گاوها به تله افتاده و گرفتار شده اند، و در یك مورد از یك گاو ماده برای به دام انداختن آنها استفاده شده است. در روی یك جام، گاوی را می بینیم كه در یك تور گرفتار شده است. گاو دوم كه دیوانه وار یورش آورده، مردی را كه دستیارش به كناری افتاده، با شاخهایش سوراخ سوراخ كرده است. گاو سوم دیوانه وار از معركه می گریزد. در جام دوم، صحنه ای آرامتر دیده می شود. در سمت راست، گاو نر به سوی گاو ماده پیش می اید؛ در وسط به گاو ماده می رسد و كنارش می ایستد؛ در سمت چپ، گاو نر كه دستگیر شده و پابند به پایش خورده، دماغ می كشد. این سه صحنه، با چند درخت و یك مرد به صورتی یكپارچه درمی آیند و تركیب طرخ كلی آن به طرز ستایش انگیزی در فضای جام می گنجد. در هر دو جام، فضاهایی كه با پیكره های جانور و انسان پر نشده، با موضوعات منظره گونه ای از درخت، كوه، و ابر مشابه آنچه در نقاشیها دیده می شود پر شده اند. كم عمقی نقش برجسته و نمایش سنتی درختها منظرة سرشاری از نور و سایه همراه با زمینه های گوناگون پدید می آورد.
در گلدان جنگاوران (تصویر 123) صفی از سربازان میسنی دیده یم شود كه از لحاظ لباس، ریخت ظاهر، وریش شان تفاوت چشمگیری با گونه های كرتی كه در هنر مینوسی دیده ایم دارند. این، موجب قوی تر شدن استدلال كسانی می شود كه می گویند نژاد میسنی ها از پایه با نژاد مسنوسی ها فرق دارد و ایشان سازندگان اصلی تمدن خویشتند. این احتمال نیز وجود دارد كه ما در این جا آخرین جنگاوران میسنی را می بینیم كه برای مقابله با مهاجمین دوری حركت كرده اند؛ پس از حملات همین مهاجمان بود كه تمدن میسنی در حدود 1200 پیش از میلاد سقوط مرد. دوریها با خودشان سلاح آهنی آورده بودند كه بر سلاحهای مفرغی و نرمتر میسنیها برتری داشتند، و پیروزی ایشان تجسمی از این اعتقاد عامیانه است كه می گوید تكنولوژی برتر می توند بر تمدنی كه از جهات دیگر بسیار پیشرفته تر است چیره شود. «عصر ظلمت» چند صد ساله ای را كه در پی انهدام فرهنگ اژه ای آغاز شد. گرچه مدارك چندانی از آن برجای نمانده است، نمی توان صرفاً یك دورة خلاء تاریخی پنداشت. نیروهای تازه ای بر هم انباشته می شدند كه توانستند یكی از بزرگترین تمدنهای شناخته شدة بشری را پی افكنند: تمدنی نو، بی مهابا، متكی به خود و «مدرن».

قیمت فایل فقط 7,000 تومان

خرید

برچسب ها : نخستین دوره سلسله ها و پادشاهی كهن , نخستین دورة , سلسله , سلسله ها , پادشاهی كهن , نخستین دوره سلسله ها و پادشاهی كهن , تحقیق , پژوهش , مقاله , پایان نامه , پروژه , دانلود تحقیق , دانلود پژوهش , دانلود مقاله , دانلود پایان نامه , دانلود پروژه

نخستین دوره سلسله ها و پادشاهی كهن

نخستین دوره سلسله ها و پادشاهی كهن دسته: تاریخ
بازدید: 6 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 29 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 50

در نخستین دوره‌های رشد هنر مصری، علاقة شدیدی به تصویر یا چهره نمای مردگان پیدا شد باز به همین علت كه ماندگاری سبك و مصالح كار تا بدان پایه اهمیت داشت

قیمت فایل فقط 7,000 تومان

خرید

نخستین دوره سلسله ها و پادشاهی كهن


در نخستین دوره‌های رشد هنر مصری، علاقة شدیدی به تصویر یا چهره نمای مردگان پیدا شد. باز به همین علت كه ماندگاری سبك و مصالح كار تا بدان پایه اهمیت داشت. با آنكه برای ساختن تصویر با تندیس افراد غیر وابسته به طبقات اشراف یا خانوادة سلطنتی از مصالحی چون چوب، رس و مفرغ استفاده می شد، سنگ مادة اصلی این كار بشمار می رفت: سنگ آهك و ماسه سنگ از صخره های اطراف رود نیل، سنگ خارا از حوضة آبشارهای نیل علیا، و سنگ دیوریت از صحرای مصر استخراج و به محل حمل می شد.
پیكره ها شكلهای ارگانیك در درون ساختمان خشك و هندسی معبد بودند با تیرهای عمودی و افقی تخت‌شان، فضای گیرایی از ابهت شاهانه به آن می بخشیدند. خفرع بر اورنگی نشسته است كه بر قاعده اش نقش درهمبافته ای از دو گیاه پاپیروس و نیلوفر آبی مصری – نماد مصر متحد – حكاكی شده است. بالهای محافظ شاهین – نماد آفتاب – پشت سر او را پوشانده‌اند و این نشانه ای از پایگاه خدایی خفرع به عنوام پسر رع است. او دامن سادة مرسوم پادشاهی كهن را به تن كرده است و یك روسری كتانی بر سرش دارد كه پیشانی او را پوشانده و با چینهای ریز تا روی شانه اش رسیده است. چهرة پادشاه از فردیتی نیرومند برخوردار است و در همان حال آرامشی خونسردانه از آن ساطع است كه بازتابی از نیروی ابدی فرعون و مقام پادشاهی به طور اعم به شمار می رود. این تأثیر، كه از تمام پیكره های سلطنتی كا در بیننده برجا می ماند، با استفاده از تدبیرهای شكل آفرینی و اسلوبهایی تحقق یافته است كه امروزه نیز تحسین آدمی را برمی انگیزد. پیكرة خفرع، از فشردگی و یكپارچگی نیرومندی برخوردار است و چند نقطة برآمده و شكستگی نیز دارد؛ شكل، هدف را كه ماندن تاابدیت است بیان می كند. بدون خفرع به تخته سنگ پشتی اش چسبیده است، دستهایش نزدیك بالاتنه و رانهایش قرار گرفته اند، پاها تنگ هم هستند و با پرده های سنگی به اورنگ شاهی متصل شده اند.
حالت پیكره مانند تندیسهای بین النهرین، از روبرو، جدی، و قرنیه دار است. این الگوی قابل تكرار، بخشهای بدن را چنان در كنار هم قرار می دهد كه تماماً با نمای روبرو یا تماماً با نمای نیمرخ نشام داده می شوند. در این باره، اروین پانوفسكی چنین می نویسد:
... از دهها قطعة ناتمام می توان دریافت كه شكل نهایی، حتی در پیكر تراشی، همیشه تابع یك نقشة هندسی بنیادی است كه در آغاز كار بر سطوح قطعه سنگ كشیده می شده است. روشن است كه هنرمند، چهار طرح جداگانه بر سطوح عمودی سنگ می كشید... و سپس با تراشیدن بخشهای اضافی سنگ، پیكره را چنان مشخص می ساخت كه شكل آن در شبكه ای از سطوحی كه با زاویة قائمه به یكدیگر می رسیدند و چندین شیب پیوسته داشتند ظاهر می شد... طراحی عملی پیكرتراش... روش معمارانة این پیكرتراشان را، حتی با وضوحی بیشتر، می نمایاند: پیكرتراش چنانكه گویی می خواهد خانه ای بسازد، نقشه های ابوالهول با مجسمة غول پیكرش را از نمای جلو، و نمای جانبی تهیه می كرد... به طوری كه حتی امروز، با رعایت نقشة مزبور، می توان پیكرة مزبور را ساخت.

پادشاهی میانه:
در یك نقاشی به دست آمده از مقبرة خنوم حوتیپ (تصویر 82) خدمتكاران را می بینیم كه به غزالان افریقایی یا جانوران اهلی شده در مصر آن روز، هنرمند در اینجا كوششی جسورانه به خرج داده است تا شانه ها و پشت دو خدمتكار مزبور را كوتاهتر بنمایاند. اما چون در چارچوب خشك میثاقهای زمانش كار می كرده، فقط نماهای جانبی و روبرویی شان را با تركیبی غیرعادی به هم متصل كرده است. درنتیجه، صحنة نقاشی، كاملاً متقاعد كننده است ولی پیكره های دو خدمتكار، هماهنگی بصری لازم را ندارند.
در پیكره های پبیه سازی شدة متعلق به دورة پادشاهی میانه، ادراك نسبتاً ژرفتری از شخصیت و حالت روانی انسان به چشم می خورد. همچنان كه شبیه سازی مختصراً صدمه ددیه سر آمنمحت!!! سا سنوسرتّّّ (تصویر 83) گواه این مدعاست. این سر با وجود كوچكی اش – به بلندی 13 سانتیمتر – و با آنكه در كف دست آدم جا می گیرد، تأثیر یك شبیه سازی به اندازة طبیعی را بر بیننده می گذارد. این شبیه سازی، از سنگ اوبسیدین تراشیده، ساییده و صیقل داده شده است. كلاه یا روسری تجملی، قالب گیری قوی، و تأكید بر سطوح دقیقاً مشخص شده، حكایت از اصل مصری این سر دارند. لبهای برجسته، خطوط كنار بینی و چشمها، و ابروهای سایه دار، علایم فرمانروایی مصممی هستند كه در غم امور جهان نیز هست و سخت به فكر فرو رفته است. این چهره، به طرز عجیبی با چرهة رئالیستی و «عام» متعلق به دورة پادشهای كهن تفاوت دارد، و از لحاظ عیان سازی آثار نگرانی حاصل از اوضاع آشفتة زمانه در روح یك پادشاه بسیار شخصی و تقریباً صمیمانه است.

هیكسوها و پادشهای جدید:
این ساده نمایی بنیادی شكل، كه موجب حفظ ماهیت مكعب وار تخته سنگ در پیكره‌هیا كا می شود، در پیكره ای از سن موت (صدراعظم ملكه حتشپ سوت و مهندس معمار معبد وی در دیر البحری) با شاهدخت نفروا (تصویر 92) بهتر به چشم می خورد. در این طرح شگفت آور، كه ظاهراً در دوران پادشاهی رواج یافته بود، توجه اصلی به سر پیكره جلب می شود، بدنة آن به شكل تخته سنگی مكعب وار باقی می ماند و برای حكاكی كتیبه ها مورد استفاده قرار می گیرد. این پیكره ها با گوشه های ملایمی كه سطوح كتیبه ها را به یكدیگر پیوند می دهند، به نظر می رسد كه نمونة دیگری از شیفتگی مصریان به حجم محصور در سطوح تخت و آشكار باشد. شكل سنگ صیقل داده شده، زیبایی ساده ای مختص خود دارد.
پایداری فرمولهای برجسته نمایی یك چهره برروی سطح تخت را می توان در نقاشیهای دیواری مقبرة آمنمحب در طیوه كه به سلسلة هجدهم تعلق دارد مشاهده كرد (لوحة رنگی 6). شخص متوفی روی زورقش ایستاده است و با چوب پرت كردنیش پرنده ها را از روی مرداب پاپیروس دور می كند. در دست راستش پرنده یا را نگه داشته كه شكار كرده است؛ گربة صیادش كه روی ساقة یك پاپیروس در جلوی او نشسته است دو پرندة دیگر را با پنجولهایش گرفته و بال پرندة سوم را با دندان چسبیده است. دو همراه وی كه احتمالاً همسر و دخترش هستند و پیكره هایشان به تناسب مقامشان كوچكتر نمایانده شده است، خوشحالند كه چندین نیلوفر آبی چیده اند.
اتاقك مقبره، همچنان كه در مقبره هست باقی مانده از دوة پادشاهی جدید به نام مقبرة نحت در طیوه دیده می‌شود، شبیه اتاقكهای مقبره، در دوره پادشاهی كهن است؛ در نقاشی دیواری آن. روش نمایش، همچنان با جداسازی اكید مناطق عمل همراه است. ولی در برخی جزئیات، نوآوریهایی به چشم می خورد: گاهگاه، زنده نمایی تازه و ژرف نگری بیشتری در امور زندگی دیده می شود. در جزیی از یك نقاشی دیواری متعلق به مقبرة دیگری از پادشاهان جدید چهار زن به تماشای رقصیدن دو دختر زیرك و كوچك نشسته اند و خود نیز ظاهراً در نوازندگی آهنگ رقص شركت دارند. روی هم افتادن تصویرهای دختران كه به جهات متضاد می نگرند، و چرخشهایی نسبتاً پیچیدة این رقص، با دقت و درستی كاملی مشاهده و نمایانده شده است. از چهار زن مزبور، دوتای سمت چپ تصویر به شیوة سنتی شبیه سازی شده اند ولی دو تای دیگر چنان رو به ما نشان داده شده اند كه می توان آن را غیرعادی ترین و نادرترین تلاش برای نشان دادن نمای تمام رخ دانست. اینها ظاهراً به آهنگ رقص، دست می زنند؛ یكی از ایشان نی می نوازد، و در حالی كه جملگی پاها را روی هم انداخته و نشسته اند هنرمند بیشترین توجهش را به نمایش كف پای ایشان معطوف كرده است. این دوری از رسمیت، نع فقط می تواند به معنی رهایی از قواعد خشك شبیه سازی باشد بلكه حكایت از نوعی فاصله گیری با مضامین ثابتی دارد كه برای نقاشی مقبره ای مناسب پنداشته می شدند. در عین حال، در اینجا می توان بازتابی از شیوة زندگی پرتجملتر دورة پادشهانی جدید را مشاهده كرد، و این احتمال نیز وجود دارد كه از این زمان به بعد كا نه فقط به وسایل اولیة زندگی در آن دنیا بلكه به سرگرمیها و شادیهای رسمی نیز احتیاج پیدا كرده باشد.

هنر مینوسی:
در هنر مینوسی، كمتر به پیكره ای با نقش برجستة همه جانبی برمی خوریم، و آنچه وجود دارد، بسیار كوچك است؛ هیچ پیكرة عظیمی از خدایان، پادشاهان و هیولاها كه در مصر و بین النهرین دیدیم وجود ندارد – یا دست كم، یافته نشده است. این نبود پیكره های دشت اندام می تواند بازتابی از نبود یك دین انتظام یافته و رسمی باشد – هرچند این نیز جنبه ای تماماً نظری دارد زیرا ما اطلاعی از دین مینوسی نداریم. پیكره هیا كوچك «الهه ماری»، مانند پیكرة به دست آمده از كنوسوس (تصویر 114)، غالباً به قدری كوچكند كه فقط به عنوان طلسم و بت به كار می آیند. در اینها بخش اعظم میثاقهای خشك ازجمله حالت روبرو یا تمام نما كه در هنر مصر و بین النهرین دیده ایم به چشم می خورد ولی دستهای مارافشان ایشان از پیكرة اصلی رها شده اند و رو به جلو یا بالا نگه داشته شده اند. بدین ترتیب، خواسته اند حالتی از فعالیت را در اینها تجسم كنند و پیكره های مزبور نیز تا حدودی سرزنده تر از عموزاده های مصری یا خاور نزدیكی خویش هستند. كرتیها ظاهراً الهة مادری را می پرستیده اند كه در نقاط بسیاری مقدس پنداشته و به شكلهای گوناگون مجسم می شده است. امروزه با اطمینان نمی شود گفت كه این پیكرده های ریز مارافشان شبیه‌سازیهایی از الهة مزبورند یا نه، ولی از روی لباسشان – سینه بند روباز و دامن چین دار زنان مینوسی كه در بسیاری موارد دیگر دیده‌ایم – به عنوان پیكره های مینوسی شناخته شده اند. این پرداخت واقع نمایانه می تواند نمونة دیگری از ساختن خدایان در هیأت انسانی باشد.
اینكه تمدن مینوسی در چه اوضاع و احوالی به پایان راه خود رسید، هنوز شدیداً مورد بحث است. مطابق یك تئوری، كه ظاهراً هوادارانی نیز پیدا كرده است كاخهای مینوسی حدود سال 1450 پیش از میلاد به دنبال فورانهای سیل گونة مواد آتش فشانی در جزیرة ترا واقع در 120 كیلومتری شمال كرت، نابود شده اند. فاجعة زلزله، احتمالاً چنان كشتاری از مردم كرد كه میسنیها توانستند بی آنكه با مقاومت قابل توجهی روبرو شوند وارد جزیره شوند و در كنوسوس رحل اقامت افكنند. از كاخ تعمیر شده در كنوسوس چنین برمی آید كه میسنیها دست كم مدت پنجاه سال و شاید بیشتر بر این جزیره فرمان رانده اند. بخشهایی از این كاخ همچنان تا ویرانی نهایی اش در حدود 1200 پیش از میلاد در اشغال بوده است. منتها این بار دوریها در آن فرمان می رانده اند ولی بلافاصله پس از 1400 پیش از میلاد اهمیتش را به عنوان یك مركز فرهنگی از دست داد زیرا كانون تمدن اژه ای به سرزمین اصلی یونان انتقال یافته بود.

هنر میسنی:
فرهنگ طلایی میسن، شاهكارهای پرارزشی چون جامهای مشهور وافیو (تصویر 122) از خود به یادگار نهاد. این جامهای زیبا كه در یك مقبرة لانه زنبوری كشف شدند هنوز مایة مباحثه ای گرم میان كارشناسانی هستند كه معتقدند جامهای مزبور از كرت ریشه گرفته اند و كارشناسانی كه مصرانه می گویند این جامها علیرغم تشابه قطعی شان به سبك پیكره سازی مینوسی، همچنان میسنی اند. جامها یك جفتند، هر كدام از دو ورق طلا صاخته شده اند: یك ورق مخصوص چكش كاری برای برجسته نمایی بیرونی و دیگری برای ایجاد سطح هموار داخلی. ورقهای طلا به یكدیگر متصل و دسته ها به بدنة جامها پرچ شده بودند، و سپس برخی از جزئیات بر آن حكاكی شده بود. موضوع برجسته كاری جامها به نظر می رسد كه مینوسی باشد (مردها به شیوة مینوسی لباس پوشیده اند) و به مراسم گاوبازی مربوط می شود؛ گاوها به تله افتاده و گرفتار شده اند، و در یك مورد از یك گاو ماده برای به دام انداختن آنها استفاده شده است. در روی یك جام، گاوی را می بینیم كه در یك تور گرفتار شده است. گاو دوم كه دیوانه وار یورش آورده، مردی را كه دستیارش به كناری افتاده، با شاخهایش سوراخ سوراخ كرده است. گاو سوم دیوانه وار از معركه می گریزد. در جام دوم، صحنه ای آرامتر دیده می شود. در سمت راست، گاو نر به سوی گاو ماده پیش می اید؛ در وسط به گاو ماده می رسد و كنارش می ایستد؛ در سمت چپ، گاو نر كه دستگیر شده و پابند به پایش خورده، دماغ می كشد. این سه صحنه، با چند درخت و یك مرد به صورتی یكپارچه درمی آیند و تركیب طرخ كلی آن به طرز ستایش انگیزی در فضای جام می گنجد. در هر دو جام، فضاهایی كه با پیكره های جانور و انسان پر نشده، با موضوعات منظره گونه ای از درخت، كوه، و ابر مشابه آنچه در نقاشیها دیده می شود پر شده اند. كم عمقی نقش برجسته و نمایش سنتی درختها منظرة سرشاری از نور و سایه همراه با زمینه های گوناگون پدید می آورد.
در گلدان جنگاوران (تصویر 123) صفی از سربازان میسنی دیده یم شود كه از لحاظ لباس، ریخت ظاهر، وریش شان تفاوت چشمگیری با گونه های كرتی كه در هنر مینوسی دیده ایم دارند. این، موجب قوی تر شدن استدلال كسانی می شود كه می گویند نژاد میسنی ها از پایه با نژاد مسنوسی ها فرق دارد و ایشان سازندگان اصلی تمدن خویشتند. این احتمال نیز وجود دارد كه ما در این جا آخرین جنگاوران میسنی را می بینیم كه برای مقابله با مهاجمین دوری حركت كرده اند؛ پس از حملات همین مهاجمان بود كه تمدن میسنی در حدود 1200 پیش از میلاد سقوط مرد. دوریها با خودشان سلاح آهنی آورده بودند كه بر سلاحهای مفرغی و نرمتر میسنیها برتری داشتند، و پیروزی ایشان تجسمی از این اعتقاد عامیانه است كه می گوید تكنولوژی برتر می توند بر تمدنی كه از جهات دیگر بسیار پیشرفته تر است چیره شود. «عصر ظلمت» چند صد ساله ای را كه در پی انهدام فرهنگ اژه ای آغاز شد. گرچه مدارك چندانی از آن برجای نمانده است، نمی توان صرفاً یك دورة خلاء تاریخی پنداشت. نیروهای تازه ای بر هم انباشته می شدند كه توانستند یكی از بزرگترین تمدنهای شناخته شدة بشری را پی افكنند: تمدنی نو، بی مهابا، متكی به خود و «مدرن».

قیمت فایل فقط 7,000 تومان

خرید

برچسب ها : نخستین دوره سلسله ها و پادشاهی كهن , نخستین دورة , سلسله , سلسله ها , پادشاهی كهن , نخستین دوره سلسله ها و پادشاهی كهن , تحقیق , پژوهش , مقاله , پایان نامه , پروژه , دانلود تحقیق , دانلود پژوهش , دانلود مقاله , دانلود پایان نامه , دانلود پروژه

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


azam
Google
About 335,000 results (0.63 seconds)
Search Results
بررسی نخستین دورة سلسله ها و پادشاهی كهن - ریسمون رایانه
rismoonpcd.nedablog.ir/post/1332
Translate this page
7 hours ago - هموطنان گرامی سلام.وقت بخیر اینک شما با جستجوی ((بررسی نخستین دورة سلسله ها و پادشاهی كهن)) وارد صفحه فروش فایل دانلودی -بررسی نخستین ...
بررسی نخستین دورة سلسله ها و پادشاهی كهن - هایپر روشن
hyperoshan.madblog.ir/post/1430
Translate this page
1 day ago - دوست عزیز سلام.به سایت ما خوش آمدید نام محصول دانلودی: بررسی نخستین دورة سلسله ها و پادشاهی كهن درجه کیفی و رضایت از دانلود:عالی بررسی ...
بررسی نخستین دورة سلسله ها و پادشاهی كهن - جهان نمودار
jahanemudar.blogroom.ir/post/1735
Translate this page
6 days ago - شعار همیشگی ما مشتری مداری و کسب رضایت شما عزیزان می باشد به صفحه دانلود فایل(بررسی نخستین دورة سلسله ها و پادشاهی كهن)خوش آمدید برای ...
بررسی نخستین دورة سلسله ها و پادشاهی كهن - بلوط دانلود
balutdl.blogseir.ir/post670.php
Translate this page
3 days ago - دوست عزیز سلام.به سایت ما خوش آمدید نام محصول دانلودی: بررسی نخستین دورة سلسله ها و پادشاهی كهن درجه کیفی و رضایت از دانلود:عالی بررسی ...
بررسی نخستین دورة سلسله ها و پادشاهی كهن - نیکان وب
nikanprod.aslblog.ir/post/1864
Translate this page
Apr 21, 2016 - شعار همیشگی ما مشتری مداری و کسب رضایت شما عزیزان می باشد به صفحه دانلود فایل(بررسی نخستین دورة سلسله ها و پادشاهی كهن)خوش آمدید برای ...
فهرست شاهان ایران - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
https://fa.wikipedia.org/.../فهرست_...
Translate this pagePersian Wikipedia
۱ پادشاهی‌های کهن حدود ۲۷۰۰ تا ۵۵۰ پیش از میلاد; ۲ هخامنشیان ۵۵۰ تا ۳۲۹ پیش از میلاد ... شده است); ۵ اشکانیان(پارت‌ها)← نام کلیه‌ی پادشاهان اشکانی; ۶ ساسانیان; ۷ خلفای ثلاثه; ۸ امامان ... نخستین شاهان ایلامی، ح۲۷۰۰- ح۲۶۰۰پ. ..... شماره, نام خلیفه, دوره زندگانی (میلادی), دوره حکومت (میلادی) ..... ۱۷۰۷ - ۱۷۷۹, ۱۷۵۰ - ۱۷۷۹, بنیانگذار سلسله زندیان.
بررسی نخستین دورة سلسله ها و پادشاهی كهن - ثانیه ها
lbkhandsanie.8n8.ir/post/1886
Translate this page
به صفحه دانلود فایل(بررسی نخستین دورة سلسله ها و پادشاهی كهن)خوش آمدید برای دانلود به ادامه مطلب بروید.شما پس از پرداخت هزینه ای ناچیز فایل{بررسی نخستین دورة ...
نخستين دورة سلسله ها و پادشاهي كهن
famirrezadalira.saharstore.ir/page-28527.html
Translate this page
نخستين دورة سلسله ها و پادشاهي كهن. در نخستين دوره‌هاي رشد هنر مصري، علاقة شديدي به تصوير يا چهره نماي مردگان پيدا شد. باز به همين علت كه ماندگاري سبك و مصالح كار
نخستین دوره سلسله ها و پادشاهی كهن
maghalenab.rozblog.com/.../-نخستین-دوره-سلسله-ها-...
Translate this page
نخستین دوره سلسله ها و پادشاهی كهن دسته: تاریخ بازدید: 1 بارفرمت فایل: doc حجم فایل: 29 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 50 در نخستین دوره‌های رشد هنر…, نخستین ...
نخستین دوره سلسله ها و پادشاهی كهن - پاورپوینت - فایل ناب
powerpoint.filenab.com/product-52938-315.aspx
Translate this page
Apr 16, 2016 - نخستین دورة سلسله سلسله ها پادشاهی كهن نخستین دوره سلسله ها و پادشاهی كهن تحقیق پژوهش مقاله پایان نامه پروژه دانلود تحقیق دانلود پژوهش دانلود ...
نخستین دوره سلسله ها و پادشاهی کهن - فروشگاه فایل
filenab.parsiblog.com/.../نخستين+دوره+سلسله+ها+و+...
Translate this page
نخستین دوره سلسله ها و پادشاهی کهن. پنج شنبه 95 اردیبهشت 2 , ساعت 2:49 عصر ... پاورپوینت اولین ساختمان مسکونی زاها حدید · پاورپوینت آپارتمان مسکونی ویلا
نخستين دوره سلسله ها و پادشاهي كهن
filenab.parsiblog.com/Posts/316/
Translate this page
دل دفتر دیده است . [امام علی علیه السلام]. فروشگاه فایل. نخستین دوره سلسله ها و پادشاهی کهن. پنج شنبه 95 اردیبهشت 2 , ساعت 2:49 عصر ...
بررسی نخستین دوره سلسله ها و پادشاهی کهن | انجمنهای پرشین تولز
forum.persiantools.com › ... › دانشگاه و تحصیل
Translate this page
Apr 18, 2016 - 1 post - ‎1 author
بررسی نخستین دوره سلسله ها و پادشاهی کهن [IMG] دسته: تاریخ بازدید: ۱ بار فرمت فایل: doc حجم فایل: ۲۹ کیلوبایت تعداد صفحات فایل: ۵۰ ...
مصر (لوحه‌آرایش نارمر،معماری، پیکر تراشی،نقاشی و نقش ...
vista.ir/.../مصر-(لوحه‌آرایش-نارمر،معماری،-پیکر-تراش...
Translate this page
نخستین دوره سلسله ها و پادشاهی کهن کشور مصر از روزگاران کهن به پادشاهی دو سرزمین معروف بوده است ، واین شهرت از تقسیم بندی طبیعی و سیاسی اولیه آن به مصر ...
بررسی نخستین دوره سلسله ها و پاد ی کهن | صبا فردا
sabafarda.ir/fa/28/128959
Translate this page
بررسی نخستین دوره سلسله ها و پاد ی کهن مصر باستان باویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد پادشاهی کهن دوره‌ای است که بی گمان می‌توان آن را نخستین دوره از تاریخ مصر دانست.
بررسی نخستین دورة سلسله ها و پادشاهی كهن
mohsen.test.com/product-217283-بررسي-نخستين-د...
Translate this page
Apr 19, 2016 - بررسی نخستین دورة سلسله ها و پادشاهی كهن در 50 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc. در نخستین دوره‌های رشد هنر مصری، علاقة شدیدی به تصویر یا ...
بررسی نخستین دورة سلسله ها و پادشاهی كهن - مقاله
www.kmnoor.ir/بررسی-نخستین-دورة-سلسله-ها-پاد...
Translate this page
بررسی نخستین دوره سلسله ها و پادشاهی کهن در ۵۰ صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc. در نخستین دوره‌های رشد هنر مصری، علاقه شدیدی به تصویر یا چهره نمای مردگان ...
سلسله های حکومتی ایران | خبرگزاری پردیس
www.pardisnews.com/1390/05/government-of-iran/
Translate this page
نخستین پادشاه و بنیانگذار سیستم پادشاهی جهان و همچنین سلسله پیشدادی در ایران است .... از اقوام کهن ایرانی هستند که در حدود ۷۰۰ سال قبل از میلاد مسیح بر ایران حکومت ... پارس ها با تشکیل سلسله هخامنشیان درخشان ترین دوران تمدن ایران زمین را رقم زدند ..... پیرامون این دوره از پادشاهی اشکانی اطلاعات کمی در دسترس است و نمی‌توان دقیقاً ...
نخستین زن پادشاه ایران زمین که بود؟!+عکس - بیتوته
www.beytoote.com/art/negah.../first2-king2-persia.ht...
Translate this page
سلسله ساسانیان پوراندخت نخستین زن پادشاه ایرانی, نخستین زن پادشاه ایران دوران حکومت ... ساکن شد اما دوره آرامش ایران 10 سالی بیشتر از زمان تاجگذاری «خسروپرویز» پایدار نماند. ... را به حدود زمان هخامنشی برسانند، همین پیروزی ها بود که رفته رفته «خسروپرویز» را مغرور کرد ..... موازنه جدید خاورمیانه: به نفع ایران، به ضرر عربستان ...
بررسی نخستین دورة سلسله ها و پادشاهی كهن - تفریحی
tafrihy.net/.../9578-بررسی+نخستین+دورة+سلسله+ها+... - Translate this page
Apr 16, 2016 - نخستین دورة سلسله پادشاهی سلسله محمد علی بررسی نخستین دورة و كهن مصر ۱۸۰۵–۱۸۸۲مصر باستان در دوره دراز تمدن خود چندین بار زیر فرمانروایی ...
دانلود مقاله نخستین دوره سلسله ها و پادشاهی کهن
paperdoc.ir/.../دانلود-مقاله-نخستین-دوره-سلسله-ها-و-...
Translate this page
دانلود مقاله نخستین دوره سلسله ها و پادشاهی کهن در نخستین دوره‌های رشد هنر مصری، علاقه شدیدی به تصویر یا چهره نمای مردگان پیدا شد. باز به همین علت که ماندگاری سبک ...
مقاله اولین سلسله پادشاهی کهن | شیک ترین ها
magaleha.shictarinha.ir/page-203081.html
Translate this page
مقاله پیش رو بررسی نخستین دوره سلسله ها و پادشاهی كهن پیپردازد این مقاله در 50 صفحه تهیه گردیده که با فرمت ورد نوشته شده است که مقاله ای مناسب برای تحقیقاتی ...
نخستین دوره سلسله ها و پادشاهی كهن | دانلود پروژه دانشجویی
seoband.ir/نخستین-دوره-سلسله-ها-و-پادشاهی-كهن/
Translate this page
Apr 16, 2016 - نخستین دوره سلسله ها و پادشاهی كهن. استاندارد. در نخستین دوره‌های رشد هنر مصری، علاقة شدیدی به تصویر یا چهره نمای مردگان پیدا شد باز به همین علت ...
سلسله مادها از آغاز تا سقوط - پارسیان دژ
parsiandej.ir › ایران باستان
Translate this page
شاهنشاهی ماد در زمان هووخشتره به بزرگ‌ترین پادشاهی غرب آسیا حکومت می‌کرد ... نخستین اشاره به قوم ماد در کتیبه‌ای است که گزارش حمله شلمانسر سوم به ... مطابق منابع کهن آشوری و یونانی و ایرانی در مجموع معلوم می‌گردد که سه طایفه .... برچسب ها: تشکیل سلطنت سراسری مادها در ایرانتمدن مادهادین مادهاسرزمین مادطوایف مادظهور پادشاهی ماد ...
ایران ، قبل از ورود اریایی ها - پارسیان
iranetarikhi.persianblog.ir/.../ایران_،_قبل_از_ورود_ار...
Translate this page
در حدود سال 1500 پیش از میلاد، فردی به نام کیدنوئید نخستین سلسله این دوره را تاسیس ... در اواخر حکومت این پادشاه، شخصی به نام هولتاش اینشوشیناک سلسله جدید و ...
مقاله اولین سلسله پادشاهی کهن - بهترین های روز
www.bestofday.ir/reader/text/201604152015097479
Translate this page
Apr 15, 2016 - نوشتار پیش رو بررسی نخستین دوره زنجیره ها و پادشاهی کهن پیپردازد این نوشتار در 50 صفحه تهیه گردیده که با فرمت ورد نوشته شده است که ...
عیلامی ها - انجمن تاریخ
taregk.blogfa.com/post/3
Translate this page
دوره عیلامی کهن : قدیمی ترین سندی که نام سرزمین عیلام در آن ثبت شده کتیبه پیروزی ... نخستین سلسله ی این دوره را کیدینوئید تأسیس کرد و مشهورترین پادشاه ...
مصر باستان - آموزشگاه هنری سفیدسیاه
sefidsiyah-art.blogfa.com/post/22
Translate this page
نقاشی دیواری "هیراکونپولیس" متعلق به اواخر دوره پیش از سلسله ها و از ... را دوره "پادشاهی کهن" در مصر باستان می نامند که شامل 11 سلسله نخستین پادشاهی در مصر است.
پادشاهان شاهنامه را چقدر می‌شناسید؟ - Bartarinha.IR | برترین ها
www.bartarinha.ir › فرهنگ و هنر › ادبیات
Translate this page
Apr 28, 2014 - سری به سلسله پادشاهان شاهنامه می زنیم و در کنار آن، شخصیت های معروف این کتاب ... همچنین او شهرسازی را هم به انسان ها آموخته و نخستین شهرهایی هم که ساخت، عبارت .... همه گفتند که کیقباد از تبار پادشاهان کهن است و حالا در البرز است و رستم ... به همان وضعیت زمان فریدون برگردد؛ همان دوره ای که جیحون مرز ایران و توران شد.
شناخت ایران - حکومت های ایران قبل از اسلام
irangreat.blogfa.com/cat-18.aspx
Translate this page
در زمینه دودمان ها باید این را به اشاره یادآوری کرد که در یک دوره که آل جلایر نیز بر بخش .... هخامنشیان (۳۳۰-۵۵۰ قبل از میلاد) نام دودمانی پادشاهی در ایران پیش از اسلام است. .... زمینه‌ساز تشکیل سلسله‌ها و ظهور نخستین حکومتهای مستقل در هزاره‌های دوم و اول پ.م. ... نمونهٔ این اشاره‌ها را می‌توان در اوستا، سنگ‌نبشته‌های هخامنشی و متن‌های کهن هندو (مانند ...
تدریس تاریخ هنر جهان-مصطفوی - تاریخ هنر مصر
tadristhm91.blogfa.com/post/2
Translate this page
[۱۳] مصر در دوران پادشاهی کهن شاهد موج گسترده‌ای از به بردگی گرفتن مردم مناطقی چون ..... این گروه ها متشکل از سنگ تراشان و طراحان روی سنگ بود که زیرنظر یک معمار .... یازده سلسله نخستین پادشاهان مصر دوره ای به نام «پادشاهی کهن» را به وجود آوردند که از ...
مصر باستان - هيکسوسها و پادشاهي جديد(معماري،نقاشي و ...
javadkalani.blogfa.com/post-27.aspx
Translate this page
احمُس 1 ، شکست دهنده نهايي هيکسوسها و نخستين پادشاه سلسله هجدهم، دوران پادشاهي ... کهن را هرمهاي آن بدانيم، در دوره پادشاهي جديد، معابد با شکوه به چنان مقامي مي رسند. ... در دره شاهان، مقبره ها را از دل تخته سنگها تراشيده اند و راه رسيدن به آنها دالانهاي درازي ...
" نكته ها و نوشته ها " - اسامی سلسله ها و پادشاهان ایران قبل از اسلام
ahmadyaghma.blogfa.com/cat-98.aspx
Translate this page
" نكته ها و نوشته ها " - اسامی سلسله ها و پادشاهان ایران قبل از اسلام - ... اولین پادشاه و بنیان گذار سلسله پیش دادی "کیومرث" بود و برخیها معتقدند نام "گیومرتا" در .... (این دوره را برای درک و فهم علت سقوط سهل و آسان نظام ایران بدست اعراب کمی بیشتر از ...
مصر باستان(3) - انسان شناسی و فرهنگ | انسان‌شناسی ...
anthropology.ir/article/13792
Translate this page
در طول دوره سلسله دوازدهم مجموعه های تدفین سلطنتی به لحاظ ایده، و نه مقیاس و دقت، بر اساس ... اولین پادشاه خاندان هجدهم، اهمسه اول، اخراج هیکسوس ها از مصر را کامل کرد، کاری که ... بار دیگر ناحیه جنوب، سرزمین های چند تکه شده را متحد نمود و پادشاهی جدید (the ...
پادشاهی کهن مصر
blueformen.brandsara.site/+پادشاهی+کهن+مصر/
Translate this page
daneshnameh.roshd.ir نخستين دورة سلسله ها و پادشاهي كهن تاریخ ما « معماری بناها و کاخهای پادشاهی کهن مصر … معماری بناها و کاخهای پادشاهی کهن مصر باستان پادشاهی ...
جشن های باستانی و آیین ها و گاهشمار - کهن ترین پادشاهان ایران ...
jashnhaz.blogfa.com/.../کهن-ترین-پادشاهان-ایران-زمی...
Translate this page
کهن ترین پادشاهان ایران زمین (از اسطوره تا واقعیت) - پیشدادیان ... در اسطوره های ایران اولین سلسله ی پادشاهی را پیشدادی مینامند به معنای " مقدم ". ... می توان اینطور گفت که دوره هوشنگ دوره ی کشف آتش توسط ایرانیان و استفاده از آن است که به صورت ...
طایفه كيانی
www.kyany.blogfa.com/
Translate this page
طایفه كيانی - گذری بر كهن ترين دودمان پادشاهي ايران - طایفه كيانی. ... معتقدند که سلسله کیانی جزئی از تاریخ اصیلمان است و وجود آن بر پایه افسانه ها نبوده ... این دوره از سلسله با پادشاه شدن کیقباد شروع میشود و با ناپدید شدن کیخسرو خاتمه میابد. ... هخامنشیان ( دهانه غلامان ) را محل زندگی اولیه مردم روستای قلعه نو دانست لازم به ذکر.
نسخه قابل چاپ - ده پایتخت تاریخی ایران - خبرگزاری علم ...
sinapress.ir/news/print/4120
Translate this page
Mar 26, 2015 - در این فهرست ده پایتخت تاریخی ایران که هر یک دارای ده ها مکان دیدنی هستند ، بر ... سلسله پادشاهان قاجار و در دوره زمامداری آغامحمدخان بنیان گذار این سلسله ، تهران به ... روز جهان بوده و به همین دلیل این شهر به عنوان شهر اولین ها نیز شناخته می شود . .... برای آشنایی بیشتر در تاریخ کهن ایران زمین می توان در سفر به این شهر ...
نقش خاندان های کهن در فراز و فرود سلسله های ایرانی در دوره ایران ...
www.noormags.ir/.../نقش-خاندان-های-کهن-در-فراز-و-فرود-سلسله-های-ایران...
محمد تقی ایمان پور,نجم الدین گیلانی ; مجله: پژوهش های تاریخی ; پاییز 1389 - شماره 7 ;
تاریخ ایران - هخامنشیان
ahouraei.mihanblog.com/post/3
Translate this page
در این سلسله که با شکوه ترین سلسله شاهنشاهی در تاریخ ایران و به زمان خود در جهان بود؛سیزده ... نیای این پادشاهان هكمنش یا هخامنش بود كه شاهان پارس نام وی را بر خاندان خویش نهادند پس از .... و هم مقررات مشخصی كه نحوه دریافت مالیات ها،‌اجاره زمین ها ، دست مزدها و . ... ایرانیان كهن فرزندان خود را از دوران كودكی به ورزش هایی مانند دویدن، تحمل سرما و ...
دانلود جدیدترین مقالات و پایان نامه ها95
lgoogle.avablog.ir/.../دانلود+جدیدترین+مقالات+و+پایا...
Translate this page
بررسی نخستین دورة سلسله ها و پادشاهی كهن, 7,000, پرداخت آنلاین و دانلود. پایان نامه بررسی تاثیر دوره پیش دبستانی و دوزبانگی در پیشرفت تحصیلی, 7,000 ...
: تاریخ ایلام - دانشنامه رشد
daneshnameh.roshd.ir › ... › اولین دولت ها
Translate this page
منوی گالری ها ... از این رو، ترجیح داده نشده تا در این سلسله مقاله‌ها از پادشاهی ایلامی استفاده شود، تا ... و هنوز هم نمی‌توان مکان دقیق شمار اندک شهرهای ایلامی را که در متون کهن از آنها یاد رفته، به درستی تعیین نمود. ... کوره‌های پیشرفته سفال‌پزی در هزاره ششم پیش از میلاد (در دوره شوش a ) برای نخستین بار در جلگه شوش پدیدار شد و سپس در ...
تاریخ ایران - اولین پادشاه ایران كه بود؟
www.parskoroosh.blogfa.com/post/1047
Translate this page
مدتی قبل از اینكه سلسله هخامنشی و سلسله مادها در ایران سلطنت نمایند. ... گات در دوره ای در ایران سلطنت میكرده و مردی بوده كه به عمران و كشاورزی علاقه داشته و می ... كاشتن برنج را فرانسوی ها از منطقه ای كه امروز گیلان نامیده می شود یاد گرفتند و امروزه هم ... ایران، افغانستان و تاجیکستان برجسته ترین سرزمین های بر جای مانده از سرزمین کهن و ...
داستان اساطیر مصر نخستین سلسله - شادی
shadi.fm-music.ir/داستان-اساطیر-مصر-نخستین-سلس...
Translate this page
Apr 17, 2016 - داستان اساطیر مصر: نخستین سلسله ی خدایان در ابتدا تنها نون (Nun)، روح آبها ... نخستین دورة سلسله سلسله ها پادشاهی كهن نخستین دوره سلسله ها و .
سلسله های پادشاهی در ایران پس از اسلام - راسخون
rasekhoon.net/.../سلسله%20های%20پادشاهی%20در%2...
Translate this page
Dec 10, 2013 - طاهریان نخستین سلسله ایرانی است که از اطاعت کامل خلفای «بغداد» سر پیچید و ... با شرح و نقل پهلوانی ها و داستان های کهن در زمان ایشان، مقدّمات جمع آوری و نظم ... دوره آنان هم زمان با حکومت آل بویه در بخشی بزرگ از نواحی مرکز و غرب ایران ...
[PDF]3-7- ﻟﻮﺡ ﺻﻠﺢ (ﭘﺮﭼﻢ ﺍﻭﺭ) ،ﻗﺒﺮﺳﺘﺎﻥ ﺳﻠﻄﻨﺘﻲ ﺍﻭﺭ ، ﻋﺮﺍﻕ ، ﻟ 3-
www.chap.sch.ir/system/.../051-100-C594-3.pdf?...
Translate this page
ﺭﻭﺍﺝ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﺳﻨﮓ، ﺯﻣﻴﻨﻪ ﻱ ﻣﺴﺎﻋﺪﻱ ﺑﺮﺍﻱ ﺧﻠﻖ ﻧﻘﺶ ﺑﺮﺟﺴﺘﻪ ﻫﺎ ﻭ ﻣﺠﺴﻤﻪ ﻫﺎﻱ ﮔﻮﻧﺎﮔﻮﻥ ﺑﻮﺩ. ﺯﻳﮕﻮﺍﺭﺕ ﻫﺎﻱ ﺍﻳﻦ .... 6- ﺍﻭﻟﻴﻦ ﺳﻠﺴﻠﻪ ﻱ ﻣﻨﺴﺠﻢ ﭘﺎﺩﺷﺎﻫﻲ ﺑﻴﻦ ﺍﻟﻨﻬﺮﻳﻦ ﻣﺮﺑﻮﻁ ﺑﻪ ﭼﻪ ﺩﻭﺭﻩ ﺍﻱ ﺍﺳﺖ ﻭﺁﺛﺎﺭﺷﺎﻥ ﭼﻪ. ﺧﺼﻮﺻﻴﺎﺗﻲ ... ﻣﺼﺮ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻋﻬﺪ ﻛﻬﻦ ﻣﻲ ﺗﻮﺍﻥ ﺍﺟﻤﺎﻻً ﺑﺎ ﺻﻔﺎﺕ « ﺩﻳﻨﻲ»، « ﺍﺑﺪﻳﺖ ﮔﺮﺍ»، «ﻛﺎﻫﻨﻲ» ﻭ « ﺍﻳﺴﺘﺎ» ﺗﻮﺻﻴﻒ ﻛﺮﺩ.
بسته کنکور ریاضی تجربی-اورجینال - ثمین رایانه - روز فا
saminraiane.ruzfa.ir/post/895
Translate this page
2 days ago - تحلیل مفهومی آزمون ها به همراه نکات مهم و فرمول های کاربردی در کنکور بهره گیری از اساتید ... -بررسی نخستین دورة سلسله ها و پادشاهی كهن -پایان نامه ...
تاریخ هنر مصر - فروردینی ها
www.farvardins.blogsky.com/1384/07/27/post-24/
Translate this page
یازده سلسله نخستین پادشاهان مصر دوره به نام پادشاهی کهن را به وجود می آوردند که از 3200ق م تا حدود 2040 ق م ادامه یافت . سپس پادشاهی میانه روی کار آمد که آغارش سال ...
نام های اصیل ایرانی / نام های کهن ایرانی / نام های پسران و دختران ...
lakistan2.persianblog.ir/post/6/
Translate this page
Sep 25, 2011 - استان جدید لکستان: قوم لک: زبان لکی. ... لک ها علاوه بر ایران در عراق، ترکیه، داغستان و آذربایجان نیز سکنی گزیده اند. واژه لک در دایره المعارف ... به معنی آتش - از نامهای باستانی, آتری, نام اولین پادشاه سلسله اشکانیان, ارشک .... دوست ترین - نامی از دوره هخامنشی, اَرشیت, از متحدین داریوش بزرگ بر ضد مغ دروغین, اَرتامن.
دانستنی ها - تاریخچه سکه - سکه ها
www.sekeha.com › دانستنی ها
Translate this page
در دنیای کهن و پیش از بوجود آمدن سکه داد و ستد مردم به شیوه مبادله کالا صورت می گرفته و پایه ... نخستین سکه جهان از جنس آلکتروم (طلا و نقره) در کشور لیدی ضرب شد ... از انواع دیگر سکه هاى هخامنشی، سکه هاى پادشاهان و ساتراپ های تابع مانند شاهان قبرس و .... سلسله دیگر که از سیستان بود ، صفاریان و مؤسس دوره آن یعقوب لیث میباشد.

    1   
2
   
3
   
4
   
5
   
6
   
7
   
8
   
9
   
10
   
Next
Unknown - Use precise location
 - Learn more  
Help Send feedback Privacy Terms

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
ساختمان سازها ، نیازمندی های صنعت ساختمان


ساختمان سازها ، نیازمندی های صنعت ساختمان

www.SakhtemanSazha.com


سایت ساختمان سازها (www.SakhtemanSazha.com) یک سایت تخصصی در بخش ساختمان و صنایع وابسته آن می باشد که تمامی متخصصان، فروشندگان ، مجریان و فعالان این بخش می توانند تبلیغات خود را بصورت آنلاین به نمایش بگذارند و تنها برای آگهی های ویژه هزینه پرداخت نمایند.

فعالان بخش ساختمان می توانند محصولات ، خدمات  ، اطلاعات تماس و تصاویر محصولات خود  را در سایت ساختمان سازها بصورت آگهی تبلیغاتی ثبت کنند و محل فروشگاه یا دفتر خود را روی نقشه بصورت آنلاین مشخص کنند تا مخاطبین با درک بهتری از خدمات و محصولات ایشان آشنا شوند.

همچنین بازدیدکنندگان سایت ساختمان سازها ، افراد و شرکتهایی هستند که به دنبال کالا و خدمات و فروشندگان و مجریان مرتبط با صنعت ساختمان هستند که در این سایت می توانند به راحتی شرکت مورد نظر خود را پیدا کنند.

موضوعات اصلی سایت ساختمان سازها شامل دکوراسیون ، مصالح ساختمانی ، املاک ، ماشین آلات ، خدمات ساختمانی , خدمات تزییناتی ، خدمات تاسیساتی ، لوازم و تجهیزات ، بازار کار ، آموزش ، شرکتها و امور مهندسی ، محوطه سازی و سایر نیازمندیهای مرتبط با ساختمان می باشد و هر کدام از این موضوعات بخشهای مختلفی از فعالیتهای مرتبط با ساختمان را در بر می گیرد.


سایت ساختمان سازها محل مناسبی برای ثبت آگهی های تخصصی صنعت ساختمان می باشد. با ثبت آگهی های خود در بخش نیازمندی های ساختمان سازها ، تبلیغات خود را در سراسر کشور در معرض دید بازدیدکنندگان تخصصی قرار خواهید داد و مشتریان بالقوه بیشتری را جذب خواهید نمود. ثبت آگهی و تبلیغ در سایت ساختمان سازها رایگان است و فقط آگهی های ویژه شامل هزینه خواهد بود.



-ثبت آگهی در ساختمان سازها-

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 6896
  • کل نظرات : 32
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 19
  • آی پی امروز : 58
  • آی پی دیروز : 94
  • بازدید امروز : 165
  • باردید دیروز : 530
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 4,751
  • بازدید ماه : 11,491
  • بازدید سال : 104,321
  • بازدید کلی : 2,612,868